Υιοθέτησε έναν ηλικιωμένο σκύλο από το καταφύγιο!!!- Μια μέρα όμως σταματάει απότομα τη βόλτα τους και τον κοιτάει στα ΜΑΤΙΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
σκυλος

Πριν από 50 χρόνια, ο θρυλικός μουσικός Cat Stevens, τώρα γνωστός ως Yusuf Islam, έγραψε και κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τον τίτλο «Αγαπώ τον σκύλο μου.» 

Τώρα, ο Stevens επιτρέπει μια επανέκδοση του τραγουδιού ως μέρος της εκστρατείας της ΡΕΤΑ, της οργάνωσης υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα σκυλιά των καταφυγίων, που έχουν μεγάλη ανάγκη για ένα σπίτι.

Η PETA χρησιμοποίησε το τραγούδι ως soundtrack στο βίντεο που προωθεί, παρουσιάζοντας έναν άντρα που πηγαίνει σε ένα καταφύγιο ζώων και καταλήγει να υιοθετήσει έναν ηλικιωμένο σκύλο.

Η αμοιβαία συμπάθεια ήταν άμεση και παρά το γεγονός ότι ο σκύλος έκανε μερικές ζημιές στο σπίτι, ανέπτυξαν μια δυνατή σχέση.

Το βίντεο δείχνει τον χρόνο να περνάει, καθώς ο άντρας και ο σκύλος του δένονται συναισθηματικά μέρα με τη μέρα, κάνοντας πράγματα από κοινού.

Γι” αυτό είναι συγκινητικό, όταν μια μέρα ενώ περπατάνε, ο ο σκύλος σταματάει απότομα, κάθεται κάτω και κοιτάζει τον ιδιοκτήτη του. Αμέσως, ο άντρας καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Μεταφέρει τον σκύλο στον κτηνίατρο, όπου μαθαίνει συνταρακτικά νέα και πρέπει να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση που κάθε ιδιοκτήτης ζώου πρέπει να πάρει για το καλό του τετράποδου φίλου του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. του αξιζει μονο η προσοχη σκυλου ,αργοτερα σαν μουσουλμανος θα καλεσει τα αλλα σκυλια του Μωαμεθ κ θα το φανε

  2. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Yusuf Islam είναι Έλληνας της Κύπρου, ο οποίος λόγω της τουρκολαγνείας του, έγινε μουσουλμάνος. Τσεκούρι και φωτιά σε ανθρώπινα ξεράσματα σαν κι αυτόν.

Comments are closed.