Aπειλεί δημοσιογράφους- εκ μέρους της γκόμενας του Σπυρόπουλου- ο ανεκδιήγητος δικηγόρος με την κίτρινη γραβάτα. Αγαπηνέ, χαλάρωσε κι όχι μαγκιές με την ελευθερία της έκφρασης

Κοινοποίηση:
agaphnos

Στόχος πολλών αρνητικών σχολίων έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες η Χριστίνα Πολίτη, μας λέει απειλητικά και προειδοποιητικά (για να σκιαχτούμε), ο αμέμπτου ηθικής, “μαϊντανοτραφής”, δικηγόρος των Αθηνών, Νίκος Αγαπηνός. Ο πιο γνήσιος εκπρόσωπος της “βιομηχανίας αγωγών” και μηνύσεων (προτιμά τις αγωγές γιατί αποφέρουν το νόμιμο επαγγελματικό μερίδιο), της αστικής τάξης των μεγαλοδικηγορίσκων.

Αφορμή στάθηκαν οι καταγγελίες πολλών Ελληνίδων ηθοποιών κατά του συντρόφου της πελάτισσάς του και παρακοιμώμενης του πρώην “επαγγελματία ζιγκολο”- κατά δημοσιεύματα της εποχής Αλίκης- Μιμής- Κώστα Σπυρόπουλου (αυτά δεν παραγράφονται, κύριε Αγαπηνέ), τις οποίες έκαναν οι ίδιες- με ευθύνη τους- κι όχι εμείς που καταγράφουμε το ρεπορτάζ, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας. Εκτός εάν πρέπει να πάρουμε την άδεια του Αγαπηνού, για να γράφουμε.

Η γνωστή κοσμικογράφος, έκτοτε- μας λέει ο δικηγοράκος με τις κίτρινες και εμπριμέ γραβάτες- λαιμοδέτες φτηνού γούστου, έχει δεχτεί- λέει- πολλά αρνητικά σχόλια τα οποία ωστόσο δεν αφορούν μόνο την ίδια αλλά και τον ανήλικο γιο της. Ύστερα από αυτό η ίδια, θέλοντας να προστατέψει το παιδί της απέστειλε μέσω του δικηγόρου της Νίκου Αγαπηνού επιστολή σύμφωνα με την οποία δεν θα δεχτεί κανένα σχόλιο προς το πρόσωπό της και του γιου της που θα σχετίζεται με την υπόθεση του Κώστα Σπυρόπουλου.

«Η δικηγορική μας εταιρία έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της κυρίας Χριστίνας Πολίτη, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων που σχετίζονται με τις καταγγελίες σε βάρος του κυρίου Σπυρόπουλου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η «Ν. Αγαπηνός και Συνεργάτες». «Εφιστούμε την προσοχή για λογαριασμό της εντολέως μας ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε και απαγορεύουμε οιοδήποτε σχόλιο σε σχέση με τα ανωτέρω θέματα στο πρόσωπο της κ. Χριστίνας Πολίτη και ακόμη περισσότερο σε σχέση με το ανήλικο παιδί της. Σας καθιστούμε σαφές σε περίπτωση επανάληψης οιουδήποτε σχολίου στο πρόσωπο της κ. Χριστίνας Πολίτη και του ανήλικου παιδιού της, ότι θα υπάρξει άμεσα προσφυγή στα αστικά και ποινικά Δικαστήρια», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μάλιστα. Δηλαδή, μας λέει- έμμεσα- ο κύριος με τις λαχουρί γραβάτες και τα κακούγουστα κοστούμια δεκαετίας 1950. Μην χτυπάνε τον Σπυρόπουλο, γιατί αυτός σχετίζεται αισθηματικά με την πελάτισσά μου και θα σας κάνω “ντά”. Ή κάθε χτύπημα στον Σπυρόπουλο, είναι χτύπημα και για την πελάτισσά μου. 

Ρε δικηγοράκο της  παρωχημένης στρατιάς της Ευελπίδων, έχουμε εμείς καμιά όρεξη να ασχολούμαστε με την παρακοιμώμενη του Σπυρόπουλου, πρώην εραστή της Μιμής και της Αλίκης, της μακαρίτισσας;  Αγαπηνέ, πάρτο αλλιώς, γιατί θα βρεις. Που, γνωρίζεις, μόνον εσύ και τα τρόλει. Ποια ανήλικα, ποια Πολίτη; Τι μας νοιάζει εμάς, η πελάτισσά σου και το παιδάκι της; Αν αυτή έχει τη μύγα και μυγιάζεται, πρόβλημά της. Και πρόβλημα δικό σου.

Αυτά κοίτα να τα πεις στα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα, που βγαίνεις, εκεί στις ανύπαρκτες που σε φιλοξενούν. Δεν αφορούν τη μαχόμενη δημοσιογραφία, παράγοντα- τηλεμαϊντανέ.

Και βέβαια σε αυτές που καταγγέλλουν τα αρσενικά γούστα της πελάτισσάς σου. Αυτά για να εξηγούμαστε, χωρίς να παρεξηγούμαστε, μαιντάνε δικηγόρε. Και που’ σαι. Μην φωτογραφίζεσαι δίπλα σε κόκκινα φουστάνια, γιατί ο φακός μπερδεύει, ενίοτε. 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

 1. Εγώ που ασχολούμεθα με αυτό κλάδο γνωρίζω πως αυτή είναι η δουλειά ενός δικηγόρου. Συνήγορος υπεράσπισης είναι δεν φταίει αυτός για τον βλάκα τον Φουρθιοτη

 2. Ο δικηγοράκος που πήγαινε να εισπράξει γραμμάτια και τον λάδωναν αυτοί που χρωστούσαν, πως τάχα δεν τους εύρισκε, έγινε όνομα από έναν απατεώνα παλιατζή στο Μοναστηράκι, που από το λάδωμα-λάδωμα στο τέλος έπιασαν φιλία και αυτός τον έψησε να βρεί γραφείο στο Κολωνάκι και τον λανσάρησε σαν ειδήμονα.

 3. θίχτηκε για τον γκόμενο ζιγκολό που έχει αυτή, πόσα της παίρνει για να είναι μαζί

 4. Κύριε Χίο δηλαδή ένα νόμιμο ΜΜΕ είτε site είτε ραδιόφωνο είτε κανάλι δεν εχει δικαίωμα να παίξει καταγγελίες ανθρώπων?Αν αυτό συμβαίνει με καταγγελίες επωνύμων κοριτσιών επειδή “ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ” με ένα εξώδικο να ακούγονται τα αίσχη τους οι “εραστές” της πλάκας πως θα πάρει θάρρος και ένας άσημος άνθρωπος(άνδρας-γυναίκα) να καταγγείλει αύριο μεθαύριο κάτι επίσης σημαντικό ή παρόμοιο?
  Δεν πρέπει τα ΜΜΕ να βγάλουν επίσης ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ η οποία θα λέει να μη τους απειλούν στην ουσία με φίμωση τους δημοσιογράφους με σκοπό να κρυψουν τις πομπές τους?
  Με εκτίμηση
  ΥΓ Θα χαιρόμουν αν μου απαντούσατε

 5. Όπως σχολίασε και κάποιος άλλος πιο κάτω, επειδή παρακολούθησα την υπόθεση από την αρχή δεν υπήρχε ούτε ένα σχόλιο που να κατηγορεί τη κυρία και ειδικά το παιδί της. Όλα αυτά είναι τερτίπια για να φιμώσουν τη δημοσιογραφία και να βγουν και από πάνω, ως αδικημένοι και θιγμένοι.

 6. H photo είναι από το επετειακό Playboy ? Πολλά κουνέλια βλέπω !! Να βάλουν σωσίβιο. Μην πνιγεί κανένα, κατά λάθος…

 7. Σιγά μην βάλουμε σερίφη στο Διαδίκτυο τον κάθε δικηγόρο και τον κάθε πελάτη του! Δεν ασχολήθηκε κανένας με την φίλη του και το παιδί της και μάλλον είναι προσπάθεια έμμεσης φίμωσης των απόψεων για το πρόσωπο του κ. Σπυρόπουλου δια του αντιπροσώπου (η νυν σύντροφος του)! Το Διαδίκτυο είναι το τελευταίο ελεύθερο βήμα για κάθε ιδέα και κάθε άποψη, οπότε πρόκειται για άμεση απειλή στην ελευθερία του λόγου και μάλιστα από άτομα που αυτο-ενεπλάκησαν στην υπόθεση! Αντιθέτως να μας απαντήσει ο κ. Σπυρόπουλος για τις κατηγορίες που του προσάγουν γιατί δεν μιλάμε για λόγια αλλά για πράξεις με βαρύτατες ποινικές ευθύνες που πιθανόν δεν έχουν παραγραφεί! Εύχομαι δε τα θύματα να προχωρήσουν σε άμεσες νομικές ενέργειες χωρίς φόβο!

 8. Κανείς δεν αναφέρθηκε στην εν λόγω κυρία και στο παιδί της, γιαυτό και δεν την γνώριζε κανείς!!! Και σωστά δεν την ανέφεραν, γιατί σίγουρα δεν έχει καμία ευθύνη ούτε και σχέση, ούτε πολύ περισσότερο το παιδί της, με τις καταγγελίες εναντίον του εν λόγω (που τις βρίσκω λίγο υπερβολικές). Αν δεν πεταγόταν ο δικηγόρος σαν την π… ούτε που θα είχαμε μάθει τίποτα γιαυτήν!!! Βρε δικηγόρε, μπας και ψάχνεις τζάμπα διαφήμιση;;;

 9. Αγαπηνός, Λυκουρέζος, Κεχαγιόγλου, Δημητρακόπουλος, Ρουπακιώτης, Αφένδρας και σία…..έφτασε η ώρα να πληρώσετε για όλα…… ΚΑΘΙΚΙΑ.

Leave a Response