31χρονη σταμάτησε να βγάζει φρύδια και μουστάκι επειδή νιώθει εξίσου θηλυκή με τις τρίχες της

Κοινοποίηση:
ΩΔΩΔ

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες με την 31χρονη Eldina Jaganjac που έχει επιλέξει να μην ξαναχρησιμοποιήσει ξυραφάκι.

Τον Μάρτιο του 2020, η 31χρονη Eldina Jaganjac από την Κοπεγχάγη, αποφάσισε να μην ξανά χρησιμοποιήσει το ξυραφάκι και το τσιμπιδάκι. Η ίδια διάλεξε να νιώθει όμορφα και φυσικά όπως την έπλασε η φύση.

Δηλώνει μπουχτισμένη από τα «γελοία», όπως τα αποκαλεί, πρότυπα ομορφιάς που έχουν επιβληθεί στις γυναίκες, ειδικά όσον αφορά την αποτρίχωση.

Η 31χρονη αποφάσισε να ξεφορτωθεί το ξυραφάκι που χρησιμοποιούσε για να περιποιείται τα φρύδια της, αλλά και το ξυραφάκι που είχε για να ξυρίζει τις τρίχες στο μουστάκι της από τον Μάρτιο του 2020. Όπως λέει μάλιστα, είναι εξίσου θηλυκή με τις τρίχες της.

ΩΔΩΔΔΩΔΔΩ

Η 31χρονη κοπέλα από την Κοπεγχάγη που νιώθει όμορφα και εξίσου θηλυκή με τις τρίχες της

Δεν είχαν πάντως την ίδια άποψη και οι άντρες, καθώς η 31χρονη, όπως λέει, αντιμετωπίζει αντιδράσεις και επίμονα βλέμματα. Κάτι που το αντιμετωπίζει θετικά, καθώς όπως λέει είναι ένας τρόπος για να ξεχωρίζουν όσοι πραγματικά αξίζουν να σταθούν στο πλευρό της.

«Αν ένας άντρας δεν ξυρίζεται και δεν βγάζει τα φρύδια του, κανείς δεν το προσέχει και δεν σχολιάζει. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο»

Τώρα που έχει γλιτώσει χρόνο και ταλαιπωρία, λέει πως θα επικεντρωθεί σε στόχους που έπρεπε και θα ασχοληθεί λιγότερο με το πώς φαίνεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σίγουρα έχει κάποιο δίκιο και ολα είναι θέμα συνήθειας. Δηλ. Ας πούμε ναυαγούν μία γυναίκα και ενας άντρας και μετα απο πολυ καιρο η εμφάνιση του άντρα δεν θα επηρεάζει την γυναίκα σε σχέση με το αντίθετο. Αυτό όμως θα ήταν αδικία μεγάλη.

Comments are closed.