Σύννεφα παντού, σήμερα Δευτέρα 17 Νοέμβρη 2014…

Κοινοποίηση:
nefoseis

Τη Δευτέρα στα δυτικά και βόρεια προβλέπονται… σποραδικές βροχές και στα βορειοδυτικά καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ στα πελάγη.

Αναλυτικότερα, στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. ΟΙ άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα νότια μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βαθμιαία βελτίωση αναμένεται από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη παρουσιάζονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στη Μακεδονία, με βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές και κυρίως στις βορειότερες περιοχές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση αναμένεται από το μεσημέρι. ΟΙ άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές αναμένονται στις Κυκλάδες και την Κρήτη. ΟΙ άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα δυτικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα παρουσιάζονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίους με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: