Aυτό που δεν περίμενε κανείς: Η μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου

Κοινοποίηση:
mikroutsikos-1520x1000

Το Big Brother ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι στις οθόνες και μαζί με το ριάλιτι γίνονται προσπάθειες επιστροφής και του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Ο παρουσιαστής τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από το προσκήνιο, ωστόσο όπως αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρωινό», γίνονται προσπάθειες για να τον πείσουν να αναλάβει δράση στο ιστορικό ριάλιτι.

«Η παραγωγή του Big Brother και ο ΣΚΑΪ προσπαθούν να πείσουν τον Αντρέα Μικρούτσικο να είναι η φωνή του Big Brother. Έχουν γίνει τηλεφωνικές επαφές, δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία, αλλά είναι πολύ μεγάλη επιθυμία των παραγωγών και του καναλιού να τον πείσουν.

Ιδανικά, ο σταθμός θα ήθελε να πείσει τον Αντρέα να κάνει και κάποια guest. Για την παρουσίαση θέλουν γυναίκα. Θα γυριστεί στην Ελλάδα κι επειδή απαιτεί μεγάλη προετοιμασία, δεν θα το δούμε πριν τον Μάρτιο του 2020».


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

 1. Το καλύτερο τηλεπαιχνίδι όλων των εποχών, μακάρι να το παρουσιάσει ο Αντρέας, μακάρι. Ανυπομονώ να ξεκινήσει.

 2. Η Τρέμη στο ένα κανάλι, ο Μικρούτσικος στο άλλο… Τελικά, αυτοί μας αξίζουν και να μην παραπονούμαστε! Ένας λαός σε παρακμή….

 3. Αγαπητέ Στέφανε,

  Αφού για την Επιστροφή του Big Brother ( Ένα από τα Μεγαλύτερα Τηλεοπτικά Σκουπίδια Όλων των Εποχών ) στην Ελληνική Τηλεόραση, Γίνεται Τόσο Μεγάλος Θόρυβος, Πόσο Χαμηλά ‘Εχει Πέσει το Επίπεδο.

  Και με τα Υπόλοιπα Προγράμματα που Προβάλλονται ΜΟΝΟ στην Τηλεόραση, Εκπομπές Όπως, Reality, Τηλεπαιχνίδια, Κουτσομπολίστικες, Lifestyle, Καθιστούν την Ελληνική Τηλεόραση ως τη ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από Όλες των Υπολοίπων Ευρωπαικών Χωρών.

  Αν Εξαιρέσεις Κάποιες Ελληνικές Σειρές και Ελληνικές Ταινίες του Παλιού Καλού Ελληνικού Κινηματογράφου, Όλα τα Υπόλοιπα Προγράμματα Είναι για τα Σκουπίδια.

  Καμία Ουσία, Καμία Ποιότητα !!!

  Οι Διευθυντές Προγράμματος των Τηλεοπτικών Καναλιών ΔΕΝ Έχουν Προφανώς Καταλάβει, Ότι Αυτού του Είδους οι Εκπομπές ΔΕΝ Ενδιαφέρουν τον Κόσμο, και Συνεχίζουν στο Ίδιο Μοτίβο. Και Αυτό που Εύκολα Μπορεί να Καταλάβει Κανείς, από την Επιμονή στην Παραγωγη Συγκεκριμένων Τηλεοπτικών Εκπομπών, Είναι Ότι ΔΕΝ Έχουν την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να Παράξουν ΠΟΙΟΤΙΚΑ Προγράμματα.

  Με Ποια Ευρωπαική Τηλεόραση να Συγκριθεί Δηλάδή η Ελληνική; Με την ΙΤΑΛΙΚΗ, την ΑΓΓΛΙΚΗ, τη ΓΑΛΛΙΚΗ, τη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ, την ΙΣΠΑΝΙΚΗ, την ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ, τη ΣΟΥΗΔΙΚΗ, και με Όλες τις Άλλες Γενικά για να μην τις Ανφέρουμε Μία προς Μία;

  Αλλά για να Κάνεις, Αγαπητέ Στέφανε, ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Χρειάζεται να Διαθέσουν τα Κανάλια Ένα Σεβαστό Budget για την ΠΑΡΑΓΩΓΗ της Κάθε Εκπομπής. Σαφέστατα και οι Καναλάρχες Μπορούν να Διαθέσουν το Κατάλληλο Budget για την Παραγωγή Ποιοτικών Προγραμμάτων, Όμως Προτιμούν να Ξοδεύουν Όσο Λιγότερα Χρήματα Γίνεται, Όχι για Λόγους Οικονομίας, Αλλά Διότι Πολύ Απλά ΔΕΝ Ενδιαφέρονται. Πετούν 3 με 4 Εκπομπές την Ημέρα σαν Αυτό το Στυλ που Έχουν ( Reality, Τηλεπαιχνίδια, Κουτσομπολίστικες, Lifestyle ), Βάζουν και Καμιά Ελληνική ή Ξένη, Σειρά ή Ταινία, για να Γεμίσει το Πρόγραμμα, και Νομίζουν Ότι Έτσι Παράγουν Τηλεοπτικό Πρόγραμμα.

  Ευτυχώς που στην Ελλάδα ο Κόσμος, είτε διά μέσου του Ίντερνετ, είτε διά μέσου της Δορυφορικής Τηλεόρασης, είτε ακόμη και διά μέσου της Συνδρομητικής Τηλεόρασης με τις Διάφορες Πλατφόρμες, Όπως για παράδειγμα, NOVA, COSMOTE, …, , Έχει τη Δυνατότητα να Συγκρίνει το Επίπεδο της Ελληνικής Τηλεόρασης με τις Αντίστοιχες των Άλλων Ευρωπαικών Χωρών και ΔΕΝ Παραπλανάται.

  Εγώ στην Ιταλία, Έχω την Κάρτα της NOVA, για να Βλέπει η Μητέρα μου την Ελληνική Τηλεόραση, Αλλά οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ Εκπομπές που Βλέπουμε από την Ελληνική Τηλεόραση Είναι Ελληνικές Σειρές και Ελληνικές Ταινίες, Άντε και Κανένα Δελτίο Ειδήσεων. Και στην Ελλάδα Όταν Είμαστε στο Σπίτι, Αυτές τις Εκπομπές Βλέπουμε, Τίποτε Άλλο ΔΕΝ Αξιζει από την Σημερινή Ελληνική ΤV.

  Ευχαριστώ,

  Με Εκτίμηση,
  Πολλούς Χαιρετισμούς,

  Άγγελος από Μιλάνο

 4. Γίνετε να ΜΗΝ το ξαναδούμε ποτέ;;;;;;;;;; Ακόμη μιά σαβούρα πρόγραμμα, που σώνει και καλά θέλουν να μεταδόσουν… ΕΛΕΟΣ!!! Πάρτε τους τις άδειες, ώστε να μάθουν να προβάλουν ποιοτικό πρόγραμμα και ΟΧΙ σαβούρες εκπομπές!!!

Leave a Response