Τα “πήρε” στο κρανίο ο Ντόναλντ Τραμπ: “Αποκύημα φαντασίας το βιβλίο του Γουόλφ και ο ίδιος απατεώνας!” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
τραμπ

«Απατεώνα» αποκάλεσε σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ, από το Καμπ Ντέιβιντ, όπου συναντήθηκε με ηγετικά στελέχη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, τον συγγραφέα του βιβλίου «Φωτιά και Οργή» Μάικλ Γουόλφ, σημειώνοντας ότι το σύγγραμμά του είναι ένα «αποκύημα φαντασίας».

«Νομίζω ότι είναι ντροπή» πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος κι επανέλαβε ότι δεν έδωσε ποτέ στον Γουόλφ συνέντευξη για το βιβλίο, ενώ κατηγόρησε τον πρώην σύμβουλό του Στιβ Μπάνον, τον οποίο αποκάλεσε «τσαπουτσούλη Στιβ», ότι εκείνος ήταν που έδωσε πρόσβαση στον Γουολφ στον Λευκό Οίκο.

Ο Μάικλ Γουόλφ «δεν με γνωρίζει καθόλου και δεν μου πήρε ποτέ συνέντευξη» αφότου ανέλαβα καθήκοντα στον Λευκό Οίκο, τόνισε, λέγοντας ότι οι τρεις ώρες που διήρκησε η συνέντευξη, όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος συγγραφέας, δεν υπήρξαν ποτέ παρά μόνο στην «φαντασία του».

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση που είχε με την ηγεσία των Ρεπουμπλικάνων στο Καμπ Ντέιβιντ ο πρόεδρος των ΗΠΑ διέψευσε εκ νέου τους ισχυρισμούς του Γουόλφ ότι ακόμα και πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός του διατυπώνουν αμφιβολίες για τις ικανότητές του.

Σε αυτό το κλίμα, ο μεγιστάνας είπε ότι υπήρξε ένας «πολύ εξαίρετος μαθητής» και είχε «φοβερή επιτυχία».

Νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ περιέγραψε τον εαυτό του ως «πολύ σταθερό και ιδιοφυή».

«Ουσιαστικά, σε όλη μου τη ζωή, τα δύο μεγαλύτερα χαρίσματά μου υπήρξαν η διανοητική μου σταθερότητα και το ότι ήμουν πολύ έξυπνος”, έγραψε ο Τραμπ στο Twitter. “Από ΠΟΛΥ επιτυχημένος επιχειρηματίας έγινα κορυφαίος τηλεοπτικός αστέρας…και πρόεδρος των ΗΠΑ (με την πρώτη προσπάθεια). Θεωρώ ότι αυτό με καθιστά, όχι απλά έξυπνο, αλλά ιδιοφυή…και πολύ σταθερό διανοητικά!».

Από το Καμπ Ντέιβιντ ο δισεκατομμυριούχος επιχείρησε να εμφανιστεί καθησυχαστικός αναφορικά με την πορεία του κυβερνητικού έργου για το νέο έτος.

«Όλοι μας έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για τη νέα χρονιά, είχαμε ένα πολύ δυνατό τέλος» για το 2017, τόνισε ο Τραμπ έχοντας στο πλευρό του ηχηρά ονόματα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, όπως τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς και τους επικεφαλής του κόμματος στη Βουλή των Αντιπροσώπων και τη Γερουσία Πολ Ράιαν και Μιτς Μακόνελ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response