Νέα δημοσκόπηση ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Τι θα ψηφίσετε στις εκλογές της 21ης Μαΐου;

Κοινοποίηση:
ΕΚΛΟΓΕΣ

Aπαραίτητη διευκρίνηση: Τα αποτελέσματα που προκύπτουν από την άτυπη διαδικτυακή έκφραση ψήφου- που δεν έχει καμία σχέση με την πρόθεση ψήφου των δημοσκοπήσεων των επαγγελματιών δημοσκόπων καιροσκόπων των συστημικών ΜΜΕ- εκφράζουν τις τάσεις και τις προθέσεις συγκεκριμένου κοινωνικού και οικονομικού στάτους, κυρίως νέων ηλικιακά ψηφοφόρων, που διαβάζουν το makeleio.gr όμως προέρχονται και από ψηφοφόρους έτερων πολιτικών σχηματισμών, κυρίως του λεγόμενου “δεξιού τομέα” και της ευρύτητας του “πατριωτικού χώρου”. Και αυτές οι εκπεφρασμένες τάσεις, δείχνουν και την ταυτότητα αλλά και τον τρόπο μετακίνησης αναποφασίστων νέων ή παλιών ψηφοφόρων. Έτσι διαμορφώνεται άποψη εξαιρετικά χρήσιμη για το αποτέλεσμα της νύχτας της 21ης Μαίου. Λ.χ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ Η ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΠΆΡΕΙ 6% ή το ΕΠΑΜ 18%, όμως καταδεικνύεται η προτίμηση και η μετακίνηση ενός γρίφου που αποκαλείται αδιευκρίνιστη ψήφος και που κατευθύνεται.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ κάνει ακόμη μια μεγάλη και δημοκρατική δημοσκόπηση λίγο πριν εκλογές της 21ης Μαΐου του 2023.

Κρίσιμες εκλογές που θα καθορίσουν το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας.

Γι’ αυτό σας καλούμε όλους και όλες να πάτε και να ψηφίσετε.

Κόντρα στους συστημικούς δημοσκόπους και τις κατ΄”εντολή” δημοσκοπήσεις τους, εδώ θέλουμε να λάμψει η αλήθεια.

Το ερώτημα είναι:

ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ης ΜΑΪΟΥ;

Απαντήστε  παρακάτω:

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

579 Σχόλια

  1. πάμε σε δεύτερες εκλογές, εκεί δε βγαίνουν τα κουκιά και δε συνεργάζεται κάνεις με κανέναν, στους δύο μήνες επικρατεί χάος στο πολιτικό καθεστημένο λόγω ακυβερνησίας, στους τρείς ο φόβος και ο πανικός έχουν κυριεύσει την κοινωνία, το ΚΚΕ βρίσκει την ευκαιρία να πάρει την εξουσία και σηκώνει κόκκινη παντιέρα στη Βουλή, στους έξι μήνες επεμβαίνουν οι Αμερικανοί, έχουμε δεύτερο εμφύλιο, σε ένα χρόνο από τώρα έχουν ξεκαθαρίσει τα στρατόπεδα: στη Νότια Ελλάδα επικρατούν οι επαναστάτες, στη Βόρεια το ΝΑΤΟ. Στα δύο χρόνια αναγνωρίζεται η Λαϊκή Δημοκρατία της Ελλάδας με πρωτεύουσα την Αθήνα. Σε δέκα χρόνια απειλεί με πυρηνικό πόλεμο το αστικό κράτος της Θεσσαλονίκης. Στο μεταξύ, όλα αυτά τα χρόνια η Θεσσαλονίκη έχει κάνει ανελέητη προπαγάνδα στο καθεστώς και όλος ο πλανήτης αποκαλεί τους Αθηναίους “κομπρετες Αθηναίζους που τρωνε γύρο με σάρκες αντιφρονούντων και καλαμάκι” και δείχνουν εικόνες από τα Πατήσια με τις άσχημες “σοσιαλιστικές” πολυκατοικίες. Σε είκοσι χρόνια το ΚΚΕ έχει εκφυλιστεί τελείως, η οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο και μια νύχτα του Δεκέμβρη η κόκκινη σημαία κατεβαίνει από το κτήριο της Βουλής. Η Ελλάδα επανενώνεται. Ο δισέγγονος του Μητσοτάκη παραλαμβάνει το Νόμπελ Ειρήνης.

  2. Μαύρο στους 300 που ψήφισαν την προδοσία των πρεσπών, τα μνημόνια και τα λοκντάουν. Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να τελειώσουμε το ανθελληνικό τόξο πριν τελειώσει αυτό την Ελλάδα. Μην ακούτε τα κρατικοδίαιτα τρολ νδούλας κσι σφύριζα που χτυπιούνται γιατί ξέρουν ότι μόνο προδότες θα τους ψηφίσουν. Όποιος τους ψηφίσει, πουλάει την Ελλάδα. Μαυρίστε τους να μην μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση και με 15% ο καθένας να μην τολμήσουν να πουλήσουν το Αιγαίο και να σας φέρουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες που θα τους πληρώνετε και τα επιδόματα! Μαυρίστε τους ανθέλληνες να πάθουν σοκ και να καταλάβουν ότι προδοσίες τέλος! Στείλτε τους στα …τουρκικά ακρογιάλια γιατί αλλιώς θα πουλήσουν και το Αιγαίο όπως την Μακεδονία!

  3. Ο εθνικός ήρωας πατριώτης Κουσγκούνης θα έλεγε “Σκύψε ευλογημένη¨. Επίσης την ασύλυπτη ατάκα του ” Δεν βλέπω την ώρα να σε γ@μησω”.

  4. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ Η ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΙΜΟΣΙΝΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ Π.Χ ΠΑΣΟΚ 44%-ΣΕ 6% ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ 3%

  5. ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ …. ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ….

    1. Απλά πράγματα. Δε θέλει κόπο θέλει τρόπο που λέμε. Κι όμως φίλε μου υπάρχουν πολλά ζωντανά που μόνο σκουζουν και στο τέλος θα βοηθήσουν το ζαβο.

  6. Γελάω οταν διαβάζω κάτι πατριωτες της συμφοράς που δήθεν θα κάνουν την καρδιά τους πέτρα και θα ψηφισουν συριζα.
    Είναι σαν να ακούω γύφτους που θα λένε ότι θα ψηφίσουν πατριωτικο Εθνικιστικό κομμα.

    1. Εσύ μπορεί να είσαι μια χαρά βολεμενος εμείς θέλουμε τον Ηλία στις δεύτερες εκλογές και όποιος θέλει μπορεί. Κατάλαβες νδουλη.

  7. Εντάξει ρε μορτες, θα μιλήσω την γλώσσα που ολοι καταλαβαίνουμε ,τους ανθελληνες κατσαπλιαδες συριζα πασοκ νδ τους ψηφίζουν οι ελληνοφωνες κομμουνιστες οι τυχοδιωκτες και οι γυφτολαθρομεταναστες.
    Οσοι ειμαστε γνήσιοι πατριωτες και εθνικιστες πάνω απ όλα και όλους βάζουμε την πατρίδα, κανέναν άλλον ουτε τον κασιδιαρη ουτε τον καθε κασιδιαρη .
    Κανενας δεν μπορει να μας υποδείξει τι να ψηφισουμε επειδή το εχει παρει προσωπικά και βάζει το συμφέρον του πάνω από τα εθνικά ιδεώδη.
    Οποιος ψηφισει συριζα νδ πασοκ κκε κτλ δεν είναι Εθνικιστης αλλα προδότης.
    Οσο για τον κασιδιαρη ας προσεχε οταν ειχε της ευκαιρίες του και ήταν μέσα στην βουλή δεν κινήθηκε έξυπνα, αντίθετα έδειξε πόσο λίγος είναι, τα ηθελε και τα έπαθε.

  8. Έρχεται Πείνα και Δυστυχία για μας

    1. Κούλης και τσίπρας συμφώνησαν στο άνοιγμα συνόρων, έτσι λένε πολλοί λόγω …κλιματικής αλλαγής. Οπότε ετοιμαστείτε για καμιά 30αριά εκατομμύρια μετανάστες έτσι και σας ξανακοροιδέψουν και δεν ψηφίσετε πατριωτικά κόμματα να τους εμποδίσουν. Άμα πάνε στο 15% ο καθένας, δεν θα τολμήσουν να το κάνουν γιατί θα ξέρουν ότι τους μαυρίσατε. Αυτά τα λέμε για τους αναποφάσιστους γιατί το 10% του Ηλία δεν μασάμε από την προπαγάνδα των ανώμαλων του ανθελληνικού τόξου!

  9. Πλάκωσαν τα τρολ της Νουδούλας και κράζουν όσους σκέφτονται να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ για εκδίκηση.
    Το σκατό τους έφτασε στην κάλτσα.

    1. Αν είμασταν τρολάκια της κούλας, θα λέγαμε για κούλα όπως λες εσύ για τον πινόκιο που έκανε το όχι ναι στο δημοψήφισμα. Μαυρίζουμε κούλα, τσίπρα, ανδρουλάκη αλλιώς ετοιμαστείτε για εκατομμύρια μετανάστες που θα σας φέρουν έτσι και βγουν αυτοί οι 3! Ψηφοφόρος του Ηλία δεν ψηφίζει ανθέλληνες που πούλησαν την Μακεδονία και δίνουν σπίτια στους ξένους όταν πεινάνε οι Έλληνες! Στείλτε τους και τους 3 στον αγύριστο να το σκεφτούν οι επόμενοι προδότες να θέλουν Πρέσπες και υπηκοότητα σε αλλοδαπούς!

    2. Πλάκωσαν τα τρολ του τσιριζα και κράζουν οσους σκέφτονται να μην ψηφίσουν σφυριζα .
      Το σκατο τους έφτασε στην κάλτσα.

  10. Πατριωτες εθνικιστες συριζαιοι μην ξεχάσετε την επόμενη επέτειο του πολυτεχνείου να πάτε μαζί με τον τσιπρα να καταθέσετε στεφάνια και να τιμήστε τους νεκρούς τους.
    Αλλά μέχρι τότε διαβάστε και Καρλ Μαρξ ενταξει; αχαχαχαχαχα

  11. Ο/Η Ο Κυριακος μας θα κυβερνάει για πολλά χρόνια ακόμα. λέει:

    Άδικα χτυπιεστε ναζιδες και κουμμουνια του πινοκιο από Δευτέρα κυβερνηση ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με Αυτοδυναμία θα έχουμε.
    Καλη σας χώνεψη.

  12. Ρε ότι και να ψηφισετε εμεις παλι θα είμαστε κυβερνηση τι δεν καταλαβαινετε;
    Ποιος ρε ταγαρια μπορει να σταθεί και να συγκριθεί μπροστά στον ηγετη κ;ι αξιο αρχηγό μας Κυριακο Μητσοτακη; ουδεις.
    Παρτε το αποφαση και πέστε στα 4 παλι ,όπως κ;ι το 19.

  13. Νέα παρέμβαση Κασιδιάρη:
    Τελειώστε το καθεστώς Μητσοτάκη με την ψήφο σας.
    Το καθεστώς Μητσοτάκη δεν τελειώνει ούτε με αποχή ούτε με λευκό ούτε με μικρά και ανύπαρκτα κόμματα που θα κάψουν την ψήφο μας.
    Το καθεστώς Μητσοτάκη τελειώνει μόνο αν πρώτο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Ο νοών νοείτω.

    1. Ρε τράβα στον Ζάεφ που θα μας πεις ότι θα κάψουμε την ψήφο μας. Με τον σύριζα καίτε την ψήφο σας που θα υπογράψει το ξεπούλημα του Αιγαίου και θα φέρει εκατομμύρια Πακιστανούς! Ο Ηλίας είναι πατριώτης και δεν θα έλεγε ποτέ να ψηφίσουμε τους ανθέλληνες του σύριζα. Αν πάλι μας το έλεγε, δεν θα πειθαρχούσαμε γιατί δεν είμαστε πρόβατα σαν και εσάς που μισείτε την Ελλάδα και θέλετε ανοιχτά σύνορα και εκατομμύρια λαθρομετανάστες που δεν ξέρετε αν βγήκαν από τις φυλακές, ούτε τα ονόματα τους δεν ξέρετε αφού δηλώνουν πολλοί 3-4 ονόματα! Ο Ηλίας είπε μαύρο στον κούλη, εσείς είστε ανθέλληνες, τι να πει για εσάς! Μαύρο σε κούλη, τσίπρα, ανδρουλάκη και υπόλοιπο ανθελληνικό τόξο των Πρεσπών που σας έκλεισε μέσα με τα λοκντάουν της μίζας των εμβολίων!

      1. Για εσένα μπορεί για εμένα κ πολλούς άλλους όμως όχι… εντάξει πατριώτη;

      2. Ποιο Ζαεφ και βλακείες, πείτε δε θέλουμε δεν μπορούμε. Βολεμενοι πατριώτες που σας ζητάει ο Ηλίας τη βοήθεια σας και λέτε όχι. Φαντάσου να σας καλέσει η πατρίδα. Δικαιολογίες. Καθίστε να ξαναβγεί το ζαβο για να αρχίσετε πάλι τις φωνές, τα μεγάλα λόγια και τα θα. Αλλά ήξερε όταν απέκλεισε τον Ηλία ότι πολλοί προέρχονται από το μαντρί του και έμμεσα ή άμεσα θα του ικανοποιήσουν τις ορέξεις του. Άντε πια ιδεολόγοι χωρίς αξία και αντίκρυσμα.

  14. Αμα ψηφίστε μεγάλα κόμματα θα είστε άξιοι των αναξίων σας ψήφων σας…… και των κομματικών σας συμφερόντων….

  15. Ποιο ειναι ρε μορφωμα Ποιοι ρε ειναι φασιστες Μιλουν οι κλεφτες οι ανωμαλοι οι δολοφονοι οι προδοτες εχουν μουτρα τα κατακαθια να μιλουν και να κρινουν Βρε αντε στα κομματια που το μονο που κοιτατε εναι το προσωπικο συμφερον το χρημα και η ανηθικοτητα Ευχομαι ο Θεος να τιμωρησει οσους καταστρεφουν την Ελλαδα μας και την Νεολαια μαςΣας συχαθηκαμε σκουλικια που μολυνετε την πατριδα μαςΦτανει πια….

  16. Όποιος ψηφίσει μικρό κόμμα που δεν θα μπει στην Βουλή στην ουσία ψηφίζει κατά το ήμισυ Μητσοτάκη και κατά το ήμισυ Τσίπρα! Οι έδρες των κομμάτων αυτών θα μοιραστούν αναλογικά σε αυτούς που θα μπουν στην Βουλή! Όποιος πάλι ψηφίσει μικρό κόμμα και μπει στην Βουλή να μην κλαίγεται μετά που θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη. Κανένα δεν είναι άξιο εμπιστοσύνης. Κανένα δεν θα θέλει να πάει σε δεύτερες εκλογές με τον Ηλία σε δράση.

    1. Σε νέα παρέμβαση του ο Κασιδιάρης ζήτησε να τελειώσουμε το καθεστώς Μητσοτάκη.με την ψήφο μας.
      Ένας τρόπος υπάρχει για αυτό.
      ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό.

  17. Ο Κας έδωσε το σύνθημα ψηφίζουμε ενάντια στο καθεστώς Μητσοτάκη.
    Πόσο ποιο καθαρά να το πει;
    ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό.

    1. Πατριώτης συριζαιος; αχαχαχα ρε τι αλλο θα δούμε εδώ μεσα;

      1. Εντάξει τρολάκι του Κούλη μας έπεισες.
        Εγώ σχολιάζω χρόνια στο Μακελειό εσείς το ανακαλύψατε τώρα στις εκλογές για να κάνετε προπαγάνδα υπέρ του Κούλη σας.
        Τα υπόλοιπα στην κάλπη.

        1. Ο/Η Το 2019νφωναζες να ψηφισοημε νδ για να φύγει ο προδότης της Μακεδονίας, σε θυμάμαι λέει:

          Μπατηριωτης κομμουνιστης φανατικός ακροατής και αναγνώστης του Μακελειου και εσυ ε;

      2. Νεοδημοκράτη τράβα να κάνεις τσιμπούκι στο Λιγνάδη.
        Ότι γουστάρουμε θα ψηφίσουμε σιγά μην πάρουμε την άδεια σας.

    2. Πονάνε τα τρολ της ΝΔ των εμβολίων της μίζας γιατί πίστευαν ότι θα ψηφίζαμε αυτούς, αφού απέκλεισαν τον Ηλία για να μην βγει ο τσίπρας! Πονάνε και τα συριζοτρόλ γιατί και αυτοί πίστευαν ότι θα ψηφίζαμε τους προδότες της Μακεδονίας για να εκδικηθούμε τον Μητσοτάκη! Επειδή Μητσοτάκης και Τσίπρας είναι το ίδιο και θέλουν και τα Σκόπια στην ΕΟΚ, πηγαίντε τους κάτω από το 20% για να πάμε σε δεύτερες εκλογές. Αλλιώς ετοιμαστείτε για εκατομμύρια Μπαγκλαντεσιανούς αφού ο Μητσοτάκης και ο Θεοχάρης ζητάνε την ψήφο τους και ο Τσίπρας τους θέλει και θα ξανανοίξει τα σύνορα. Τελειώστε τους ανθέλληνες για τα παιδιά σας και ψήφο σε πατριωτικά κόμματα που μιλάνε για απέλαση λαθρομεταναστών όταν Μητσοτάκης-Τσίπρας ζητάνε την ψήφο τους για να φέρουν και άλλα εκατομμύρια λαθρομεταναστών!

  18. “Εθνική Δημιουργία” – Θ. Τζήμερος

    Όχι στα μεγάλα… και βρώμικα… κόμματα. Δευτέρα 22/5 θα κλαψουρίζετε… πάλι, για την ακρίβεια π.χ., αλλά δεν θα σας ακούει… κανένας για τέσσερα χρόνια. Κυριακή 21/5 έχετε από μία σφαίρα… ο καθένας, πολιτική σφαίρα, την ψήφο σας, μην την πετάξετε στα σκουπίδια για μητσοτάκηδες, τσίπρες, ανδρουλάκηδες και τα ρέστα…

    1. Αφου ο Τζημερος θα παει με τον Μητσοτακη το λεει σε καθε συνεντευξη ρε ηλιθιε τι να πεταξουμε στα σκουπιδια τον Μητσοτακη κ να ψηφισουμε αυτον , ποια η διαφορα ;;; Πιο βλακας απο εσενα δεν πρεπει να εχει υπαρξει .

      1. Δες αναλυτικά τι είχε πει ο Τζήμερος. Δικαίωμά σου να ψηφίσεις τον γόνο τον κούλη ή τον άλλο τον αληταρά τον σφύριζα. Υποκουλτουριακέ τσιφτετέλληνα του επάλ. Ftwxompine.

  19. ΝΔ – 34% συριζα – 26% το μερα 25 δεν θα μπει στην βουλη τα υπολοιπα θα τα δουμε.

    1. Δες ρε γιδοταγαρο καμια δημοσκοπιση απο εξω και θα καταλαβεις τι πανωλεθρια θα παθει ο Κουλης !!! ουτε τα ποσοστα του Σαμαρα θα παρει !!! 17% Σουηδικα καναλια τοσο τον δινουν γιδιιιιι ακλαφτοι θα πατε !!!!!

      1. Βγάζεις λάθος συμπέρασμα νομίζοντας ότι εγώ θα ψηφίσω μητσοτακη… ούτε πεθαμένος δεν τον ψηφίζω μια εκτίμηση έκανα….. δεν είμαστε μακριά κανε υπομονή και τα λέμε από δευτέρα.
        Οι εκτίμηση μου είναι για αυτά τα 3 κόμματα γιατί στα υπόλοιπα θα έχουμε εκπλήξεις

        1. Ναι ρε μεγαλε το 19 πηρε 38% κ 4 χρονια μετα που εχει γαμησει την μιση Ελλαδα θα χασει μονο 4% κ στην απλη αναλογικη ;;;; Χαχαχαχαχαχα σαινι εισαι !!!

  20. Μαύρο στους πρεσπολάγνους, λαθρολάγνους του Κούλη των εμβολίων και του Τσίπρα των ανοιχτών συνόρων και των υπολοίπων ανώμαλων του ανθελληνικού κλεπτοκρατικού τόξου με τις μίζες από τα εμβόλια και το Κατάρ. Ο καθένας ας ψηφίσει όποιο πατριωτικό κόμμα θέλει αλλά ξεδοντιάστε τους προδότες . Να πάνε κάτω από 15% νδ των παιδοβιαστών και σύριζα των Πρεσπών και Πασόκ των βαλιτσών του Κατάρ , μπας και σώσουμε το Αιγαίο και τα παιδιά σας δεν γίνουν μειοψηφία αό εκατομμύρια Πακιστανούς που θέλουν να φέρουν ανοίγοντας και επίσημα τα σύνορα! Στέφανε, ανάρτησε τα μηνύματα γιατί μπαίνουν εδώ λαθρολάγνοι συριζαίοι και κάνουν τους πατριώτες οι προδότες της Μακεδονίας.

  21. Ψηφίστε πατριωτικά κόμματα ρε, τι ΣΥΡΙΖΑ και προδοτικες μαλακίες??? Γαμηστε ΝΔ και. ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη, οχι να τους δίνετε κ αξία. Ψηφίστε μικρά πατριωτικα κόμματα, εσεις θα τους δώσετε αξία.

  22. ΣΥΡΙΖΑ λαθρολαγνους προδοτες της Μακεδονίας, ΠΟΤΈ.
    ΚΙΝΗΜΑ 21 κι ότι βγει….

  23. γαμιεστε πουτανες συριζαιες του μακελειο που κοβεται μυνηματα….πεσαν οι μασκες βρωμοπουστες προδοτες….ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ….

    1. Μαζί σου φίλε.. ο ένας επειδή πήγε ο γυναίκα του μήτσου να τον σκοτώσει και ο άλλος επειδή απόκλεισε το κόμμα του απο τις εκλογές έχουν αποθυμένα… εκδίκηση ας πάρουν οι ίδιοι όχι μέσω των ψηφοφόρων…

  24. Η γκεμπελική προπαγανδιστική μηχανή της συμμορίας ΝΔ έχει πάρει μπρος.
    Πετσωμένοι δημοσιογράφοι στα κανάλια σε ρόλο προστάτη των υποψηφίων της ΝΔ.
    Το κάνουν τόσο ξεδιάντροπα που γελοιοποιούνται ακόμα περισσότερο.
    Την Κυριακή έχουμε απέναντι μας την κυβερνητική μαφία που θέλει να συνεχίσει να μας θεωρεί ιθαγενείς.
    Δεν θα το επιτρέψουμε.
    Την Κυριακή τους στέλνουμε στα τσακίδια.

  25. Πλάκωσαν τα τρολ του Μαξίμου και του Άδωνι.
    Θα φάτε καλά μουνόπαν@.
    Την Κυριακή σας τελειώνουμε μια για πάντα.

  26. Τα τρολ του Μαξίμου πήραν φωτιά αλλάζουν ψευδώνυμα και γράφουν παπαριές μπας και τσιμπήσει κανένας αφελής.
    Τελειώσατε νουδουλοι.
    Την Κυριακή θα γίνει η κηδεία σας.

  27. Πότε ενισχύεται ο Μητσοτάκης;
    1) Με απευθείας ψήφο
    2) Με ψήφο στα εντός Βουλής δεκανίκια του (ΠΑΣΟΚ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΚΚΕ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ)
    3) Με ψήφο στα εκτός Βουλής κόμματα που μπορεί να γίνουν δεκανίκια του (ΝΙΚΗ, ΕΠΑΜ, ΤΖΗΜΕΡΟΣ, ΕΑΝ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ή οποιοδήποτε άλλο) εάν αυτά μπουν στην Βουλή.
    4) Με ψήφο σε οποιοδήποτε μικρό κόμμα που δεν θα μπει στην Βουλή, καθώς οι έδρες που αντιστοιχούν σε αυτά θα μοιραστούν αναλογικά στα κόμματα της Βουλής, οπότε μέρος αυτών θα καταλήξουν πάλι στον Μητσοτάκη!!!!
    5) Με αποχή, άκυρο που θα παν στο πρώτο κόμμα που όπως φαίνεται θα είναι ο Μητσοτάκης!

    Μόνο με ένα τρόπο δεν παίρνει τίποτα ο Μητσοτάκης. Ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ!!!!! Απίστευτο!!!
    Ως εθνικιστής είμαι έξω φρενών αλλά έχω την ψυχραιμία να το κάνω!!
    Οτιδήποτε άλλο, πάει έμμεσα, όλο ή εν μέρει στον Μητσοτάκη!! Μόνο έτσι θα εμποδιστεί να κάνει κυβέρνηση από τις πρώτες εκλογές. Στις δεύτερες θα τους λιανίσουμε όλους με τον Ηλία μπροστά!

  28. ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 33000 ΣΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΔ ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΟΣΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΑΓΑΛΙΑΣΗ Η ΨΥΧΗ 4500000 ΕΚΑΤΩΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΩΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΤΕΛΙΑΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ 4 ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΕΣ Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΡΑ

  29. Από το 14 στης υπηρεσίες της στοας και της Αμερικής εισαστε ρε τσιπρακοι.

  30. Δαγκωτο συριζα; προσεχε μην δαγκώσεις την γλώσσα σου εθνικιστη της κουμουνδουρου 😄

    1. Όσα ψευδώνυμα και να αλλάξεις τρολ του Μητσοτάκη την καρπαζιά της συμμορίας σας δεν την γλιτώνετε.
      Την Κυριακή θα κλάψεις μπάσταρδε νουδούλε υποστηρικτή των λιγναδομίχων.

  31. Ρε συριζαιοι ποσο πιο χαμηλά θα πέσετε και ζητάτε ψήφους από εμάς τους ακροδεξιους φασιστες;
    Ακούστε και μια πικρή αλήθεια τώρα,κρεμοσαστε απ τα χείλη του Μητσοτακη ρε λιγουρια , περιμένετε ένα νεύμα του την επόμενη των εκλογών για να συγκυβερνησετε μαζί.
    Ποσα χρώματα θα αλλάξετε στης σημαιουλες σας ρε κακοριζικοι;
    Ακόμα και οι ΚΚΕδες σας γλεντάνε γιατί αυτοι έχουν παραμείνει σταθεροί στης θέσεις τους ενώ εσείς έχετε γίνει ένα κόμμα νεοφιλελευθερο και εχετε συγκυβέρνηση με τον δεξιό Καμμένοι.

    1. Εντάξει τρολάκι του Κούλη μας έπεισες.
      Τράβα τώρα στο Μαξίμου για τα 0,60.

    2. Ρε νεοδημοκράτη μαλάκ@ ο δικός σας τελείωσε ψόφισε πάρτο χαμπάρι.
      Σύριζα θα ψηφίσουμε για να στείλουμε τον Κούλη σας φυλακή.

      1. Ποιος θα πάει φυλακη ρε μπουφο; ο Κουλης; ποιος θα τον κλείσει φυλακη ο τσιπρας η τσαπανιδου και ο Αντωναρος; σοβαρεψου μπουμπουνα.

    3. Ρε γ@μημενη πουστρ@ του μιζοκουλη οτι και να κανετε τελειωσατε λαμογια ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!!!!

  32. Έτσι να βλέπω τα τρολακια του συριζα να αυτοαποκαλουνται εθνικιστες μονο και μόνο για να ζητιανεύουν καποιους ψήφους από εθνικιστες.
    Χαχαχαχα ποσο πιο χαμηλά θα πεσετε; δεν σας φτάνουν οι ψήφοι των αλλοδαπών τοξικών αδελφών σας που έχετε ελληνοποιησει επι των ημερών σας;

    1. Όσα ψευδώνυμα και να αλλάξεις τρολάκι του Κούλη δεν μας πείθεις.
      “Δεν μασάμε”
      “Αλλά αυτοί είσαστε”
      Έχεις κι άλλα ψευδώνυμα εδώ μέσα;
      Το σκατό στην κάλτσα σας έφτασε υποστηρικτές του Λιγνάδη.

  33. Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΣΚΆΙ σήμερα δήλωσε ότι δεν παρακαλάει να τον ψηφίσουν οι φασίστες δείχνοντας όλους εμάς τους πατριώτες και τους εθνικιστές.
    Τώρα είμαστε φασίστες για τον Άδωνι.
    Οπότε σύριζα δαγκωτό και τη Δευτέρα ο Άδωνις χάνει το υπουργιλίκη τη μάσα και τις μίζες.
    Τη Δευτέρα στέλνουμε τον Άδωνι στο Δάφνη.
    Αφήστε τα πείσματα τα στερεότυπα και την προπαγάνδα που μας πασάρουν μια ζωή για να τρώνε τύποι σαν τον Άδωνι και το Μητσοτάκη.

  34. Ο Άδωνις σήμερα στο Σκάι είπε δεν παρακαλάω εγώ για τους ψήφους από τους φασίστες υπονοώντας όλους εμάς.
    Επειδή έχουν καταλάβει πως πολλοί από εμάς θα ψηφίσουμε εκδικητικά ΣΥΡΙΖΑ το σκατό τους έφτασε στην κάλτσα.
    Αν βλέπατε τα μούτρα του Άδωνι όταν τα έλεγε όλα αυτά θα καταλαβαίνατε.
    Αυτό τους πονάει να χάσουν την εξουσία τίποτα άλλο.
    Ούτε το ΕΠΑΜ ούτε ο Νάτσιος ούτε τίποτα.
    Οπότε ο ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι μονόδρομος.
    Εξάλλου και ο Κας μίλησε ξεκάθαρα για ψήφο ενάντια στο καθεστώς Μητσοτάκη.
    Όση έχουν λίγο μυαλό καταλαβαίνουν.
    Ο νοών νοείτω.

  35. Πριν μια εβδομαδα ειχαμε πει πως λιγο πριν τις καλπες αφου σκεφτουμε καλα και ξεψαχνισουμε ολα τα πατριωτικα κομματα που κατεβαινουν στις εκλογες θα ανακοινωσουμε τις σκεψεις μας και οποιος θελει μπορει να συμφωνησει η να διαφωνησει καταθετοντας επιχειρηματα….πριν ομως ας μιλησουμε πρακτικα και με αριθμους για τις καλπες της ερχομενης Κυριακης…θα βασιστουμε στην τελευταια συστημικη δημοσκοπηση της alco (που σημαινει ως συστημικη δινει και μεγαλυτερα ποσοστα για τα πρωτα κομματα απο την πραγματικοτητα) που συμφωνα με αυτην τα ποσοστα των κομματων ειναι τα ακολουθα: νδ 30.9%, συριζα 24,5%, πασοκ 7,8% , κκε 5,7% , ελλην λυση 3.5%, μερα25 3,1%, πλευση 1,7% νικη 1,6%, τζημερος 1%, αλλο 4,1%, λευκα 1,3%, αποχη 4,3% και αναπποφασιστοι 10.5%. μετα η δημοσκοπηση κανει μια αυθαιρετη αναγωγη επι των εγκυρων και δινει 32,7%,στην νδ και 26% στον συριζα χωρις αναποφασιστους….εδω ειναι και το ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ…αναποφασιστοι ημαστε ολοι εμεις τα κομματοσκυλα και οι κομματικοι στρατοι εχουν αποφασισει προ πολλου…συνεπως δεν γινεται να διαμοιραζουν αυθαιρετα ολους εμας στα συστημικα κομματα…αν λοιπον ψηφισουμε ολοι εμεις μικρα κομματα και δεν απεχουμε τα συστημικα κομματα μενουν σταθερα σε αυτα τα ποσοστα τους (κυβερνηση δεν κανουν ουτε με σφαιρες) και παμε ολοταχωε σε δευτερες καλπες χωρις μαλιστα καποιο κομμα να εχει αερα νικητη και να μην πλησιαζει την αυτοδυναμια ουτε στις β καλπες…στις επομενες καλπες αλλωστε τους περιμενει μα μεγαλη εκπηξη – η παρουσια των ΕΛΛΗΝΩΝ…τωρα απο τα μικρα πατριωτικα κομματα που κατεβαινουν απομονώσαμε αυτα που εχουν εθνικες πατριωτικες θεσεις για ολα τα θεματα και κυριως εχουν εκφρασει μεσα απο την διακαναλλικη τους την ξεκαθαρη εναντιωση τους στον αποκλεισμο των ΕΛΛΗΝΩΝ και ζητουν την ψηφο μας γιατι ως ψηφοφορους του Ηλια Κασιδιαρη μας θεωρουν πατριωτες και οχι ναζιστες και ακραιους οπως οι υπολοιποι…αυτα τα κομματα ειναι : το ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ (ΕΝ,Α,) οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ , το ΤΟ.Λ.ΜΑ. και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ….για τους αριστερους πατριωτες (υπαρχουν και τετοιοι) εχει καποια επισης πατριωτικα αριστερα κομματα, ας διαλεξουν οποιο θελουν δεν μας αφορα….συνεπως την Κυριακη δεν απεχουμε – ψηφιζουμε πατριωτικα- με στοχο να υποστειλουμε οσο το δυνατον τα ποσοστα του συστηματος και ραντεβου στις δευτερες καλπες οπου αρχιζει το παρτυ….(τι γινετε εκει στο μακελειο; πηρατε γραμμη να κοβεται μυνηματα που δεν προμοταρουν το συριζα;)

  36. Έμαθαν, τα νέα…. ομοβροντία Εθνικιστών υπέρ ΣΥΡΙΖΑ, για αυτήν την πρώτη μάχη. Μα την παναγία, βλέποντας την φάτσα του Μπουμπούκου στο ΣΚΑΙ … ΕΝΙΩΣΑ ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ !!!!

    1. Ο/Η ΕΑΤ ΕΣΑ ΚΑΙ ΟΔΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ λέει:

      Ομοβροντία εθνικιστών στα κεφάλια σας κομμουνια με ολίγην σάλτσα φιλελε θα δεχτείτε σύντομα απλυτοι.
      Η μακρονησος και η γυαρος σας περιμενουν ανθελληνικά καθαρματα ,προδοτες της Μακεδονίας.

    2. Με την οργισμένη ψήφο μας την Κυριακή θα τον δούμε, τον Κούλη, στο Ζάππειο και θα πάρουμε μεγάλη χαρά. Θα είναι αν θυμάσαι όπως ο εφιάλτης όταν τον έριξαν και βγήκε στο μπαλκόνι της Ρηγίλλης κατακόκκινος, οργισμένος, ταπεινωμένος. Ψήφο πισώπλατα απ’τους αποκλεισμένους.

    3. Ο/Η Κατάντια του συριζα να ζητιανεύει ψήφους από εθνικιστες λέει:

      Απλυτε ζαιε ουτε οι αλλοδαποί που ελληνοποιησατε επι των ημερών σας δεν σας πιστεύουμε.

      1. Τρολ της Νουδούλας και των παιδεραστών δεν τσιμπάμε στην προπαγάνδα σας πλέον.
        Το κάνατε για χρόνια και σας έβγαινε όμως τώρα έστω αργά σας πήραμε χαμπάρι.
        Θα ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ για εκδίκηση και για να χάσετε τη μάσα.
        Τέρμα οι νεροκουβαλητές σας.

      2. Τράβα να κάνεις τσιμπούκι στο Λιγνάδη ανώμαλε νεοδημοκράτη.
        Σας πόνεσε ο κώλ@ς που βλέπετε να χάνετε την εξουσία αυτό είναι όλο.
        Τελειώσατε μουνόπαν@.

        1. Ο/Η Από ότι ξέρω εσεις οι ζαιοι συναγωνιζεστε στα τσαμπουκά τους νου δουλους λέει:

          Σύντροφε της κουμουνδουρου με τίτλο Εθνικιστης….καλορίζικος ο σύντροφος Αντωναρος😉
          Ξέρεις τι εστι Αντωναρος σύντροφε ζαιε , στέλεχος κυβέρνησης Καραμανλή 2004 2009 μια περίοδο γεμάτη σκάνδαλα και ένα βήμα πριν την καταστροφή.

          1. Στο Λιγνάδη γρήγορα γαλαζαίε έχει στύση.

          2. Το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία νουδουλόσκυλο.
            Τράβα να ψηφίσεις την πούστρα τον κούλη σας ίδιοι είστε.

      1. ΚΚΕ είπε με τον δικο του τροπο τι συριζα βρε;

    1. Σύριζα πεντακάθαρα. Και ο Κασιδιάρης για δικούς τους λόγους και οι δύο.

  37. Πατριωτες δεν έχουμε άλλη επιλογή, ψηφίζουμε με συνεση και λογική για το συμφέρον του λαού
    Δώσε δύναμη στο Κ.Κ.Ε.

  38. !!!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Ψήφος λευκή ή άκυρη ή μικρό κόμμα που δεν έχει ελπίδες για να μπει στη βουλή είναι το ίδιο πράγμα !

    “στις τελευταίες εκλογές το ποσοστό της αποχής ήταν 42.22%, τα κόμματα εκτός Βουλής συγκέντρωσαν 8,08%, ενώ τα λευκά/άκυρα 2.08%, σύνολο 52.38%. Οι 300 έδρες της Βουλής, ωστόσο, κατανεμήθηκαν με βάση το υπόλοιπο 47.62% του εκλογικού σώματος, δηλαδή με βάση τη μειοψηφία. Μάλιστα, αν λάβουμε υπ’ όψιν το ποσοστό που έλαβε το κυβερνών κόμμα (39.85%) θα αντιληφθούμε το μέγεθος της πλάνης των ποσοστών. Το 39.85 δεν αντιστοιχεί στο 100% του εκλογικού σώματος, αλλά στο υπόλοιπο 47.62% που δεν απείχε, δεν ψήφισε κόμμα εκτός Βουλής ή λευκό/άκυρο. Το πραγματικό ποσοστό που συγκέντρωσε η ΝΔ με αναγωγή στο σύνολο του εκλογικού σώματος ήταν 18.97%, το ΣΥΡΙΖΑ 15.01%, το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ 3.85%, το ΚΚΕ 2.52% κ.ο.κ. “

  39. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 33000 ΣΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΔ ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΟΣΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΑΓΑΛΙΑΣΗ Η ΨΥΧΗ 4500000 ΕΚΑΤΩΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΩΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΤΕΛΙΑΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ 4 ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΕΣ Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΡΑ

  40. Το ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝ.Α γιατί δεν το βάζετε στη δημοσκόπηση ;

  41. Δεν θα ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ γιατί είμαστε αριστεροί αλλά για εκδίκηση και μόνο να χάσει την κουτάλα το σκατόσογο Μητσοτάκη.
    Ο μόνος τρόπος να χάσει η ΝΔ είναι να βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Αν γνωρίζετε άλλη λύση για να φύγει ο Μητσοτάκης πείτε την και σε εμάς αλλά άλλη λύση δεν υπάρχει.
    Τώρα διώχνουμε το Μητσοτάκη και δεν αφήνουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη ψηφίζοντας μικρά κόμματα και να κάψουμε την ψήφο μας βοηθώντας ουσιαστικά το Μητσοτάκη να συνεχίσει το πλιάτσικο.
    Αυτό θέλετε να πυροβολήσετε τα πόδια μας;;
    Η ψήφος στο σύριζα γίνεται αποκλειστικά για να εκδικηθούμε το Μητσοτάκη και τίποτα άλλο.
    Οποίοι επιλέξουν ν λευκό άκυρο αποχή η και μικρά και ανύπαρκτα κόμματα έμμεσα βοηθούν το Μητσοτάκη να ξανακερδίσει τις εκλογές.
    Απλά είναι τα πράγματα και όποιος έχει λίγο μυαλό το καταλαβαίνει.

    1. Ειναι ηλιθιοι φιλε μου δεν καταλαβαινουν πως γαμας εναν αλητη που τους εχει ολους στο χερι ( πολιτικους , δικαστες , δημοσιογραφους , αστυνομικους κλπ με τις υποκλοπες ) κ δεν κουνιεται φυλλο ουτε προκειται με αποτελεσμα να μας πηδηξει κανονικα στα επομενς 4 χρονια . Μεχρι κ ο Ηλιας εμμεσα τους εδειξε τι να ψηφισουν αφου δεν ανεφερε καθολου τον Συριζα . Ο Χιος βγηκε εχθες κ το τονισε αυτο λεγοντας οτι συμφωνει απολυτα ( ακουστε την εκπομπη που διαβαζει τα λεγομενα του Ηλια πριν αρχισετε να με λετε αριστερο ηλιθιοι ) με το θεμα Συριζα …. Ξυπνηστε ρε μαλακες , ο πολεμος εχει μαχες κ στρατηγικη . Την πρωτη μαχη την χασαμε δυστηχως αφου μπηκαμε ξεβρακωτοι στον λακκο με τους πουτσους . Την δευτερη ομως μπορουμε να την κερδισουμε κ να συνεχισουμε τον πολεμο . Σκεφτειτε την Μεγαλη εικονα κ οχι το δακτυλον .

    2. Το ενδεχόμενο συγκυβερνησης νδ συριζα σου έχει περάσει απ το μυαλο;

      1. Σενάριο φαντασίας.
        Ο Τσίπρας δήλωσε πως θα κάνει προανακριτική για τις υποκλοπές.
        Άλλο εξεταστική και άλλο και σοβαρότερο η προανακριτική.
        Ξέρεις τι σημαίνει αυτό;
        Ένα βήμα πριν το ειδικό δικαστήριο για το Μητσοτάκη.
        Ποια συγκυβέρνηση λες;
        Με τέτοια παραμύθια και προπαγάνδα προσπαθείτε να ξεγελάσετε τους πολίτες, νεοδημοκράτη;
        Ο Κούλης σας πάει για φυλακή αφού πρώτα ξεφτιλιστεί.
        Τελειώσανε τα ψέματα νεοδημοκράτη που τάχα σε έπιασε ο πόνος.

    3. Είσαι πανέξυπνος εθνικιστής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπολιασμένος???

    4. Ακριβως φιλέ μου η τελευταια σου παράγραφος τα λέει όλα, ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ για εκδίκηση και μονο. Οποίος ψηφίσει μικρά και ανύπαρκτα κόμματα εμμέσως πλην σαφώς βοηθάει το βρωμοσογο.

  42. Η ορθη τηρηση του Συνταγματος τα λεει ολα. ΚΙΝΗΜΑ 21 τιποτα αλλο.

  43. Ψηφίζωτον εχθρό του εχθρού μου. Συριζα επειδή τους πονάει.

    1. Είσαι πανέξυπνος εθνικιστής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπολιασμένος???

      1. Θα σταματήσεις να ειρωνεύεσαι; θέλεις το καλό του Ηλία, ναι η όχι;

  44. Δηλαδή δεν θα ψηφίσεις το Κίνημα 21 αλλά δεν εξαιρείς τον ΣΥΡΙΖΑ? Ρε σεις ξεχάσατε γιατί βγήκε η ΝΔ το 2019? Ξεχάσατε την 4ετία 2015-2019? Δηλαδή θα ξανά βγάλετε ΣΥΡΙΖΑ 2023-2027? Και μετά θα συνεχίσετε να κράζετε άλλα 4 χρόνια τον ΣΥΡΙΖΑ για να βγάλετε το 2027 την ΝΔ διώχνοντας τον κακό ΣΥΡΙΖΑ. Μετά απορρείτε γιατί μας κυβερνάνε τα ίδια κόμματα 50 χρόνια… ΝΔΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚ σε infinite loop αυτή η χώρα. Καλά μνημόνια και καλές Πρέσπες Αιγαίου. Δε μας αξίζει τίποτα καλύτερο.

    1. Μας αξίζει ο Ηλίας αλλά τον έκλεισαν παρανόμως φυλακη… Απο τη στιγμη που δεν σε αφήνουν να ψηφισεις το κομμα που σε εκφράζει τοτε διαλέγεις τον εχθρό του εχθρού σου και τον λιγότερο απατεώνα.
      Μη μου πεις τώρα οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν χειρότερος σε σκάνδαλα σε αυταρχισμό και στην οικονομια απο το βρωμοσογο γιατί δεν θα μου μείνει νεφρό απο τα γέλια.

    2. Πεστα ρε συ, ΣΥΡΙΖΑ λαθρολαγνους προδοτες της Μακεδονίας δεν ψηφίζουμε ποτε!

  45. έρχεται Πείνα και Δυστυχία για τις γαλάζιες ακρίδες της ΝΔ

  46. Εχετε να φάτε φούτσα κομμούνια μου, που θα το φυσάτε και δε θα κρυώνει…
    Εδώ θα είμαι τη Δευτέρα, να δω τις δικαιολογίες σας για την επικράτηση Μητσοτάκη με 6% διαφορά.
    Και πού είστε; Εδώ θα είμαι και τον Ιούλιο, αλλά και το 2027.
    Ξιδάκι…

    1. Το ξέρουμε ότι θα εισαι εδω. Το θέμα είναι ότι αν δεν γίνει αυτο που σου παπαγαλίζουν τα ΜΜΕ τόσο καιρό , θα έχεις τα κότσια να βγεις και να πεις κάτι; Γιαιτ η μαγκιά σας απ ότι καταλαβαίνω πάει μέχρι εκεί που σας συμφέρει… Την Κυριακή 21/5 και ωρα 23:00 θα κλαις με μαύρο δάκρυ , γιατί αν έχεις τ στοιχειώδη γνώση βλέπεις από τωρα ποιος θα είναι πρώτος .. Μετά τα αποτέλεσμα απλά αναλογίσου ποσό χαζός θα νιώσεις που τους πίστευες…

      1. Τετρακυμία εν κρανίω (και όχι απλά τρικυμία)…

    2. ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ…ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ… ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ 3-4 ΜΟΝΑΔΕΣ

  47. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΜΑ 21 ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΦΣΟΡΑΚΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΑΡΕΣ!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ!!!!
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
    ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ!!!!
    ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ…

  48. Ποιο εξωκοινοβουλευτικο κομμα εκανε 24 δευτερολεπτα τηλεοπτικη διαφημιση , οταν δημιουργηθηκε μεσα σε ενα με δυο μηνες , δεν το ηξερε ουτε η μανα του κ ξαφνικα κερδισε το λαχειο κ ριχνει χρηματα που δεν μπορουν αλλα κομματα που εχουν μηνες ή κ χρονια δημιουργηθει να ριξουν ;;;;;; Μα φυσικα ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ !!! ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΔΩΝ !!!! Ο ΝΑΤΣΙΟΣ !!!! ΝΙΚΗ φιλοι μου !!!!! Ξερετε εσεις , στην φακα γρηγορα ποντικοπροβατα ανεγκεφαλα !!!!

  49. Ο Ηλιας εδωσε το συνθημα ! Οπως ειδατε δεν αναφερει τπτ για τον Συριζα που σημαινει σιωπηλα οτι μας σπρωχνει εκει !! Ο Ηλιας δεν ειναι ηλιθιος να βγει να πει ψηφιστε Συριζα . Οποιος δεν μπορει να το καταλαβει μονος του , παρακαλω να αποχωρησει απο το κομμα . Εδω δεν θελουμε προβατα – κοπαδια , εδω θελουμε λυκους – αγελη με κοφτερο μυαλο που να σκεφτεται για τον εαυτο του κ να μην περιμενι Πατερουληδες .

    1. Ο Ηλίας μίλησε για κόμματα που κάνουν τα δεξιά ενώ στηρίζουν την πρεσπολάγνα και λαθρολάγνα πολιτική του σύριζα. Εδώ τον σύριζα δεν τον ψηφίζουν οι δικοί του γιατί τρέμουν ότι Τασία και Μουζάλας θα ανοίξουν πάλι τα σύνορα και θα …λιάζονται πάλι εκατομμύρια μετανάστες. Ο Ηλίας δεν θα έδινε εντολή για προδότες του σύριζα που τον λέγανε ναζιστή και τώρα τον γλείφουν! Μην έχετε αυταπάτες, το 8% του Ηλία θα πάει σε μικρά εθνικιστικά κόμματα και οι συριζαίοι να ψάξουν ψήφους στα ομόφυλα ζευγάρια που οι συριζαίοι τους τάζουν υιοθεσίες παιδιών! Χωρίς να ρωτήσουν τα παιδιά! Θα συνεργαστούν κούλης και τσίπρας για να πουλήσουν το Αιγαίο, οπότε ούτε οι ψηφοφόροι τους δεν πρέπει να τους ψηφίσουν!

    2. Οργισμένους λύκους έτοιμους να ρίξουν τον εφιάλτη.

    3. Πολακη εσυ; μέχρι εδώ εδω μυρίζει η απλυσια σου ρε κομμουνι.

  50. Υπάρχει τροπος να φυγει ο Κυριάκος ; Αν ναι ποιος είναι;

  51. Όποιος ακούσει τα τρολς του Μητσοτάκη που επικαλούνται δήθεν το πατριωτικό αίσθημα των ψηφοφόρων του Ηλία για να τους αποτρέψουν να ψηφίσουν τη μόνη λύση για τα προβλήματα του Ηλία, δηλαδή σύριζα, να είναι έτοιμος για τα παρακάτω .. Αν τυχόν, ξανακυβερνησει η ΝΔ, μόνη η με το πασοκ, 1. Ο Ηλίας θα καταδικαστεί και στο εφετείο και 2. Θα του κόψουν τα πολιτικά του δικαιώματα μέχρι το 2033 που τελειώνει η κανονική του ποινή, άσχετα αν αποφυλακιστει του χρόνου (νόμος βοριδη).. Οπότε αναλογιστεί τε ένα μαύρο μέλλον, χωρίς την ακτίνα φωτός που λέγεται Ηλίας κασιδιαρης.

    1. Πέρα της προδοσίας των Πρεσπών και των ανοιχτών συνόρων του 2015, μην ξεχάσει κανένας ότι βοήθησε ο Τσίπρας τον Μητσοτάκη φέρνοντας νόμο για να αποκλειστεί ο Ηλίας. Αν έλεγε ότι ο νόμος του Μητσοτάκη είνσι αντισυνταγματικός, δεν θα τον απέκλειε ο Άρειος Πάγος. Ο Τσίπρας έφερε δικό του νόμο για να αποκλείσει τον Ηλία!!!!!! Ούτε μια ψήφο στους 301 των Πρεσπών, των μνημονίων που συνεργάστηκαν στα εμβόλια και σας κλείσανε σπίτια σας ενώ αυτοί θησαύριζαν από τις φαρμακευτικές!

    1. Δαγκωτους θα σας πάμε όλους τηγανοκεφαλοι ενταξει; εδώ δεν θα κάνεις πλάκα.

  52. Οποιος θεωρει τον εαυτό του πατριωτη και εθνικοφρων εάν ψηφισει την πλεμπα του δημοκρατικού τόξου…το λέω και φριτω…είναι εξίσου ανθέλληνας προδότης και συνοδοιπόρος της λεγόμενης μεταπολιτευτικης πορνιας που απο το 1973 εχει κατασπαραξει αυτον τον τόπο.

  53. Τα δεδομενα ειναι τα εξης : Ειχαμε 4 χρονια να ετοιμασουμε ενα ενωμενο κομμα να παει να παρει την εξουσια . Αποτελεσμα ; Ο Δεξιος χωρος διαιρεθηκε οσο δεν παει , κομματα αποκλειστηκαν λογω του Καθεστωτος κ δικη τους ΒΛΑΚΕΙΑΣ , με αποτελεσμα να μεινουν τοσα μικρα κομματα οσα χρειαζεται ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ για να ξανα κυβερνησει . Εαν ξεραμε οτι ολη η Ελλαδα θα ψηφισει για παραδειγμα ΕΠΑΜ , θα πηγαιναμε ολοι εκει να το βγαλουμε Πρωτο – Δευτερο . Αυτο δεν προκειται να συμβει καθως κ ο λαος ειναι φουλ διαιρεμενος κ θα ψηφισει οτι να ναι . Η μονη λυση λοιπον που εχει απομεινει για να φυγει ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΥΓΟΝΙΣΤΗΣ ΝΑΖΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ που εχει βγαλει αυτη η χωρα , ειναι να ψηφισουμε ολοι Συριζα . Δεν υπαρχει αλλη λυση αυτην την στιγμη , ειτε το ριχνουμε εκει , ειτε απο Δευτερα εχουμε παλι το ΕΒΡΑΙΚΟ ΒΡΩΜΟΣΟΓΟ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ μαζι με το ΒΑΘΥ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ . ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ Κ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ .

    1. μπορεις να μου απαντησεις σε μια ερωτηση; απο που εισαι; γιατι εγω βλεπω εδω μεσα καποιοι που αυτοαποκαλουνται πατριωτες για να φυγει το ζαβο λενε θα ψηφισουν τον προδοτη της Μακεδονιας…επι τω πλειστω ολοι αυτοι ειναι απο λαμια και κατω,,,,συμπερασμα για την προδοσια της Μακεδονιας δεν ενδιαφερονται καθολου οι χαμουτζηδες…λοιπον το λεμε ξεκαθαρα αν υπαρχουν αληθινοι πατριωτες που θελουν να ψηφισουν συριζα 2 πραγματα πρεπει να γινουν…η να βγουν ξεκαθαρα οι ηγετες των πατριωτικων δυναμεων και να βαλουν κοκκινη γραμμη στους προδοτες συριζαιους οπως σωστα πραττουν με την χουντα της κουλας ή αν θελουν ενα κομμα που θα το στηριζουν συριζαιοι που προδοσαν την Μακεδονια ας ξεχασουν την ψηφο ολων των Μακεδονων…για εμας ολους τους Μακεδονες πατριωτες ειναι προκληση να ημαστε στον ιδιο χωρο-στο ιδιο κομμα με ατομα που στηριζουν τον προδοτη που μας ξεπουλησε…για εμας ολο το ‘δημοκρατικο τοξο’ ειναι προδοτες γιατι δεν εκανε τιποτα για να αποτρεψει την προδοσια…..ας βγει καποιος ξεκαθαρα να μας πει πως ειναι απεναντι σε ολο το προδοτικο καθεστως αλλοιως ειναι ΥΠΟΠΤΟΣ…..

      1. Εχεις απολυτο δικιο αλλα οπως εξηγησα δεν υπαρχει αλλη λυση . Δεν υπαρχει . Εαν μεινει παλι αυτος ( δλδ του πουν οι ψηφοφοροι του , ολα καλα , προστιμα , Αιγαιο , Λαθρο , Μιζες , Ρευμα , Νερο , Καυσιμα , Ενεργεια , Τροφιμα κλπ συνεχισε ετσι … ) μπορεις να καταλαβεις τι ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ !!! Ο κοσμος ειναι χεσμενος , αδιαφορος κ ναρκωμενος να αντιδρασει . Πρεπει να σκεφτουμε την παρτη μας γιατι θα μας τελειωσει . Απο Αθηνα ειμαι αλλα τοτε με το ονομα της Μακεδονιας επρεπε να ειχατε καταλαβει απο την αρχη οτι το καλυτερο δωρο του Τσιπρα στην ΝΔ ηταν αυτο . Μονο κ μονο που στις πορειες πηγε ο Γεωργιαδης , Σαμαρας , Πλευρης κ ολοι αυτοι οι Ναζι , θα επρεπε να ειχατε καταλαβει το δουλεμα κ να μην ειχατε δωσει αυτοδυναμια στο κωλοπαιδο . Απορω ειλικρινα πως σας κοροιδεψαν αυτοι οι Απατεωνες ( τα ιδια κ το 2012 με τον Σαμαρα που εξαιτιας σας τον φαγαμε στο κεφαλι ) . Δεν πηγα σε καμμια πορεια παρολο που ο μονος Μεγας που αναγνωριζω ειναι ο Αλεξανδρος , αλλα στο στημενο παιχνιδι τους δεν υπηρχε περιπτωση να παρω μερος . Τον εχω διπλα στους Θεους . . Αν βρισκεις αλλη λυση να φυγει αυτο το κωλοπαιδο πες την , εγω αλλη δεν μπορω να βρω .

        1. καταρχην με δικαιωνεις σε αυτα που πιστευω οτι εισαι απο λαμια και κατω Αθηναιος στην προκειμενη περιπτωση…δευτερον επισης ο τροπος που μιλας οτι μας κοροιδεψαν οι πλευρηδες και οι αλλοι (χρησιμοποιεις και τον ορο ναζιστες) οτι δεν πηγες σε καμια πορεια για τη Μακεδονια μου αποδεικνυεις οτι ησουν απεναντι σε ολο αυτο, δεν ανηκεις στον δεξιο πατριωτικο χωρο -αριστερο σε κοβω- και δεν σου καιγεται καρφακι για την προδοσια της Μακεδονιας,,,εγω λοιπον φιλαρακι χρυση αυγη ψηφισα τοτε οχι την κουλα και μαζι με τον Ηλια Κασιδιαρη που ηταν μπροσταρης ημασταν σε ολες τις συγκεντρωσεις κατα της προδοσιας…απο μονο σου με αυτα που λες αποδεικνυρται οτι εσυ οπως και πολλοι αλλοι που μπαινετε εδω στο μακελειο ειστε αριστεροι που προσπαθητε λργοντας ψεμματα πως ανηκετε στον εθνικοπατριωτικο χωρο να δωσετε γραμμη για να ψηφισουμε τα προδοτικα εθνομηδενιστικα κομματα σας….τουλαχιστον αποκαλυπεστε μονοι σας και καταλαβαινω πως κανενας αληθινος πατριωτης δεν θα ψηφισει τον εθνομηδενιστη….και να ξερεις αυτο το κολοπαιδο θα φυγει μονο αν κατεβει ο Ηλιας στις δευτερες εκλογες και οχι αν βγει ενας συστημικος στην εξουσια στην θεση του αλλου συστημικου,,,,

          1. Αδερφέ εγώ από Αθήνα είμαι και έχω την ίδια ευαισθησία που έχεις εσύ για τη Μακεδονία. Όπως έχεις και εσύ ευαισθησία που οι προδότες ετοιμάζονται να πουλήσουν το Αιγαίο. Μην πέφτεις στην παγίδα των ανθελλήνων. 1.000.000 κόσμος είμασταν στο Σύνταγμα και οι συριζαίοι επέτρεψαν αντιδιαδήλωση αντιεξουσιαστών στα Προπύλαια για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και μετά ρίξανε δακρυγόνα σε μωρά! Και οι Αθηναίοι όπως όλη η Ελλάδα κατεβήκαμε για την Μακεδονία. Μην ακούς τα τρολ του ανθελληνικού σύριζα, αυτοί θέλανε το ξεπούλημα και της Μακεδονίας και της Ελλάδας. Όλοι Έλληνες είμαστε αδερφέ, μην διχαζόμαστε αδερφέ.Σε όλα τα άλλα συμφωνώ.

      2. Δεν είσαι ένας από εμάς. Είσαι ένας από τους ανθέλληνες συριζαίους που μας λέγατε φασίστες επειδή δεν θέλουμε να έρθει στην Ελλάδα όλη η Ασία που θέλετε εσείς! Δεν υπάρχει ψηφοφόρος του Ηλία να ψηφίσει τον Τσίπρα των Πρεσπών και της θάλασσας που δεν έχει σύνορα. Οπότε το κουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία, κατά προτίμηση των γκέι που μπορεί να σας ψηφίσουν που θέλετε υιοθεσίες από γκέι! Αηδία καταντήσατε τρολσύριζα και γελάμε που μας κάνετε τώρα τους πατριώτες, εσείς που αποθεώσετε τον Ζάεφ στο συνέδριο σας!

    2. Τετρακυμία εν κρανίω (και όχι απλά τρικυμία)…

  54. τι θα απογίνουμε από Δευτέρα ; 🙁

  55. Το οτι υπάρχουν ακομα πρόβατα που θα ψηφίσουν τα συριζοσκουπίδια με ξεπερνάει.Αυτους που πηγεναν στο κουφοντινα για αυτογραφα, αυτους που στα πανεπιστήμια τα ειχαν κανει οι αλβανοι γκετο κ δεν μπορουσαν τα παιδια μας να πανε για μάθημα,το προδοτη το τσιπρα που το παιζει οτι μενει στη κυψελη κ μένει σε ποκυτελες βίλα στα νοτια.Τρεξτε πρόβατα να ψηφίσετε αυτα τα σκουπίδια

    1. Αδερφέ, αν ψηφίζεις Ηλία, δεν μασάς από την προπαγάνδα που σου κάνει για χρόνια ένα ολόκληρο σύστημα. Και θα φας το παραμύθι των συριζοτρόλ που μιλάνε για πατριωτισμό αυτοί που δεν θέλουν πατρίδα; Που μιλάνε για Πρέσπες αυτοί που ψηφίσανε Πρέσπες και πνίξανε στα χημικά γυναικόπαιδα στο Σύνταγμα λέγοντάς τα ακροδεξιούς! Όποιος είναι Έλληνας την ίδια αγανάκτηση έχει είτε βλέπει μητσοτάκη είτε Τσίπρα. Είτε βλέπει την ρεπούση είτε πλευρογεωργιάδηδες που δεν λένε κουβέντα για τζαμί και λαθρομετανάστες. Να φάει μαύρο το ανθελληνικό τόξο. Και είναι σίγουρο αν δεις πόσα λυσάνε τα νδτρολ και τα συριζοτρόλ!

  56. Το συμπέρασμα είναι ότι οι αναγνώστες του Χίου βάση αυτής της ψηφοφορίας είναι ότι άκρο δεξιοί και άκρο αριστεροί! Οποία πάντα μαζί

  57. ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ -ΕΝ.Α

    ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.
    ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!

    ΘΑ ΦΑΕΙ ΓΕΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ!

  58. ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΓΚΑ Χρήστος Ορφανίδης

    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

    1. Δεν θα παρει ουτε 0,01% ποτε.Εχω φιλο στον ευοσμο και μου τα λεει.

  59. Βρίζετε τον Κούλη, φωνάζετε να φύγει, αλλά όταν θα τον έχουμε ξανά στο σβέρκο για τέσσερα χρόνια για να συνεχίσει το έργο του και το φαγοπότι ως ηγεμόνας θα λέτε ότι σας φταίνε οι άλλοι. Ψηφιστε μικρά κόμματα που τον ευνοούν, αυτό θέλει και έχουμε και τους πασοκους που συνηθισμένοι στο βολεμα θα πάνε στον Κούλη να του δώσουν ένα 2-3%. Μια χαρά. Κατά τα άλλα γεμίσαμε σωτήρες, πατριώτες, αλλά το σύστημα Μητσοτάκη θέλει μυαλό για να πέσει. Για αυτό μη σκουζετε από Δευτέρα ότι κόλπο έκανε του βγήκε όχι μόνο γιατί πληρώνει αλλά και γιατί ξέρει σε τι λαό απευθύνεται. Ας τους να φωνάζουν άμα δεν είναι ενωμένοι και μυαλωμενοι εγώ θα τους γλενταω καλά, έτσι λέει.

    1. Κεφαλλονίτη του τσίπρα των πρεσπών και του όχι που έκανε ναι στο δημοψήφισμα, θα μας πεις γιατί ο τσίπρας σου έφερε νόμο για να μην κατέβει ο Ηλίας; Μην μας λες για κούλη γιατί εμείς τον βρίζουμε και μάλιστα λέμε ότι θα συνεργαστεί με τον τσίπρα σου για τις Πρέσπες του Αιγαίου! Απλά πες μας γιατί έφερε ο προδότης της Μακεδονίας νόμο για να αποκλειστεί ο Ηλίας! Αυτό απαντά λαθρολάγνε του τσίπρα,γιατί έφερε νόμο να αποκλειστεί ο Ηλίας και δεν έλεγε ότι είναι παράνομος ο νόμος του κούλη;

      1. Δεν με ενδιέφεραν ποτέ οι νόμοι και οι προτάσεις καμιάς αντιπολίτευσης τα τελευταία 42 χρόνια που ασχολούμαι. Η κυβέρνηση κυβερνά αυτή έχει την εξουσία να αποφασίζει. Εγώ κοιτάζω μόνο το αποτέλεσμα στη ζωή μου, ούτε τον τρόπο, ούτε τον κόπο. Ποιός και τι παράγει, δίκαιο ή άδικο, σωστό ή λάθος, κέρδος ή ζημιά.

  60. To site εχει γεμισει με πληρωμενα τρολλια του καθεστωτος της Μητσοτακης ΑΕ, που βριζουν χυδαια τους υπολοιπους.
    Να ντρεπονται που αντι να ειναι στη φυλακη οι κλεφτες μητσοτακηδες, ειναι οι πατριωτες
    Να ντρεπονται για τους ξεφτιλιοδικαστες που επιτρεπουν να συμμετεχει στις εκλογες η ΝΔ, το κομμα των κλεμμενων δανειων 400εκατομμυριων και οχι τα πατριωτικα κομματα

  61. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΡΩΤΑ ΩΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΘΕΡΙΕΨΑΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΘΕΡΙΕΨΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΕΙΑΣ Η ΛΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ . ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙΤΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΗ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΟΠΟΤΕ ΣΥΚΩΣΗ ΚΕΦΑΛΗ

  62. Ελληνικη λυση
    Βελοπουλος

  63. Το κίνημα 21 αποκαλεί τον Κασιδιάρη και την χρυσή Αυγή συνεργάτες του συστήματος στο ξεπούλημα της Μακεδονίας!!!!! Οι «συνεργάτες» όμως είναι στην φυλακή, ενώ οι του κινήματος 21 που δήθεν «πολεμούν το σύστημα» είναι ελεύθεροι και κατεβαίνουν ακόμα και στις εκλογές!!!!!!! Ή πρόκειται περί α-φελών ή περί εγκάθετων. Μακριά.

  64. ΣΚΥΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΑΜΑ-ΜΠΕΛΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΑΞΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

  65. Το ΝΙΚΗ
    ΔΕΝ έχει ξεκάθαρη θέση ΚΑΤΑ της υποχρεωτικότητας για το “εμβόλιο”.
    Μιλάει για τον κίνδυνο του πανσλαβισμού ?!?! Δηλαδή κινδυνεύουμε από τους Σέρβους και Ρώσσους ?
    ΔΕΝ έχει ξεκάθαρη θέση για τη Ρωσσία και το Ουκρανικό. ( αφορά όλους μας ξεκίνησε ήδη ο Γ πόλεμος )
    Είναι ΚΑΤΑ των παλαιοημερολογιτών
    Έχει αφύσικη προβολή στα Μ.Μ.Ε και στις δημοσκοπήσεις τις τελευταίες μέρες
    Το ΕΠΑΜ ΔΕΝ θεωρεί πρωτεύον θέμα το λαθρομεταναστευτικό.
    ΚΙΝΗΜΑ 21 έχει ξεκάθαρες θέσεις προς το παρόν.
    Καλό είναι να διαβάζουμε τις ΘΕΣΕΙΣ των κομμάτων πριν τα ψηφίσουμε.

  66. Δηλαδή Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ παλι θελει ο λαός ε; βρε οχι νύχτα αλλα μερα μεσημέρι θα είναι όταν σκάσουν μύτη οι απεναντι.

    1. Δεν είναι μουρλοί, πληρωμένα τρολ είναι του σύριζα. Κάνουν και τους ψηφοφόρους του Ηλία αυτοί που μας λένε ναζιστές επειδή θέλουμε έλεγχο της μετανάστευσης! Μη μασάς φίλε από τα πληρωμένα τρολ, είναι κάτω από το 15% και τα 2 κόμματα των εμβολίων και θα πρέπει να συνεργαστούν γαλάζιοι συριζαίοι, κλεφτοπασόκ κσι συριζαίοι των ανοιχτών συνόρων μπας και κυβερνήσουν. Μαυρίστε και τους 3 και κάθε άλλο ανθελληνικό κόμμα μπας και γλιτώσουμε το ξεπούλημα του Αιγαίου!

      1. Ναι κάτω από 15% και την Κυριακή τα δύο μαζί θα βγάλουν 60+%. Που ζείτε ορισμένοι. Μάλλον στον κόσμο σας.

    1. Εμ το παραμύθι που πούλαγαν τόσα χρόνια ότι το προνόμιο του πατριώτη το έχει η κεντροδεξιά και ειδικά όσοι είναι στο μαντρί της ΝΔ δεν περνάει πια. Ο καθένας ξέρει πόσο πατριώτης είναι, που δακρύζει και νιώθει περηφάνια όταν αντικρίζει τη γαλανόλευκη και ακούει τον εθνικό ύμνο, που ξέρει και σέβεται την ιστορία και τιμά τους ήρωες μας, που κάνει το σταυρό του και προσκυνά ταπεινά, που ότι είναι ελληνικό τον συναρπάζει.

  67. Προσοχή, στην προπαγάνδα. Νίκη, ΕΑΝ , Κινημα21 , πλευσεις και τέτοια είναι ότι πρέπει για το μητσοτακη. Άθελά σας ψηφίζετε το σκατοσογο.

    Όσοι ψήφοι πάνε σε κόμματα εκτός βουλής, ευνοούν το ζαβό.

    Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ να πέσει η χούντα του δράκουλα.

    1. Μάλιστα ο μυθριδατης ο Βαγγέλης ψηφίζει λεει συριζα…Ερντογαν τέλειωσες; έλα σπο δω μια βόλτα να δεις κάτι.

    2. Μίλησα με έναν Πακιστανό και μου είπε ότι θέλει Τσίπρα για να φέρει και τα αδέρφια του και τα ξαδέρφια του και να πάρουν επίδομα! Θα έρθουν εκατομμύρια Πακιστανοί και Μπαγκλαντεσιανοί και ο τσίπρας δεν έχει πρόβλημα γιατί τα παιδιά του τα πάει σε ιδιωτικό! Αυτά δεν τα γράφω για τους ψηφοφόρους του Ηλία που γελάμε και δεν επηρεαζόμαστε από τους συριζαίους που γράφουν εδώ! Τα γράφω για τους συριζαίους μπας και καταλάβουν το μέλλον που θα έχουν τα παιδιά τους με την πολιτική του Τσίπρα και του Μητσοτάκη που έχουν ανοιχτά σύνορα! Και δεν είστε όλοι βολεμένοι σαν τους αρχηγούς σας, τι θα πείτε αύριο στα παιδιά σας; Μαυρίστε τους προδότες. Οι Έλληνες ψηφίζουμε πατριωτικά κόμματα, μην σας ξεγελάσουν οι προδότες.

    3. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΑΣΕΙΣ, Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΕΙΝΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΟΧΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΘΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  68. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΚΥΡΟ

    1. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ
      ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ
      ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΚΥΡΟ

  69. ΠΩΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΛΗΜΑΤΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΟΥΡΕΛΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΩΚΟΥΝ

  70. Ήμαρτον ρε , ελπίζω να διαβαζει τα σχόλιά σας ο Ερντογαν ,να τα δείχνει στους στρατηγούς του και να πει
    Τους βλεπετε; αυτοι είναι οι γιουνανιδες ,Παμεε!

    1. λες να μη του χει σφυρίξει η ΜΙΤ τι τρελό τσίρκο χώρα είμαστε?

      Δε σταματάει να προκαλεί γιατί γνωρίζει καλά

  71. ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥ….ΚΟΥΛΗΗΗΗ…ΤΖΟΥΖΕΙΙΙΙ…ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥ Η “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,,,ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΝΟ 6%….ΚΑΙ 3 ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ…9,,,ΧΑΧΑΧΑ….ΑΛΕΚΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΠΑΡΑ ΕΣΕΝΑ

    1. Ο Ζάεφ θέλει Αλέξη παρότι ο Μητσοτάκης ανταγωνίζετσι τον Αλέξη και προσπαθεί να τον βάλει στην εοκ! Κερδίζει ο Αλέξης γιατί τον κάλεσε και στο Συνέδριο του σύριζα και τον αποθέωσαν οι ανθέλληνες συριζαίοι! Μαυρίστε τους 301 που θέλουν Πρέσπες και ψήφισαν μνημόνια και υποχρεωτικά εμβόλια και λοκντάουν!

  72. ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ Ή ΤΗΝ ΞΗΡΑ ΜΑΣ —-> ΕΜΦΥΛΙΟΣ

    ΕΓΩ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ , Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ , ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ , ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ , ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Κ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ , ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Κ ΟΤΙ ΣΚΑΤΟ ΕΧΕΙ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!!!!!!!

  73. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΚ@Τ@ ΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ 1,2,3,4,5,6!!!
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΚ@Τ@ ΤΟΥ ΠΛΑΝΩΔΙΟΥ ΓΑΛΑΤΑ-ΣΑΝΟΠΩΛΗ ΜΑΣΟΝΟΥ ΕΡΩΤΥΛΟΥ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟΥ!!!
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΚ@Τ@ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΟΥ ΚΗΡΑΛΟΙΦΑ!!!
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΚ@Τ@ ΣΤΟ ΓΙΟΥΤΟΥΜΠΙ ΑΡΣΕΝΙΚΑ(ΦΕΡΑΡΙ)ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΑ!!!
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΚΑΡΑΤΖΑΚΛΑΝ τα @ρχιδι@ ΤΟΥΣ ΟΣΟΝΟΥΠΩ στον Κ@ΛΟ ΣΑΣ ΘΑ ΧΤΥΠΑΝ….
    ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΚ@Τ@!!!
    ΠΟΛΛΟΙ ΛΑΓΟΙ ΕΣΚΟΡΠΙΣΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΤΗΣ!!!

  74. Αν θελετε να ξαναδουμε Ανοιξη κ Καλοκαιρι κ να φυγουμε απο την Αιωνια Συννεφια που εχει φερει στην Ελλαδα το Βρωμοσογο μαζι με τα ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ του , ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ !!!!!

    1. Ψηφίστε κορόιδα σύριζα να ξανανοίξουν τα, σύνορα. Να στέλνει εκατομμύρια μουσουλμάνους ο ερντογάν και ο μουζάλας και ο τσίπρας να το λένε…μεταναστευτική κρίση. Αλλά μεταναστευτική κρίση δεν υπάρχει στον Όρμπαν της Ουγγαρίας που έχει κλειστά τα σύνορα. Υπάρχει μόνο στην Ελλάδα του διεθνιστή Μητσοτάκη και του φιλοσκοπιανού τσίπρα που αι οι 2 διευκολύνουν τον Ερντογάν που στέλνει εκατομμύρια μουσουλμάνους στην Ελλάδα! Το ανθελληνικό τόξο θέλει ανοιχτά σύνορα, μαύρισέ το Έλληνα.

  75. Τα πραγματα ειναι απλα : Μητσοτακης -> 60% ορυκτου πλουτου στις εταιρειες εξορυξης , 20% οι Τουρκοι κ 20% ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ , ΕΜΕΙΣ !!!!!!!!!!!! Αυτην την συμφωνια εχει κανει αυτο το γαμημενο αρχιδι !!!! Ο Συριζα δεν μπορει να παει σε τετοια συμφωνια κ θα ξεσηκωσει ολη την Ελλαδα αν την δεχτει . Ο αλλος ο αληταρας παρεα με τα ΜΜΕ δεν προκειται καν να μας πει οτι το εκανε κ θα το μαθουμε μετα απο χρονια .

  76. Ψήφος ΜΟΝΟ σε εθνικιστικά εθνικοπατριωτικά κόμματα για να τους ξεφορτωθούμε! ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΓΚΑ(Προσωπικά αυτό θα ψηφίσω) δαγκωτό και μονοκούκι απ όλους τους εθνικιστές συναγωνιστές του Ηλία Κασιδιάρη και του Εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ!!.
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

  77. Ιδρωσαν οι ζαιοι,τόσους αλλοδαπούς ελληνοποιησαν και δεν βγαίνουν τα κουκιά 🙂
    Μέχρι και οι Πακιστανοί τους πήρανε χαμπάρι και τους φτύνουν χαχαχα

  78. Σε μερικα βληματα απο ενα ψηφοφορο του Κασιδιαρη,ολοι εμεις δεν ψηφιζουμε τον Τσιπρα γιατι τον γοουσταρουμε αλλα για εκδικηση για να ξεκουμπιστει και να τιμωρηθει αυτος και ολο του το σοϊ για τα εγκληματα και τα δεινα που περναει η χωρα μας,αλλα και για το κοψημο απο τις εκλογες του κομματος του μισου εκατομμυριο ψηφοφορων ‘ του “Εθνικου Κομματος Ελληνες”για τον λογο αυτο τιμωρια και ξεκουμπιδια αρκετα με τα πολιτικους αρουραιους !!!!

    1. Σωστός.Να ανοίξουν λίγο το μυαλό τους αυτοί που θα κάψουν την ψήφο τους σε μικρά κόμματα.Μια μικρή απαραίτητη παρένθεση θα είναι η ψήφο μας στο ΣΥΡΙΖΑ να δούμε να πέφτει η μισάνθρωπη κακιασμένη δρακουλίνα

    2. Σάκη, ένα μήνα τα λέω και με βρίζουν και πολλούς άλλους εδώ μέσα. Όταν γκρέμισαν το άγαλμα του Ιωάννη Μεταξά οι πρασινοφρουροι το 1981 στην πατρίδα του εγώ ήμουν εκεί με άλλους και λες και με ξέρουν κάτι βλάκες κολλημένοι με λένε τρολ και βλακείες. Πρώτα τον ρίχνουμε και τον εξαφανίζουν οι δικοί του, θα πάνε για άλλον αρχηγό, και μετά όσες εκλογές και να γίνουν ο Ηλίας θα είναι παρόν. Αλλά θέλω να χάσει και ο μπουτιας να βγει πρώτος, ο Ηλίας να συμμετάσχει κανονικά να σας δω μετά. Θα σας γράφω συνέχεια ότι είστε τρολ της ΝΔ και των αποκομμάτων. Σάκη υπάρχουν πατριώτες που ξέρουν από πόλεμο και ποιος είναι ο στόχος.

      1. Γιατί νομίζει ότι θα βγει ο τσίπρας! Θα φάει όμως το ίδιο μαύρο όπως ο Μητσοτάκης και δεν θα προλάβουν να πουλήσουν το Αιγαίο. Ρε απευθυνθείτε στους γκέι που θέλετε και να τους παντρέψετε! Κυριακή κοντή γιορτή για τους 300, έρχονται πατριωτικά κόμματα ανθέλληνες. Και Ιούλιο έρχεται ο Ηλίας! Εμείς με την Ελλάδα και εσείς με τον Ζάεφ και τον Ερντογάν!

  79. Η ΑΜΚΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ προτρέπει όλους τους Έλληνες ψηφοφόρους, ώστε να αποτραπεί η νοθεία των εκλογικών αποτελεσμάτων, να ζητήσουν εγγράφως από τους κατά τόπους Δήμους, αμέσως μετά την καταμέτρηση των ψήφων στα εκλογικά τμήματα της εκλογικής τους περιφέρειας, τη δημοσιοποίηση του Εντύπου υπ’ αριθ. 2 που περιέχει τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας, τα ποσοστά που πήρε κάθε κόμμα κ.λπ. https://youtu.be/RWXoK1ByFZw?t=106

  80. ψηφίζω το κομμούνι καζάκη, να μας ρίξει στην Πηγάδα ! λολ

  81. Όποιος άκουσε σήμερα το Στέφανο κατάλαβε ποιος μας κυβερνάει και τους 100 λόγους που πρέπει να πέσει. Δεν υπήρξε ποτέ χειρότερος πρωθυπουργός και αν ακόμα ελπίζει να κερδίσει τις εκλογές είναι μόνο για δύο λόγους. Ότι έχει λαδωσει όλα τα κανάλια και δεν μαθαίνει ο Έλληνας την αλήθεια γιατί δυστυχώς η τηλεόραση φτάνει σε κάθε σπίτι σε όλη την Ελλάδα. Επίσης γιατί στην ΝΔ από πάντα υπήρχαν κατά τόπους άνθρωποι που λειτουργούν ως κομματαρχες εξυπηρετώντας με το αζημιωτο δηλαδή την υφαρπαγή της ψήφου ενός κόσμου τον οποίο κάποια στιγμή βοηθήσαν. Η επαρχία είναι γεμάτη από τέτοιους τύπους που έχουν δουλειές, διασυνδέσεις, γνωριμίες με βουλευτές που σε κάθε εκλογική αναμέτρηση παίζουν το ρόλο του τσοπάνη.

    1. Μετά την ….ανάλυση του Κεφαλονίτη του τσίπρα, μπορεί να μας πει γιατί ψήφισε τα λοκντάουν και ο σύριζα; Γιατί τότε ξεκίνησε η χούντα του κούλη!Μήπως γιατί πήρε λεφτά ο σύριζα μαζί με όλο το υπόλοιπο κλεπτοκρατικό τόξο; Όταν έκλεισαν οι εκκλησίες και ήταν ανοιχτά τα αυτοσχέδια τζαμιά, που ήταν ο σύριζα; Όταν οι κουλοανδρουλάκηδες φέρανε νόμο για τον Ηλία, γιατί δεν φώναξε ο Τσίπρας για τη χούντα που απέκλειε κόμματα; Ξέχασαν που ο τσίπρας,συμφωνούσε που ο κούλης πάλευε να βάλει τα σκόπια στην εοκ; Ρε δεν πείθετε κανέναν. 500.000 κόσμος πίνουμε νερό στο όνομά του Ηλία και του Στεφάνου και θα επηρεαστούμε από 10 τρολάκια των συριζαίων;

      1. Δεν σου είπα να επηρεαστείς, απλά αν δεν πέσει ο Κούλης όπως καταλαβαίνουμε πολλοί που μας παρεξηγείτε εδώ μέσα ένα μήνα τώρα, και δεν καταλαβαίνουν κάποιοι που το παίζετε πατριώτες λες και τα ράσα κάνουν τον παπά, θα πάρετε και το κόμμα και τον Ηλία στο λαιμό σας γιατί σε δεύτερες εκλογές θα μας ξανααποκλεισει το ζαβο. Σιγά μην πω εγώ σε οπαδούς ή νεαρούς τι θα ψηφίσουν. Εγώ τα λέω για κάποιους που νιώθουν την αδικία και την υποτίμηση όταν ο Κούλης μας είπε απλά ο ψηφοφόρος π.χ. του ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι ελεύθερος να επιλέξει το κόμμα του ενώ εμείς είμαστε τα πιόνια του που μας δίνει ότι θέλει για να διαλέξουμε. Εδώ μας κοροϊδεύουν δεν το βλέπεις, ψηφιστε διασπασμένοι για να ευνοηθεί η ΝΔ. Αυτό το κόλπο έκαναν και πολλοί αγαθιαρηδες τσιμπησατε. Πατριώτης που δεν ξέρει από πόλεμο, αλλά πάει στη μάχη για να πεθάνει στο τέλος τον πόλεμο τον χάνει.

        1. Ρε κεφαλλονίτη του τσίπρα, νοιάζεσαι εσύ για τον Ηλία; Καταρχήν αν ψήφιζες Ηλία θα σιχαινόσουν τον Τσίπρα γιατί λέει σπίτια στους μετανάστες και δεν λέει σπίτια στους Έλληνες! Γιατί ο πινόκιο έφερε δικό του νόμο για να απαγορεύσει τον Ηλία αντί να πει όπως το ΚΚΕ ότι δεν συμφωνεί με απαγόρευση κομμάτων; Μαύρο πρεσπολάγνοι λαθρολάγνοι που φέρατε νόμο για απαγόρευση του Ηλία και νομίζετε ότι θα σας ψηφίσουμε για να φέρετε εκατομμύρια αλλοδαπούς στην Ελλάδα! Θα πάθουν τέτοιο σοκ οι τσιπροκουλοανδρουλάκηδες, έφτασε η Κυριακή!

          1. Ενώ εσύ θα ψηφίσεις Ηλία. Από Δευτέρα θα δείτε εσείς οι έξυπνοι τι σημαίνει να έχεις εμπειρία και να ξέρεις ότι η πολιτική δεν είναι για αγαθιαρηδες που τσιμπάνε στα κόλπα του κάθε Κούλη. Ωραία σας παγίδευσε, αλλά όχι όλους, εμείς αν τον ρίξουμε είναι σαν να λέμε στον Ηλία και στους ΕΛΛΗΝΕΣ έφυγε ο παράνομος εφιάλτης εμπρός λοιπόν πάμε στις δεύτερες χωρίς αποκλεισμούς. Ρε εξυπνε την ΕΠΕΝ την έχεις ψηφίσει ποτέ; Στη νεολαία του Μεταξά μήπως ήταν ο πατέρας σου;

  82. Εαν την Δευτερα θελετε Μητσοτακη , Μπακογιαννη , Γεωργιαδη , Βοριδη , Δενδια , Πλευρη , Κεραμεως , Σκρεκα , Γεραπετριτη , Μηταρακη , Καραμανλη κ τα υπολοιπα ναζιστικα σκατα των γερμαναραδων κ των Λιμπεραλ Αμερικανων , να μας πηδηξουν αλλη μια 4ετια κ να μεινουμε ολοι χωρις σπιτι , δουλεια , λεφτα , τοτε ριξτε το σε μικρα κομματα . Ομως τα 4 χρονια που θα ερθουν δεν θα εχετε το δικαιωμα να παραπονεθειτε για τπτ . Εγω αλλα 4 χρονια αυτους τους Μαφιοζους Ναζιστες Απατεωνες που εχουν καταργησει την Δικαστικη Εξουσια κ κανουν ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ , δεν εχω σκοπο να ξαναπερασω . Συριζα για να φυγουν οι χειροτεροι ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ και τον Τσιπρα θα τον ριξουμε ολοι μαζι μετα ενωμενοι . Εαν βγαλετε παλι Μητσοτακη εφυγα .

  83. ΕΝΌΤΗΤΑ – ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΕΝ. Α
    ΕΝ ΤΗ ΕΝΏΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ!
    ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΑΓΡΙΟΣ Ν. ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

  84. Βάλτε το λίγο να δουλέψει το ρημάδι! Αν φύγει η οικογένεια που έχει τόσες ρίζες και άκρες μετά ανοίγει ο δρόμος.. Αν ξανά βγει αυτος , τελειώσανε όλα.

  85. Κούλα χαιρετίσματα από το ΣΥΡΙΖΑ

  86. Ολοι οι υποστηρικτές του Ηλία ψηφίζουν συριζα γιατί ο Ηλίας είναι ΛΟΑΤΚΙ
    Όπως και πολλοί πρωην χρυσαυγιτες.

    1. Καλυτερα ΣΥΡΙΖΑ παρα τους προδότες της ΝΔούλας

      1. Τα τρολ του σύριζα για να αρπάξουν καμία ψήφο εμφανίζονται και πατριώτες! Ξεχνάνε τις Πρέσπες που λέγανε φασίστα όποιον διαδήλωνε για την Μακεδονία. Ρε οι ψηφοφόροι του Ηλία δεν ξεχνάμε που φέρατε νόμο να τον αποκλείσετε. Το ίδιο προδότες είστε με τη νδούλα των μιζοεμβολίων και το πασόκ με τις βαλίτσες από το Κατάρ!

  87. Τι εγινε συριζαιοι; δεν σας φτάνουν οι ψήφοι των Πακιστανών; τραβάτε ζορι;;;

    1. Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ γιατι γουσταρουμε που σκούζετε

    2. Σας λυπηθήκαμε να σας βλέπουμε με τόσα καbλιά χωμένα στους λώκους σας παληο-προδότες της ΝΔούλας και θα ψηφήσουμε ΣΥΡΙΖΑ μπάς και οι Πακιστανοί τις βγάλους τισ λωψές τους απο τις τρυπούλες σας

      1. Να προσέλθουν οι συριζαίοι που θέλουν γάμο μεταξύ ανδρών!

  88. Για όλους αυτούς που δυσκολεύονται να καταλάβουν ότι αυτήν την στιγμή το συμφέρον μας είναι Σύριζα , θα σας θυμίσω την περίπτωση της Γαλλίας . Οι αριστεροί ( κίτρινα γιλέκα κλπ ) για να μην βγει η Λεπέν που είναι Εθνικίστρια , πήγαν κ ψηφίσαν πάλι τον Μακρόν !!!! Αποτέλεσμα : ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ !!! ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟ !!! Ρίξτε την περηφάνια σας κ σκεφτείτε το συμφέρον μας !!

  89. “ΠΑΜΕ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ”;;;;;;;;;; Ξανά μανά;;;;;;
    ‘Οχι Γιάννης, Γιαννάκης. Μητσοτάκης με άλλη προβιά και αυτό δείχνει η ιστορία και τα έργα τους. Έτσι θα το πάμε τώρα, μια ο ένας και μια ο άλλος με την βοήθεια του τρίτου του….μικρότερου;;; Τουλάχιστον, αυτά τα κριτήρια (τύπου σκατόσογο, από εκδίκηση ή κάτι παρόμοιο) για να εκλέξεις αυτόν που θα σε εκπροσωπήσει δείχνουν ανευθυνότητα και αδιαφορία. Ας συνειδητοποιήσουμε την μεγάλη αξία που έχει η ψήφος μας για το μέλλον το δικό μας και της χώρας μας. Από την υποτελή “διακυβέρνηση” αυτών των απάτριδων, ανίκανων και δειλών η χώρα πνέει τα λοίσθια, έγινε σκορποχώρι και ξεπουλιέται αλύπητα και προκλητικά αυτή και οι πολίτες της, επειδή ο Ιδιοκτήτης της “απουσιάζει” και περί άλλα τυρβάζει.

  90. Στέφανε τα τρολάκια του κούλη και του τσίπρα ξεσάλωσαν γιατί βλέπουν ότι δεν τους πιστεύει κανένας και πάνε κάτω από το 20%. Όλοι οι Έλληνες πατριώτες που ψηφίζουν Ηλία οφείλουν να πάνε στην κάλπη και να ψηφίσουν όποιο πατριωτικό κόμμα θέλουν. Εννοείται ότι θα μαυρίσουμε τους 300 των Πρεσπών, των μνημονίων και των ανοιχτών συνόρων. Σας κοροϊδεύουν από το 74 ψευτοδεξιοί εμβολιολάγνοι, κλεφτοπασόκοι και μπολσεβίκοι με τα παιδιά στα ιδιωτικά σαν τον Τσίπρα! Θα είστε άξιοι της μοίρας σας αν σας ξαναδουλέψουν! Μαυρίστε τους για την Ελλάδα και για τα παιδιά σας.

    1. Φιλε μου το ξερω οτι εισαι καλοπροειρετος αλλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα εαν ψηφισουμε οπως λες , την επομενη μερα θα εχουμε παλι αυτον τον Αληταρα Απατεωνα Του Κλαμπ των Παπικων Ευγονιστων Ναζι κ δεν θα αφησει τπτ ορθιο . Δυστηχως ειχαμε 4 χρονια να προετοιμαστουμε κ ο ενας κατεβηκε κανονικα ξεροντας οτι θα κοπει κ ο αλλος εβαλε συμβολο που κ ενα 5 χρονο ηξερε οτι θα τον κοψουν ….

      1. Κανέναν δεν θα έχουμε την επόμενη μέρα τρολλακια… 46.2% πρέπει να πιάσει κάποιος την πρώτη Κυριακή για να κάνει κυβέρνηση… Μας πρήξατε… Απλή αναλογική έχουμε αυτό σημαίνει πως όσοι περισσότεροι ψηφίσουμε μικρότερα κόμματα τόσο περισσότερο πέφτουν τα ποσοστά των πρώτων κομμάτων γιατί μεγαλώνει το σύνολο των ψηφισθεντων… Ο γίδοβοσκός δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανέναν στις πρώτες καλπες ενώ αν πάρει και κάτω από 10% δεν θα έχει και λόγο ύπαρξης… Συνεπώς και οι 3 στις πρώτες κάλπες παίζουν το κεφάλι τους και ψηφίζοντας μικρά κόμματα πέφτουν τα ποσοστά τους και θα είναι ανήμποροι να μας επιβάλουν την ανθελληνικη ατζέντα τους… Αυτός είναι ο στόχος μας όλων των πατριωτων να αποτύχουν και τα 6 κόμματα του σύστηματος…

        1. Το ξέρουμε τι είναι η απλή αναλογική αυτό που δεν ξέρεις εσύ είναι ότι με πρώτο τον Κούλη λαδωνει ξανά μια γύρα τους πάντες, παίρνει αέρα νίκης για τις δεύτερες εκλογές και φυσικά εμείς και ο Ηλίας θα είμαστε οι λεπροί για άλλη μια φορά. Να σε δω και εσένα και τους άλλους τότε τι θα γράφετε εδώ μέσα. Τότε θα σας λέμε εμείς τρολ της ΝΔ και των αποκομμάτων που ψηφίσατε.

  91. Μόνο Κυριάκος πάμε δυνατά για μια καλύτερη Ελλάδα

    1. Σας είδαμε 4 χρόνια τώρα. ΣΥΡΙΖΑ τώρα

  92. Για ολους αυτους που δυσκολευονται να καταλαβουν οτι αυτην την στιγμη το συμφερον μας ειναι Συριζα , θα σας θυμισω την περιπτωση της Γαλλιας . Οι αριστεροι ( κιτρινα γιλεκα κλπ ) για να μην βγει η Λεπεν που ειναι Εθνικιστρια , πηγαν κ ψηφισαν παλι τον Μακρον !!!! Αποτελεσμα : ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ !!! ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟ !!! Ριξτε την περηφανια σας κ σκεφτειτε το συμφερον μας !!

  93. Συντονισμος χρειαζεται, ωστε να μπει ενα πατριωτικο κομμα στη Βουλη. Γιατι να παρει 1% ο ενας και 1% ο αλλος απο τις ψηφους του Κασιδιαρη, και να μην τις παρει ενα κομμα ολες και να μπει;

  94. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λογο ψηφιζει καποιος νεος σημερα ενα ξεπερασμενο κομμα οπως το απολιθωμενο ΚΚΕ με σοβιετ συμβολα, οταν υπαρχουν συγχρονα αντισυστημικα κομματα οπως το Μερα 25, το ΕΠΑΜ ή η Ελληνικη Λυση….

    1. Με το ΕΠΑΜ δεν εχω ασχοληθει αλλα η Ελληνικη Λυση πως ακριβως ειναι συγχρονη κι αντισυστημικη; Γνωριζεις τι εχει ψηφισει ο Βελοπουλος; Το σοου που εκανε δεν το ειδες; Περισσοτερο φανατισμενο χριστιανορκ θυμισε, την Ελενη Λουκα, παρα συγχρονο πολιτικο.

  95. Δεν υπαρχει αλλο ευρωπαικο κρατος , που κυβερνα μια οικογενεια Κορλεονε με αδερφο, αδερφη και γιο , σε πολικα αξιωματα.
    Τσιπρα δαγκωτο να τελειωνουμε με την οικογενειοκρατια στην πολιτικη

  96. Γραμμη για δεύτερη τετραετια πάει ο Κυριακος.
    Η χωρα δεν γυρίζει πίσω ανηκαμε ανήκουμε και θα ανήκουμε στην δυση.
    Η χωρα δεν θα γίνει ουτε Σοβιετια ουτε Ιράν των χριστιανοταλιμπαν όπως οραματιζονται κάποιοι ψεκες.

  97. Τσιράκια της κουμουνδουρου οσο και να σκουζετε τσιπρα δεν ψηφίζουμε.
    Τα κουβαδακια σας και σε άλλη παραλία.

  98. Παναγοπούλου : “Μα πως γίνεται να ξαναβγαίνει πρώτος με τόσα σκάνδαλα, τόση διαφθορά, τόσο αυταρχισμό…”

    Πρετεντέρης : “Μα ελέγχει σχεδόν το σύνολο των ΜΜΕ και το μεγάλο κομμάτι των πολιτών δεν μαθαίνει σχεδόν τίποτα”.

    (Για την Τουρκία και τον Ερντογάν μιλούσαν…….)

  99. Άκυρο ή λευκό => είσαι λακαμάς που έχασες και το χρόνο σου

    Αποχή => καλά να πάθεις για ο,τι σου συμβεί

    Μικρά κόμματα εκτος βουλης => χαμένη ψήφος που άθελά σας στηρίζετε μητσοτακη

    Για μένα μόνη επιλογή ΣΥΡΙΖΑ να πέσει υο σκατοσογο και βλεπουμε

  100. Ζώης Μπίχλας, ο χαμένος αδελφός του Αρτέμη του Σώρρα.
    Κίνημα 21 νοματαίων με πνευματικό πατέρα τον πασόκο Χατζάρα

  101. Θέλω να ψηφίσετε συνταγματικό τόξο για να σας πηδàνε μέχρι τον πάτο….

  102. Μην ακουτε τα τρολ , μακρυα απο τους Ανθελληνες λαθρολαγνους και πουστουποστηρικτες του Συριζα. Μαυρο στην ΝΔ και Συριζα και ΠΑΣΟΚ , γιατι μετα παλι θα κλαιτε για τα κ@λοδαχτυλα που θα τρωτε απο τους Κατρουγκαλους και απο ολα τα αλλα λαμογια που ειναι εκει μαζεμενα!!

    1. Η ΝΔουλα εχει 36% το ΣΥΡΙΖΑ 27% το ΠΑΣΟΚ 4% τι πρεπει να ψηφισω για να μη βγει το ζαβό όταν υπαρχει περιπτωση πολλά απο τα άλλα κόμματα να πάνε με την ΝΔ μετεκλογικά;

  103. Ρε Στεφανε Χιο, πες στον Φιλιππο Καμπουρη , με τη διαφημιση στους ραδιομακελαρηδες, να γυρισει κανενα αλλο σποτακι, γιατι βαρεθηκαμε να ακουμε την παπάτζα με την αλλιωμένη φωνη…..

  104. Παμε για πρωτια Τσιπρα και να ετοιμαζονται τα ειδικα δικαστηρια για τα σκουλικια της Μητσοτακης Α.Ε.

  105. Οι υποστηρικτές των κομμάτων του 0,05%, καλό θα είναι να επανέλθετε στην πραγματικότητα. Ψηφίστε ‘έξυπνα’ αυτή τη φορά και έχει ο θεός στην επόμενη που ο Ηλίας θα είναι υποψήφιος και θα τους πάρουμε όλοι μαζί το scalp.

  106. ψηφιστε ζωη κωνσταντοπουλου αφου το κομμα μας το εθνικο κομμα ελληνες οι αλητες το κοψανε . ο τσιπρας και ολα τα υπολοιπα κομματα ειναι συνεταιρακια. το οχι το εκανε ναι ρε παμε καλα σε αυτη τη χωρα;…..

    1. Σιγα μην ψηφισουμε την ψυχοπαθη που ειναι οικογενειακως κολλητη με τους Μητσοτακηδες

  107. Παιδιά Τσιπρα ψηφιζουμε, αναγκαστικά,
    Μεχρι και ο τρελλο-Γιαννακοπουλος εχει πει για την Κυβερνηση μητσοτακη, οτι βλεπει τοςυ Ελληνες σαν πολιτες β’ κατηγοριας.
    Αντε να πανε στα τσακιδια οι αλητες τςη ΝΔ που φορτωνονται δανεια και πλουτιζουν , στην υγεια των κοροιδων

  108. Παρανοϊκόι ειστε ολοι εδώ μεσα.

  109. Το ότι οι ψηφοφοροι του κλασι είναι πανιβλακες είναι γνωστό σε όλους.
    Αλλά ότι είναι κρυφοκομμουνια δεν το ήξερα 😂

  110. τι θα απογίνουν λαθρέμποροι και πρεζέμπορες και “εκδότες” λίστας πέτσα, αν πέσουμε ; θα καταστραφούν !!

  111. Δαγκωτο Τσιπρα να φυγει η βρωμoοικογενεια των μητσοτακεηδων και σε 4 χρονια βλεπουμε, οταν με το καλο εχει βγει και ο Ηλιας.
    Μην ακουτε τον Χιο που λεει τον Τσιπρα ανθελληνα . Ο τσιπρας ειναι μαγκας , πηγε να χτυπησει στα μουτρα τους ευρωπαιους το 2015 για το καλο των Ελληνων , αλλα τον εκβιασαν οι γερμαναραδες

    1. Από προδότης της Μακεδονίας τωρα είναι μάγκας ο Τσιπρας;

      1. Και ποιο αλλο μομολο να ψηφίσει κανείς; Η το ζαβό απο τη μία ή τον χάχα σπο την άλλη ….

      2. Μεγαλυτεροι προδοτες της Μακεδονιας απο τους Μητσοτακηδες δεν υπαρχουν

    2. Ρε ζαιε ταγάρι. 500 σχόλια έχεις γράψει. δεν βαρέθηκες; Ελληνόφωνε μπολσεβίκε

      1. ουστ ρε εμμισθε γλυφοκωλαριε της Μαρεβας, που με 100 ψευδωνυμα ζητας να ψηφισουμε τη Ζωη Κωνσταντοπουλου, βλακα

  112. Πως θα φυγει το σκ@τό απο τη κυβέρνηση; Μόνο εαν βγει κόμμα ή συνασπισμός με μεγαλύτερο ποσοστο. Ποιό κόμμα ή συνασπισμος υπάρχει; Προς το παρόν ο ΣΥΡΙΖΑ

    1. Αντε γαμησου ρε πουστρα… ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Μακεδονίας… Τα αρχιδια μας θα πάρετε και εσείς και οι λουγκρες της κούλας… Ακυβερνησια γουστάρουμε στις πρώτες κάλπες και να μη πιάσετε όλο το δικτατορικο τόξο μαζί ούτε 60%….στις 22 Μαΐου θα ψάχνετε αρχηγό και εσείς και οι νουδουλες….

      1. Όσο και να βρίζεις το μόνο που δείχνεις είναι ότι είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Κάτσε στον κόσμο σου αφού δεν θες να δεις την αλήθεια κατάματα. Ότι δε μας αρέσει δε σημαίνει ότι δεν είναι αλήθεια. Εσύ πας να πείσεις ότι τα δύο πρώτα κόμματα δεν θα είναι η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

  113. θα ψηφίσω καζάκη που οι πρόγονοι του πέταξαν σφαγμένους στην Πηγάδα του Μελιγαλά τους προγόνους μου ! λολ

  114. ψηφίστε μιζοκούλη για να συνεχίσουμε να τρώμε ! λολ

  115. Γνώμη για το κόμμα “Τόλμα” του Κολυβά; Επίσης, για το ΕΝ.Α (Ενότητα-Αλήθεια) από το Δίκτυο Ελληνισμού;;;

    1. Το ΕΝ. Α (Δίκτυο Ελληνισμού) ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.. Αλλά οι Έλληνες, ούτε που το ξέρουν.. Μακάρι να έμπαινε Βουλή .. Θα χε πολλά να κερδίσει η πατρίδα..

    2. Π@υτσες μπλέ.
      Ριχτο Τσιπρα ή Βελόπουλο αδερφε και ξεκολλα απο τα κομματιδια

  116. Είναι φοβερό !
    Κρίνοντας από τα σχόλια των διπόδων , πρέπει οπωσδήποτε η αποικία να γίνει στάχτη .
    Και θα γίνει . Είναι θέλημα Θεού το Έθνος των Ελλήνων να ζήσει και λευτερώσει και την ανθρωπότητα .
    Μόνο οι οπαδοί των συμμοριτοκομματων , ναι τα ανεγκέφαλα διποδα δεν έχουν καταλάβει ακόμη τίποτα για το τι συμβαίνει .
    ΣΤΑΧΤΗ

  117. Τι θα ψηφισετε παλι βρε τοφια; Κυριακο και Αλέξη και το κακό συναπάντημα;

  118. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΚ@Τ@ ΠΑΤΗΜΕΝΑ!!!!1,2,3,4,5,6

  119. Κ.ΛΑ.ΣΥ.Μ.Ο.
    Κομμουνιστική Λαϊκή Συσπείρωση Μεταναστών Ομοφυλοφίλων

  120. Μάλιστα με θλίψη διαπιστώνω ότι ο νεοέλληνες σημερα πάσχουν νοσηρα απο έλλειψης πολιτικής παιδιας και σκέψης.
    Συνεπώς δεν είναι άξιος να ζει σε ενα αστικο δημοκρατικό πολιτευμα.
    Κυριοι με την συμπεριφορά που επιδεικνιεται και τα λεγόμενα σας θέτετε την πατρίδα σε κίνδυνο.
    Εφ όσων εισαστε ανώριμοι δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύσης παρα μονο αυτήν της ανατροπής του δεδομένου πολιτικού συστήματος και την μετάβασης έστω και δια της βίας σε μιαν δικτατορια στρατιωτικού τύπου,μια εθνοσωτηριαν επανάστασης.
    Μονάχα ετσι θα επανέλθει στην χωραν μας η γαλήνη η προκοπη και η τάξης.
    Εισαστε απειθαρχοι αναρχοι και αγαπάτε την αταξία, εχετε ανάγκη από στρατιωτικό επίτροπο σε κάθε περιοχή και αυστηρην εποπτεία χωροφυλακης.
    Άλλη θεραπεία δεν υπάρχει.

  121. Τώρα ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ για να φύγει ο Κούλης και την άλλη τετραετία θα ψηφίσουμε ΝΔ για να φύγει ο Τσίπρας. Για Ηλία ή άλλα εθνικιστικά κόμματα βλέπουμε μετά από 8 χρόνια όταν αποφυλακιστεί!

    1. Τώρα ψηφίζουμε Ηλία Κασιδιάρης Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

    1. Ναι, ξέρεις τι θα δεις: Psycho Γεροτζιάφα να επιβάλλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με τα επόμενα 500 mRNA 💉και τον Δραγασάκη υπουργό οικονομίας που λέει θα κινηθούμε στα πλαίσια της κλιματικής αλλαγής και της 4ης βιομηχανικής επανάστασης. Στηρίζουμε ΕΠΑΜ με ενεργό λαϊκή συμμετοχή και έλεγχο.

  122. Αν οι ψήφοι της γκριζας ζώνης μοιραστούν σε μικρά κόμματα, όπως μαρτυρά η δημοσκόπηση, θα τρίβει τα χέρια του ο Μητσοτάκης, φλερταροντας την αυτοδυναμια

  123. Τα πραγματα ειναι απλα.

    Όποιος πάει για ακυρο ή λευκο είναι βλακας, θα χάσει και το χρόνο του

    Όποιος δεν πάει να ψηφίσει, καλά να πάθει για ότι του συμβεί. Ας βάζει βενζίνη 3/Lt, να πληρώνει ένα νοίκι για ρευμα, να του πάρει ο πατσης το σπίτι και να παρακαλά τον αδωνη για κουπόνια φτώχειας.

    Αυτοί που θα ψηφίσουν μικρά κόμματα σεβαστό, αλλά άθελά τους ενισχύουν τον κουλη. Είναι σα να ψηφίζουν το σκατοσογο. Αυτό περιμένει η χούντα των νεοδουλων να σπάσει η ψήφος σε πολλά μικρά.

    Από τη στιγμή που δεν κατεβαίνει ο Ηλίας, ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ να πέσει η χειρότερη σπείρα γκάνγκστερ που μας κατσικωθηκε στο σβερκο

  124. ή ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΝ ή χουντοκομματα. Διαλεχτε…

  125. Θα ήταν πολύ άτιμο να πάει κάποιος να ψηφίσει νέα δημοκρατία απέναντι στους αδικοχαμένους ανθρώπους των Τεμπών. Από την στιγμή που ο ηθικός αυτουργός Καραμανλής δεν νιώθει καμία ντροπή τότε αναγκαστικά θα νιώσω εγώ ντροπή για λογαριασμό του και με τη δύναμη που μου δίνουν οι εκλογές θα τον μαυρίσω.

  126. 1. Ψηφίζουν με 10 χέρια οι φουκαράδες του επαμ, για να πείσουν τον εαυτό τους ότι έχουν ρεύμα.. Μου θυμίζουν τον εαυτό μου όταν πριν 30 χρόνια στηριζα με τρελλα τον Βασίλη λεβέντη και έπαιρνε 0.30%..τελος πάντων… 2. Το κλειδί για δεύτερες εκλογές και χαμηλά ποσοστά του κουλη, είναι Η ΜΑΖΙΚΉ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΚΑΙ ΌΧΙ Άκυρα, επαναλαμβάνω, όχι αποχή και άκυρα! Αν η συμμετοχή, από 58% το 2019, φτάσει το 70%, ο κουλης δεν θα φτάσει ούτε 28%..3. Ψηφίστε ότι θέλετε, εκτός ΝΔ, πασοκ και εάν, θα προσθέσω εγώ.. Δεν κατακρίνω κανένα, καταλαβαίνω όσους λένε ότι θα ψηφίσουν σύριζα, καταλαβαίνω όσους θα ψηφίσουν πλεύση, κι εγώ εκτιμώ τη ζωή, σημασία έχει ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΈΓΚΥΡΑ.

    1. Εκτός ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Σύριζα θα πρόσθετα εγώ. Οι τρεις τους (μέσω και των υποψηφίων βουλευτών τους) ανταγωνιζονται ποιος θα προτείνει τα πιο ολοκληρωτικά μέτρα για να εμβολιάσει όσους δεν το επιθυμούν γιατί το θεωρούν επιβλαβές για την υγεία τους. Α, και εκτός του Γιάνη, που πρώτος πρότεινε, αστειευόμενος τάχα, το 100ρικο στους 60+.

  127. μητσοτακης , τσιπρας , ανδρουλακης , κουτσουμπας , βαρουφακης ,και ο αχικαραγκιοζης βελοπουλος κρεμασμα αναποδα , απο τους αστραγαλους με τα κεφαλια κατω στην πλατεια Συνταγματος ,και να περναει ο κοσμος ενας ενας, και να τους ριχνει στα μουτρα αυτο που κραταει απο το σπιτι του.- ναι σωστα μαντευετε – Σ Κ Α Τ Ο Β Ο Λ Ι Σ Μ Ο Σ Μ Ε Χ Ρ Ι Θ Α Ν Α Τ Ο Υ ! ΕΚΕΙ ! ! ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ Κ Η ΒΟΥΛΗ !

  128. Πλέυση να γίνει 7κομματική να τσούξει τα τομάρια της ΝΔ.

  129. Τσιπροκούληδες, μην ελπίζετε ούτε σε 1 ψήφο από εμάς που στηρίζουμε Ηλία. Ίσα ίσα που τώρα νιώθουμε ακόμα μεγαλύτερη αηδία που κούλης-ανδρουλάκης ψηφίσανε τον νόμο και ο τσίπρας έφερε δικό του νόμο να απαγορεύσει τον Ηλία! Τα τρολ σας δεν κάνουν καλή δουλειά γιατί 500.000 Έλληνες πίνουμε νερό στο όνομα του Ηλία και αν μας πείθατε θα θέλαμε ανοιχτά σύνορα που θέλετε εσείς οι 3 λαθρολάγνοι! Τον φυλακίσατε τον Ηλία αλλά αυτός είναι ο λεβέντης και εσείς είστε τα γιουσουφάκια του ενντογάν, του ζάεφ κσι του ράμα. Οι Έλληνες θα ψηφίσουμε μικρά πατριωτικά κόμματα και όχι κουμμουνιστές σαν τον καζάκη και την κωνσταντοπούλου που δεν ζητάνε απελάσεις λαθρομεταναστών! Η κάλπη πλησιάζει και όλο και περισσότεροι πολεμάνε πλέον το ανθελληνικό τόξο των ανώμαλων! Μαυρίστε τους για να ξαναπάμε σε εκλογές τον Ιούλιο, μη βρουν ούτε την ψήφο τους οι προδότες!

    1. Εμένα όπως και σε άλλους πριν ένα μήνα κάποιος Κούλης παράνομα και αντισυνταγματικα μου είπε ότι ο ψηφοφόρος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ π.χ. είναι ελεύθερος να επιλέξει το κόμμα του, ενώ εγώ είμαι δεύτερης κατηγορίας πολίτης και πρέπει να διαλέξω από τον πάγκο αυτού του Κούλη. Εσύ αφού το δέχεσαι πήγαινε να διαλέξεις από τον πάγκο του για να κάψεις και τον Ηλία. Εμένα με όρισε πιόνι του και όχι ελεύθερο αλλά με περιορισμούς. Θα του απαντήσω, αφού έτσι θέλεις θα παίξω στη σκακιέρα με κινήσεις ώστε να χάσεις. Κατάλαβες; Την φάγαμε από δεξιούς, όχι αριστερούς αν και ο Κούλης είναι μια ειδική ιδεολογία που δεν υπάρχει περίπτωση να την βρει κανείς πουθενά.

      1. Ποιος σε απέκλεισε εσένα ρε συριζοτρολ από τις εκλογες:κανονικά δε κατεβαίνει το βρώμοκομμα σου:….Με τα 2 χέρια θα τον ψηφίσεις τον αλιεκση…

  130. Εχουμε της εκλογες και ολο αυτο το ταβατουρι που γινεται εχουμε και την ΕΡΤ που την πληρωνουμε εμεις και εχει συνεχεια……εκπομπες με πισωγλεντηδες για πισωγλεντηδες μεσημεριατικα για να …….μορφωθουν ττα παοδια !!! νισαφι πια !!!!!!

  131. Ψηφίζουμε μαζικά Κούλη για την αυτοδυναμία για να μη μπουν στην κυβέρνηση οι κατσαπλιάδες λαθρολάγνοι πρεσπολάγνοι τσιριζαίοι ,λέμε όχι Στον λαθρεποικισμό, να μην γίνουμε ισλαμαμπάντ και καμπούλ και να μας λένε ότι λιάζονται στις παραλίες όπως μας έλεγε η Τασία.Όλοι οι πατριώτες πίσω στο μαντρί για μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση και μια νέα 4ετία ευημερίας και προκοπής.

    1. Έτσι μπράβο αγόρι μου ,πες τα τους.

    2. Αλλη μια ….τετραετια εγκληματων κλεψιας και ντροπης

    3. Σωστα,Ξεχασαμε το ξεπουλημα της Μακεδονιας .?..Ρε ουστ με τους κατσιαπλιαδες !!

  132. Στέφανε τα βλεπεις; θα ψηφίσουν συριζα λεει,μετά θα σε παίρνουν τηλέφωνο και θα σου κλαίγονται.
    Δεν εξηγείται αλλιώς είναι μαζοχες και θέλουν να τους βρίζουν.
    Θα τους δαχτηλιασει και ο Τσιπρας ,εκει να δεις γλέντια.

  133. ΣΥΡΙΖΑ ΚΙ ΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΤΕ

  134. Αδερφια μου, , δεν το βλέπετε που ο Συριζα δεν θελει να κυβερνησει;
    Αν ήθελε θα ειχε καθαρο προγραμμα – αυτοδυναμιας – δικό του κι οποιος πιστος…… ακολουθει.
    Αυτοι παρακαλάνε απο την 1η μερα τα πολιτικα παρταλια για προοδευτικη διακυβερνηση και τρωνε απορριψη συνεχως

    Ατσαλωθείτε, θα φαμε αλλη μια τετραετια στη μάπα τον Κουλη, ο οποιος θα φυγει νυχτα στο τελος ,…..θα με θυμηθειτε

    1. Όχι αδελφε ασ τους να ψηφίσουν συριζα να βγει ο καταληψιας να τους γ@μησ€/ παλι και να καθόμαστε να γελάμε μετα οταν θα κλαψουριζουν σαν κοριτσάκια.

      1. Πες ένα σκάνδαλο επί ΣΥΡΙΖΑ που κάθε μέρα τώρα ακούμε για ανώμαλους, για παιδοβιαστες και για μίζες παντού χωρίς τιμωρία κανενός. Δε ντρέπεστε ορισμένοι. Αλλά τα ίδια με αυτούς είστε.

        1. Την Μακεδονία την ξεχασες; εύχομαι να βγει ο Τσιπας και να δώσει τα Επτάνησα στους Ιταλούς.

    2. Αφού σε πειράζει η πρωϊνή γιατί δεν την κόβεις;

  135. Με την όποια επιφύλαξη για την εγκυρότητα μιας δημοσκόπησης που γίνεται διαδικτυακά και χωρίς έλεγχο διπλοψηφισάντων, συγχαρητήρια στους αναγνώστες της εφημερίδας σας, δείχνουν το δρόμο.

  136. Κανένα από αυτά τα κόμματα δεν εκφράζει τον Ελληνικό Εθνικισμό. Δεν έχω καμία όρεξη να πάω μέχρι το σχολείο και να συμμετάσχω σε αυτή την κοροϊδία, μαζί με τα κομματόσκυλα και με τα αναίσθητα ζώα που θα ψηφίσουν νδ, συριζα, κιναλ κτλ.

  137. Χωρις πολα σχολια ΦΥΣΙΚΑ ( ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ )

  138. Θα ψηφισω Συριζα γιατι ο κουλης αγνοησε την επιθυμια μου να ψηφισω οποιον θελω Μου επεβαλε με το ετσι θελω παρανομως να μην εχω αλλη επιλογη Εχει μεσα στα φαν ολο της ΝΔ και μας ρουφανε το αιμαΕπεβαλε στον Αρειο Παγο να ψηφισει υπερ των φανς μεσα σε 8 μερες Επι τη ευκαιρια Κυριε Χιο εχετε κανει ερευνα για αυτους που λενε εχοντας εταιριες οτι μας σωζουν απο τα φαν και πληρωνουμε πολυ λιγα εν σχεσει με οτι χρωσταμε θα ηταν πολυ ενδιαφερουσα ερευνα….. ……………

    1. Ποια φαν; Τα φαν κλαμπ; Κοίτα ρε ποιοι αμόρφωτοι θέλουν και να ψηφίσουν;

      1. Και η ΝΔουλα τα συνέχισε 4 χρόνια τώρα

  139. Καθε βραδυ στην τηλεοραση βλεπω κατι κομμουνιστικα μορφωματα με τα διαφορα σφυροδρεπανα με ορισμενες παραλλαγες αλλα στην ουσια φατσα καρτα το σφυροδρεπανο που εχουν εγκριθει απο τον Αρειο Παγο για να συμμετασχουν στις εκλογες,αλλα δυστυχως να κοβουν το κομμα του μισου εκατομμυριου ψηφοφορων του ¨”Εθνικου Κομματος Ελληνες” του Ηλια Κασιδιαρη χωρις την παραμικρη τσιπα και βαση εντολων της κλικας του Μητσοττακη,νομιζοντας οτι ολοι οι ψηφοφοροι του Κασιδιαρη θα πηγαιναν στον πολιτικο βλακα Κουλη και στην Ν.Δ του εγκληματος των Τεμπων οσο και να επιθυμεις να ξεχαστει. κουνια που σε κουναγε βλακομουτρο,οι Πατριωτες του Κασιδιαρη δεν ειναι μαριονετες αλλα τιμωρουν,και η τιμωρια τους θα σε στειλει στην αντιπολιτευση με ολα τα επακολουθα που θα ακολουθησουν μην ζεις με αυταπατες για αυτοδυναμια πληρωμενες Δημοσκοπησεις και τριχες κατσαρες.Κυριακη κοντογιορτη που λενε και στο χωριο μου !!!!!

  140. Πλεύση ελευθερίας έτσι θα κοπεί η αυτοδυναμία,η Ζωή θα τους βάλει όλους στην θέση τους !!

    1. και τους πισωγλεντηδες και αυτους θα βαλει στην θεση τους !!!!!!!!!!!!!!!

  141. ΒΕΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΟΥΛΗ

    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

  142. Δεν ήξερα ότι οι αναγνώστες του μακελειού είναι συριζόπανα

    1. Βεβαίως ολοι οι εθνικιστες πατριωτες ειμαστε με τον Αλέξη Τσιπρα και το πατριωτικο ΣΥΡΙΖΑ κυριε μου.

      1. Η λασπολογία σου δεν έχει όρια η άτυχη προσπάθεια σου να να πείσεις πατριώτες να ψηφίσουν ΣΎΡΙΖΑ μόνο γέλιο προκαλεί τι τους περασες ρε; Σαν εσας είναι;
        το ΣΎΡΙΖΑ το ψηφίζουν μόνο αλβαναρια λαθρομετανάστες ανώμαλοι γκέι και ναρκομανείς και βαρυποινίτες τα είδαμε τα ζήσαμε στην προηγούμενη τετραετία

        1. Κι όμως όπως τα είπε είναι: ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ

  143. Όσο η Δεξία είναι διαλυμένη σε 20 κόμματα αντί για 2 είναι ανούσιο να πάτε να ψηφίσετε το κάθε άκυρο κόμμα που ούτε στην Βουλή δεν θα μπει. Η ψήφος σας πρακτικά είναι σα να πηγαίνει στον 1ο, στην Ν.Δ. δηλαδή που απεχθάνεστε.

    Ολόκληρος Trump δεν έκανε δικό του κόμμα και απλά εισχώρησε στους Ρεπουμπλικανούς και πήρε το χρίσμα. Το άτομο που έχει μεγάλη ακολουθία. Ήξερε – και το έχει πει – πως δεν θέλει να διαιρέσει τον λαό, αυτό που γίνεται εδώ δηλαδή. Διαιρεμένοι είμαστε αδύναμοι. Μέχρι να υπάρξει μία ενωμένη Δεξία είναι ανούσιο να πάτε να ψηφίσετε τι, ΕΠΑΜ; Ούτε 1% δεν πιάνει είστε σοβαροί; Κίνημα 21 σοβαροί; Που θα πάει η ψήφος πρακτικά;

    Η πραγματικότητα είναι 1 μην εθελοτυφλείτε, την επόμενη μέρα 1ος/2ερος θα είναι ή Ν.Δ. ή ΣΡΖ καλός ή κακός αυτό θα γίνει. Θα συνεργαστούν με ένα μικρότερο κόμμα (όπως είχε κάνει ο ΣΡΖ με τους ΑΝΕΛ, όπως όταν είχαμε τριτοκομματική κυβέρνηση κτλπ)

    Για κανά ΣΡΖ/ΠΑΣΟΚ το βλέπω. Όλα τα άλλα σενάρια είναι φαντασιώσεις από την στιγμή που μπλόκαρε η Ν.Δ. το κόμμα του Κασιδιάρη.

    1. Ρε καρμιρη που δεν ξερεις η δεν εχεις ιδεα τι δουλεια εχουν οι ρεπουμπλικανοι με το ελλαδισταν που αμα ψηφισεις ΝΔ η συριζα το φυτσωμα δεν τον γλειτωνεις … ωρε κατι λεβεντες που θα πανε να ψηφισουν … αντε παπαγαλακη του κουλη σου φεξε … και το ΕΠΑΜ παρεπιπτωντος υπαρχει πιθανοτητα να μπει βουλη καρμιρη δημοσκοπε των κατσαπλιαδων οταν ξεραμε τον τραμπ ησουν με τα γιδια ξαναπανε εκει και ασε το κοσμο να τους Μαυρισει και τους 6 νουμερο κουμονιστικο συμοροιτη νουμερο

  144. Εδω ολοι : Ο Ηλιας δεν θα πει ποτε σε μια αγελη τι να ψηφισει αντιθετα με τα κοπαδια των υπολοιπων που κατευθυνονται ! Ο Ηλιας οπως κ εμεις ξερουμε πολυ καλα το συμφερον μας σε αυτες τις εκλογες . Ποτε δεν θα βγει να πει ψηφιστε Συριζα ( που αυτο θα ελεγε ως πονηρη αλεπου ) γιατι δεν θελει να μας προσβαλλει καθως εχουμε το δικο μας μυαλο να καταλαβουμε το συμφερον μας . Δεν ειμαστε προβατα !!!!!!! Το συνθημα εχει δοθει υποσυνειδητα στην Αγελη και αυτο το Ανθρωπακι που το παιζει Πρωθυπουργος θα καταληξει στην Ουκρανια πρωτη γραμμη με ενα G3 κ μια σφαιρα …… ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ !!!!

    1. Μου αρέσει το υποσυνείδητα που λες γιατί έτσι είναι. Δεν χρειάζεται να μας πει κανείς, ξέρουμε ποιος μας κύρηξε τον πόλεμο και με τι όπλα θα τον πολεμήσουμε. Και μας υποτιμούν, μας ειρωνεύονται, μας λένε λίγους συνέχεια. Γιούργια την Κυριακή να γελάσουμε εμείς.

  145. Δαγκωτο Συριζα, για να φυγουν οι διεφθαρμενοι μητσοτακηδες της πλουτοκρατιας κι απο την Κυβερνηση κι απο τη ΝΔ

  146. ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν έχω λεφτά να στείλω το παιδί μου σε ιδιωτικό.δεν είναι καλός μαθητής και δε θέλω να πληρώσω..αν θέλει θα το τελειώσει δουλεύοντας…αλλιώς θα πάει ΟΑΕΔ..αλλά θα το ρίξω Τσίπρα γιατί θα καταργήσει το 10…καλός λόγος για ψήφο.

  147. Ψηφίστε καζάκη για να σκίσει την καζάκα, εε, τα μνημόνια ήθελα να πω! λολ

  148. ΣΩΡΡΑΣ ΡΕ. Τι πιο εκδικητική ψήφος; Καταδίκες για κακουργήματα και μάλιστα κατά του Ελληνικού δημοσίου κλπ… Και κατεβαίνει άνετος και ωραίος. Και για τους φανατικούς καπνιστές ΚΟΤΤΕΣ. ΑΜΕΕΕΕΕ. Με την απλή αναλογική θα γίνουν αυτές οι εκλογές, οπότε ότι κόμμα ψηφίζουμε ΔΕΝ χάνεται η ψήφος. Εκτός απο τα άκυρα και την αποχή

  149. Καλυτερα Βαρουφακη με τις Δημητρες που ειναι βασταζος του Τσιπρα , παρά ΚΚΕ με τα σφυροδρεπανα και Ανδρουλακη με το σοσιαλισμο της Κηφισιας , ενω ειναι βασταζοι του Κουλη

  150. Ψηφίστε Μητσοτακη εάν συμμετέχετε:
    Στην υπονόμευση κράτους δικαίου,παρακράτος με κοριούς,περιορισμό της ελευθερίας ΜΜΕ.
    Στη νομή εξουσίας,ευρω-πόρων με βάση προτεραιότητες «οικογένειας».
    Στην ιδιοτελή διάλυση βασικής υποδομής,κράτους πρόνοιας.
    Οι περισσότεροι δεν έχετε λόγο..

  151. Μόνο εθνικιστικά εθνικοπατριωτικά κόμματα για να τους ξεφορτωθούμε! ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΓΚΑ δαγκωτό και μονοκούκι απ όλους τους εθνικιστές συναγωνιστές του Ηλία.

  152. Τα Οικουμενοταλιμπαν τρολομορφωματα του Νατσιου νομιζουν οτι εμεις οι Εθνικιστες ειμαστε κοροιδα να ψηφισουμε τον εκλεκτο της Οικουμενικης Συμμοριας του Ιεροδουλου κ του Βοθρολομαιου ( με τις ευχες της Ντορας – Σαμαρα – Καρατζαφερη ) για να συμπραξουν με τους Ναζι της ΝΔ κ να μας εμβολιασουν ολους γιατι ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΤΡΑΓΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ !!! Καμμια ψηφος στους εκπροσωπους της Τραγοσυμμοριας .

  153. Συριζα αναγκαστικά, για να πάνε στον αγυριστο τα λαμογια της Μητσοτακης Α.Ε και να τελειωνουμε μ ε την οικογενειοκρατια στην πολιτικη και πολιτκους με οφσορ εταιρειες

  154. Ψηφίζω ΕΝΩΝΩ Συμμαχία Ελευθερίας Υποψήφιος Ν. Ηρακλείου Κρήτης Φραγκιαδάκης Νικόλαος τ. Μηνά

  155. αν και αριστερη δεν ειμαι σε καμια περιπτωση,εκει που ημουν αναποφασιστη,τεινω, προς την κωνσταντοπουλου

  156. Η μόνη επιλογή που φοβάται το Σύστημα είναι η Συμμαχία Ανατροπής.

  157. Εσεις οι ελάχιστοι οπαδοι του κασιδιαρη ψηφιστε οποιον θελετε,κανένας δεν ασχολείται μαζί σας
    Αφου ουτε πούλμαν δεν γεμίζετε βρε.

  158. Αλεξη βαλε φυλακη τα λαμογια της Μητσοτακης ΑΕ

  159. Ενας Κασιδιαρης λεει η Προφητεια αδελφια . Για να τον βαλουμε μεσα ψηφιζουμε Συριζα . Ολα τα αλλα βγαζουν το Κωλοπαιδο που ζει απο εμας μαζι με ολο του το κωλοβρωμοσογο . Τιμωρηστε τον Αληταρα που νομιζει οτι η χωρα ειναι δικη του .

  160. ΣΥΡΙΖΑ γιατί γουστάρω να σε ακούω που σκουζεις. ΣΥΡΙΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  161. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΡΕ ΝΤΟΥΓΑΝΙΑ!

    1. ΣΥΡΙΖΑ γιατι γουσταρω να σε ακουω που σκουζεις. ΣΥΡΙΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      1. Καλως την αδελφή του ελέους την βασίλισσα
        raging queer του ΤΣΥΡΙΖΑ

  162. Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για το κίνημα 21

  163. Τι πίνετε ρε? Θα ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ για να φύγει η ΝΔ? Όπως πριν 4 χρόνια ψηφίσατε ΝΔ για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ? Πραγματικά έχετε 2 κύτταρα μέσα στο κεφάλι σας και παλεύουν για το ποιο θα βγει 3η θέση. Έλα μπράβο πανεπιστήμονες και σε 4 χρόνια εδώ θα είστε να ψηφίσετε ΝΔ για να ξανά φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και η δικαιολογία σας θα είναι ότι πλέον δεν είναι ο Μητσοτάκης εκπρόσωπος και ότι ο Τσίπρας θα είναι το κακό που πρέπει να φύγει. Και μετά απορείτε γιατί υπάρχουν 3 κόμματα εδώ και 50 χρόνια. Επειδή η μνήμη σας είναι ανύπαρκτη και είστε εσείς αυτοί οι οποίοι τα ψηφίζετε. Μόνο ΝΙΚΗ ή Κίνημα 21 μέχρι να μπει ο Λιάκος στα ψηφοδέλτια. Άντε και καλά μνημόνια και Πρέσπες Αιγαίου με τις ΤσιπροΜητσοτακεικες επιλογές σας.

    1. Εμείς θέλουμε να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ εσένα τι σε κόφτει;

    2. Καλά τα λες , αλλά δύο κύτταρα .
      δεν θυμαται κανένας τον λα’ι’κίσμό ( go home Merkel κλπ ) , Πρέσπες , Μάτι , στήριξη υποχρεωτικότητας απο τους Τσιπραίους , ΚΚΕδιδες , ΚΙΝΑΛιστες και σια .
      τοσο μικροκεφαλία πιά!!
      θα ψηφισω αυτούς για να φυγουν οι άλλοι . θυμαμαι πριν 4 χρονια τα ίδια ακουγα ” θα ψηφισω μητσοτα για να φυγει το αλέξ ” .
      οκ , δικαίωμα του καθενός . δημοκρατία έχουμε , ή θα επρεπε να έχουμε αν θυμουνται κάποιοι .
      δυναμώστε τις φωνες εντος της βουλής με τα μικρά κόμματα .

  164. 6% παίρνει η εγκληματική οργάνωση της ΝΔ και τα καθάρματα οι δημο(σ)κόποι την εμφανίζουν πρώτη! ΛοΛ

  165. Πασόκ σημαίνει αλητεία, γνωστοί και βρωμιά και κλεψιά και βόλεμα. Χρόνια τώρα.
    Σύριζα, μία από τα ίδια και επιπλέον έχει μαζέψει όλα τα ανθελληνικά τομάρια της αναρχοαριστεράς. Μέχρι και τον φράχτη προσπάθησαν να ακυρώσουν. Ξεφτίλα σκέτη. Αλήτες, ψεύτες. Λοάτκοι και τα ρέστα.
    Νδ σημαίνει αλήτες, τζάκια, κλέφτες, εργολάβοι, Μ.Κ.Ο. (τα ίδια με τους ζαίους), λαϊκισμός, πείνα για τους αβόλευτους, σκάνδαλα, ψευτοπατριωτισμός.
    Βελό σημαίνει τρόμπας.
    Βαρουφά σημαίνει καραγκιόζης.
    Κκε σημαίνει ανευθυνότητα
    ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΙ

    1. Εμείς γουστάρουμε ΣΥΡΙΖΑ. ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ;

      1. Δεν βγαίνει… ο αλεξάκης σου ο γιος του χουντικού εργολάβου, οπότε χαλάρωσε και πάρε το καφεδάκι σου.

  166. Για τιμωρια και μονο Συριζα οχι γιατι τον γουσταρω αλλα για τον πολιτικο μαφιοζο της οικογενειας να ξεκουμπιστουνε στου διαολου την μανα και στο σκαμνι αλλωστε το ειπαν και στο dedete οτι καποιοι με τα τοσα εγκληματα θα πρεπει να πανε φυλακη !!!

  167. “Εθνική Δημιουργία” – Θ. Τζήμερος

    Για να “τελειώνουμε” με το δημοσιοϋπαλληλίκι, τα χρυσά εφάπαξ, τις διπλοτριπλοσυντάξεις, τις απεργίες, τις Μ.Κ.Ο., την λαθρομετανάστευση, την αδικία που βιώνουν οι ιδιώτες και οι υπάλληλοί τους, τους κρατικοδίαιτους εργολάβους, τους δήθεν αμερόληπτους δικαστικούς, τα κλειστά… επαγγέλματα, τις προκαταβολές φόρου, τον Φ.Π.Α. στο 24ο/ο, την άδικη φορολογία που εξισώνει πλούσιους με τους φτωχούς.

    Για δουλειές στον τόπο μας!

    *Οι υπόλοιποι ξαναψηφίστε τα τομάρια της πασοκοσυριζονουδουκρατίας, δικαίωμά σας.

    1. Τραβα γαμησου ρε κομματοσκυλο γαμω τον Μητσοτακη σου γαμω

  168. Πλευση ελευθεριας Ποτε των Ποτων επικινδυνη για την κοινωνια ,η αναρχια και οι πισωγλεντηδες Λοατκι σε ολο τους το μεγαλειο παρελαση καθε μερα !!!! απο προγραμα για την πατριδα τιποτα απο λαθραιους καργα !!!!!!! καληνυχτα Ελλαδα!!!!!!

  169. Καθηστε φρόνιμα και ψηφίστε την Ν.Δ. για έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας.

    1. Τη ΝΔ του ιδρυτη ναι , να την ψηφιζαμε πριν 30 χρονια.
      Τη σημερινη ΝΔ των μητσοτακηδων και των λαμογιων του Σημιτη…..οχι φιλε
      Σκατα στα μουτρα τους και στις πολυτελεις BMW τους

  170. ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!

  171. Εμείς οι αποκλεισμένοι και εγκλωβισμένοι ψηφοφόροι εθνικιστές του Ηλία Κασιδιάρη και του κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στις νοθευμένες και στημένες εκλογές της 21 Μαΐου ψηφίζουμε μονοκούκι και δαγκωτό ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΓΚΑ!!
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ!!

    1. Αν εσύ είσαι ψηφοφόρος του Ηλία τότε εγώ είμαι η λούγκρα η ζαβή

  172. ΨΗΦΙΖΩ ΜΟΝΟ ΚΟΥΛΗ,ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ
    ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΝΔ ΡΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ.

    1. ΣΥΡΙΖΑ γιατι γουσταρω να σε ακουω που σκουζεις. ΣΥΡΙΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    2. ΠΑΡΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑΝΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΡΕΤΑΡΕΙΣ

  173. Αν δεν ψηφισουμε Τσίπρα, θα εχουμε με αυτοδυναμια τοςυ κλεφταραδες της Μητσοτακης ΑΕ.
    θα κλεψουν οτι δανειο υπαρχει, θα παρουν οτι μιζα δοθει και μετά θα φυγουν. Η μεθεπόμενη Κυβερνησ θα στειλει το λογαριασμο για τα κλεμμενα της Μητσοτακης ΑΕ , στους φορολογουμενους τα κοροιδα με μνημη χρυσοψαρου.
    Ας τελειωνουμε μι ακαι καλη με την Οικογενειοκρατια για γενειες και γενειες στην Πολιτικη, Μονο σε εμας, κ στο Πακισταν με την Οικογενεια Μπουτο υπαρχει

    1. Πήγα μαζι του στην πραγματικότητα ειναι Queer γιαυτό υποστηριζει και αγαπάει τους ΛΟΑΤΚΙ και όνειρο του τα παιδιά απο καθέ οικογένια να τα εντάξει στο νεο πρόγραμμα για ανήλίκους ΛΟΑΤΚΙ+ οπου θα κάνει και ειδικα σχολεία…ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΗ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ

  174. Εθνικιστική και αντικαπιταλιστική,😂 λολ καλό, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

  175. Θα ψηφισω Τσίπρα γιατι ειναι ο μανος που δεν είναι λαμόγιο

  176. Ο Ηλίας το είπε καθαρά. Ψηφίσουμε κατά συνείδηση αλλά ΌΧΙ ΝΔ. Ψηφίζουμε για να φύγει ο Μητσοτάκης και η παρέα του.
    Εγώ επιλέγω ΣΥΡΙΖΑ. Παρότι δεν είμαι αριστερός. Γιατί άλλος τρόπος να τιμωρηθεί ο Μητσοτάκης δεν υπάρχει. Να τον τσούξει!

    1. Μα είναι η μόνη επιλογή και για τιμωρία και γιατί με Κούλη πρώτο ο Ηλίας δεν θα δεί φώς και σε δεύτερες εκλογές πάλι αποκλεισμένοι θα είμαστε. Αυτό μου το λένε πολλοί, λογικοί και ρεαλιστές. Έτσι είναι ζωή κάποιες φορές σκληρή και με αντιθέσεις.

    2. Ρε στουρνάρι Ο Ηλίας το είπε καθαρά. Ψηφίσουμε κατά συνείδηση αλλά ΌΧΙ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ καί ΜΕΡΑ25

      1. ΣΥΡΙΖΑ γιατι γουσταρω να σε ακουω που σκουζεις. ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΩΤΟ

    3. Το ποιός θα “τιμωρηθεί” και πάλι, όπως γίνεται σταθερά τα τελευταία 40 και χρόνια, όλοι οι πολίτες θα έπρεπε να το γνωρίζουν και να μη το ξεχνάνε.

  177. ΝΙΚΗ!Δημοκρατικο Πατριωτικό Κίνημα!Δημητριος Νατσιός!Πίστη ,πατρίδα,οικογένεια!

    1. Σε αυτες τις εκλογες ψηφιζουμε Συριζα , καθε αλλη επιλογη ειναι Αυτοδυναμια σε εναν Τρελο Προγονο Ταγματασφαλιτων που ενεργοποιηθηκε απο τους γερμανοναζι κ νατοναζι για να συνεχισει το εργο τους δλδ το 4ό Ραιχ στην Ευρωπη κ στην Δυση . Αν θελετε αυτο το ναζιστικο εκτρωμα για αλλα 4 χρονια συνεχιστε να μαλακιζεστε κ να παιζετε το παιχνιδι του ηλιθιου κ του Ναζοβρομιδη με την παρεα του τα ορφανα του Χιτλερ . Ειμαστε Ελληνες , ζητω ο Ελληνισμος κ το ΦΩΣ , κατω ο Ναζισμος κ το Σκοταδι .

  178. Χρόνια σχολιάζω στο Μακελειό πρώτη φορά βλέπω περίεργα ψευδώνυμα και νέα που προσπαθούν να επηρεάσουν τον πατριωτικό κόσμο να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και να κάψει τα ακροδεξιά κόμματα για να έχει ελπίδες η συμμορία των αναρχοάπλυτων να ξαναβγεί κυβέρνηση και να ξανανοίξει τα σύνορα.
    Πρόκειται ξεκάθαρα για τρολ της Κουμουνδούρου που ήρθαν να ψαρέψουν ψηφαλάκια αφελών είτε να κατευθύνουν κόσμο σε ανθελληνικά και εθνομειοδοτικά κόμματα της Αριστεράς.
    Η ψήφος των πατριωτών θα είναι ξεκάθαρα εκδικητική για να στείλουμε τον ΤσιπροΚούλη φυλακή και ειδικά δικαστήρια.
    Μόνο ένας τρόπος υπάρχει και αυτός ο τρόπος είναι να τιμωρήσουμε τα 2 κόμματα της συμφοράς ψηφίζοντας εθνικιστικά και πατριωτικά κόμματα.
    Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού που κάποια τρολ του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να κάνουν παιχνίδι στην πλάτη των αφελών πατριωτών.

    1. Κλέβουμε ψευδώνυμα και σχόλια και τα διαστρεβλώνουμε τροχαία του Κούλη.
      Τώρα βεβαιώθηκα πως όλοι εσείς είστε τρολ της Νουδούλας.
      Ξεβρακωθήκατε μπροστά στα μάτια όλων όσοι έχουν λίγο μυαλό καταλαβαίνουν το βρώμικο ρόλο σας.
      Πάντως με αυτά τα γκεμπελίστικα κόλπα ποιο πολύ ξεφτιλίζεστε.

      1. Ολοι οσοι προτεινουν Ζωη Κωνσταντοπουλου ειναι τρολς της Μητσοτακης ΑΕ

    2. Ουστ τρολ του κουλη, που θα κάνεις και κριτική στη ψήφο μας.. Ψηφίζουμε για να πονεσετε, το κατάλαβες;

  179. Η Καλλιοπη στην σημερινη εκπομπη του Χιου τα ειπε ολα για την ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ Ν Α Τ Σ Ι Ο !!!!! Οσοι δεν την εχουν ακουσει να το κανουν για να καταλαβουν ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΦΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ !!!!

  180. Επανέρχομαι στο επιχείρημα του Κινήματος 21 που είναι και η Αλήθεια…Έχουν άδικο, όταν λένε ότι κάποιοι που αυτοαποκαλούνται ΄΄εθνικιστές΄΄ δεν παραιτήθηκαν από βουλευτές για να κλείσει η Βουλή για τις Πρέσπες και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε αντάλλαγμα τους υποσχέθηκε ευνοϊκή αντιμετώπιση από τη δικαιοσύνη και έκανε 5 χρόνια για να ΄΄βρει΄΄ δικαστική αίθουσα; Επίσης η αποχή που είπε η κα Σουφλή ευνοεί τα μεγάλα κόμματα , διότι τα κομματόσκυλα έτσι κι αλλιώς θα πάνε να ψηφίσουν. Το 2012 αποδεικνύει το γεγονός. Οι αγανακτισμένοι πήγαν και ψήφισαν μικρά κόμματα. Βέβαια το σύστημα τα είχε δεκανίκια. Όταν τα Αφεντικά του Σαμαρά και του Μπαλτάκου έδωσαν το σύνθημα….Τα ίδια Αφεντικά του ΣΥΡΙΖΑ, ο μπροστινός Σόρος του Ρότσιλντ. Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα που είπατε όσα είπατε ΟΛΟΙ. Η μέρα δεν έληξε. Το λήγω όμως εγώ, πριν τις 12. Από αύριο θα απολαύσετε υπεύθυνα τις συνέπειες των πράξεών σας και των λόγων σας. Ουαί Υμιν Φαρισαίοι και Γραμματείς Υποκριταί. Ο Παράκλητος σταμάτησε να προσεύχεται και πήρε το Σπαθί Του…Όλα εδώ πληρώνονται… Γιατί το Αλλού Δεν είναι για Όλους…Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα….

  181. Αν τα αποτελέσματα αυτά έχουν σχέση με την πραγματικότητα (εκτιμώ πως έχουν), το βράδυ της Κυριακής θα γελάσει το χείλος κάθε πικραμένου. Πολίτες, κάντε το χρέος σας. Στελεχώστε τα εκλογικά κέντρα ως εφορευτικές επιτροπές και εκλογικοί αντιπρόσωποι και εξασφαλίστε το αδιάβλητο της διαδικασίας.

  182. Είχαμε τρία μεγάλα ψάρια και τσακώνονταν οι περισσότεροι τι και γιατί θα ψηφίσουν τώρα έχουμε τρία τέσσερα μικρά ψάρια και πάλι τσακώνονται διαρκώς για το ίδιο πράγμα. Ρε σεις αν μιλήσετε με ανθρώπους στην επαρχία και τους πείτε για αυτά τα κόμματα γελάνε όλοι. Ούτε η μάνα τους δεν τους ξέρει. Έχω δει κόμματα σε 11 εκλογικές αναμετρήσεις ένα σωρό και μετά στην αφάνεια. Για αυτό μη φωνάζετε ο ένας το κοντό του ο άλλος το μακρύ του. Αραια αραια καμιά σαρανταρεα. Και να ξέρετε ο Έλληνας ψηφοφόρος την Κυριακή των εκλογών το πρωί με τον καφέ του πίνει και το νερό της λησμονιας το οποίο έχει φοβερή επίδραση και πολλές φορές ενώ έχει αποφασίσει εκεί έξω τι θα ψηφίσει όταν μπει στο παραβάν άλλο ψηφοδέλτιο βάζει στο φάκελο. Αυτά. Μη σκουζετε.

    1. Κεφαλλονίτη, οι Πρέσπες δεν ξεχνιούνται. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς. Μαύρο και στους 301 που πέρασαν στα ψιλά ότι τα Σκόπια εμφανίστηκαν ως σκέτο Μακεδονία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου! Και δεν ασχολούνται οι 301 με την αναπηρία της Μυρτώς από τον λαθραίο που φέρατε και ασχολούνται με τον …προπηλακισμό του Σκοπιανού καλλιτέχνη στη Θεσσαλονίκη που μίλαγε για Μακεδονία!

      1. Φυσικά δεν ξεχνάμε ούτε την Κύπρο, ούτε τα Ημια αλλά τώρα πρέπει να θυμόμαστε ποιος μας έκανε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Φίλε ξέρεις ποια είναι η διαφορά σου με αυτόν που ψηφίζει π.χ. ΑΝΤΑΡΣΥΑ; Ότι αυτός είναι ελεύθερος να το κάνει ενώ εσύ και εμείς πιόνια του Κούλη. Ε, αφού με θεωρεί πιόνι θα παίξω στη σκακιέρα με κινήσεις για να κερδίσω και να χάσει αυτός. Κατάλαβες. Εγώ είμαι πιο περίφημος για το μυαλό μου από πολλούς γιατί δεν θυμάμαι μόνο τα άσχημα της πολιτικής αλλά και το ωραίο βράδυ όταν έπεσε ο πατέρας του το 89. Θέλω να το ξαναζήσω. Ο θεός είναι μεγάλος.

  183. ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ?

    ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ

  184. Ψηφίζοντας μικρά κόμματα άθελά σας ψηφίζετε μητσοτακη.

    Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ να φύγει η πιο σιχαμενη κυβέρνηση που είδε αυτός ο τόπος. Δεν αντέχει η τσέπη μου και η υγεία να έχω το σκατοσογο άλλη μια 4ετια

    1. Κι εγώ.. Θα καταστρέψουν τον Ηλία οι ανεγκέφαλοι…

      1. Συμφωνώ για μαύρο στην κούλα. Μαύρο όμως και στον τσίπρα και σε όλους στο τόξο της ανωμαλίας και της προδοσίας. Τσίπρα μην σε παραμυθιάζουν οι δικοί σου, θα φας μαύρο από τους ψηφοφόρους του Ηλία γιατί μας έλεγες φασίστες. Και για να μην ανοίξεις πάλι τα σύνορα και φέρεις εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Θα φάτε μαύρο και οι 2 τσιπροκούληδες ώστε οι επόμενοι να ξέρουν ότι προδοσίες αλά Πρέσπες τέλος!

        1. Τώρα μιλάμε για τον ζαβό. Τον Τσίπρα μετά, αφού διώξουμε το βλάκα

    2. Αφού κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν ότι μας αρέσει δε μας αρέσει το παιχνίδι ήταν και είναι δικομματικό. Μακάρι, όπως και σε άλλες χώρες, όλα αυτά τα κόμματα να ενωθούν σε ένα πατριωτικό κόμμα για να έχει τύχη και να σπάσει σιγά σιγά και με την δική μας δύναμη το δικομματισμό. Αλλά τώρα το ζητούμενο είναι να πέσει ο Κούλης. Απλά πράγματα γιατί θα εφαρμόσει τέσσερα χρόνια απερίγραπτα μέτρα, δυσβάσταχτα, εφιαλτικά.

  185. Μολις ψηφισα και ειδα τα αποτελεσματα,,και με πηρε απο κατω…ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???
    ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ
    ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ….ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΙΩΣ..
    ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..
    ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

  186. Πίσω από τη δολοφονική απόπειρα κατά του Χίου βρίσκονται οι Μητσοτάκηδες.
    Στην Ευρώπη η PEGA εγκαλεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις υποκλοπές και τη δολοφονία Καραιβάζ και εμείς θα ψηφίσουμε ότι ναναι για να βγει πάλι η ΝΔ πρώτο κόμμα;;
    Ρε ξυπνάτε θα μας βγάλουν χαζούς σε όλη την υφήλιο.
    Εννοείται ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό για εκδίκηση και μόνο.
    Μην πιστεύετε τα τρολ της ΝΔ που εκ του πονηρού προσπαθούν να σας επηρεάσουν.
    Ψάχνουν για ηλίθιους όλοι αυτοί.

  187. Προσωπικά θα ψηφίσω τον κύριο Κανελλόπουλο. Πριν ο Θεός δώσει στους εβραίους βασιλιά, που τον απαίτησαν για να μιμηθούν τα ειδωλολατρικά έθνη αρνούμενοι τον Κύριο, υπήρχαν οι Κριτές, οι δικαστές της εποχής, που κυβερνούσαν τη γη του Ισραήλ.

    1. Μην πίνετε ότι να ναι….. αυτοσυγκράτησηηηηηηη.

  188. Είτε σας αρέσει είτε όχι την επόμενη των εκλογών είτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα είτε η ΝΔ.
    Ούτε το ΕΠΑΜ ούτε ο Νάτσιος ούτε ο Τάτσιος ούτε κανείς άλλος.
    Με κυβέρνηση ξανά Μητσοτάκη θα θάψουν σκάνδαλο υποκλοπών ο Ντογιάκος θα χορεύει σαν τα ποντίκια τα Τέμπη θα τα καλύψουν τα πλιάτσικο θα το καλύψουν τις απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους 9 δις θα τα καλύψουν και θα συνεχίσουν νέο πλιάτσικο.
    Τελειώνοντας τη δεύτερη τετραετία ο Μητσοτάκης θα έχει παραδώσει μια χώρα για νέα χρεοκοπία και νέα μνημόνια.
    Σε αυτά τα ερωτήματα μπορείτε να απαντήσετε όλοι εσείς που που ζητάτε να ψηφίσει ο κόσμος μικρά κόμματα για να πετάξει στα σκουπίδια την ψήφο του και να δώσει την ευκαιρία στη ΝΔ να είναι ξανά πρώτο κόμμα;;
    Αν υπάρχει μια πιθανότητα ο Μητσοτάκης να οδηγηθεί σε ειδικό δικαστήριο για τα εγκλήματα που έχει κάνει η μόνη περίπτωση είναι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
    Απαντήστε λοιπόν όλοι εσείς με επιχειρήματα και όχι με κραυγιές να δούμε τη λογική σας εκτός και αν είστε κρυφοί νεοδημοκράτες και τρολ της ΝΔ.
    Γιατί τόσες μέρες προτείνεται “λύσεις” που εντελώς συμπτωματικά ευνοούν τη ΝΔ να είναι ξανά πρώτο κόμμα.
    Δεν έχω δει ούτε ένα σοβαρό επιχείρημα από όλους εσάς που προτείνεται μικρά κόμματα και ποια θα είναι η επόμενη μέρα.
    Διαβάζω σχόλια να προτρέπουν να ψηφίσουν ΕΠΑΜ και Νάτσιο αλλά δεν μας λένε όλοι αυτοί τι θα γίνει την επόμενη των εκλογών αν πρώτο κόμμα είναι πάλι η ΝΔ.
    Μήπως τελικά αυτός είναι ο σκοπός σας;
    Σου λέει αυτοί δεν ψηφίζουν που δεν ψηφίζουν ΝΔ να τους στείλουμε σε μικρά κόμματα που δεν κάνουν ζημιά στη ΝΔ.
    Αυτός είναι ο σκοπός σας;

    1. Πες τα φίλε μου, θα καταστρέψουν τον Ηλία και τη χώρα όλοι αυτοι

    2. Ένα μήνα τα λέω αυτά και όπως λες και εσύ οι απαντήσεις τους δεν έχουν επιχειρήματα παρά μόνο βρίζουν και σκουζουν. Μας τα ζαλίζουν με αοριστίες, με ιδεολογίες και πρακτικές του μπακάλη, τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι. Τη Δευτέρα ποιος,είναι το ζητούμενο, εκείνος που θα δώσει μια ανάσα ή ποιός θα μας τελειώσει. Τόσα χρόνια τόσα κόμματα πέρασαν την επόμενη των εκλογών στην αφάνεια ο δικομματισμός επικρατεί πάντα και ο καθένας το κοντό και το μακρύ του. Αλλά όλο αυτό επειδή βοηθάει τη ΝΔ, που είδε με τον αποκλεισμό του Ηλία, να της βγαίνει μπούμερανγκ γιατί δεν υπολόγισε την ψήφο οργής και τιμωρίας πάει να σπρώξει τους ψηφοφόρους αυτούς σε μια πολυδιάσπαση για να επωφεληθεί αφού έτσι επιτυγχάνεται ο στόχος της χαμένης ψήφου. Ξυπνήστε ρε. Εκτός αν μπορείτε να αποδείξετε ότι τα δύο πρώτα κόμματα δεν θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ.

  189. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ!! Εμείς οι αποκλεισμένοι και εγκλωβισμένοι ψηφοφόροι εθνικιστές του Ηλία Κασιδιάρη και του κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στις νοθευμένες και στημένες εκλογές της 21 Μαΐου ψηφίζουμε μονοκούκι και δαγκωτό το εθνικοπατριωτικό κόμμα ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΓΚΑ!!
    Σιχάματα προδότες τελειώσατε!!

  190. Ο Παράκλητος σταμάτησε να προσεύχετε και πήρε το Σπαθί Του. ΄΄Ουαί Υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι Υποκριταί΄΄. Παρακαλώ να μεταφέρετε το Μήνυμα Αυτό…

  191. Kαμμια ψηφο σε λαμογια και μαφιοζους.
    Μαυρο και στη συμμορια της μαφιας και στον συριζα και στα αλλα λαμογια.
    Δεν ψηφιζουμε κανεναν απατεωνα,οτι και να κανετε.

  192. Αυτος ο Μητσοτακης δεν βλεπεται, ειναι ηλίθιος ο ανθρωπος , τον εχουν ως μαριονετα καποιοι Ολιγαρχες για να κλεβουν Τραπεζες και φορους και τον συντηρούν με πληρωμενα μέσα επικοινωνιας και στρατο απο κοπρο-τρολλια. Απο διπλα ο εκβιαζομενος Ανδρουλακης, δεκανικι για τον Κουλη, …κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια οτι ειναι εκβιαζομενος , ουτε το ονομ αΜητσοτακης για τις παρακολουθησεις δεν τολμάει να πει.

    Μονοδρομος η ψηφος στον Τσιπρα και αυτα για ανοιχτα συνορα και λιαζονται οι λαθροι, τα λενε μονο τα εμμισθα τρολλς της νουδου. Η Ελλαδα κανει οτι της λεει η Ε.Ε. στο μεταναστευτικο , οπως και οι λοιπες χωρες

      1. Όχι δεν τα είπε όλα….ο κόσμος ψήφισε Μητσοτάκη για να ξεφορτωθεί τον Τσίπρα. Κ τώρα ζητάτε να ξαναπεσουμε στο ίδιο λάθος? Εκτός κ αν σκόπιμα τα σχόλια για να προμοταρετε το προδοτικό κ ανθελληνικό ΣΥΡΙΖΑ …

        1. Ο κόσμος ψήφισε Μητσοτάκη γιατί έφαγε την προπαγάνδα της συμμορίας ΝΔ των νταβατζήδων και της ολιγαρχίας.
          Βέβαια αυτοί είχαν το σκοπό τους για να φυτέψουν τον άνθρωπο τους και να κάνουν πλιάτσικο.
          Στο τώρα
          Πες ότι ψηφίζουμε ένα μικρό κόμμα και βγαίνει πρώτο κόμμα η ΝΔ και σχηματίζει κυβέρνηση πες ποιο θα είναι στο δια ταύτα το αποτέλεσμα;
          Να ξαναφάμε αλλά τέσσερα χρόνια Μητσοτάκη;
          Μήπως τελικά εκ του πονηρού είναι τα δικά σας σχόλια;

        2. Άρα δεν έχεις πρόβλημα να ψηφίσεις για το χαβαλέ σου και να ξανακερδίσει ο Μητσοτάκης.
          Προφανώς όλοι εσείς είστε είτε βολεμένοι είναι κρυφοί νεοδημοκράτες.

          1. Ναι πάλι Τσίπρα επειδή 4 χρόνια τώρα το ζαβό κάνει τα πάντα για να διαλύσει τη χώρα μου

        3. Με την ίδια λογική εσείς προμοτάρετε να κάψουμε την ψήφο μας και να κερδίσει πάλι η συμμορία ΝΔ.
          Αυτό θέλετε;
          Θέλετε Ντογιάκους και Μητσοτάκηδες να καταπατούν το σύνταγμα και τη δημοκρατία;
          Μήπως τελικά θέλετε ΝΔ πάλι γιατί σας βολεύει και απλά προσπαθείτε να επηρεάσετε τους αφελείς;

        4. Αυτά που προτείνετε βολεύουν τη Νουδού.
          Ο Μητσοτάκης λέει δεν μειώνω το ΦΠΑ στα τρόφιμα την ενέργεια και τα καύσιμα ο Τσίπρας λέει θα τα μείωση.
          Ο Μητσοτάκης λέει η ΔΕΗ θα μείνει ως έχει όπως και το πλιάτσικο στους λογαριασμούς Ο Τσίπρας λέει κρατικοποιήση της ΔΕΗ και φορολογία των υπερκερδών και μείωση τιμών.
          Εσείς τι θέλετε τη Νουδού σας και ας ψοφήσει ο κόσμος;
          Από ψευτοπατριώτες λιγούρια που με την πρώτη ευκαιρία σε πουλάνε για την κονόμα τους έχουμε χορτάσει τόσα χρόνια για αυτό η Ελλάδα έχει καταντήσει έτσι.

        5. Είδαμε και τους δικούς σας πατριώτες νεοδημοκράτες που τίναξαν την Ελλάδα στον αέρα.
          Τράβα να πουλήσεις αλλού τα παραμύθια σου.
          Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι στη φυλακή εξαιτίας του Μητσοτάκη και του Ντογιάκου και εσύ μας λες να πετάξουμε την ψήφο μας σε ανύπαρκτα κόμματα για να κερδίσει πάλι η ΝΔ σας.
          Καρφώνεστε όλοι εσείς οι κρυφονουδούλοι και νομίζετε ότι απευθύνεστε σε ηλίθιους.
          Το παραμύθι αυτό μας το έχετε πουλήσει πολλές φορές αλλά τώρα δεν πιάνει.
          Ναι ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουμε για να στείλουμε τον Κούλη σας φυλακή.

        6. Η λύση που προτείνετε εντελώς συμπτωματικά βολεύει τη ΝΔ σας.
          Προτείνετε μικρά κόμματα όλοι εσείς αλλά για το δια ταύτα και τη θα γίνει την επόμενη μέρα αν κερδίσει πάλι η ΝΔ τσιμουδιά όλοι σας.
          Σας διαβάζω μέρες να προτείνετε ανύπαρκτα κόμματα που μετά τις εκλογές δεν θα υπάρχουν καν στον πολιτικό χάρτη αλλά προφανώς ο σκοπός σας είναι αυτός.
          Να βοηθήσετε έμμεσα τη ΝΔ σας.

        7. Τη δολοφονική απόπειρα κατά του Χίου δεν την έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά η κάμερα ΝΔ σας.
          Τον Ηλία η ΝΔ σας τον έβαλε φυλακή.
          Άστα τα παραμύθια νουδούλοι δεν πείθουν κανένα.
          Τζάμπα τόσες μέρες ψάχνετε για αφελείς.
          Ο βρώμικος ρόλος σας αποκαλύφθηκε.

          1. Δεν κατάλαβες. ΚΑΝΈΝΑ συστημικό κόμμα. ΝΔ κ ΣΥΡΙΖΑ έχουν τα ίδια αφεντικά. Εφαρμόζουν την ίδια νεοταξιτικη ατζέντα. Ψηφοφόρος του Ηλία είμαι…

    1. Οι συριζαίοι που θέλουν να ανοίξουν πάλι τα σύνορα,τώρα λένε ότι κάνουν ότι τους λέει η Ευρωπαϊκή Ένωση! Έτσι καταντήσατε πιο μνημονιακοί και από την.δ. Το λιάζονται οι λαθρομετανάστες το είπε η Τασία, η υπουργός σας, δεν το είπαν τα τρολς ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση. Εμείς μαυρίζουμε και πινόκιο και κούλη! Μαύρο στο ανθελληνικό τόξο τσιπροκούληδων, αλλιώς θα σας φέρουν εκατομμύρια από το Πακιστάν να λιάζονται που είπε και η Τασία, η υπουργός του συριζα που διόρισε την κόρη της στη Βουλή! Οπαδός του Ηλία χαρακίρι μπορεί να κάνει αλλά ψήφο στους 300 δεν δίνει! Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία ανθελληνικά τρολς που …λιάζεστε!

        1. Ρε ανθέλληνα συριζαίε, εγώ νεοδημοκράτης; Που λέω προδότη και τον κούλη και τον τσίπρα σου που το 62% του όχι στο δημοψήφισμα το έκανε ναι; Ουστ ρε σκοπιανόφιλε που ανοίξατε τα σύνορα και βάλατε εκατομμύρια αλλοδαπούς αλλά τα παιδιά του πινόκιό σου πάνε σε ιδιωτικό, δεν πάνε με τα προσφυγόπουλα! Αδέρφια μαυρίστε και τους 2 ανθέλληνες, ο τσίπρας είναι ο λαγός του κούλη και θα τον βοηθήσει για τις Πρέσπες του Αιγαίου και θα ανοίξουν και οι 2 τα σύνορα πάλι!

      1. Οι μόνοι που άνοιξαν τα σύνορα είναι οι ΝΔούληδες με τον αντωνακη , η τωρινή η κούλα αφού είπε ‘ΘΑ ΠΑΤΑΞΩ ΤΟΥΣ ΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ’ πρότεινε στον Ερντογάν να έλθει πιό νωρίς έκλεισε τις δουλειές αύξησε τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ έκλεισε τα λιγνητορυχεία, έκανε εισαγωγή LNG 5πλάσιας τιμής, έκαψε Εύβοια, Μάτι συντήρησε το εθνικό ιστό με αποτέλεσμα την σύγκρουση στα Τέμπη και πολλά άλλα

        1. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ άνοιξαν τα σύνορα στους αλβανους
          ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τα σύνορα για τους υπολοιπους τριτοκοσμικους ξυπνα παρτάλη εγω θα στα λεω!

    2. Καλα τα λες φιλε , αλλά ο Συριζα……. θολά μηνυματα μας δινει για κομμα εξουσιας.
      Ο Μητσοτακης (και στα γραφει καποιος που τον σιχενεται) εχει καθαρα μηνυματα (ασχετως που ειναι υπερ των ολιγαρχων), νοοτροπια νικης και μερικα στελεχη της προκοπης για να κανουν τις δυσκολες δουλειες, οπως τον αποκλεισμο του Ηλια.
      Ο Τσιπρας παρακαλαει ανδρουλακηδες και κουτσουμπες για συγκυβερνηση και εχει στελεχη απο τα lidl, ομαδα των 53 αγριοκουμουνιστων και πρασινα αλογα. Μονο η Αχτσιογλου και η Μαριλιζα αξιζουν , οι λοιποί Φιληδες και Μπαλαουρες ειναι για 3%

    3. Πολλοί λένε μόνο σαν επιχείρημα τις Πρέσπες και τις Πρέσπες του Αιγαίου, άντε και τα εμβόλια. Σ’ένα δικομματικό παιχνίδι που θα κληθεί ένας απ’τους δυο να κυβερνήσει για πάρα πολλούς μετράει αυτός που μπορεί να του βελτιώσει την καθημερινότητα. Μπορεί κάποιους να μην τους νοιάζει και πολύ ένα σωρό από πράγματα που πνίγουν στην κυριολεξία τους περισσότερους. Μπορουν να ανοίξουν το λογαριασμό του ρεύματος και να μην παθαίνουν εγκεφαλικό, εγώ δεν μπορώ. Μπορεί οι υποχρεωτικές πρακτικές που όποιος δεν τις εφαρμόζει θα πληρώνει πρόστιμο να μην τους νοιάζει, εμένα με νοιάζει. Μπορεί το αμάξι 10 ετιας που θα πει κάθε χρόνο ΚΤΕΟ και αν σε κόψουν δίνε 200-300 στο συνεργείο να μην τους νοιάζει, εμένα με νοιάζει. Μπορεί το εργασιακό χάος που επικρατεί και τα αφεντικά ασύδοτα καταστρατηγούν τα πάντα να μην τους νοιάζει, εμένα με νοιάζει. Μπορεί στη δημόσια υγεία να έχουμε είσοδο ιδιωτών με υψηλό κόστος να μην τους νοιάζει, εμένα με νοιάζει. Μπορεί τα καύσιμα παντού σε άλλες χώρες να πέφτει η τιμή τους αλλά στην Ελλάδα να ανεβαίνει και να μην τους νοιάζει, εμένα με νοιάζει. Μπορεί οι ανώμαλοι παραβατικοι να βιάζουν παιδιά χωρίς να τιμωρουνται παραδειγματικά και να μην τους νοιάζει, εμένα με νοιάζει. Μπορεί να τσεπωνουν μίζες χωρίς να γίνεται σωστά και λειτουργικό ένα έργο και να μην τους νοιάζει, εμένα με νοιάζει. Μπορεί η φέτα, το μοσχάρι, το λάδι κ.α.να είναι πλέον είδη πολυτελείας και να μην τους νοιάζει, εμένα με νοιάζει. Είναι τόσα πολλά στην καθημερινή ζωή που χρειάζονται παρεμβάσεις καλυτέρευσης και όχι ενίσχυση των λίγων για να πλουτίσουν περισσότερο, που ένας τέσσερα χρόνια τώρα τα δείγματα γραφής του ήταν αρνητικά δεν γίνεται να συνεχίσει να διαλύει το μεσαίο και κάτω κόσμο γιατί είναι αναλγητος, αχόρταγος, αδίστακτος μαφιόζος. Πρέπει να πέσει και επουδενί να μην ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο.

  193. Ειμαστε για τον π@υτσο σαν λαος.Απο το συνολο του 100% του πλυθυσμου ειναι 40% βολεμενα κομματοσκυλα ΝΔ-Συριζα-Πασοκ,20% Χριστιανοταλιμπαν που αμα τους πεις οτι στο φεγγαρι ζει ο Χριστος θα το πιστεψουν και θα τρεξουν να πανε,20% λαθροσκουπιδια και 20% αναρχοάπλυτοι που δεν τους ενδιαφερει τιποτα!

  194. Ευχαριστούμε για τις δηλώσεις του το Σκέρτσο.
    Ευχαριστούμε το Μητσοτάκη.
    Ευχαριστούμε τη ΝΔ.
    Vielen dank!!

    1. Εσύ είσαι δικός μου…. Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά όλα τα τρολς…

  195. ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΔ, ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

    1. Επειδή εσάς τους συριζαίους τσούζει που νομίζατε ότι θα σας ψηφίζαμε(που μας λέγατε και φασίστες), μαύρο στον Μητσοτάκη των Πρεσπών, μαύρο στον Τσίπρα των Πρεσπών και μαύρο σε όσους έβριζαν εμάς και τον Ηλία ως φασίστες γιατί θέλανε χοτ σποτ στα σύνορα! Ψήφο σε μικρά πατριωτικά κόμματα με την προυπόθεση ότι δεν έβριζαν τον Ηλία και να πουν ΔΗΜΟΣΙΑ για τον παράνομο αποκλεισμό του. Γιατί Ιούλιο ψηφίζουμε όλοι Ηλία.

    2. @Βλαδίμηρος
      ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΛΙΜ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ

      1. ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΩΓΗΪΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ;

  196. Ουτε μια ψηφος στο κινημα 21 του μπεχλη γιατι επι 2 χρονια τωρα βριζει τον ΗΛΙΑ .Μαυρο και σ αυτον τον ζηλιαρη.

  197. Εκλογές Μαΐου 2023
    Νδ- 32
    Συριζα-31
    Πασοκ- 9
    Κκε- 6
    Μερα- 4
    Πλευση- 4
    Επαμ η νικη- 3
    Βελο- 3
    Λοιπα- 8
    Αυτοδυναμία γιοκ, 8 κόμματα στη βουλή, συνεργασίες γιοκ, επαναληπτικες.. Κασιδιαρη δεν ήθελες και γέμισε η βουλή κομματιδια.. Στις επαναληπτικες, φεύγεις.. Αντε γειά.

  198. Αποτελέσματα 21 Μαΐου
    ΣΎΡΙΖΑ 34% – 36%
    Νέα Δημοκρατία 28% – 30%
    Πασοκ 8% – 10%
    Ελληνική Λύση 6% – 8%
    ΚΚΕ 6% – 8%
    Μέρα 25 2% – 4%
    Νίκη Νατσιος 1% – 3%
    Πλεύση Ελευθερίας 1% – 3%
    ΕΑΝ 0,3 % – 2%

    1. Αποτελέσματα 21 Μαΐου
      ΣΎΡΙΖΑ 64% – 66%
      Νέα Δημοκρατία 58% – 80%
      Πασοκ 88% – 103%
      Ελληνική Λύση 69% – 89%
      ΚΚΕ 16% – 28%
      Μέρα 25 2% – 4%
      Νίκη Νατσιος 112% – 1133%
      Πλεύση Ελευθερίας 14% – 36%
      ΕΑΝ 0,3 % – 92%

    2. ΚΑΝΕ ΟΝΕΙΡΑ…… ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ!!! ΕΕΕΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ !!! ΠΑΜΕ ΑΛΕΞΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ………..ΕΡΕ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.

  199. Πόσα ούγκανα , τρόμπες & τρολ μαζεύτηκαν εδω μέσα . Βρεεε ουσ τ τ τ τ τ τ!

  200. Όσο αυξάνεται η συμμετοχή στις κάλπες, τόσο πέφτουν τα ποσοστά των μεγάλων κομμάτων. Όπως έγινε το 2012 που η ΝΔ πήρε 19% και ο ΣΥΡΙΖΑ 16%.

    1. ναι αλλα οι εδρες ηταν 129-71… η χαβγη δεν ψηφισε την απλη αναλογικη θυμιζω

      1. Μα ουδέποτε ψήφισα Χρυσή Αυγή. Άκουσα με προσοχή την κα Πόπη Σουφλή. Είναι εξαιρετική στις αναλύσεις της. Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι ο Ρότσιλντ ελέγχει τις κυβερνήσεις με την Τράπεζα της Ελλάδος και το Ευρώ δεν κατάλαβε από τί ΄΄πήγε΄΄ ο Ιωάννης Καποδίστριας. Ψηφίζω Κίνημα 21 με πολλές ενστάσεις και επειδή θέλω να σπάσω πλάκα στις 21 Μαΐου με τις φάτσες τους, όπως έγινε στο Δημοψήφισμα του 2015. Η Σωτηρία θα έρθει Άνωθεν…

  201. Ηλια με τοσους μαλακες που εχεις μαζεψει στο κομμα δεν βλεπω καμμια σωτηρια . Πανηλιθιοι χριστιανοταλιμπαν που ειδαν το ΑΠΟΚΟΜΜΑ του ΝΑΤΣΙΟΥ κ νομιζουν οτι κατεβηκε ο Χριστος κ ενσαρκωθηκε στον δασκαλακο της Ψοφοντορας κ του Πρεζονακη . . Δεν καταλαβαινουν Χριστο κ πηγαινουν να δωσουν την Αυτοδυναμια στον Γαμημενο με κυβερνηση Πασοκ – Νικη – ΝΔ . Μπραβο μαλακες κ καλο ψοφο στα 4 δυστοπικα χρονια που φερνετε .

    1. Τί λες βρε βλαμμενε, γελοίο υποκείμενο, πού θά πιάσεις στο στόμα σου τόν Νατσιο καί θά τόν κατηγορήσεις για άνθρωπο τής Ντόρας καί τού Μαρινάκη. Άθλιε συκοφάντη, ποιοί είναι οι αγώνες οι δικοί σου τενεκέ ξεγανωτε;

      1. Ο Νατσιός είναι διπλοεμβολιασμένος και ήταν στο κόμμα του Μπαλτάκου του Σαμαρά ΡΙΖΕΣ. Είναι υπέρ της Σιωνιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρώ του Ρότσιλντ που κατέχει την Τράπεζα της Ελλάδος και άρα ελέγχει πόσο χρέος έχουμε στις τράπεζές του: 400 δισ. είναι το χρέος της Ελλάδος στους διεθνείς τοκογλύφους.

        1. Ο κ. Διονύσιος Μακρής στην εκπομπή του Στύλος Ορθοδοξίας στο yt, αναφέρεται στα επικριτικά σχόλια για τον κ. Νατσιό και δίνει απαντήσεις… Μη βιαζόμαστε λοιπόν κ μην επηρεαζόμαστε τόσο εύκολα….

          1. Ο Παράκλητος σταμάτησε να προσεύχετε και πήρε το Σπαθί Του. ΄΄Ουαί Υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι Υποκριταί΄΄. Παρακαλώ να μεταφέρετε το Μήνυμα Αυτό…

          2. ” Στυλος Ορθοδοξιας ” , χορηγος …. ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ !!! Χειροτερα τα κανεις φιλε μου …. Το οτι ηταν στο κομμα του Μπαλτακου – Σαμαρα δεν σου λεει τπτ ;;;; ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΥ – ΒΟΘΡΟΛΟΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ – ΕΜΒΟΛΙΟΛΑΓΝΩΝ – ΦΙΛΕΛΟΝΑΖΙ !!!! Μπες στον Στεφανοπουλο κ ακουσε τι λεει στο γνωστο βιντεο ειδικα στο θεμα των εμβολιων για να καταλαβεις ποιοι ειναι απο πισω .

  202. Ουτε μιση ψηφος σε κανενα ξενοκινητο προδοτικο βρωθρολυμα της βουλης. Παρακαλουνται τα 2-3 τριπρο-τρολ που γραφουν απο 50 φορες με διαφορετικα nick, να βρουν αλλο αντικειμενο απασχολησης. Απορριπτονται επισης ΕΑΝ, ΚΙΝΗΜΑ21 και ΚΟΥΒΕΛΑΣ.

  203. Όποιος πατριώτης-εθνικιστής ψηφίσει τους κατσαπλιάδες του σύριζα μ25 κκε μπεελοπουλο είναι προδότης και δεν έχει καμιά δουλειά στον εθνικιστικό χώρο.Θα είναι στην ίδια μαύρη λίστα με τους προδότες του πασοκ και της νδ!!Σε αυτές τι εκλογές 21 Μαΐου ψηφίζουμε πατριωτικά και εθνικιστικά!!!Η αποχή και το λευκό- άκυρο ειναι συνενοχή και υποταγή στο σύστημα!!Προσωπικά εγώ και οι ψηφοφοροι του Κομματος ΕΛΛΗΝΕΣ εναλλακτικά και ξεκάθαρα θα ψηφισουμε την ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΓΚΑ του Χρήστου Ορφανίδη που κάνει κι αυτός αγώνα υπέρ πίστεως και πατρίδος!!.Στις δεύτερες εκλογές τον Ιούλιο αν γίνουν Εθνικό-Εθνικιστικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ δαγκωτό ΜΟΝΟ!! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ! ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ.

  204. Αν εξαιρεσεις τον Τσιπρα που εχει αύρα και πολιτικο ταλέντο, ο υπολοιπος Συριζα ειναι για τα μπάζα, πλην των πρωην συνεργατων του ΓΑΠ (Ξενογιαννακοπουλου κλπ)
    Παρολα αυτα θα ψηφισω Συριζα, γιατι είναι το μονο κομμα εξουσιας λιγο τίμιο, που μπορει να σταματησει την ξεφτιλα της Ολιγαρχιας που υπηρετει η Νεα Δημοκρατια των Μητσοτακηδων και το Πασοκ-Κιναλ των ορφανων της διαφθορας Σιμιτη

    1. Μαύρο σε κούλη, τσίπρα, ανδρουλάκη. Αυτό δεν το λέω για τους οπαδούς του Ηλία που δεν θα πάρουν ούτε 1 ψήφο από εμάς. Το λέω και για άλλους απλο άλλα κόμματα που διαβάζουν τον Στέφανο. Μαυρίστε τους γιατί και οι 3 θα ανοίξουν τα σύνορα και θα σας φέρουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες αφού συμφωνούν σε αυτό όπως συμφώνησαν στις Πρέσπες και στα εμβόλια του Μπουρλά. Εννοείται με το αζημίωτο! Αν πάνε κούλης,τσίπρας κάτω από το 15%, υπάρχει ελπίδα. Αλλιώς αυτοί θα μένουν στις βίλες τους και τα παιδιά τους στα ιδιωτικά και οι ραγιάδες στα δημόσια με τα παιδιά αλλοδαπών!

      1. ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΒΟ

  205. Εμείς οι αποκλεισμένοι και εγκλωβισμένοι ψηφοφόροι εθνικιστές του Ηλία Κασιδιάρη και του κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στις νοθευμένες και στημένες εκλογες της 21 Μαΐου ψηφίζουμε μονοκούκι και δαγκωτό ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΓΚΑ!!
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ!!

  206. Κακώς ψηφίσαμε τις Πρέσπες! Κακώς ψηφίσαμε μνημόνιο! Κακώς κάναμε το 62% του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα το κάναμε ναι! Κακώς συμφωνούμε με Μητσοτάκη για να μπούνε τα Σκόπια στην εοκ! Κακώς ψηφίσαμε τους ηλεκτρονικούς ειστηριασμοτς! Κακώς ανοίξαμε τα σύνορα και μπήκαν εκατομμύρια λαθραίων που δεν ξέρανε ούτε ποιοι ήταν! Κακώς συμφωνήσαμε με κούλη για λοκντάουν για να πάρουμε και εμείς τη μίζα μας! Κακώς λέγαμε τους ψηφοφόρους του Ηλία φασίστες! Φασίστες ψηφίστε μας γιατί ακόμα και ο ανύπαρκτος κούλης προηγείται! Οπότε εμείς οι πατριώτες, που μας λέγατε φασίστες, σας απαντάμε ανθέλληνες συριζαίοι. Αφού συμφωνείτε σε όλα με τον κούλη, αφού θέλετε και τους γκέι γάμους, κάντε γκέι γάμο με τη νδούλα των παιδοβιαστών και βγάλτε τα μάτια σας! Ψήφο δεν έχει ούτε σε κούλη ούτε σε τσίπρα ούτε σε όποιον άλλον θέλει Πρέσπες του Αιγαίου!

  207. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΗΛΥΚΟΣ ΗΛΙΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 3 ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ

    1. Ο θηλυκός Ηλίας??? Γιατί ο Ηλίας είναι υπέρ των λάθρο??? Ή μήπως είναι υπέρ της ατζέντας λοατκι????… Καμία σχέση ο Ηλίας που είναι πατριώτης, εθνικιστής με την αριστερή Κωνσταντοπούλου….

        1. Abc όποιος καταλαβαίνει έχει καλώς, όποιος δεν θέλει ποτέ δεν θα καταλάβει. Εγώ θα τους περιμένω τη Δευτέρα 22 Μαίου.

  208. Σχολιάζω στο Μακελειό χρόνια πρώτη φορά βλέπω περίεργα ψευδώνυμα και νέα που προσπαθούν να επηρεάσουν τον κόσμο να ψηφίσει μικρά κόμματα να κάψει την ψήφο του για να έχει ελπίδες η συμμορία ΝΔ να ξαναβγεί κυβέρνηση.
    Πρόκειται ξεκάθαρα για τρολ της ΝΔ που ήρθαν να ψαρεύουν ψηφαλάκια αφελών είτε να κατευθύνουν κόσμο σε κόμματα που δεν αποτελούν απειλή για τη ΝΔ.
    Η ψήφος των πατριωτών θα είναι ξεκάθαρα εκδικητική για να στείλουμε το Μητσοτάκη φυλακή και ειδικά δικαστήρια.
    Μόνο ένας τρόπος υπάρχει και αυτός ο τρόπος είναι να βγει ο σύριζα πρώτος.
    Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού που κάποια τρολ της ΝΔ προσπαθούν να κάνουν παιχνίδι στην πλάτη των αφελών.

  209. Τα τρολ της ΝΔ έχουν πιάσει στασίδι στο Μακελειό εδώ και μέρες σε κάθε άρθρο και προσπαθούν να κατευθύνουν τον κόσμο σε μικρά κόμματα να κάψουν την ψήφο τους και να έχει ξανά ελπίδες η ΝΔ τους να είναι ξανά κυβέρνηση.
    Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη όσο και αν προσπαθούν όλοι τους με κουτοπόνηρο τρόπο.
    Ψάχνουν για ηλίθιους και νεροκουβαλητές της ΝΔ τους.
    Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε Νουδουλαίοι.

  210. Συριζαίε, ο Μπέχλης του Κινήματος 21 άσκησε κριτική στον Ηλία, γιατί δεν παραιτήθηκε η Χρυσή Αυγή για τις Πρέσπες, ώστε να κλείσει η Βουλή και να μην περάσει η Προδοτική Συμφωνία που στηρίζεις. Επίσης είπε, ότι ο Ηλίας είναι αδίκως στη φυλακή και δεν μαχαίρωσε κανέναν. Δεν τον αποκαλεί μαχαιροβγάλτη όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Ποπάρα σου έβγαλε όλους τους Έλληνες που πήγαν στα Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία ακροδεξιούς και Χρυσαυγίτες. Εγώ ήμουν στο δεύτερο Συλλαλητήριο της Αθήνας, όταν τα ΜΑΤ πετούσαν χημικά κατ΄εντολή του Προδότη που υποστηρίζεις. Εσύ πού ήσουν ΣΥΡΙΖΑΙΕ; Κάνε μου τη χάρη, γιατί ως Μακεδόνας έχω την τρέλα του Αλέξανδρου και όχι την Κεφαλονίτικη με τις καντάδες. Αρκετά ψάρεψες σε θολά νερά. Ας ακουστούν και άλλες απόψεις. ΣΥΡΙΖΑΙΕ.

    1. Τρολάκι της ΝΔ σας βολεύει να κάψει ο κόσμος της ψήφο του σε μικρά κόμματα και να βγει πάλι ο Μητσοτάκης σας.
      Δεν θα σας την κάνουμε τη χάρη τζάμπα το παλεύετε εδώ και μέρες όλα τα τρολ του Κούλη.

  211. πτωση κυβερνησης νδ =
    μαζικη συμμετοχη και εγκυρη ψηφος στις εκλογες 21/5/2023
    μαζικη ψηφος σε κυριοτερο αντιπαλο νδ ή
    μαζικη ψηφος σε εκτος βουλης κομμα για 7κομματικη βουλη

  212. γέμισε το Μακελειό με αριστερές λούγκρες και λοατκι του συριζα, παλιόπουστες του 0,60 που το παίζουν ψηφοφόροι του Ηλία.
    είναι δυνατόν ένας ακροδεξιός πατριώτης να ψηφίσει ποτέ ένα ανθελληνικό και εθνοπροδοτικό κόμμα που ξεπούλησε την Μακεδονία, άνοιξε τα σύνορα και μας κουβάλησε 2 εκατομύρια πακιστανούς, πετσόκοψε τις συντάξεις και μας έστησε στις ουρές στα ΑΤΜ για 50ευρώ την ημέρα? ρε πάτε καλά? πιστεύετε τις ξεχειλωμένες αδερφές της αριστεράς οτι εμείς οι “ΕΛΛΗΝΕΣ” εθνικιστές θα ψηφίσουμε τον αρχιψευταρά καταληψία που μας ήπιε το αίμα το 2015-2019? βρε ουστ από το Μακελειό ρε βρωμοζαίοι!

    1. Εντάξει μας έπεισες τρολ της ΝΔ.
      Δεν θα πάρουμε την άδεια σας τι θα ψηφίσουμε.
      Θα ψηφίσουμε εκδικητικά να φύγει ο Μητσοτάκης μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να γίνει αυτό ψήφο στο σύριζα.

  213. Στέφανε, εμφανίζονται οι σφυριζαίοι πατριώτες! Δεν ξέρεις τι γέλιο ρίχνουμε κάθε βράδυ διαβάζοντας αυτούς που βρίζουν τις Πρέσπες, να λένε ότι θα ψηφίσουν τον Τσίπρα που τις ψήφισε! Φαντάζομαι σε λόγο θα πουν ότι οταν βγουν θα ακυρώσουν τις Πρέσπες που ψήφισαν, θα κλείσουν το τζαμί που άνοιξε ο κούλης και το ήθελαν, θα κλείσουν τα χοτ σποτ μεταναστών και δεν θα μας λένε φασίστες που θέλουμε κλειστά σύνορα! Επειδή όμως όταν βγουν θα τα ανοίξουν και θα σας φέρουν εδώ το μισό Πακιστάν, καλό είναι να μην γελοιοποιούνται και να εμφανίζονται και πατριώτες ψηφοφόροι του Ηλία! Αυτοί που φέρανε νόμο δικό τους για να τον απαγορεύσουν! Στέφανε, κανένας πατριώτης δεν θα ψηφίσει σφύριζα γιατί τους σιχαίνεται το ίδιο με τον κούλη! Μαύρο σε νδούλα, σφύριζα,κλεφτοπασόκ για να μείνει το Αιγαίο ελληνικό και να μην μπορούν να συνεργαστούν να το πουλήσουν όπως με τις Πρέσπες!

    1. Καλά τράβα τώρα στην Πειραιώς για τα 0,60 και χειραψία από τον Κούλη για των αγώνα που δίνεται.
      Τζάμπα ψάχνετε για κορόιδα εδώ μέσα.

  214. Κίνημα 21.Είναι γνήσιοι. Ηλία δες το και συ και μη μένεις στη κριτική που σου ασκείται. Το Κίνημα 21 ασκεί κριτική προς όλους, αλλά λέει ότι ο Ηλίας είναι αδίκως στη φυλακή. Δεν σκότωσε κανέναν ο Ηλίας. Με αυτή τη λογική η ΝΔ πρέπει να πάει στη φυλακή για τα Τέμπη και τον καθηγητή Τεμπονέρα. Η ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ είναι εγκληματικές οργανώσεις. Ψήφισαν Μνημόνια και καταπάτησαν το Σύνταγμα. Διέπραξαν Εσχάτη Προδοσία με τις Πρέσπες, αρνήθηκαν το Δημοψήφισμα. Ξεπούλησαν την Εθνική Περιουσία και υποθήκευσαν τη χώρα για 99 χρόνια. Οι τράπεζες ανακεφαλαιοποιήθηκαν με 150 δισ. και άλλα 50 δισ. για τα Ομόλογα του Σημίτη. Τα υπόλοιπα είναι θαλασσοδάνεια ημέτερων. Η γερμανική Fraport δανείστηκε από ελληνικές τράπεζες και αγόρασε τα αεροδρόμια. Η ΔΕΗ πωλήθηκε. Ο ΟΤΕ πουλήθηκε. Τα τρένα πουλήθηκαν. Τα λιμάνια πουλήθηκαν.Το νερό επίσης. Όλα χαρίστηκαν στους ξένους και εμείς χρεωθήκαμε 400 δις. Τα funds παίρνουν τα σπίτια μας. Δημιουργούν τεχνητές κρίσεις στις τράπεζες και στην οικονομία και μετά μαζεύουν εμπράγματες αξίες. Η Τράπεζα της Ελλάδος ανήκει σε ιδιώτες. Προσέξτε τους Αντινατιβιστές Ψευτοπατριώτες που προτείνουν Νόμο για Μέτοικους. ΝΙΚΗ , ΕΠΑΜ και Πλεύση Ελευθερίας είναι υπέρ των ανοικτών συνόρων. Ο Καζάκης θεωρεί ότι ο λαός είναι ένας ανεξάρτητα από καταγωγή. Είναι αυτοί που αφαίρεσαν το Γένος από τον Ελληνικό Στρατό. Ο Καζάκης επίσης, δεν έχει ούτε πτυχίο σύμφωνα με καταγγελία του δικηγόρου κ. Καπερνάρου. Δεν απάντησε ποτέ. Όλοι αυτοί είναι και εμβολιολάγνοι. Κίνημα 21 και ο Θεός βοηθός. Μαζική συμμετοχή στις εκλογές, για να πέσουν τα ποσοστά, όλων όπως έγινε το 2012 και να μην μπορούν να σχηματίσουν Κυβέρνηση…

    1. Μην διασπείρεις fake news. Τα media του ΕΠΑΜ ήταν τα μόνα όπου από το ’20 ακόμα έβρισκες επιστήμονες που πήγαν κόντρα στο κυρίαρχο αφήγημα της “πανδημίας” με ντοκουμέντα. Που θα πεις τον Καζάκη εμβολιολαγνο, ο οποίος υποστήριξε το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του καθενός και πολέμησε τις υποχρεωτικότητες.

      1. Ο πρώην κομμουνιστής Καζάκης μίλησε για ένα λαό ανεξαρτήτως καταγωγής, δεχόμενος ως Έλληνες Πολίτες όλους όσους ασκούν οικονομική δραστηριότητα στην Ελλάδα, είτε είναι Έλληνες ,είτε Σέρβοι, είτε ας πούμε Πακιστανοί. Εμείς είμεθα Έλληνες αγαπητέ και όχι Μπολσεβίκοι Προλετάριοι, χωρίς σύνορα. Επίσης, δεν απάντησε ΠΟΤΕ στην καταγγελία του Κ. Καπερνάρου, ότι ΔΕΝ έχει πτυχίο, ότι χρωστάει 18 μαθήματα στο ΑΣΟΕΕ και ότι έχει να πατήσει εκεί από το 1992. Ο Στρατιωτικός Γιατρός Μπέχλης πήγε κόντρα στον Φασισμό των Εμβολίων Έμπρακτα και ΟΧΙ αέρα μπανά, όπως ο Κομμουνιστής Προλετάριος Μαρξιστής Οικονομολόγος Χωρίς Πτυχίο Παραμυθάς Καζάκης.

      2. Το ότι πολέμησε τις υποχρεωτικότητες, δεν σημαίνει ότι θα ψηφίσουμε κουμμουνιστές σαν τον καζάκη και την Κωνσταντοπούλου, που δεν λένε κουβέντα για τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες που ζητάνε και σπίτια όταν τα funds παίρνουν τα σπίτια των Ελλήνων. Απελάσεις λαθρομεταναστών και ανάκληση παράνομων ελληνοποιήσεων ζήτησε μόνο ο Ηλίας και ελάχιστοι άλλοι. Αυτά τα μικρά Ελληνικά πατριωτικά κόμματα ψάχνουμε να ψηφίσουμε με την ελπίδα τον Ιούλιο να ψηφίσουμε τον Ηλία.

    2. O Καζάκης θέλει σύνορα ΚΛΕΙΣΤΑ και τους λαθρό έξω από την χώρα. Δουλειά πρώτα στους Έλληνες. Έξω από Δουβλίνο και Σένκεν λέει. Κλειστά σύνορα και εμπάργκο στην Τουρκία λέει συνέχεια όπως και σήμερα το πρωί στο 98,4 ράδιο της Κρήτης.

      Ενώ είναι ενάντια στην κορονοχούντα από την πρώτη μέρα το 2020. Ο Καζάκης ούτε μπολιασμένος είναι ούτε τίποτα. Μάλιστα το μόνο κόμμα που έχει βάλει Αντωνιάδη, Ποντίκα, Πουλτουρτζίδη (μεταξύ άλλων) αρκετές φορές στο κανάλι του.
      Είναι πιο πατριώτης από το διπλοεμβολιασμένο λαμόγιο τον Κασιδιάρη. Ναι. Διπλομπολιασμένος είναι. Δεν θα μπορούσε να κάνει μεροκάματα στην φυλακή. Μέχρι και το Μπέχλης το είπε χτες στον Χίο.

      Επίσης ο Καζάκης είναι απόλυτος κατά των πράσινων αλόγων της κλιματικής αλλαγής που είναι μία απάτη.

  215. Ρε γιδοταγαρα ο βλαμενος βγηκε και εκανε κυβερνηση με 23% Πραγματικο ποσοστο που πηρε γιατι κατι μ@λακες δεν πηγαν να ψηφησουν και η αποχη ηταν 42% . Κοιταξτε να ξαναγινει το ιδιο και τωρα !!!!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ !!!!

  216. Σύριζα για να τιμωρήσουμε Κουλη και στην επόμενη τετραετία ΝΔ για να τιμωρήσουμε Αλέξη.

  217. Το κόμμα του χαλβά θεολόγου είναι ξεκάθαρα ένα δημιούργημα του μητσοτακέικου και των ελεγχόμενων από την κωλοοικογένεια ΜΜΕ για να μαντρώσουν τους αντισυστημικούς εθνικιστές. Μια πολιτική σαββούρα είναι το συγκεκριμένο μόρφωμα που μαιμουδίζει τις ιδέες του πατριωτισμού, που αποκυρήσσει τον εθνικισμό και τον νατιβισμό, που δεν λεει τίποτε για τα κοράκια που παίρνουν τα σπίτια των ελλήνων, για τον εμβολιαστικό φασισμό και για τα καρτέλ στα σουπερμάρκετ και στο ρεύμα. Η μοναδική γνήσια εθνικιστική και αντικαπιταλιστική επιλογή αυτή την στιγμή είναι το ΚΙΝΗΜΑ 21. Ψηφίζουμε μαζικά και συντεταγμένα οι πατριώτες-εθνικιστές Κ21 για να αφαιμάξουμε εκλογικά την νουδούλα και να πάει στο 25-26%.

  218. να μπουνε καποια πραγματα στην θεση τους γιατι πολλοι αναγνωστες του μακελειου ειναι μπερδεμενοι….η παραπανω δημοσκοπηση δεν ρωταει εφοσον εισαι ψηφοφορος του Ηλια Κασιδιαρη και τωρα που το εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ δεν κατεβαινει στις εκλογες τι θα ψηφισεις αλλα ειναι μια δημοσκοπηση για ολους τους αναγνωστες του μακελειου ανεξαρτητως που ανηκουν τι θα ψηφισουν…απλα το συμπερασμα που βγαινει και επαναληφθηκε και στην προηγουμενη δημοσκοπηση του μακελειου ειναι οτι μαλλον πολλοι αριστεροι μπαινουν και διαβαζουν το ‘πατριωτικο΄σαιτ ή ξερωντας πως οι ΕΛΛΗΝΕΣ ειναι απεγνωσμενοι και πλεον δεν ξερουν τι να ψηφισουν τωρα που δεν κατεβαινει το κομμα πολλα τρολακια μπαινουν συνεχεια εδω μεσα για να δωσουν γραμμη που ειναι και το πιο πιθανο…η γνωμη του Στεφανου Χιου, εγινε πιο ξεκαθαρη μεσα απο την εκπομπη του και το φωναζει δυνατα: ψηφιστε αντισυστημικα και μακρια απο τα υπαρχοντα κομματα της βουλης (εξαιρει καπως τον βελοπουλο για γνωστους λογους, αλλωστε τωρα του δοθηκε και βημα μεσα απο το καναλι του)….συνεπως μην τρελαίνεστε μερικοι αυτοι που ψηφισαν στην συγκρκριμενη δημοσκοπηση δεν ειναι αποκλειστικα ψηφοφοροι των ΕΛΛΗΝΩΝ. Αλλωστε βλεπω εδω μεσα παλι καποια ονοματα που ξαναεμφανιστηκαν – γνωστα τρολακια- που οι κακομοιρηδες προσπαθουν να δωσουν γραμμη αλλα τους καταλαβαμε και δεν ασχολουμαστε….Χουντα μητσοτακη-Προδοτη τσιπρα-Γιδομουρη-Κομμουνιστες-κοιραλοιφες και μπαρουφες οι πραγματικοι Ελληνες πατριωτες δεν προκειται να ψηφισουν το επαναλαμβανω πολλακις….αυτη τη στιγμη η πλειοψηφια των ΕΛΛΗΝΩΝ ψηφοφορων αναμενει και επειδη δεν θελει να απεχει απο μια ηδη νοθευμενη και παραποιημενη διαδικασια γιατι εστω και ετσι με την παρουσια μας θα επηρεασουμε το αποτελεσμα, ξεψαχνιζει ολα τα μικρα ‘πατριωτικα’ κομματα και προσπαθει να βρει καποιο οσο το δυνατον πιο καθαρο και κοντιτερα στις θεσεις μας για να στηριξει….τη γνωμη μου και πολλων αλλων να αναμενεται λιγο πριν τις καλπες αφου ακουστουν οι θεσεις των κομματων που λενε οτι ανηκουν στον πατριωτικο χωρο και βγαλουμε τα συμπερασματα μας,,,

  219. Πια τα φρονηματα σας κυβερνοχαφιεδες διεφθαρμενοι ρουσφετολογοι βολενοι χωριατλαμαδες που κλαιγεστε.
    Αν ειναι να βολευτω ψηφιζω οτι θελετε ζωα ελληνοταλιμπαν παπαγαλοι.

  220. Κίνημα 21.Είναι γνήσιοι. Ηλία δες το και συ και μη μένεις στη κριτική που σου ασκείται. Όλοι μαζί για την Επανάσταση. Το Κίνημα 21 ασκεί κριτική προς όλους, αλλά λέει ότι ο Ηλίας είναι αδίκως στη φυλακή. Δεν σκότωσε κανέναν ο Ηλίας. Με αυτή τη λογική η ΝΔ πρέπει να πάει στη φυλακή για τα Τέμπη και τον καθηγητή Τεμπονέρα. Η ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ είναι εγκληματικές οργανώσεις. Ψήφισαν Μνημόνια και καταπάτησαν το Σύνταγμα. Διέπραξαν Εσχάτη Προδοσία με τις Πρέσπες, αρνήθηκαν το Δημοψήφισμα. Ξεπούλησαν την Εθνική Περιουσία και υποθήκευσαν τη χώρα για 99 χρόνια. Οι τράπεζες ανακεφαλαιοποιήθηκαν με 150 δισ. και άλλα 50 δισ. για τα Ομόλογα του Σημίτη. Τα υπόλοιπα είναι θαλασσοδάνεια ημέτερων. Η γερμανική Fraport δανείστηκε από ελληνικές τράπεζες και αγόρασε τα αεροδρόμια. Η ΔΕΗ πωλήθηκε. Ο ΟΤΕ πουλήθηκε. Τα τρένα πουλήθηκαν. Τα λιμάνια πουλήθηκαν.Το νερό επίσης. Όλα χαρίστηκαν στους ξένους και εμείς χρεωθήκαμε 400 δις. Τα funds παίρνουν τα σπίτια μας. Δημιουργούν τεχνητές κρίσεις στις τράπεζες και μαζεύουν εμπράγματες αξίες με ψεύτικα χαρτάκια που ονομάζουν ευρώ και δολάριο. Η Τράπεζα της Ελλάδος ανήκει σε ιδιώτες. Προσέξτε τους Αντινατιβιστές Ψευτοπατριώτες που προτείνουν Νόμο για Μέτοικους. ΝΙΚΗ , ΕΠΑΜ και Πλεύση Ελευθερίας είναι υπέρ των ανοικτών συνόρων. Ο Καζάκης θεωρεί ότι ο λαός είναι ένας ανεξάρτητα από καταγωγή. Είναι αυτοί που αφαίρεσαν το Γένος από τον Ελληνικό Στρατό. Ο Καζάκης επίσης δεν έχει ούτε πτυχίο σύμφωνα με καταγγελία του δικηγόρου κ. Καπερνάρου. Δεν απάντησε ποτέ. Όλοι αυτοί είναι και εμβολιολάγνοι. Κίνημα 21 και ο Θεός βοηθός. Μαζική συμμετοχή στις εκλογές, για να πέσουν τα ποσοστά όλων, όπως έγινε το 2012 και να μην μπορούν να σχηματίσουν Κυβέρνηση… Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων.-

  221. Ψηφίζουμε ΝΙΚΗ για ένας κράτος όπως το φανταζόμεθα. Οι Ζαίοι ξυδάκι.
    ΠΑΤΡΙΔΑ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (Φυσιολογική)

      1. Οι λαθρολάγνοι συριζαίοι βρίζουν τον Νατσιό που λέει Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια και τον λένε λαγό του μητσοτάκη. Ξεχνάνε όμως ότι ο Μητσοτάκης θέλει γάμους γκέι όπως και οι συριζαίοι. Ξεχνάνε ότι ο Μητσοτάκης θέλει είσοδο των Σκοπίων στην εοκ όπως και οι ίδιοι και σπίτια στους μετανάστες. Οπότε μάλλον ο τσίπρας είναι λαγός του Μητσοτάκη! Ψήφο σε πατριωτικά κόμματα είτε Νατσιό, είτε Βόρεια Λέγκα για να συντριβεί το ανθελληνικό τόξο, μέχρι την ώρα που θα έρθει ο Ηλίας.

    1. Πολύ σωστά τα λες.Μη ψηφίσετε τους κατσαπλιάδες πρεσπολάγνους λαθρολάγνους Σφυριζέους.Εσείς οι έντιμοι πατριώτες να ψηφίσετε ΝΙΚΗ-ΕΑΝ-ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ,άκυρο\λευκό,αποχή ώστε να πάρω μια άνετη πρωτιά και να συγκυβερνήσω με τον γιδοβοσκό άλλα 4 χρόνια.Θα σκίσω και την επόμενη 4ετία

      1. Οπότε να ψηφίσετε τσίπρα για να σας φέρει όλη την Αφρική και την Ασία στην Ελλάδα! Να πάνε τα παιδιά σας στα δημόσια με τα παιδιά των Πακιστανών που δεν θα ξέρουν την γλώσσα και του πρώην καταληψία τσίπρα στα ιδιωτικά! Μαύρο σε μητσοτάκη, τσίπρα, ανδρουλάκη. Με όποιον πατριώτη μιλάω θα τους μαυρίσει, οπότε μην έχουν ελπίδες οι στριζαίοι, ούτε 1 ψήφο από το 10% του Ηλία. Να απευθυνθούν στην λοατκι κοινότητα που θέλουν και υιοθεσίες από γκέι!

        1. ποιός σου είπε να ψηφίσουν Τσίπρα?Εγώ σας προτείνω μικρά κόμματα,αποχή,λευκό/άκυρο για να πάρω μια άνετη πρωτιά για να σκίσω και την επόμενη 4ετία,Εσύ συγκεκριμένα ψήφισε ένα μικρό πατριωτικό κόμμα να έχεις και την συνείδησή σου ήσυχη.

          1. Η αποχή συμφέρει την κούλα. Με ψήφο σε μικρά κόμματα, πάμε σε επτακομματική Βουλή και μειώνονται τα ποσοστά κούλας και τσιπροζάεφ, οπότε μόνη λύση είναι να συγκυβερνήσουν. Και να ξεφτιλιστούν για να πουλήσουν το Αιγαίο.

  222. Άρχισαν οι εγγραφές στα παλιά μου τα παπούτσια,, καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες!!!

    1. Πολύ καλό. Γιατί αλλιώς θα πάρουμε τα βουνά.

      1. Ναι αλλά όχι εθνικιστές να ψηφίσουμε τους παρδαλούς απατεώνες που μας καθιβρύζουν και λένε ότι οι φασίστες δεν είναι άνθρωποι. Αυτοί οι κλόουν θα το πάρουν το 30+%. Το θέμα είναι να αφαιμάξουμε το 38% που πήρε η νουδούλα το 19 και ήταν πολλοί πατριώτες σε αυτό και να το πάμε στο 25-26%. Και επίσης μαλακία του λιάκου που ουσιαστικά έδωσε γραμμή να ψηφισθούν αυτοί που τον λένε εγκληματία και μαχαιροβγάλτη. Το Κ21 έπρεπε να υποδείξει που είναι γνήσια εθνικιστικό κόμμα και το οποίο ουδεποτε τον έχει βρίσει, δίκαιη και εύλογη κριτική του έχει κάνει γιατί δεν παραιτήθηκαν και αυτός και όλοι οι ΧΑτες βουλευτές ώστε να μπλοκαριστεί η πρεσποσυμφωνία.

        1. Ρε πλύνε το στόμα σου πριν πεις για Ηλία. Που όλοι θέλετε να πάρετε τις ψήφους του Ηλία αντί να φωνάζετε που πήγανε όλοι να τον αποκλείσουν! Καμία γραμμή δεν έδωσε ο Ηλίας και καλά έκανε. Και δεν χρειάζεται να δώσει γιατί οι πατριώτες δεν ψηφίζουμε πρεσπολάγνους λαθρολάγνους συριζαίους. Θα ψηφίσουμε μικρά πατριωτικά κόμματα που θα πουν ότι άδικα κρατείραι ο Ηλίας στη φυλακή και να καταλάβετε ότι είμαστε ψηφοφόροι του Ηλία. Τέλος.

  223. Λέτε ότι είναι χαμένη ψήφος η ψήφος στα μικρά κόμματα. Και τί είναι ρε σεις η ψήφος σε μνημονιακούς; Κερδισμένη; Πάρτε το χαμπάρι και ψηφίστε αντι-μνημονιακούς και αληθινά δημοκρατικούς/συνταγματικούς/ηθικούς/δίκαιους. Προσωπικά προτείνω Συμμαχία Ανατροπής, ίσως ο μόνος συνασπισμός που δεν λειτουργεί με πολιτικούς δογματισμούς. Εκτός και αν θεωρείται το σύνταγμα τον συνελεύσεων και την αυθεντική δημοκρατία κακά.

    1. Θεωρούμε κακό την ισλαμοποίηση της πατρίδας μας.

  224. Και μονο που εταξε ο Τσιπρας καταργηση ολων των Ποινικων Ασυλιων (τραπεζιτων, μελων ανεξαρτητων αρχων ,κλπ) μου αρκει για να τον ψηφισω!

    1. Καλά είσαι μεγάλο κορόιδο που τον πιστεύεις.
      Εδώ ο Τσίπρας άλλαξε αυτό που είπαμε εμείς στο δημοψήφισμα, δε θ αλλάξει αυτό που λέει αυτός?

    2. Επειδή τον …πιστεύεις, πες του να κάνει και ένα …δημοψήφισμα και στη συνέχεια να κάνει το ΟΧΙ ναιόπως το 2015! Συμφέρον του πατριωτικού κόσμου είναι να ψηφίσουν μικρά πατριωτικά κόμματα, να πατώσει το ανθελληνικό τόξο για να πάμε σε νέες εκλογές τον Ιούλιο. Και εκεί θα είναι παρών το Ελληνόπουλο που το κρατάνε άδικα στη φυλακή αυτοί που θέλουν γάμους γκέι και να μοιράσουν το Αιγαίο με τους Τούρκους!

  225. Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον σου καί μέλλον των παιδιών σου.

  226. Τρολια της ΝΔ, παρτε δρομο και τραβατε πισω στο Πρωτο Φλέμα , να γλείφετε τον Κουλη τις μοντελες και τα αποφαγια που σας πετανε.
    Ειμαστε πατριωτες και όχι τρολς. Δικαιωμα μας η εκδικητικη ψηφος .
    Τσιπρα δαγκωτο να στησει ειδικα δικαστηρια για τον Κουλη και της συμμορια του.

    1. Είσαι σίγουρα Έλλην??? Ο Τσίπρας είναι ο αριστερός Κούλης ή Κούλα όπως τον λένε κάποιοι. Τα ίδια αφεντικά έχουν…

      1. Δεν υπάρχει αριστερός Κούλης ούτε δεξιός Κούλης. Η φαμίλια των Μητσοτακηδων είναι αδίστακτοι, φιλοχρηματοι, απάνθρωποι, αχόρταγοι, μαφιόζοι και μιζαδοροι. Μπροστά στο χρήμα τίποτε άλλο. Έχουν ιστορία και λερωμένα χέρια. Δεν συγκρίνονται με κανέναν, ούτε απ’την παράταξη τους. Είναι μοναδικοί στην διαπλοκή, στην αποστασία και στην νοσηρότητα της πολιτικής ζωής όποτε βρέθηκαν στην εξουσία και γενικότερα σε θέσεις κλειδιά. Μέσα στο ίδιο τους το κόμμα έχουν ορκισμένους εχθρούς που τους θεωρούν ξένο σώμα. Και αν απορεί κανείς γιατί έχουν αποδοχή αυτό προκύπτει μόνο από ένα πράγμα, όχι φυσικά τη συμπάθεια, αλλά ξέρουν καλά να διαπλέκονται και να πληρώνουν καλά όσους τους εξυπηρετούν παίρνοντας πάντα βεβαίως τη μερίδα του λέοντος απ’τις μίζες. Ας σκεφτεί κανείς ότι αυτή τη στιγμή έχουν διαβρώσει τα πάντα και η διαπλοκή είναι παντού χωρίς αυτούς και τους αυλικούς τους να μην τους αγγίζει όχι η δικαιοσύνη αλλά ούτε οι δημοσιογράφοι και τα μέσα ενημέρωσης που κατά 99% τους λιβανιζουν όλη μέρα. Φυσικά πρώτα τους έδωσε ένα κάρο λεφτά. Πρέπει να πέσει για να μην ολοκληρωθεί η καταστροφή.

    2. Ρε τρόλια του τσιπροζάεφ, είναι δυνατόν να ψηφίσει Έλληνας πατριώτης εσάς τους ανθέλληνες; Για να γίνουμε όλοι ανώμαλοι; Να φύγει ο κούλης των εμβολίων για να έρθει ο Τσίπρας των εμβολίων και της θάλασσας που δεν έχει σύνορα; Ουστ ανθελληνικά τρολάκια γιουσουφάκια του ερντογάν τσιπροκούληδες.

  227. Οι λαοί που εκλέγουν διεφθαρμένους πολιτικούς, κλέφτες, απατεώνες και προδότες δεν είναι θύματα αλλά συνένοχοι.

    1. Αυτό είναι βέβαιο. Τουλάχιστον το 70% του κόσμου τους μοιάζει στις πρακτικές και στην συμπεριφορά, επειδή μπορεί.Ποιος μπορεί και δε λαμβάνει φακελάκι, κανείς. Ποιος μπορεί να κλέψει την εφορία και δεν το κάνει, κανείς. Ποιος μπορεί να μην κόψει απόδειξη και κόβει, κανείς. Ποιο αφεντικό μπορεί να κλέψει τους εργαζόμενους του και δεν τους κλέβει, κανένα. Ποιος παίρνει επιδοτήσεις για να επενδύσει και εφόσον δεν ελέγχεται δεν τις τρώει στα κλαρίνα και σε καινούργια αυτοκίνητα, κανείς. Ποιος μπορεί να βγάλει δίπλωμα χωρίς να λαδωσει, το 2-3%. Ποιος γιατρός δεν παίρνει φακελάκι, κανείς. Ποιος ασχολείται με την πολιτική και είναι χωρίς χρήματα και περιουσία, κανείς. Άρα λοιπόν αυτοί είναι οι αντιπρόσωποι μας έστω πλειοψηφικά. Η αλήθεια όμως δεν μας αρέσει.

  228. Ηλια οσο μενεις σιωπηλός ο κοσμος σου διχάζεται κ η διασπαση ειναι τεράστια…δωσε επισημη γραμμή

    1. Πανικος στο επιτελειο του μητσοτακη—- πιστευουν οτι εχει ηδη δωσει γραμμη για Συριζα και ειναι στηθος στηθος

  229. Παντως οι Χριστιανοταλιμπάν κοκκαλολάγνοι τωρα που με το κινημα Νικη του Νατσιού θα κατεβει η ανηψια του Αγ.Παισίου,θα τον ψηφισουν με χερια και με πόδια μην γνωριζοντας οτι απο πισω του κρυβεται η γουρλωμάτα με τη Ντόρα και ο Μαρινάκης!!

  230. καποια πραγματα πρεπει να μπουνε στην θεση τους γιατι πολλοι αναγνωστες του μακελειου ειναι μπερδεμενοι….η παραπανω δημοσκοπηση δεν ρωταει εφοσον εισαι ψηφοφορος του Ηλια Κασιδιαρη και τωρα που το εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ δεν κατεβαινει στις εκλογες τι θα ψηφισεις αλλα ειναι μια δημοσκοπηση για ολους τους αναγνωστες του μακελειου ανεξαρτητως που ανηκουν τι θα ψηφισουν…απλα το συμπερασμα που βγαινει και επαναληφθηκε και στην προηγουμενη δημοσκοπηση του μακελειου ειναι οτι μαλλον πολλοι αριστεροι μπαινουν και διαβαζουν το ‘πατριωτικο΄σαιτ ή ξερωντας πως οι ΕΛΛΗΝΕΣ ειναι απεγνωσμενοι και πλεον δεν ξερουν τι να ψηφισουν τωρα που δεν κατεβαινει το κομμα πολλα τρολακια μπαινουν συνεχεια εδω μεσα για να δωσουν γραμμη που ειναι και το πιο πιθανο…η γνωμη του Στεφανου Χιου, εγινε πιο ξεκαθαρη μεσα απο την εκπομπη του και το φωναζει δυνατα: ψηφιστε αντισυστημικα και μακρια απο τα υπαρχοντα κομματα της βουλης (εξαιρει καπως τον βελοπουλο για γνωστους λογους, αλλωστε τωρα του δοθηκε και βημα μεσα απο το καναλι του)….συνεπως μην τρελαίνεστε μερικοι αυτοι που ψηφισαν στην συγκρκριμενη δημοσκοπηση δεν ειναι αποκλειστικα ψηφοφοροι των ΕΛΛΗΝΩΝ. Αλλωστε βλεπω εδω μεσα παλι καποια ονοματα που ξαναεμφανιστηκαν – γνωστα τρολακια- που οι κακομοιρηδες προσπαθουν να δωσουν γραμμη αλλα τους καταλαβαμε και δεν ασχολουμαστε….Χουντα μητσοτακη-Προδοτη τσιπρα-Γιδομουρη-Κομμουνιστες-κοιραλοιφες και μπαρουφες οι πραγματικοι Ελληνες πατριωτες δεν προκειται να ψηφισουν το επαναλαμβανω πολλακις….αυτη τη στιγμη η πλειοψηφια των ΕΛΛΗΝΩΝ ψηφοφορων αναμενει και επειδη δεν θελει να απεχει απο μια ηδη νοθευμενη και παραποιημενη διαδικασια γιατι εστω και ετσι με την παρουσια μας θα επηρεασουμε το αποτελεσμα, ξεψαχνιζει ολα τα μικρα ‘πατριωτικα’ κομματα και προσπαθει να βρει καποιο οσο το δυνατον πιο καθαρο και κοντιτερα στις θεσεις μας για να στηριξει….τη γνωμη μου και πολλων αλλων να αναμενεται λιγο πριν τις καλπες αφου ακουστουν οι θεσεις των κομματων που λενε οτι ανηκουν στον πατριωτικο χωρο και βγαλουμε τα συμπερασματα μας,,,

  231. Καλα ρε προδοτες 1ο κομμα ο συριζα ρε??????Ξεφτίλες μπατριώτες!!

  232. Θετικό το γεγονός ότι βγαίνει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ.Επιτέλους να απελευθερωθεί η Ελλάδα από την ακροδεξιά και το τρίπτυχο Πατρίς θρησκεία οικογένεια που κατέστρεψε την χώρα.

    1. Ακριβώς έτσι φίλε. Γιατί το τρίπτυχο είναι σωστό αρκεί να μην το καπηλευονται πολλοί άχρηστοι τώρα και πάντα. Πάτησαν σ’αυτό το τρίπτυχο και εκμεταλλεύτηκαν τον κόσμο, αναδείχθηκαν, καταξιωθηκαν και το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να γεμίζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Σ’ αυτό το τρίπτυχο βασίστηκε η μεγαλύτερη κοροϊδία του κόσμου διαχρονικά. Chrys με έκανες να θυμηθώ όλους σχεδόν εκείνους που φώναζαν 50 χρόνια τώρα αυτό το παραμύθι του πατριώτη, του ενάρετου, του νοικοκύρη. Τι ψεύτες,υποκριτές, λαμόγια, υπηρέτες των ξένων, κολοτουμπες, μιλάμε για ότι χειρότερο έβγαλε και βγάζει ακόμα αυτή η χώρα. Καταστροφικό τρίπτυχο στο στόμα των λαοπλανων. Τι μου θύμησες.

  233. Μακριά από ΕΠΑΜ. Δείτε τι λένε για τον Ηλία: “Είναι ωστόσο το «κόμμα Κασσιδιάρη» (διάδοχος της «Χρυσής Αυγής»), μια διαφορετική φωνή απέναντι στο καθεστώς; Όχι βέβαια! Δικό τους δημιούργημα είναι για να αποτελεί εσαεί το σκιάχτρο και το φόβητρο σε κάθε δημοκρατικό πολίτη που αγανακτώντας με την κατάστασή του, θα ήθελε να επιλέξει διαφορετικά. Όμως, όπως συμβαίνει πάντα με τα φίδια που εκκολάπτονται μέσα στο ναζιστικό αυγό, το «μόρφωμα» αυτονομήθηκε και η ζημιά που καταγράφονταν ήδη, ήταν μεγαλύτερη από τα όποια κέρδη.”

  234. Κίνημα 21
    Ο Ηλίας θα το προτείνε για ευνόητους λόγους δείτε και μονοι σας.

    1. Όλοι οι Έλληνες εθνικιστές είμαστε ικανοί να κάνουμε την κίνηση ΤΑΚΤΙΚΗΣ ( που τρέμει το σύστημα), στο πεδίο της μάχης, να στηρίξουμε αδελφές δυνάμεις, και θα το κάνουμε συντεταγμένα. Κίνημα 21 !!!!
      Τώρα πιάστε τα τηλέφωνα, να περάσει το μήνυμα πανελλήνια.

    2. Ο Μπεχλης σήμερα μίλαγε στο Στέφανο το μεσημέρι και έθαψε τον Ηλία. Δεν ακούτε δεν ενημερώνεστε. Τόσα μικρά κόμματα και δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους σε μερικά πράγματα βασικά και να φτιάξουν ένα κόμμα ισχυρό. Πουλάνε πατριωτισμό αλλά όλοι το εγώ τους δεν το παραμερίζουν μπροστά στο εμείς και την πατρίδα. Λόγια και θα θα θα και κάποιοι τους πιστεύουν. Για αυτό και η αποχή πάει σύννεφο. Αυτοί είναι χειρότεροι γιατί έχουν στο αίμα τους το αρχηγός, πρόεδρος και βρίζουν ο ένας τον άλλον. Κατάλαβες φίλε και πολλοί άλλοι ψάξτε πρώτα και μετά τα μπράβο και τα ζήτω.

  235. 1. Οι λαθρομετανάστες λιάζονται
    2. Θα κάνετε ότι κοιμάστε, όταν σας ληστεύουν
    3. Ανώμαλοι θα υιοθετούν παιδάκια
    4. Η Ελλάδα ΔΕΝ έχει σύνορα
    5. Η αστυνομία πρέπει να αφοπλιστεί
    6. Τα ΣΚΟΠΙΑ είναι έθνος Μακεδόνων με μακεδονική γλώσσα
    7. Η αριστεία είναι ρετσινιά
    8. Η αρχαία ελληνική γλώσσα δεν θα διδάσκεται στα σχολεία. Ο ανθέλληνας Φίλης ο αρνητής της γενοκτονίας των Ποντίων και υποστηρικτής του «συνωστισμού της Σμύρνης» ο επόμενος Υπουργός Παιδείας
    9. Οι λαθρομετανάστες θα προστατεύονται πιο πολύ από τους Έλληνες πολίτες. Θα λυθεί και το δημογραφικό με αλλοίωση του πληθυσμού.
    Να γράψω κι άλλα; Μακριά από όλη την ανωμαλία της αριστεράς. Ψηφίστε οτιδήποτε μη συστημικό (πλην αριστερών).

    1. Ίσα ρε ρολάκι της ΝΔ.. Όσο πονάς εσύ τον Ηλία, άλλο τόσο πονάς τις κατσαρίδες.. Συριζα για να τιμωρηθεί ο ξέρεις ποιος

      1. Έχεις δίκαιο ότι πονάω τις κατσαρίδες. Αφού πονάω εσένα.
        Η ΝΔ δεν είναι αντισυστημικό κόμμα. Εγώ πρότεινα αντισυστημικά (πλην αριστερών) κόμματα. Επομένως, μία κατσαρίδα δεν μπορεί να με εγκαλεί ότι είμαι εγκάθετη της ΝΔ.

    2. Ξέχασες κάτι σημαντικό…. Οι λαθρομετανάστες και οι Αλβανοί θα είναι οι πρώτοι που θα προσλαμβάνονται σε δημόσιες και τοπικές υπηρεσίες.

      1. Τα ιδια ακριβως οσα γραφετε τα υποστηριζει με διαφορετικο τροπο και η εγκληματικη οργανωση της Ν.Δ

  236. ΝΙΚΗ = Ντόρα-Μαρινακης μπεεεε

    0.2% παίρνει μ, ξαφνικά της έβαλαν 1% και την παίζουν συγκεκριμένα μεσα συν έγινε τυχαίως ερώτηση στο debate

  237. ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα δαγκωτο Κούλη τους παράνομους αποκλεισμούς κομμάτων θα τους πληρώσεις πολύ άσχημα!!!!!

  238. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ … ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ Η ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ δημοσκόπηση, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΣΤΡΟΦΩΝ ΤΡΟΛ, ΟΠΟΥ ΠΕΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΒΑΖΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΑΡΑΔΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.

    ΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣΤΕΣ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ.

    1. Λάθος κάνεις, τιμωρουμε το Μητσοτάκη τρολ της ΝΔ!

      1. Abc ντε και καλά θέλουν να μας απαγορεύσουν την τιμωρητική ψήφο. Οργή έχουμε και θα την εκφράσουμε απέναντι στην φαμίλια που όμοια της δεν υπάρχει. Άντε όλο βρίζουν όλο τρολ και βλακείες γουστάρουμε να τον δούμε να πέφτει όπως ο πατέρας του το 89 . Απλά πράγματα.

  239. Χαμενη η ψηφος στα μικρα κομματα.
    Ψηφο στον Αλεξη γι ανα τελειωνουμε με την οικογενειοκρατια και τη διαφθορα της ολιγαρχιας

  240. Αυτοί που λέτε θα ψηφίσουμε μικρά κόμματα να ακούτε το Στέφανο κάθε μέρα γιατί προσκαλεί ανθρώπους κομμάτων και να δούμε τώρα ποιος έχει τη φωλιά του καθαρή για να βγει και να δεχτεί ερωτήσεις. Μην τσιμπατε με ότι σας δίνουν, με ότι σας διαφημίζουν. Πρώτα βλέπουμε, ακούμε γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Απ’το πουθενά όλοι μας σώζουν χρόνια τώρα.

  241. Το ότι η ΝΙΚΗ περιέχει υποψηφίους πνευματικά παιδιά του Αγίου ΠαΪσίου , Ρακοβάλη και Εζνεπίδου (ανηψιά του Πατρός Παϊσίου) μου αρκεί. Οι θέσεις του Ελληνορθόδοξου κινήματος είναι ξεκάθαρες αν διαβάσετε την ιστοσελίδα του και όλα τα άλλα είναι παραμύθια μάντολες για ούγκανα , ορφανά του … “εθνικιστικού” χώρου.

  242. Ο Νατσιός του κινηματος Νίκη ειναι κουμπαρος της Ντορουλας….Ξυπνατε πρόβατα!!!!!

    1. Απόδειξέ το,συκοφάντη. Ποιος το έγραψε πού και πότε. Να δούμε την αξιοπιστία του.

  243. Η ανεπίσημη άτυπη γραμμή των εγκλωβισμένων-αποκλισμένων εθνικιστών του κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ ειναι άπαντες ψήφος στοχευμένη στην ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΓΚΑ του Χρήστου Ορφανίδη!!

  244. Ζωίτσα στη βουλή
    να γαμήσει το Κουλί.

  245. Θα εξηγησω με απλά λόγια γιατί αν ψηφίσει κάποιος μικρό κόμμα που δεν μπαίνει στη Βουλή, δηλ. αν έχει κάτω του 3%,ή αν ρίξει λευκό, άκυρο ή απέχει, ουσιαστικά ψηφίζει τον πρώτο, δηλ. τη ΝΔ, επειδή διαβάζω από πολλούς φίλους πολλές ανακρίβειες. Λοιπόν: όπως είναι δομημένο το εκλογικό μας σύστημα, τα κόμματα που μπαίνουν Βουλή μοιράζονται τα ποσοστά τους από το σύνολο των έγκυρων ψηφοδελτίων, τα λευκά και άκυρα τα πετάνε εκτός (στην ουσία είναι σαν αποχή)” Η αποχή ευννοεί πάντα τον πρώτο, αφού πχ αν απέχουν όλοι και ψηφίσει μόνο ένας πχ κκε, θα βγει κκε με 100!!! Στην ουσία τώρα: τα μικρά κόμματα εκτός Βουλής παίρνουν όλα μαζί, αριστερά και δεξιά, από 12-15%. Αυτό ακριβώς επιθυμεί η ΝΔ, διασπορά ψήφου οργής σε πολλά κόμματα μικρά, που να μην περάσουν το καθένα το 3%. Τι ισχύει λοιπόν, τελείως απλοικά: έχουμε πχ 100 έγκυρα ψηφοδέλτια. Η ΝΔ παίρνει 30. Επίσης έχεις 15 έγκυρα που όμως δεν μπαίνουν Βουλή, πχ. 2 η Ζωή, 1 ο Νατσιος, 2 ο Λεβέντης κλπ… Λοιπόν, η ΝΔ, αφού έχει 30 στα 100, δια της αναγωγής ςπί των εγκύρων παίρνει και το 30% από τα 15 έγκυρα που ΔΕΝ μπαίνουν Βουλή, δηλ. το 1/3 περίπου. ´Ετσι παίρνει άλλο ένα 5% περίπου, και από 30 φτάνει στο 35%! Καταλάβατε? Όσοι καλοπροαίρετα θέλετε μικρό κόμμα άθελά σας ψηφίζετε…ΝΔ! Το λέω γιατί σίγουρα υπάρχουν πονηροί που είναι βαλτοί. Αν κρίνετε ότι προέχει εθνικά να πέσει η νδ, ο σύριζα είναι δυστυχώς μονόδρομος. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως βγήκε η Δούρου…Αν κρίνετε ότι προέχει να μπει κι άλλο κόμμα στη Βουλή για να μην έχει αυτοδυναμία η νδ, πρέπει να συνεννοηθείτε για ένα κόμμα μόνο, αλλά έτσι θα έχετε τη νδ πρώτη και με συντριπτικό προβάδισμα για τις δεύτερες εκλογές. ´Ολα τα άλλα είναι γραφικότητες..

    1. Λες αρλουμπες. 1ον και κυριότερο ψηφίζεις αυτό που λέει η συνείδηση σου, όχι τον λιγότερο κακό απατεώνα. 2ον γιατί να μην ψηφίσουν όλοι τα μικρά κόμματα που θέλουν κατά συνείδηση και να πάρουν όλα πάνω από 3% να μπορούν στη Βουλή;

  246. Επισήμανση ότι το ΝΙΚΗ θέτει στην ιστοσελίδα του αφελείς θέσεις για την υγειονομική δικτατορία και τα σκευάσματα με δεδομένο ότι “τα εμβόλια ήταν θαυμα” ενώ δεν υπήρξαν εκτεταμένες ερεύνες και παρατηρήσεις. Επίσης δε θέτει το ζήτημα της μνημονιακής κατοχής. Διορθώστε με αν αστοχώ.

  247. Ετσι εξηγειται ο συριζα βαζει τον κομματικο στρατο του να ψηφισουν στο συγκεκριμενο γκαλοπ για να σπρωξουν τα αδεσποτα προβατα στο μαντρι τους . Το πειραμα Asch η κοινωνικη προσαρμογη που λεει οτι κοσμος ακολουθει το αποτελεσμα αυτο που λενε οι (περισσοτεροι) βαλτοι κι ας μην ειναι πραγματικο .

  248. Όποιος πατριώτης-εθνικιστής ψηφίσει τους κατσαπλιάδες του σύριζα μ25 κκε μπεελοπουλο είναι προδότης και δεν έχει καμιά δουλειά στον εθνικιστικό χώρο.Θα είναι στην ίδια μαύρη λίστα με τους προδότες του πασοκ και της νδ!!Σε αυτές τι εκλογές 21 Μαΐου ψηφίζουμε πατριωτικά και εθνικιστικά!!!Η αποχή και το λευκό- άκυρο ειναι συνενοχή και υποταγή στο σύστημα!!Προσωπικά εγώ εναλλακτικά δεν ειναι και ότι καλύτερο λέω να ψηφίσω την ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΓΚΑ του Χρήστου Ορφανίδη που κάνει κι αυτός αγώνα υπέρ πίστεως και πατρίδος!!.Στις δεύτερες εκλογές τον Ιούλιο αν γίνουν Εθνικό-Εθνικιστικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ δαγκωτό ΜΟΝΟ!! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ! ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ.

  249. Την ΝΙΚΗ κανενα καθεστως δεν στηριζει ρε προπαγανδιστη.

    Κατα των εμβολιων ειναι .

    Κατα των δανειστων ειναι.

    ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

  250. Εγώ το μόνο κόμμα στο οποίο βλέπω να πετούν λάσπη είναι η ΝΙΚΗ οι ψευτοΜΠατριώτες της δεκάρας. Ούτε καν τον ΣΥΡΙΖΑ, που ξεπούλησε την Μακεδονία και θέλει υιοθεσία τέκνων από ανωμάλους και λαθρεποικισμό της χώρας, δεν κατηγορούν ! Και διαρκώς μιλούν για δήθεν υποστήριξη του υποχρεωτικού εμβολιασμού από τη ΝΙΚΗ, ενώ οι θέσεις του κόμματος υπάρχουν αναρτημένες όπως και οι ανακοινώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

  251. η ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΑΝΑΤΡΟΠΉΣ –
    ΕΠΑΜ δικάζει !..

    τρομερό πακέτο και υψηλο επίπεδο πολιτικής

  252. ηταν με διαφορα ο νικητης του debate! Ηταν ο μονος με σταρατες κουβεντες που απαντουσε επι της ουσιας των ερωτηματων. Ασχετα αν συμφωνει κανεις ή οχι με τις αποψεις του, ηταν ο μονος που μιλούσε με καθαρες θεσεις.
    Οι υπολοιποι λεγανε για να πουνε. Ο χειρότερος μακραν ολους ο Μπαρουφακης. Ο,τι ναναι. Ο Ανδρουλακης πρεπει να αναψει κερι σε αυτους που τον παρακολουθουσαν. Το εκανε πια σημαια και προσπαθει να ηρωποιήσει τον εαυτο του μονο και μονο επειδη τον παρακολουθουσαν.
    Ο Βελοπουλος αρθρωσε λογο σταρατο, χωρις να μασαει τα λογια του. Ηταν ευθύς και καιριος στις απαντησεις. Ουτε γενικολογος ηταν σαν τον μπαρουφακη, ουτε κλαιγοταν ολη την ωρα για τις παρακολουθησεις όπως ο Ανδρουλακης, ούτε μιλουσε με τις ωρες οπως ο Κουτσουμπας.

  253. Τι ΝΙΚΗ ρε μαλακες ;;; Τι σκατα , δεν ακουτε , δεν βλεπετε τι παιζει με αυτο το μαγαζι ;;; Κανατε ενα μηνα να καταλαβετε οτι το ΕΑΝ ειναι της Βρωμοντορας κ τωρα πιασατε την ΝΙΚΗ ;;;;; Καλα Κρασια !!!!!!!! Συριζα , μαλακες , θεοχαζοι , ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα δεν υπαρχει αλλη λυση !!!!!!! Ξυπνηστε κ σκεφτειτε εξυπνα , τι αλλο να κανει ο Χιος για να σας το δωσει να το καταλαβετε ;;;;;; Χιο δεν καταλαβαινουν Χριστο αυτοι εδω , καθιστε αλλα 4 χρονια με τον Παραφρων μαλακες !!!!

    1. Είναι πολλά τα ζητιανακια των μικρών κομμάτων που μπαίνουν και ψηφίζουν αλλά και πολλοί οπαδοί του Ηλία είναι αγαθιαρηδες και θεοχαζοι.. Δεν καταλαβαίνουν ότι μόνο αν χάσει ο κουλης θα κατέβει ο Ηλίας στις εκλογες

    2. Τί λες βρε ασυντακτο ουγκανο! Για πες μας τραχανοκρετινε τι τρέχει με τό μαγαζί τής Νίκης, όπως τό ονομάζεις; Βγάλε τίς αποδείξεις σου στο τραπέζι νά δούμε πού στηρίζεται η άθλια προπαγάνδα σου… Νά πλένεις τό στόμα σου πρίν μιλήσεις για τόν Νατσιο κρανιακα χαμηλοταβανε πού προτείνεις καί τόν σύριζα…

  254. 9000 ΨΗΦΟΙ … ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΥΚΟ, ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΒΑΛΑΜΕ ΜΥΑΛΟ … ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ … ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

  255. Άντε να μπει στη Βουλή μια πραγματική Συμμαχία κινημάτων όπως η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ [ 7 κόμματα + μελη 2 ακόμα κινημάτων (ΕλληνοΡωσσική Συμμαχία & Κίνημα Αξιοπρέπειας ,αν δεν κάνω λάθος) + Ιδιωτικοί φορείς (ΕΟΔΑΦ για την προστασία ατόμων με Αυτισμό – Ινστιτουτο Καταναλωτων Κρήτης) + ανεξάρητες προσωπικότητες (Κλεάνθης Γρίβας-Αυγουστάτος κλπ…..) ]

    Καλή ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!

  256. Ψηφίζεις ΝΙΚΗ και σου βγαίνει ΝΔ-Μαρινάκης χαχαχα α ρε κορόιδα μια ζωή

  257. Μην αλληλοβριζομαστε. Kαι μην παραμυθιαζομαστε με ψευτοπατριωτισμους.Η Αμερικη κανει κουμαντο. Αν θελουν να μοιραστει το Αιγαιο , θ α μοιραστει. Αν θελουν να διχοτομηθει η Κυπρος θα διχοτομηθει.
    Δειτε οτι ο Βαρουφακης ειρωνευεται διαρκως την κυβερνηση Μητσοτακη ως “κυβερνηση ολιγαρχων” και ως Μητσοτακης Α.Ε. και δεν το αρνούνται. Απλως βάζουν τους πληρωμενους δημοσιογραφους του καθεστωτος, να χτυπουν το Βαρουφακη μερα-νυχτα.
    Θα τον ψηφιζα , αλλά πρεπει να φυγει οπωσδηποτε η διεφθαρμενη κυβερνηση και αυτο που ειπε ο Τσιπρας ειναι αληθινο: Με αλλη μια θητεια Μητσοτακη, δεν θα υπάρχει μεσαία ταξη σε 4 χρονια.

  258. Είναι ασύλληπτο να προσπαθούν τα τρολ του σύριζα, του καζάκη και της Κωνσταντοπούλου να προσπαθούν να μας πείσουν να τους ψηφίσουμε! Είναι δυνατόν πραγματικοί πατριώτες να ψηφίσουν αριστερούς που δεν λένε τίποτα για τον ισλαμικό εποικισμό και δεν ζητάνε ανάκληση ελληνοποιήσεων, όπως ζητάει ο Ηλίας; Εσείς δεν έχετε αποδοκιμάσει τον αποκλεισμό του Ηλία και ζητάτε και ψήφο; Θα ζητήσετε ακύρωση των Πρεσπών ή την σέβεστε όπως ο κούλης κσι ο τσίπρας; Διαλέξτε μικρά πατριωτικά κόμματα και οι μπολσεβίκοι να πάνε για ψήφο στα χοτ σποτ μεταναστών που ανοίξανε στα σύνορα….

  259. Αποχη γιατι αν ειναι 50% και πανω θα ακυρωθουν οι εκλογες .ΑΠΟΧΗ για να παρουν το οραιοτερο μαθημα

  260. ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΠΑΜ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
    1)Το μονο κομμα που εχει μυνησει για εσχατη προδοσια τους μνημονιακους ένω αναμένουμε ακόμα τη δίκη
    2)Που μιλαει για διαγραφη του ιδ. χρεους και εχει ολοκληρωμενο οικονομικο προγραμμα εξοδου απο την κρίση
    3)Που σταθηκε διπλα στον κοσμο τοσο στα μνημονια οσο και στην υγειονομική δικτατορία
    4)Που μιλαει για 12 μιλια κ παλλαικο μετωπο εναντια στην τουρκικη απειλη
    5)Που κατεφερε την ενωση περα απο αριστερα-δεξια
    6)Που ειναι υπερ της Ρωσιας και κατα των καταστροφικων κυροσεων
    7)Που καταγγελνει την λαθρομεταναστευση ως δουλεμποριο της ΕΕ
    8)Που έχει δεσμευτει νομικα η ηγεσια του να παραιτηθει εντος 3 μηνων σε περιπτωση που δε τηρησει τα λεγομενα του

    Ποια αλλη επιλογη υπαρχει μ αυτα τα στοιχεια;;Τι απ’αυτα έχει στο προγραμμα του το ΝΙΚΗ που εμφανιζεται ξαφνικα απο το πουθενά σε συστημικα καναλια και εφημεριδες 20 μερες πριν τις εκλογες;;Η Κωσταντοπούλου γιατι δεν υπέγραψε τη μύνηση;; Ξεκινηστε επιτέλους να βλεπετε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ κ ΘΕΣΕΙΣ αντι για την ΕΙΚΟΝΑ του κομματος και του πολιτικου αρχηγου.
    Παρακαλώ βάλτε το σχόλιο μου που δεν προσβάλλει κανένα εαν οντως δεν φιμώνετε απόψεις.

  261. ΕΠΑΜ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
    1)Το μονο κομμα που εχει μυνησει για εσχατη προδοσια τους μνημονιακους ένω αναμένουμε ακόμα τη δίκη
    2)Που μιλαει για διαγραφη του ιδ. χρεους και εχει ολοκληρωμενο οικονομικο προγραμμα εξοδου απο την κρίση
    3)Που σταθηκε διπλα στον κοσμο τοσο στα μνημονια οσο και στην υγειονομική δικτατορία
    4)Που μιλαει για 12 μιλια κ παλλαικο μετωπο εναντια στην τουρκικη απειλη
    5)Που κατεφερε την ενωση περα απο αριστερα-δεξια
    6)Που ειναι υπερ της Ρωσιας και κατα των καταστροφικων κυροσεων
    7)Που καταγγελνει την λαθρομεταναστευση ως δουλεμποριο της ΕΕ
    8)Που έχει δεσμευτει νομικα η ηγεσια του να παραιτηθει εντος 3 μηνων σε περιπτωση που δε τηρησει τα λεγομενα του

    Ποια αλλη επιλογη υπαρχει μ αυτα τα στοιχεια;;Τι απ’αυτα έχει στο προγραμμα του το ΝΙΚΗ που εμφανιζεται ξαφνικα απο το πουθενά σε συστημικα καναλια και εφημεριδες 20 μερες πριν τις εκλογες;;Η Κωσταντοπούλου γιατι δεν υπέγραψε τη μύνηση;; Ξεκινηστε επιτέλους να βλεπετε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ κ ΘΕΣΕΙΣ αντι για την ΕΙΚΟΝΑ του κομματος και του πολιτικου αρχηγου

    1. πλακωσαν τα κομματοσκυλα του καζακη απο την υπογα. ο καζακης νομιζει οτι θα διαγραψει χρεη βασιζομενος στο διεθνες δικαιο (χαχαχα μονο αφελης πρεπει να εισαι για να πιστευεις σε διεθνες δικαιο) και ο υπολοιπος κοσμος θα καθεται να τον κοιταει. η κωσταντοπουλου και ο νατσιος ειναι σοβαροι και ευγενεις ανθρωποι δεν εχουν ξαμολυσει κομματοσκυλα να πετανε λασπη και να κατηγορουν τον πολιτικο αντιπαλο. να εισαστε εντιμοι στον πολιτικο σας αγωνα και θα πατε πιο μπροστα και αφηστε αυτα τα ιαχωβιστικα

      1. Δεν είμαι τρολ,ψηφοφόρος είμαι σαν εσένα.Ο Καζάκης θα διαγράψει το ιδιωτικό χρέος χρεοκοπόντας Μαρινακη/Βαρδινογιάννη και όλα τα “ανώνυμα” funds εφόσον θα τον στηρίξει μαζικά το σύνολο του ελληνικού λαού. Τώρα αν δεν πιστευείς οτι μπορουμε να απελευθερωθούμε απο το ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ του χρέους είναι άλλη συζήτηση. Αλλα μην περιμένεις οτι μπορεί να αλλάξει τίποτα στην πολιτική της χώρας αν δεν απελευθερώθει απο τα δεσμά της.Εκτός αν εισαι οκ με την Ελλαδα να ειναι οικονομικο προτεκτορατο της Γερμανιας και πολεμικο των ΗΠΑ.Ελεύθερα μίλα.Την Κωσταντοπούλου την εχω σε εκτίμηση αλλά με ενοχλεί βαθύτητα που ενώ βλέπει την κρίση αρνείται να ενωθεί, ο Νατσιος ειναι δεκανικι του συστηματος και αδιαφορώ πλήρως

        1. αν ηταν τοσο απλα τα πραγματα θα το ειχαν κανει και αλλες χωρες. ο καζακης εχει ενα προγραμμα που θυμιζει εμενα οταν ημουν μικρος που με ειχαν μαθει σκακι αλλα επαιζα μονος μου και παντα νικουσα. η επικληση σε διεθνεις συμβασεις και διεθνες δικαιο που στηριζεται ολο το προγραμμα του ειναι αφελες. δεν υπαρχει διεθνες δικαιο. φυσικα και θελω να απαλλαγουμε απο το χρεος και την υποτελεια αλλα θα ζησουμε καταστροφικες συνεπειες απο τη διεθνη μαφια μεχρι διαλυσης της χωρας. την κωσταντοπουλου την εκτιμας αλλα τον νατσιο οχι. σεβαστο. τα ιδια αισθηματα εκτιμω οτι εχει η συντριπτικη πλειονοτητα των επαμιτων. αυτο συμβαινει γιατι αντιθετα με αυτα που ισχυριζεστε ειστε ενα κομμα κατα 90φευγα τις εκατο αριστεροστροφο με αναλογη ηγεσια. προσωπικα θελω να μπειτε στη βουλη και με καλο ποσοστο αποδυναμωνοντας το συριζα και το πασοκ και οχι σε βαρος αλλων αντισυστημικων κομματων.

    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟ youtube ΝΑ ΔΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ
      ”ΟΙ ΚΑΙΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΡΙΜΑ”

  262. 22% Σύριζα και Μακελειό είναι ασυμβίβαστα…
    Ή πραγματικά δεν ξέρουμε τι μας γίνεται, ή έχουν μαζευτεί πολλοί Συριζαίοι εδώ, που παριστάνουν τους πατριώτες για παραπλάνηση των αναγνωστών του σάιτ.

  263. Πρέπει να μπούνε καινούρια κόμματα στην Βουλή τα οποία ΔΕΝ θα συνεργαστούν με τα συστηματικά κόμματα , να έχουν καθαρό πολιτικό και δημοκρατικό λόγο , να έχουν Ελληνική και Χριστιανική παιδεία . Γιαυτό στηρίζω ΝΙΚΗ

    1. To NIKH το στηρίζει το καθεστώς. Δες τι έλεγε ο Νάτσιος για τα εμβόλια και τους υγειονομικούς.
      Που ήταν αυτός τόσα χρόνια με την κορονοχούντα; Ποια είναι η θέση του για τα μνημόνια 13 χρόνια τώρα;

      1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΗΞΑΜΕ.

        1. δειτε υποστηρικτες του κοματος ελληνες ποσο χυδαια εκφραζονται οι οπαδοι του καζακη για τον αδικα φυλακισμενο ηλια κασιδιαρη

    2. Ας υποθέσουμε ότι όλα αυτά τα κόμματα είναι καλά, σωστά με πατριωτικό χαρακτήρα. Γιατί απέκλεισαν τον Ηλία και τον Εμφιετζογλου. Γιατί σίγουρα αυτοί δεν ήταν του χεριού τους όπως λέμε. Όσο για τον Ηλία τρέμουν στην ΝΔ μιας και είναι νέος έχει πέραση στον κόσμο ειδικά στην νεολαία και σου λέει μπας και γίνει η στραβή και γίνουμε ΠΑΣΟΚ. Γιατί και ο Τσίπρας, φυσικά για τους κεντροαριστερους, από 3% τους πήρε όλους μαζί του με την ευκαιρία που του έδωσαν τα μνημόνια και η κρίση. Αυτά τα κόμματα τα άφησαν ως κυματοθραύστη , ως ανάχωμα των οργισμένων ψηφοφόρων που δεν έχουν το μυαλό να καταλάβουν τι ρόλο παίζουν. Ευνοούν το σύστημα Μητσοτάκη.

  264. Εντελώς ξεφτίλα οι ψηφοφοροι του Ηλία να πάνε να ψηφίσουν ΣΎΡΙΖΑ!!! ΑΙΣΧΟΣ! Τα ξέχασαν τα χάλια του τόσο γρήγορα;;;

    1. Φιλε ο ξυριζα εχει τελειωσει, και δε μπορουν να τον αναστησουν ουτε οι νεοναζι

      1. Αν και δεν τον γουσταρω ΖΥΡΙΖΑ για να ξεκουμπιστει το κωλοσογο και το πολιτικο τσογλανι με τα τοσα εγκληματα εις βαρος της πατριδας μας αυτο το κωλοπαιδο με την Νονα του αυτην την μισητη γυναικα που θα ηταν η νονα των Πρεσπων του Αιγαιουμε τις ονομαζωμενες χωρις τσιπα που ειπε και στην τηλεοραση για τις “ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ” που εχει η Τουρκια στο Αιγαιο αρα δικαιουται και αυτη το μισο Αιγαιο,λεγοντας αυτα μωρη καργια θα επρεπε να πας και να αυτοκτονησεις,γιατι αυτα τα λογια δεν τα λεει μια ……γνησια Ελληνιδα εαν εισαι????

  265. Δυστυχώς, κοιμούνται ακόμα πάρα πολλοί. Αλλά οι υπόλοιποι, τι φταίμε;

  266. Θα δώσω καμικάζι ψήφο στον τρόμπα τον τσίπρα. Για πρώτη φορά στη ζωή μου θα ψηφίσω εκδικητικά αριστερά μπας και σταματήσει η κούλα να κάνει μαλακίες. Ούτως ή άλλως η χώρα πάει κατά διαόλου οπότε με τον τσίπρα θα πάει μια ώρα αρχύτερα να γλυτώνουμε και χρόνο. Στις επόμενες εκλογές εννοείται Ηλία.

    1. Δεν υπάρχουν άλλες εκλογές, μην τρώς το σανό.
      Ψηφίζεις Τσίπρα να διαλυθεί η χώρα τελείως; Ξεχνάς ότι σε θέλει νεκρό με τα μπόλια; Ξεχνάς ότι ήδη μιλά για αρνητές της κλιματικής αλλαγής; Ξεχνάς τους λαθρό και τί λέει για τους ανώμαλους; Πας καλά;

      Είσαι τόσο εθνοπροδότης;

      Υπάρχουν εναλακτικές όπως η Συμμαχία Ανατροπής που αν ακούσεις τον Καζάκη είναι πιο ριζοσπάστης από τον Κασιδιάρη.

      1. οτι θελει θα ψηφισει ο καθενας. αυτο μας ελειπε να βαλουμε τα καζακακια δραγατες στη ψηφο μας

  267. Συριζα το μόνο που μπορεί να ρίξει τη χούντα Κούλη που αποκλείει κόμματα….Το μόνο που πονάει και απειλεί τον Κούλη την προκείμενη στιγμή … Η ψήφος είναι ΒΟΛΙ…

    1. Είσαι τόσο εθνοπροδότης;
      Ξεχνάς ότι ψηφίζεις Γεροτζιάφα και Λινού με τον ΣΥΡΙΖΑ; Ξεχνάς ότι ψηφίζεις εκβιαστικούς εμβολιασμούς;

    2. Δηλαδη να παμε απο τον ενα απατεωνα στον αλλο ;
      Ευχαριστω αλλα δε θα παρω.
      Να πεσει ο Κουλης αλλα οχι για να ερθει ο αλλος απατεωνας στη θεση του.

    3. ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΧΟΥΝΤΟΘΡΕΜΜΕΝΟΣ ΑΛ6ς ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ? ΕΓΩ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ.

Comments are closed.