30.000 Επαγγελματίες Υγείας βάζουν “φρένο” στον παραλογισμό των lockdowns: Χάνουμε ανθρώπους λόγω κορωνοϊού χωρίς να έχουν κορωνοϊό

Κοινοποίηση:
Koronoios--1132685-serres-696x417

 

Περισσότεροι απο 30.000 Επαγγελματίες Υγείας Υπογράφουν Φήφισμα Κατά των Απαγορευτικών (lockdowns) για τη Covid-19

 

19 Οκτωβρίου 2020 από τον Ethan Huff για τον ειδησεογραφικό ιστότοpo Humans are Free [1]

 

Δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες υγείας, επιστήμονες και άλλοι ιατρικοί εμπειρογνώμονες υπέγραψαν ένα ψήφισμα με το οποίο αντιτίθενται σε περαιτέρω Απαγορευτικά (lockdowns) για τον κορονοϊό

Συν-συγγραφέας του Ψηφίσματος είναι ο Δρ. Martin Kulldorff, καθηγητής Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ με εμπειρία στην ανίχνευση και παρακολούθηση μολυσματικών ασθενειών [3], η Δρ. Sunetra Gupta, καθηγήτρια Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης μεειδικότητα στην Ανοσολογία [4] και ο Δρ. Jay Bhattacharya, καθηγητής Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ που ειδικεύεται στις μολυσματικές ασθένειες και τους ευάλωτους πληθυσμούς [5], και το Ψήφισμα αυτό έχει ένα και μόνον απλό αίτημα : ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ (lockdowns).
«Προερχόμαστε τόσον απο τη δεξιά όσο και την αριστερά, και από όλο τον κόσμο, έχουμε αφιερώσει τις καριέρες μας στην Προστασία των ανθρώπων», αναφέρει η Διακήρυξη του Μεγάλου Μπάρινγκτον (the Great Barrington Declaration), που έλαβε το όνομα της από την πόλη της Μασαχουσέτης όπου και συντάχθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2020.
«Οι τρέχουσες πολιτικές κλειδώματος δημιουργούν καταστροφικές επιπτώσεις στη βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη δημόσια υγεία.»
Αναγκάζοντας τους ανθρώπους να μείνουν στο σπίτι και να αποφύγουν τους άλλους προκαλεί κατακόρυφη αύξηση στις χρόνιες ασθένεις και τους θανάτους, υποστηρίζει η Διακήρυξη.
Τα Απαγορευτικά επιφέρουν επιδείνωση των καρδιαγγειακών παθήσεων, λιγότερα άτομα εξετάζονται για καρκίνο, τα ποσοστά εμβολιασμού μειώνονται – αυτό είναι καλό – και η ψυχική υγεία επιδεινώνεται, μεταξύ πολλών άλλων καταστροφικών αποτελεσμάτων.
«Η κράτηση των μαθητών εκτός σχολείου συνιστά τεράστια αδικία», υπογραμμίζεται στο Ψήφισμα. [6]
Αντί να Απαγορεύουμε την Ζωή, οι κυβερνήσεις – ή ακριβέστερα, εμείς οι άνθρωποι – πρέπει να ανοίξουμε τα πάντα και να επιδιώξουμε την «ασυλία του κοπαδιού», όπως έπραξε και η Σουηδία.
Αυτό θα διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι δεν θα βλάπτονται πλέον από τη «θεραπεία» για τον κορανοϊό (Wuhan Covid-19), «θεραπεία» που επιφέρει καταστροφή αντί για όφελος.
«Ευτυχώς, η κατανόησή μας για τον ιό αυξάνεται», αναφέρεται στο Ψήφισμα .
«Γνωρίζουμε ότι η θνησιμότητα από τη COVID-19 είναι περισσότερο από χίλιες φορές υψηλότερη στους ηλικιωμένους και σε ασθενείς με υποκείμενα σοβαρά νοσήματα σε σύγκριση με τους νέους».
(Σημ.: Στην πραγματικότητα δεν έχει υπάρξει ούτε ένας Βεβαιωμένος θάνατος, παγκοσμίως, ΑΠΟ τη Covid-19 διότι απλούστατα έχουν ..απαγορευθεί οι διενέργειες Εκθέσεων Νεκροψίας -Νεκροτομή!!!)
«Πράγματι, για τα παιδιά, η COVID-19 είναι λιγότερο επικίνδυνη από πολλές άλλες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της γρίπης», προσθέτει.
Η Συμπόνια Επιτρέπει Στους Ανθρώπους Να Ζήσουν Τη Ζωή Τους, Όχι ο Εξαναγκασμός τους να παραμείνουν εγκλωβισμένοι για πάντα
Υπογεγραμμένο από περισσότερους από 32.000 ιατρούς και επιστήμονες υγείας από όλο τον κόσμο – ξέρετε, οι άνθρωποι που διακονούν την επιστήμη – το Ψήφισμα στοχεύει στην προστασία των πιο ευάλωτων πληθυσμών, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει το θεϊκό δικαίωμα όλων των άλλων να «ξαναρχίσουν τη φυσιολογική ζωή τους» παρά τον εξαναγκασμό της «προστασίας των ευάλωτων» με δρακόντειους περιορισμούς στην κυκλοφορία και αφαίρεση των πολιτικών ελευθεριών.
Αυτές είναι οι  πιο πρόσφατες εκτιμήσεις ποσοστών επιβίωσης από το Κέντρο Ελέγχου Νόσων: [7]
Ηλικίες: 0-19  … 99,997%
Ηλικίες: 20-49… 99,98%
Ηλικίες: 50-69… 99,5%
Ηλικίες: 70+   … 94,6%

