Πουλήθηκε η Neverland, το ράντσο όπου διαργάνωνε τα όργια με ανήλικα αγόρια ο παιδόφιλος Michael Jackson

Κοινοποίηση:

Το ακίνητο στο Λος Ολίβος της Καλιφόρνια, όπου ο κατηγορούμενος για “παιδεραστία” Αμερικανός ποπ σταρ Μαϊκλ Τζάκσον έζησε από το 1987 έως τη στιγμή του θανάτου του το 2009, πουλήθηκε πριν από λίγες ημέρες έναντι του ενός τετάρτου της αρχικής εκτιμώμενης αγοραστικής του αξίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της οικονομικής εφημερίδας Wall Street Journal, το Neverland Ranch του Michael Jackson ” βγήκε στο σφυρί” για 22 εκατομμύρια δολάρια, λιγότερο από το ένα τέταρτο της αρχικής τιμής των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, στον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Ron Burkle σε μια συμφωνία που χαρακτηρίστηκε από έναν κτηματομεσίτη του Los Angeles, γνώστη της πραγματικής αξίας του ράντσου, ως “κλοπή”.

Το ακίνητο στο Los Olivos της Καλιφόρνια, ήταν το σπίτι του αείμνηστου ποπ σταρ από το 1987, όταν ήταν στο αποκορύφωμα της φήμης του, αλλά και – σύμφωνα με τους επικριτές του μετά θάνατον – των ατέλειωτων οργίων του με ανήλικα αγόρια, που τα παρέσυρε στη βίλα του χάρη στο ονειρικό λουνα παρκ και τα παιχνίδια που είχε στο κτήμα, μέχρι τον θάνατό του τον Ιούνιο του 2009.

Ο Michael Jakcson πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε διαφορετικό σπίτι απο τη Never Land στο Holmby Γειτονιά Hills του Λος Άντζελες.

Από τις δύο ιδιοκτησίες του Τζάκσον, το Neverland, σε έκταση 2.698 στρεμμάτων, ήταν πολύ πιο γνωστό.
Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, οι εισαγγελείς της κομητείας της Σάντα Μπάρμπαρα έψαχναν διάσημα το αγρόκτημα, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν φανταστικό κόσμο που ο Τζάκσον χτίστηκε για να δελεάσει αγόρια στην ιδιοκτησία για να τους κακοποιήσει.

Ο Τζάκσον αθωώθηκε σε αυτήν την υπόθεση.

Το ράντσο περιλάμβανε επίσης ένα λούνα παρκ, μια βόλτα με τρένο και έναν ζωολογικό κήπο που φιλοξενούσε τους ουρακοτάγους και έναν ελέφαντα με το όνομα Τσιγγάνος που δόθηκε στην τραγουδίστρια-τραγουδοποιός από την Elizabeth Taylor το 1991.
To Neverland κυκλοφόρησε στην αγορά στα 100 εκατομμύρια δολάρια το 2015.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, το ράντσο του Τζάκσον τελικά αγοράστηκε από τον Burkle, έναν καινούργιο συνεργάτη του πρώην ποπ σταρ και συνιδρυτή της εταιρείας επενδύσεων Yucaipa Companies, αφού είχε εισαχθεί ξανά στα 31 εκατομμύρια δολάρια φέτος.

Κατά τη στιγμή της πώλησης, ήταν συνιδιοκτησία από το κτήμα του Τζάκσον με ένα ταμείο που διαχειρίζεται η Colony Capital, ένα επενδυτικό καταπιστευτικό ακίνητο. Ο Τζάκσον πλήρωσε αρχικά 19,5 εκατομμύρια δολάρια για το ράντσο, αλλά είχε χρεοκοπήσει ένα δάνειο που υποστηρίζεται από το ακίνητο και τοποθετήθηκε σε μια κοινοπραξία με το καταπίστευμα.

Ο κτηματομεσίτης της LA Ian Reed είπε στον Guardian ότι ακόμη και αν ληφθεί υπόψη το «ανατριχιαστικό παρελθόν» του σπιτιού και το γεγονός ότι το ράντσο, που χτίστηκε το 1982, διαθέτει ξεπερασμένους εσωτερικούς χώρους, η τιμή μπορεί να θεωρηθεί κλοπή.

«Ίσως σαν ένα στοιχειωμένο σπίτι, αλλά ο αγοραστής μόλις πήρε μια συμφωνία – μια κλοπή στην πραγματικότητα», είπε ο Ριντ.

makeleio.gr με πληροφορίες από τον Guardian

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεκάδες Δικαστήρια (Αμερικανικά), τον έκριναν αθώο! αλλά οι Έλληνες (συνηθισμένοι απο τα δικά τους ”Δικαστήρια”), τον λένε ακόμα ”παιδόφιλο”! Γι’ αυτό θα τους τρυπήσουν, γιατί είναι βλαμμένοι!, γι’ αυτό μας λένε (οι πορδηπουργοί μας) ψεκασμένους, ο άλλος μας έλεγε στην Ευρωβουλή κλέφτες! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ!!!

  2. Αχαχαχαχαχαχ los olivos μεταφράζεται “οι ελιές”
    Γτ δεν δίνατε τον τίτλο “τα @@” ?
    Σιγά τη μεγάλη διαφορά (λολ)

Comments are closed.