Φθινοπωρινός και σήμερα ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

Κοινοποίηση:
kakokairia_533_355

Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν την Πέμπτη στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές και το βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα θα είναι… κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση στα πελάγη 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα φθάσει έως τους 30 με 31 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά :

Στη Θράκη και τη Μακεδονία προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, που τις μεσημεριανές ώρες δεν αποκλείεται να είναι κατά τόπους έντονες. Στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά θα έχουμε αρκετές ώρες ηλιοφάνειας, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές και στα ηπειρωτικά καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 28 με 30 βαθμούς. Στην Πελοπόννησο προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και κυρίως το μεσημέρι κατά τόπους βροχές και στα ορεινά καταιγίδες.

Στην Κρήτη τις μεσημεριανές ώρες θα υπάρχουν αρκετές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 29 με 31 βαθμούς. Στα Δωδεκάνησα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Στις Κυκλάδες θα σημειωθούν μικρής διάρκειας βροχές. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τις Σποράδες προβλέπονται ισχυρές βροχοπτώσεις και βελτίωση από το απόγευμα. Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια αναμένονται βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους θα είναι έντονες και θα σταματήσουν τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 31 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται φθινοπωρινός, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε βροχές ή καταιγίδες τα ξημερώματα και τις μεσημεριανές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: