Ο “Μπάλλος” έκλεισε σχολεία σε Κεφαλονιά και Μεσολόγγι

Κοινοποίηση:
poros

Με σφοδρότητα χτύπησε η κακοκαιρία «Μπάλλος» την Κεφαλονιά και την Ζάκυνθο, τα ξημερώματα της Πέμπτης, με αποτέλεσμα ο δήμος Αργοστολίου να αναστείλει τη λειτουργία του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου Πόρου.

Τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι τέθηκε εκτός λειτουργίας η σιδηρογέφυρα στον Πόρο. Το ποτάμι έχει φουσκώσει από την μεγάλη ποσότητα του νερού και η διέλευση απο την ακτή γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Αντίστοιχα, με απόφαση του δημάρχου Σάμης αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων, όλων των βαθμίδων στον δήμο, για την Πέμπτη.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία στον Δήμο Μεσολογγίου, λόγω της κακοκαιρίας. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, «λόγω της κακοκαιρίας, που σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ αναμένεται να πλήξει και τον Δήμο Μεσολογγίου, με απόφαση του δημάρχου, Κώστα Λύρου, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα όλες οι σχολικές μονάδες, παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ του δήμου».

Σύμφωνα με τον δήμο, αυτή η απόφαση «λαμβάνεται προληπτικά και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, των γονέων και του εκπαιδευτικού προσωπικού».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response