Πηγή: CDC.gov

1

«Η πιο εύλογη προσέγγιση που εξισορροπεί τους κινδύνους και τα οφέλη από την επίτευξη της «ασυλίας του κοπαδιού» είναι αυτή που επιτρέπει σε εκείνους που διατρέχουν τον ελάχιστο κίνδυνο θανάτου να ζήσουν τη ζωή τους κανονικά για να δημιουργήσουν ανοσία στον ιό μέσω φυσικής λοίμωξης, ενώ προστατεύουν καλύτερα εκείνους που βρίσκονται στην υψηλότερη ζώνη κινδύνου», αναφέρει περαιτέρω το Ψήφισμα.
Ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσουμε τους ευάλωτους θα ήταν να ελαχιστοποιήσουμε την εναλλαγή του προσωπικού στα γηροκομεία, για παράδειγμα, καθώς και να παραδίδουμε κατ’ οίκον στους συνταξιούχους, που ζούν το σπίτι, είδη παντοοπωλείου και άλλα βασικά είδη.
Η βασική υγιεινή, όπως κάνουμε εδώ και καιρό, είναι μια άλλη υγιής συνήθεια που θα βοηθήσει στην προστασία εκείνων που διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης.
«Οι τέχνες, η μουσική, ο αθλητισμός και άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες θα πρέπει να ξαναρχίσουν», αναφέρει περαιτέρω το Ψήφισμα, επισημαίνοντας ότι πρέπει να επιτρέπεται στους νέους και στους ενήλικες χαμηλού κινδύνου να εργάζονται κανονικά έξω από το σπίτι.
Τα σχολεία, υπογραμμίζει επίσης το Ψήφισμα, θα πρέπει επανέλθουν στη φυσιολογίκή λειτουργία τους όπως επίσης και τα αθλήματα.
«Άτομα που διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο θα μπορούν να συμμετάσχουν αν το επιθυμούν, ενώ η κοινωνία στο σύνολό της θα απολαμβάνει την προστασία που θα παρέχουν εκείνοι που θα έχουν αναπτύξει «ασυλία κοπαδιού» στους ευάλωτους», καταλήγει το Ψήφισμα.
Είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο στόχος δεν ήταν ποτέ να εξαλειφθεί εντελώς ο ιός, αλλά η «εξομάλυνση της καμπύλης» και η αποφυγή υπερφόρτωσης των εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης.
Τώρα που αυτό έχει επιτευχθεί, είναι καιρός να τερματίσουμε την π(λ)ανδημία (Plandemic) και να προχωρήσουμε με τη ζωή μας.
Πηγές:

[1].– 30,000+ Health Experts Sign Declaration Opposing Covid-19 Lockdowns
https://humansarefree.com/ 2020/10/30000-health-experts- sign-declaration-opposing- covid-19-lockdowns.html
[2].– Over 6000 Scientists, Doctors Sign Anti-Lockdown Petition
https://humansarefree.com/ 2020/10/6000-scientists- doctors-sign-anti-lockdown- petition.html
[3].– Harvard University
https://www.harvard.edu/
[4].– University of Oxford
https://www.ox.ac.uk/
[5].– Stanford University

Stanford University


[6].— Over 34,000 Health Experts Sign Declaration Against COVID-19 Lockdowns, Petition by Epidemiologists Claims
https://www.theepochtimes.com/ over-30000-health-experts- sign-declaration-against- covid-19-lockdowns_3537277. html
[7].— COVID-19 Pandemic Planning Scenarios | CDC
https://www.cdc.gov/ coronavirus/2019-ncov/hcp/ planning-scenarios.html
[8].— Unmasking the Many Truths about the COVID19 Plandemic
https://humansarefree.com/ 2020/05/unmasking-the-many- truths-about-the-covid19- plandemic.html

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΜΠΥ, ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ. Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΚΤΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΡΙΞΑΝ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ..

  2. Φωνή βοώντος έν τή ερήμω.Ο Κούλης θέλει νά εμβολιάσει όλους τούς Ελληνες μέ τήν βατσίνα τού Pfizer γιατί έτσι θά κάνει τήν γιγαντιαία ΚΟΝΟΜΑ.Η οικογένεια Βοργία είναι πασίγνωστη γιά τήν απληστία της.
    Γιάννης Λάκων

Leave a Response