Χώρισε την καρκινοπαθή σύντροφο του γιατί έγινε «κοκαλιάρα» και εκείνη πήρε την καλύτερη εκδίκηση

Κοινοποίηση:
skinnyStef

Η Στέφανι Πιλίποβιτς ήταν μέλος των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ το 2017, μέχρι που έμαθε ότι είχε καρκίνο στην ουροδόχο κύστη και η καριέρα της στο στρατό τελείωσε πρόωρα.


Αρχικά, οι γιατροί πίστευαν ότι οι λοιμώξεις οφείλονταν στην κούραση και τις κακουχίες, λόγω των σκληρών συνθηκών της δουλειάς της. Όμως, τον Απρίλιο του 2018, εντόπισαν τον όγκο στην κύστη της. “Ήμουν τόσο φοβισμένη, αλλά και λίγο ανακουφισμένη, που πλέον είχα κάποιες απαντήσεις, μετά από έξι μήνες που υπέφερα”, δήλωσε η 23χρονη από την Καλιφόρνια στη “Daily Star”.

Αφού χειρουργήθηκε, η Στέφανι κατάφερε να γλιτώσει τις χημειοθεραπείες, ωστόσο η απώλεια του βάρους της ήταν μεγάλη. Όπως η ίδια παραδέχτηκε, μόλις βγήκε νικήτρια από τη μάχη με τον καρκίνο, βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα άλλο δυσάρεστο γεγονός: ο σύντροφος της την χώρισε γιατί είχε γίνει “κοκαλιάρα” και “έπρεπε να πάρει βάρος”.
Αφού πέρασε μία περίοδο κατάθλιψης και απομόνωσης και πήρε απόφαση ότι δεν μπορούσε να εργαστεί ξανά στον στρατό, η πρώην αλεξιπτωτίστρια έκανε… στροφή στο μόντελινγκ και πλέον έχει μία πολύ επιτυχημένη πορεία στο χώρο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: