66χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει φοβούμενος τον κορωνοϊό

Κοινοποίηση:
ekab_nosokomeiako

Από του Χάρου τα δόντια γλίτωσε χθες το απόγευμα 66χρονος που ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή πίνοντας γεωργικό φάρμακο, όντας ψυχολογικά φορτισμένος, επειδή πρόσφατα νόσησε από κορωνοϊό, σύμφωνα με το taxydromos.gr

Από μηχανής Θεός γείτονας, που τον είδε την ώρα που κατέβαινε τις σκάλες του σπιτιού του κρατώντας ένα μπουκάλι με γεωργικό φάρμακο, ειδοποίησε την οικογένειά του και έτσι απετράπησαν τα χειρότερα. Για καλή του τύχη έγινε αντιληπτός, διότι κανείς δεν θέλει να σκέφτεται τι θα είχε συμβεί σε διαφορετική περίπτωση.

Το συμβάν καταγράφηκε σε χωριό του ορεινού όγκου του Πηλίου. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Ταχυδρόμου ο 66χρονος που ζει μαζί με τη σύζυγό του, τον περασμένο Ιανουάριο προσβλήθηκε από κορωνοϊό.

Οι επιπλοκές που του προκάλεσε η νόσος ήταν σοβαρές. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετό διάστημα στο νοσοκομείο Βόλου. Οι γιατροί έδωσαν μεγάλη μάχη προκειμένου να μην διασωληνωθεί και τελικά το πέτυχαν.

Η διαδικασία της αποκατάστασής του όμως ήταν χρονοβόρα. Μετά από ενάμιση περίπου μήνα νοσηλείας σε κλινική κορωνοϊού χρειάστηκε να συνεχίσει την αποθεραπεία στην Παθολογική Κλινική. Με εξαντλημένο τον οργανισμό μόλις έλαβε εξιτήριο μεταφέρθηκε σε Κέντρο Αποκατάστασης για περαιτέρω νοσηλεία.

Από την περίοδο του Πάσχα και έκτοτε επέστρεψε στο σπίτι του. Παρότι ανέκτησε δυνάμεις και η λειτουργία του οργανισμού του ομαλοποιήθηκε, ψυχολογικά δεν κατάφερε να ανακτήσει δυνάμεις.

Οι φοβίες ότι δεν θα γίνει εντελώς καλά και ότι μπορεί να ξανακολλήσει τον ιό-καθώς ακόμη δεν έχει εμβολιαστεί- έχουν «τσακίσει» τον ψυχικό του κόσμο.

Ευτυχώς για εκείνον ο γείτονας που τον είδε με το γεωργικό φάρμακο στο χέρι ειδοποίησε αμέσως τη σύζυγό του και έτσι δεν προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.