18χρονη στη Γερμανία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον Αφγανό φίλο της όταν αρνήθηκε να ασπαστεί το Ισλάμ!

Κοινοποίηση:
720_565235_4dfc3fddff-b43a05528cde9440

Μια 18χρονη μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον Αφγανό φίλο της, όταν αρνήθηκε να ασπαστεί το Ισλάμ.

Ο δράστης συνελήφθη για τη δολοφονία της. Το έγκλημα συνέβη στην πόλη Φλένσμπουργκ στο διαμέρισμα, στο οποίο έμενε η άτυχη Μιρέιγ με τον Αχμάντ.


Ο δράστης ομολογησε ότι ο μοιραίος καβγάς έγινε για το Ισλάμ και το μαντίλι στο κεφάλι της φίλης του. Φίλος της οικογένειας της άτυχης Μιρέιγ δήλωσε στη Bild ότι ο Αχμάντ την ζήλευε πολύ και ήθελε να την ελέγχει.

«Ήταν μαζί από τον Ιανουάριο του 2016 αλλά υπήρχαν συνεχώς εντάσεις. Αυτός επέμενε εκείνη να ασπαστεί το Ισλάμ και να φορά πάντα μαντίλα στο κεφάλι. Η Μιρέιγ δεν ήταν σίγουρη και όποτε εμφανιζόταν χωρίς τη μαντίλα υπήρχε ζήτημα. Θυμάμαι όταν μια φορά τη συνάντησα και κάθε δύο λεπτά ο Αχμάντ την καλούσε στο τηλέφωνο απαιτώντας να μάθει τι συμβαίνει» συμπλήρωσε ο φίλος της οικογένειας της 18χρονης.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ο Αχμάντ είχε φτάσει το 2015 στη Γερμανία. Αν και η αίτηση ασύλου που είχε υποβάλει είχε απορριφθεί, ο 18χρονος είχε υποβάλει ένσταση, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του δήμου του Φλένσμπουργκ.

Πηγή: voiceofeurope.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. αφτα τα ζωα φερνουνε ηνε ζωα κτηνη χαμενεσ πορδεσ πρεπη να τουφεκηστη με συνοπτηκεσ διαδηκασιεσ γεια να μην τα κουραζουμε τελοσ ουγκ

  2. κατα τα αλλα ειμαστε ρατσιστες και μπορουν να ενσωματωθούν ολοι οι μαο μαο με τους δυτικους γ@μο τους αλιλεγκυους και ολου τους απλυτους

Comments are closed.