37ΧΡΟΝΗ υγιής μητέρα πέθανε ξαφνικά πέντε ημέρες μετά το εμβόλιο

Κοινοποίηση:
Jessica

Μια 37χρονη γυναίκα πέθανε απροσδόκητα αφού έλαβε το εμβόλιο Johnson & Johnson COVID-19. Η Τζέσικα Μπεργκ Γουίλσον έκανε το εμβόλιο στις 2 Σεπτεμβρίου.

Αρρώστησε αμέσως και πήγε στα Επείγοντα. Πέθανε 5 ημέρες αργότερα στις 7 Σεπτεμβρίου. Η Τζέσικα δεν ήθελε να εμβολιαστεί. Ηταν μια μητέρα που έμενε στο σπίτι, με δραστηριότητες χαμηλού κινδύνου, αλλά για να συμμετάσχει στην κοινωνία και να κάνει τυπικά πράγματα μιας μητέρας, όπως να είναι «εκπρόσωπος της τάξης» στο σχολείο της κόρης της ενέδωσε στην πίεση.

Σύμφωνα με τη Megan Redshaw, έλαβε ένα email από τη συγγενή της Jessica που έγραφε:
«Στις 2 Σεπτεμβρίου, η Τζέσικα έλαβε το εμβόλιο σε φαρμακείο του Σιάτλ. Της είπαν ότι θα λάβει το εμβόλιο Johnson & Johnson. Αρρώστησε αμέσως και πήγε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών στο νοσοκομείο UW.

«Εξήγησε ότι είχε εμβολιαστεί και υπέφερε από διάφορα σοβαρά συμπτώματα. Οι παρευρισκόμενοι γιατροί την κράτησαν απομονωμένη για ώρες, επέμειναν να της κάνουν τεστ COVID και την έστειλαν σπίτι. Δεν ακολούθησαν κανένα άλλο πρωτόκολλο παρόλο που η Τζέσικα διαμαρτυρήθηκε.

Στο σπίτι, η Jessica έπεσε σε κώμα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο και εισήχθη στο νοσοκομείο Harbor View, όπου οι γιατροί τη διέγνωσαν με θρομβωτική θρομβοπενία από το εμβόλιο».

Μια ομάδα γιατρών εργάστηκε σκληρά για να ανακουφίσει την πίεση στον εγκέφαλο της Τζέσικα, αλλά αυτή τη στιγμή ήταν πολύ αργά. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη εγκεφαλικό θάνατο.

Η Τζέσικα αφήνει πίσω τον αγαπημένο της σύζυγο Τομ και δύο κόρες, την Μπρίτζετ (5) και την Κλάρα (3).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

 1. Αδίστακτοι φονιάδες κατέστρεψαν μία ακέραια οικογένεια,δύο μικρά παιδάκια 3 καί 5 χρονών χωρίς μητέρα.
  Η Σλοβενία απαγόρευσε τό εμβόλιο τής Johnson μετά τόν θάνατο μίας 20χρονης δύο εβδομάδες μετά τόν εμβολιασμό λογω θρομβώσεων καί αιμορραγιών στόν εγκέφαλο.
  Στό Βέλγιο επιτρέπεται νά εμβολιάζουν άτομα άνω τών 41 ετών μετά τόν θάνατο μίας γυναίκας κάτω τών 41 ετών από βαριά θρόμβωση καί έλλειψη αιματοπεταλίων.
  Αυστρία:Μία 36χρονη πέθανε 14 ημέρες μετά τήν εμβολίωση με τήν βaτσίνα τής Johnson&Johnson.
  Γιάννης Λάκων

 2. Και εμένα μετακινήθη ει Κύριον ο ξάδερφος μου μετά από 19 ημέρες που έκανε την β δόση.

 3. θα είναι πάντα η εκπρόσωπος τάξης της καρδιάς μας, είναι σημαντικό να συμμετέχεις στην οργουελική κοινωνία και να είσαι εκπρόσψπος τάξης……χαχαχαχαχαχα

Leave a Response