18χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της στην Αγία Νάπα… Γνωρίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο και την οδήγησε σε απομονωμένο μέρος

Κοινοποίηση:
agia-napa

Υπόθεση βιασμού διερευνά η Αστυνομία στην Αγία Νάπα μετά την καταγγελία 18χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα Παρασκευής στην Αγία Νάπα, όπου μετά από καταγγελία 18χρονης στις αρχές, συνελήφθη ένα πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, η 18χρονη βρισκόταν σε νυχτερινό μαγαζί της Αγίας Νάπας μαζί με μία φίλη της, όπου και γνωρίστηκαν με παρέα νεαρών αλλοδαπών προσώπων.

Σε κάποια στιγμή, μετά από κατανάλωση αλκοόλ, οι δύο φίλες μαζί με τους νεαρούς αποχώρησαν από το εν λόγω κέντρο και καθώς περπατούσαν σε κεντρικό δρόμο της Αγίας Νάπας, ένας εξ αυτών, φέρεται να παρέσυρε την 18χρονη σε απομονωμένο μέρος όπου ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, χωρίς τη θέλησή της.

Στη συνέχεια, όπως ισχυρίστηκε η παραπονούμενη, αυτός την επέστρεψε πίσω σε σημείο του κεντρικού δρόμου, όπου την εντόπισε η φίλη της η οποία την παρότρυνε να καταγγείλουν το περιστατικό στις αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 18χρονη εξετάστηκε από ιατρό και μετά από συντονισμένες έρευνες των αρχών, ο ύποπτος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Νόμισε η κόρη ότι ήθελε να της δείξει τη μετάπτωση των Ισημεριών και έτσι παρασύρθηκε στην ερημιά. Δεν της πήγε στο μυαλό ότι στις ερημιές γίνονται πρακτικά και όχι θεωρητικά.

Leave a Response