ΧΑΜΟΣ σε εμπορικό κέντρο της Καλαμάτας: Μαχαίρωσαν τον σεκιουριτά που τους έπιασε να κλέβουν – Συνελήφθη 32χρονη Αλβανίδα…

Κοινοποίηση:
h&m-maxairi

Μαχαίρι έβγαλε στον σεκιουριτά του “Η&Μ”, με το οποίο μάλιστα τον χτύπησε… στο αλεξίσφαιρο γιλέκο -σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες-, ο άντρας που καταζητείται από την Αστυνομία με την κατηγορία της ληστείας.

Θυμίζουμε ότι για την ίδια υπόθεση ήδη μια 32χρονη Αλβανίδα συνελήφθη την Κυριακή καθώς την έπιασε ο ίδιος σεκιουριτάς, γιατί σύμφωνα με τη δικογραφία για ληστεία που σχημάτισε η Αστυνομία, η γυναίκα αυτή μαζί με τον άνδρα που έβγαλε το μαχαίρι και έναν ακόμη συνεργό τους έκλεβαν ρούχα από το κατάστημα “Η&Μ”, στην Καλαμάτα, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr .

Οπως πληροφορηθήκαμε από την υπεύθυνη της εταιρείας σεκιούριτι, ο ένας καταζητούμενος (αυτός που έβγαλε το μαχαίρι) και η συλληφθείσα είχαν κινήσει τις υποψίες στον σεκιουριτά από την προηγούμενη ημέρα. Οι υποψίες αυτές επιβεβαιώθηκαν μετά, από το υλικό που είχε καταγράψει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης: Από την προηγούμενη μέρα πράγματι ο καταζητούμενος και η γυναίκα έβαζαν ρούχα μαζί με τις κρεμάστρες σε μια μεγάλη μαύρη δερμάτινη τσάντα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την έξοδό τους δεν χτύπησαν τα αντικλεπτικά, γι’ αυτό και δεν έγινε προσπάθεια να τους σταματήσει κάποιος.

Οι κλέφτες όμως επέστρεψαν την επομένη στο κατάστημα, σίγουροι πια ότι κανένας δεν θα τους ενοχλούσε, και έκλεψαν ρούχα με τον ίδιο τρόπο.

Ο υπάλληλος σεκιούριτι περίμενε πάντως ότι μπορεί και να επέστρεφαν, οπότε μόλις τους είδε και κατάλαβε ότι κλέβουν, βγήκε από το κατάστημα για να ειδοποιήσει την εταιρεία του. Ο άντρας και η γυναίκα όμως είχαν ήδη τελειώσει τις κλοπές και έβγαιναν εκείνη την ώρα μαζί με την τσάντα με τα κλεμμένα ρούχα. Ο σεκιουριτάς κινήθηκε προς το μέρος τους, και πριν προλάβει καλά καλά να τους μιλήσει, γυρίζει ο ένας κλέφτης, τον πιάνει από το αλεξίσφαιρο γιλέκο και του λέει “θα τα πληρώσω”.

Αμέσως όμως η γυναίκα που ήταν μαζί του επιτάχυνε το βήμα της, αλλά και ο ίδιος άρχισε να τρέχει διασχίζοντας το πάνω μέρος της κεντρικής πλατείας και την οδό Αριστομένους, ακολουθώντας τη γυναίκα στην οδό Παυσανίου, στο στενό δίπλα στην Τράπεζα της Ελλάδος. Εκεί ο υπάλληλος σεκιούριτι τους έφτασε, και τότε -όπως αναφέρει η εταιρεία του-, ο καταζητούμενος άντρας γύρισε και του έριξε μια μπουνιά στο αλεξίσφαιρο. Εκείνος αμύνθηκε κι έπεσαν και οι δύο μαζί κάτω.

Χωρίς δισταγμό ο καταζητούμενος ληστής έβγαλε ένα μικρό μαχαίρι από το μπουφάν του και χτύπησε με αυτό δεξιά στα πλευρά τον σεκιουριτά. Ευτυχώς, το μαχαίρι βρήκε στον ιμάντα που δένει το αλεξίσφαιρο γιλέκο κι έκανε μια τρύπα χωρίς να προκαλέσει τραυματισμό στον υπάλληλο. Πάνω στην πάλη και στην προσπάθεια ο σεκιουριτάς να προστατεύσει τη ζωή του, ο ληστής σηκώθηκε κι έτρεξε προς την οδό Αναγνωσταρά. Εκεί χώρισαν με τη γυναίκα η οποία έτρεξε με κατεύθυνση προς την 23ης Μαρτίου, ενώ πέταξε την τσάντα – και τότε πιθανολογείται πως την πήρε ο τρίτος συνεργός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε στο βίντεο που έχουν καταγράψει οι κάμερες εντός του καταστήματος.

Ολα όσα διαδραματίστηκαν τα είδαν και περαστικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ ο σεκιουριτάς είχε ήδη σταματήσει τη γυναίκα και μαζί με τους περαστικούς την κράτησαν μέχρι να έρθουν οι αστυνομικοί για να την συλλάβουν.

Σημειώνεται ότι η 32χρονη οδηγήθηκε χθες στην ανακρίτρια για να απολογηθεί και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: