ΩΡΑ 07:25! ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ! ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΨΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ Β. ΛΥΜΠΕΡΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ;

Κοινοποίηση:
EKTAKTO

Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε μία μικρή πυρκαγιά, από άγνωστους μέχρι στιγμή λόγους, που ξέσπασε σε ισόγειο διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη.

Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός, πρόκειται πιθανόν για τον πατέρα της οικογένειας και θύματα της φωτιάς, τα ανήλικα παιδιά του ηλικίας περίπου 10 ετών που εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην οδό Κοραή 21 στη Νέα Σμύρνη, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά μικρής έκτασης λίγο μετά τις 6 το πρωί.
Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες κι όταν έφτασε στο σημείο έσβησε αμέσως τη φωτιά και τότε εντόπισε τα θύματα, τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία.

Από περιοίκους , ο 45χρονος φέρεται να μην ήταν καλά στα μυαλά του, πάσχοντας από ψυχική νόσο.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έβαλε φωτιά και να έκαψε τα πδιά του, με το θρίλερ του Θανατοποινίτη Βασίλη Λυμπερη(1972 που έκαψε τα παιδιά του , την πεθερά του και τη γυναίκα του), να επιστρέφει σαν κολασμένη σκιά στην Νέα Σμύρνη.

Νεώτερα θα γίνουν αγνωστά από την προανάκριση που εξελίσσεται.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Εντοπίστηκαν 3 άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους έπειτα από μικρής έντασης Πυρκαγιά σε διαμέρισμα επι της οδού Κοραή στη Νέα Σμύρνη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: