ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΝΤΕΛΟ – ΚΟΚΑ: Τα όνειρα της 19χρονης Ειρήνης, το αινιγματικό post και ο γνωστός ποινικολόγος που θα την εκπροσωπήσει – ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κοινοποίηση:
montelo4

Σοκαρισμένη είναι όλη η Ελλάδα από την σύλληψη του 19χρονου μοντέλου από την Μυτιλήνη στο Χονγκ Κονγκ. Η Ειρήνη με τα μεγάλα όνειρα συνελήφθη την Δευτέρα (20.11.2017) στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνη.
Το μοντέλο ξεκίνησε από το νησί του κουβαλώντας στις αποσκευές του όνειρα για μία ευτυχισμένη ζωή και πιθανόν και για μία μεγάλη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ. Ωστόσο, η οικογένεια της, η οποία χαρακτηρίζεται από όλους στο νησί ως μία έντιμη και φιλήσυχη οικογένεια, ήθελε η Ειρήνη να σπουδάσει.

Για αυτό και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η 19χρονη τελείωσε το σχολείο της, μάζεψε τα πράγματα της και μετακόμισε στην Καλαμάτα για να σπουδάσει.

Πριν λίγο καιρό, βρέθηκε στην Αιθιοπία και από εκεί στο Χονγκ Κονγκ όπου συνελήφθη γιατί είχε στην κατοχή του 2,5 κιλά κοκαΐνη που στην αγορά μπορούσε να «πιάσει» τουλάχιστον το ποσό των 300.000 ευρώ.

montelo3montelo2montelo5montelo6

Το αινιγματικό post
Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει ο εφιάλτης της Ειρήνης… είχε κάνει ένα περίεργο post στο facebook. Η 19χρονη κοπέλα έγραφε: «Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένη. Όχι γιατί όλα γύρω μου είναι καλά, @ρχ@δ@ είναι. Επιλέγω την ευτυχία γιατί η ζωή διάολε είναι πολύ μικρή για να χωρέσει η μιζέρια» έγραφε η φωτογραφία που είχε «ανεβάσει».

Μάλιστα και σε παλαιότερη ανάρτηση της έγραφε πως «η ζωή είναι μικρή και για αυτό πρέπει να την απολαμβάνουμε».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος που έβαλε η οικογένεια να υπερασπίσει την κοπέλα είναι ο Σάκης Κεχαγιόγλου, που είχε υπερασπιστεί το μοντέλο Τεό Θεοδωρίδη, που είχε συλληφθεί με τέσσερα κιλά κοκαΐνη που είχε φέρει με κούριερ από την Κολομβία.

r134tqw_2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Έχει να φαη σπατουλαρισμα απο τες κινεζουλες που θα παη σύννεφο ,σαν ξερολουκουμο θα την βλέπουνε .

  2. Το φυσάει το χρήμα η οικογένεια για να έχει ποινικολόγο τον κ. Κεχαγιογλου, πόσοι από εσάς έχετε την ευχέρεια να κάνετε ραντεβού μαζί του εάν η τσέπη σας δεν είναι γεμάτη ?

  3. να βαλει τον δικηγορο της κορης εμπορισσας ναρκοτικων του γνωστου λαλιστατου δημοσιογραφου του κλεφτοπασοκ …αλλα εκει δεν ειναι μπουδελο οπως εδω που την αθοωσαν λογω καλων γνωριμιων …εκει τσιγαρο να καπνισεις μεσα στην πολη διωκεσαι ..Νομιζω ισοβια σε φυλακη σαν το εξπρες του μεσονυκτιου θα ειναι μια καλη ποινη για τετοια παραπτωματα …γιατι το εμποριο ναρκωτικων ,δεν εινα σαν την βυζητα ..σο ενα πεθαινεις ..στο αλλο ι το πλαινεις και παλι καινουριο το πουλας ..

  4. Τα σχολια των ανθρωπων εδω μεσα με καλυπτουν.Ο κοσμος εχει συλλαβει το θεμα , ασχετα αν η προπαγανδα προσπαθει να αγιοποιησει το συγγενικο περιβαλλον της 19χρονης. Το σχολιο που διαβασαμε οτι ειχε γραψει¨οτι ηθελε τη μεγαλη ζωη΄τα λεει ολα!!Απο την αλλη ηξεραν οι δικοι της και βρηκαν αμεσα τον εξπερ του ειδους δικηγορο

  5. Όχι βρε παιδιά κάποιο λάθος θα εγινε,η κοπέλα δεν πήγε στην Καλαμάτα αλλά στα Ζωνιανά και από εκεί για μεταπτυχιακό στον Πυργο της Ηλείας και ειπε να κάνει την πρακτική της στην Κίνα εκεί σου λέει θα την σκαπουλαρω γιατί θα κάνουν όλοι όπως και στην Ελλάδα τον Κινέζο έλα όμως που την πατησε.εκει υπάρχουν νόμοι και όχι όπως στην Ελλάδα που η ανομία και η ατιμωρησία είναι νόμος και κανονας.Μεγάλη ζωή ήθελες; Κατσε τώρα στα μπουντρούμια της Κίνας για να μάθεις τι θα πει νομος και μεγάλη ζωή.

  6. δειξε μου τον δικηγορο σου……να σου πω ποιος εισαι……

  7. Μόντελινγκ έκανε στην Αιθιοπία? Τι δουλειά είχε εκεί? Αλλά μάλλον μπέρδεψε τις χώρες. Άλλο η Ελλάδα και άλλο η Κίνα. Έβλεπε (ίσως) τον μπαμπά της να κάνει διάφορες κομπίνες και σκέφτηκε με το μικρό της μυαλό, να τον μιμηθεί.

  8. ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΑΘΩΟΣΕ ΕΜΠΟΡΑ 500 ΤΟΝΟΥΣ ΚΟΚΑΣ ,ΜΕ ΕΤΟΙΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ.ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟ ,ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑ,;;;;ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ;;;;ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΜΑΣ…

  9. συνεδεσε την Καλαματιανη φουντα με την Μυτιληνιακη κοκα των φιλων της λαθρο ΑΙθιοπων κ τωρα τα ριχνουν στον στρατιωτικοι
    Οτι ειναι 19 χρονν κ μοιαζει 30 κ ειναι λυωμα απο την εξαρτηση κ τα μηνυματα δεν τα ελαβαν οι δικοι της?
    Μονο τα παιδια του καθε φτωχου Ελληνα ΞΑΙΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΑΝΑΙΤΙΑ?Τα κουδουνια ομως στην πορτα σας βαρανε,οπως με ΒΟΥΤΣΗ Κ ΑΛΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗς ΔΗΜΟΣΙΑς Κ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ

  10. Στην Ελλαδα φερνει οτι θελει ο καθενας , και κατι σαν τον κεχαγιογλου γινονται φιρμες…
    Στην Κινα να σε δω κεχαγογλου ποσα απιδια πιανει ο σακος σου….

  11. οι δικοι της ειπαν ειχαν μιλησουν απο τον αυγουστο..βγαλε συμπερασμα τωρα..σε συνδιασμο με αυτα που εγραψε στο φεις μπουκ δεν θελει πολυ μυαλο να καταλαβει καποιος τι χαζογκομενα ειναι..βρεθηκε λεει στην αιθιοπια..να πηγε διακοπες σαν να λεμε πεταγομαι εδω διπλα,,εχει πολυ ψωμι η δουλεια γιατι σιγουρα η μικρα ειναι μπλεγμενη σε κυκλωμα μεγαλο..

  12. Καλαμάτα και Κομοτηνή ιδανικό μέρος να σπουδάσουν ξένοι φοιτητές……………………….

    Από εκεί θα βγουν με πολλάαααααααααααααααααα πτυχία.

Comments are closed.