38χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια του στίβου δηλώνει: «Θα κάνω έρωτα για πρώτη φορά όταν παντρευτώ»

Κοινοποίηση:
1

Το 2012 η παγκόσμια πρωταθλήτρια στον στίβο, Λόλη, κατά κόσμον Λόρι Σούζαν Τζόουνς, είχε αποκαλύψει πως είναι παρθένα. Οκτώ χρόνια μετά και φαίνεται πως τίποτα δεν έχει αλλάξει. 

«Θα κάνω σεξ για πρώτη φορά μόνο όταν παντρευτώ»

«Προσπάθησα με ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, ακόμη και με συναδέλφους αθλητές, αλλά πάντα θα υπήρχε διάλυση και η καρδιά μου ράγιζε. Είμαι αποφασισμένη να κάνω σεξ για πρώτη φορά μόνο όταν παντρευτώ, αλλά δεν μπορώ να βρω τον σωστό άντρα» είπε πρόσφατα η 38χρονη Αμερικανίδα.

Πάντως, η δημόσια αποκάλυψε για την ερωτική της ζωή δεν την βοήθησε, αφού είναι ακόμα πιο δύσκολη η εύρεση ενός άντρα τώρα και το παραδέχθηκε: «Ήταν λάθος να το πω. Σκότωσε όλες τις εξόδους μου μετά από αυτό. Δεν έχω καμία ευκαιρία. Τουλάχιστον είχα πριν. Συνήθιζα να σκέφτομαι πως εντάξει, πώς να του πω, πρέπει να περιμένω μέχρι να με συναντήσει ως άτομο ή απλά να ρίξω μια βόμβα» ανέφερε με ειλικρίνεια.

«Το σεξ βοηθά έναν αθλητή»

Η όμορφη Λόλο Τζόουνς γνωρίζει πως το σεξ μπορεί να την βοηθήσει και στην αθλητική της ζωή επισημαίνοντας: «Το σεξ βοηθά έναν αθλητή. Είναι καλός για τις ορμόνες σου, αλλά είμαι σε μια ευγνώμων θέση. Δεν ξέρω γιατί ο Θεός δεν με ευλόγησε ακόμη με το γάμο», απορεί.

«Δεν θα με πάρουν πριν από το γάμο»

Η 38χρονη αθλήτρια του στίβου παραδέχθηκε πως της αρέσουν οι άντρες και μάλιστα πολλοί, αλλά βγαίνουν μαζί της μόνο και μόνο για το δώρο που θέλει να κάνει στο μελλοντικό της σύζυγο.

«Μου αρέσουν πολλοί άντρες, αλλά μπαίνουν σε μια σχέση μαζί μου μόνο για να αλλάξουν τις αρχές μου. Όταν το συνειδητοποιούν αυτό, ότι δεν θα με πάρουν πριν από το γάμο, με αφήνουν. Η παρθενιά είναι ένα δώρο που θέλω να δώσω στον μελλοντικό σύζυγό μου. Αλλά αυτό το ταξίδι είναι πολύ δύσκολο. Στην πραγματικότητα, το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή μου, πιο δύσκολο από το να προετοιμαζόμαστε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες», δήλωσε η Τζόουνς.

Ο Λόλο είναι από τις λίγες αθλήτριες που εκπροσωπούν τις Ηνωμένες Πολιτείες τόσο στους Θερινούς όσο και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Έτρεξε τα 100μ εμπόδια στο Πεκίνο και το Λονδίνο, και αγωνίστηκε στο Σότσι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

 1. Κάποιος παρθένος, όταν επρόκειτο να παντρευτεί ρώτησε τον φίλο του, που της γα@@νε της γυναίκες; Και ο φίλος του λέει ψάξε και εκεί που θα βρεις μαλλιά. Πράγματι αυτό έκανε ο παρθένος και τα πρώτα μαλλιά που βρήκε ήταν κάτω από τι μασχάλη της, και της τον κοπάνησε εκεί.

 2. Μήπως απλά κάνει διαφήμιση για να βρεθεί κάποιος άραβας Σεΐχης; Πλέον είναι αρκετές αυτές που πουλάνε τη παρθενία τους σε πλούσιους άραβες και πλουτίζουν.

 3. Εγω ξέρω 40αρα που ήταν παρθένα και με το που παντρεύτηκε έμεινε έγκυος. Αυτό με τα τραίνα το λένε σαν δικαιολογία οι άντρες που πήραν ξεπαρθενιασμένες γυναίκες και όλες αυτες που τα τραίνα τους μπαίνουν και στους πόρους του δέρματος.

 4. Ειδες τι κανει η αγαμια στην γυναικα, πρωταθλητρια εγινε απο τα νευρα της. Φαντασου αυτη η ξυνη στην δικη…

 5. αν δεν μας δουλεύει για τη δημοσιότητα αυτή πλέον θέλει μπλάκ και ντέκερ για να ξεπαρθενιαστεί………

 6. Βρε κοπελιά και αν συναντήσεις τον άντρα της ζωής σου στα 110 και θα είσαι με μασέλα, βηματοδότη, πατερίτσες, πλαστική άρθρωση ισχίου και δεν συμμαζεύεται νομίζεις ότι θα εκτιμήσει την παρθενιά σου? Δούλεψε το κορίτσι μου και όταν έρθει ο τυχερός πες του το παραμύθι που λένε όλες οι Ελληνίδες στον μέλλοντα σύζυγο “Είχα μόνο μία σχέση στα 17 μου με έναν συμμαθητή μου αλλά τελικά αυτός ήταν πούστης και έπαθα τόσο μεγάλο σοκ που δεν ξαναπλησίασα άντρα μέχρι που γνώρισα εσένα τον άντρα τον σκληρό τον πρόστυχο και είπα Μπέμπα αξίζει να ξαναπάς με άντρα”.

 7. Η παρθενιά δεν είναι κακό πράγμα, αλλά αποκλείεται να έφτασε τα 38 και να μη βρέθηκε κάποιος να την παντρευτεί, ειδικά γνωρίζοντας πως είναι παρθένα και όμορφη. Προφανώς η κοπέλα κάπου χάνει λάδια, για αυτό στρίβουν όλοι.

  1. Αυτες που το κάνουν απο τα 15 ή και πιο μικρές και μέχρι να παντρευτούν έχουν πάει με δεκάδες, χάνουν λάδια, νερό στα ψυγείο, αέρα στα λάστιχα, έχουν χαλασμένες τσιμούχες, μπουκωμένα φίλτρα και δεν στρώνουν ούτε με ζυγοστάθμιση – ευθυγράμμιση.

  1. Για μένα το λες; Και σενα τί σε νοιάζει; Έλυσες τα δικά σου προβλήματα και σε απασχολεί αυτό;

Leave a Response