35χρονος βιντεοσκοπεί τη γυναίκα του να γεννάει στο αυτοκίνητο – Τα παιδιά κοιτούσαν έντρομα

Κοινοποίηση:
genna

Συγκεκριμένα, η Αλέξις ήταν στο δρόμο για ένα νοσοκομείο του Τέξας για να γεννήσει το έκτο μωρό της. Είχε την αίσθηση, ότι πιθανότατα δεν θα έφτανε στο νοσοκομείο εγκαίρως.

Ο σύζυγός της, Ντομινίκ, κατέγραψε το στιγμιότυπο από το κάθισμα του οδηγού, καθώς τα άλλα παιδιά τους καθόταν στα πίσω καθίσματα. Η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει και να σφυροκοπείται από τον πόνο.

“Τι να κάνω;” ρώτησε μανιωδώς το σύζυγό της. Ο Ντομινίκ την ενθάρρυνε να προσπαθήσει να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, μέχρι να φτάσουν στο νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ, τα παιδιά τους είδαν αυτή την απίστευτη σκηνή να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια τους από το πίσω κάθισμα! Η γυναίκα άνοιξε τα πόδια της, φοβούμενη, ότι το μωρό δεν θα μπορούσε να αναπνεύσει. Στη συνέχεια φώναξε στον Ντομινίκ να τραβήξει, ενώ αυτή έδωσε μια ακόμα τεράστια ώθηση.

Και τότε έγινε το θαύμα! Η κόρη της γεννήθηκε στα δικά της γυμνά χέρια! Ένιωσαν όλοι τόσο ανακουφισμένοι όταν άκουσαν τον ήχο της κραυγής του μωρού. Ω Θεέ μου, ω θεέ μου! Μόνο αυτό μπορούσαν να πουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response