ΤΟ… ΝΙΝΙ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ – Ο έμπιστος του Τσίπρα συζεί με Τουρκάλα αξιωματούχο

Κοινοποίηση:
Χωρίς τίτλο

Πολύ ενδιαφέρουσες “συμπτώσεις”
Πολύ “ενδιαφέρουσα” η αντίδραση της Κυβέρνησης στην έγκριση ασύλου στον Τούρκο στρατιωτικό.

Πολύ ωραία και η σύμπτωση στο timing: Ακριβώς μια ώρα μετά την οργίλη ανακοίνωση του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Αυτό που θα είχε πάντως πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα είναι να μάθουμε ποιό ρόλο έχει παίξει σε αυτήν την υπόθεση ο διπλωματικός σύμβουλος του Τσίπρα Ευάγγελος Καλπαδάκης, ο οποίος είναι γνωστό ότι συζεί με το Νο3 της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα Φεϊζά Μπαρουτσού.

Πηγή:koutsomitis.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

 1. Άμα θα δείτε σε κορφή καράβι καθισμένο
  κάποιο νινι το ανέβασε και είναι ζαλισμένο

 2. Δηλαδή με λίγα λόγια,ανώτατος Έλληνας αξιωματούχος σε πολύ ευαίσθητη κυβερνητική θέση,βγάζει τα μάτια του,με αντίστοιχα Τουρκάλα πρακτορισσα της Μιτ,με ειδικότητα στο οθωμανικό “δίκαιο”

 3. Α ΚΑΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΓΓΛΙΚΑ , ΓΑΛΛΙΚΑ Ή ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ . ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ; ΠΟΛΥ ΤΟΥΡΚΑΛΑΡΙΟ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΑΘΕΙ΄Α . ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ Α΄ΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΔΟΔΟΞΙΑΣ . ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ,ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΤΣΑΝΤΟΡΙΑ , ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΙΧΟ ΔΑΚΡΥΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΝ ΚΙΠΑ . ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ Α΄ΘΕΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΟ΄ΣΚΥΛΟΙ . ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΟΡΝΕΑ .

 4. Σιγά το ΝΙΝΙ και σιγά το ΚΑΡΑΒΙ που σέρνει.
  Μια ΤΟΥΡΚΑΛΑ κι ένας πούστης ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ είναι. Δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο από δαύτους.
  Ποια ΕΛΛΗΝΙΔΑ θα τα ‘φτιαχνε με το ΣΥΡΙΖΟ πουσταριό του πουσταρο πηδημένου ΑΛΕΧΙΣ;
  Βέβαια προς το παρόν όλο το κατσαπλιάδικο τουρκο πουσταριό του ΣΥΡΙΖΑ πηδάει όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ και όλες τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ μαζί.
  ΑΝΤΕ να δούμε πότε θα τους ξαποπστείλουμε στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ τους τουρκόσπορους

 5. Βγήκαν όλοι οι τουρκόσποροι να κυβερνήσουν την ΕΛΛΑΔΑ, γι αυτό λυσάξανε με τα ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ την ΟΡΟΔΟΞΙΑ και την ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
  Μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ κρύφτηκαν όλοι οι τουρκόσποροι και οι θαυμαστές τους κι έφτασε ο πάτος του 4% να κυβερνάει ένα ΟΡΟΔΟΞΟ κράτος, οι ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ.
  Αϊ στην Τουρκιά ΣΥΡΙΖΟτουρκόσποροι κι αφείστε ήσυχη την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ, κατσαπλιάδες άθεοι φονιάδες των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, προσκυνημένοι, καταραμένο αριστερόπληκτο γενιτσαριό.

 6. Τι πιο φυσικό ο τουρκόσπορος σύμβουλος, του άλλου του τουρκόσπορου του μπουνταλά ΑΛΙΕΞΗ, να πηδιέται με μια τουρκάλα.
  Είδε ο τουρκόγυφτος τη γενιά του κι αναγάλλιασε η τουρκο ψ@λή του.
  Αυτά και χειρότερα θα γίνονται όσο αφήνουμε να μας κυβερνάει ο γιανιτσαρο ΤΣΥΡΙΖΑΣ.

 7. Ο Σύμβουλος του TSIPRAS έχει τουρκάλα γκόμενα, η γκομενοσυντρόφισα του TSIPRAS η βλαμενο περιστέρα μιλάει τούρκικα και φοράει μαντήλες σε μουσουλμανικά εδάφη και μέσα, στην ΕΛΛΑΔΑ βγάζουν αναφυλαξία στον ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ και στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
  Τουλάχιστον οι παππούδες μας είχαν τα κότσια να στείλουν εξορία τους κατσαπλιο παππούδες τους, εμείς τους καμαρώνουμε, αντί να τους πνίξουμε με τα έντερά τους, τους κατσαπλιο ΓΙΑΝΙΤΣΑΡΟΥΣ

Comments are closed.