22χρονος Ρομά άρπαξε 50 ευρώ από γυναίκα που είχε κάνει ανάληψη από ΑΤΜ

Κοινοποίηση:
roma

Με θράσος ένας νεαρός Ρομά επιτέθηκε σε μια ανυποψίαστη γυναίκα, την στιγμή που έκανε ανάληψη χρημάτων από το ΑΤΜ μιας τράπεζας στο Μεσολόγγι. Ο δράστης καραδοκούσε σε μικρή απόσταση από το μηχάνημα και έδρασε αστραπιαία. 

Η άτυχη γυναίκα έκανε ανάληψη 50 ευρώ, αλλά μόλις το χαρτονόμισμα εμφανίστηκε στην υποδοχή του ΑΤΜ, ο 22χρονος πετάχτηκε ξαφνικά, το άρπαξε και το έβαλε στα πόδια! Το θύμα έβαλε τις φωνές και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις βάσει της περιγραφής που τους έδωσε.

Ο 22χρονος Ρομά εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα, οι αστυνομικοί του έκαναν σωματική έρευνα, αλλά βρήκαν στην κατοχή του μόνο 35 ευρώ τα οποία αποδόθηκαν στην γυναίκα και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου με την κατηγορία της κλοπής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

 1. Αγαπητέ Στέφανε,

  Για Όλα Αυτά τα Περιστατικά με τους ΡΟΜΑ, αλλά και τους ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, που Βγαίνουν στη Δημοσιότητα, Αναφορικά με τα Προβλήματα που Δημιουργούν στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κοινωνία, θα ΠΡΕΠΕΙ να Κατασκευαστεί Ένα Ολοκληρωμένο Βίντεο, να Σταλεί στην Εισαγγελία, με ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΜΗΝΥΣΗ στο ΣΥΡΙΖΑ Ώστε να Κληθεί να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, για Ποιο Λόγο Επέτρεψε την ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ στην ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ( Ληστείες, Κλοπές, Διαρρήξεις, Βιασμούς, Φασαρίες, … ) Όλων Αυτών από το 2015 που Ήλθε στην Κυβέρνηση, η Οποία Είχε ως ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ την ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

  Ευχαριστώ,

  Με Εκτίμηση,
  Πολλούς Χαιρετισμούς,

  Άγγελος από Μιλάνο

Leave a Response