ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η προφητεία του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου: «Οι Τούρκοι θα χτυπήσουν σε δύο νησιά για τρεις μέρες» Τι θα κάνει η Ρωσία – Τότε θα λυθεί το κυπριακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mitropolitis

Τρεις ημέρες θα κρατήσει ο επιθετικός εκφοβισμός της Τουρκίας σε Ελλάδα και Κύπρο, αποκαλύπτει ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, σε συνέντευξή του στον Φιλελεύθερο τον περασμένο Απρίλιο.

Στην Ελλάδα θα είναι εισβολή σε δύο νησιά, ένα μεγάλο και ένα ακόμη μικρό, ενώ στην Κύπρο η τουρκική επιθετικότητα θα εκδηλωθεί ταυτόχρονα με θερμό θαλάσσιο εκφοβισμό, λέει ο Μητροπολίτης της κατεχόμενης Μόρφου.

efimerida

Ο Πανιερώτατος, στηριζόμενες στις αποκαλύψεις – προφητείες παλαιών, νεότερων, αλλά και σημερινών Αγίων, κάποιοι εκ των οποίων ζούνε τώρα στην Κύπρο, αναφέρει στην συνέντευξη του στον Φιλελεύθερο και την Αντιγόνη Σολομωνίδου Δρουσιώτου, ανάμεσα σε άλλα:

ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ: «Η Τουρκία επιθυμεί να μη μας αφήσει ούτε να μυριστούμε τους υδρογονάνθρακες, και θέλει να μοιραστούμε ακόμα και την όσφρηση. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι, μετά τις υπογραφές με τους ενεργειακούς κολοσσούς, το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας εξέδωσε απειλητική ανακοίνωση κατά των συμφωνιών και δεν περνά μέρα που να μην απειλεί για θερμό επεισόδιο; Μάλιστα αυτό το ακούμε συχνά κι από το στόμα του Ακιντζί, που μιλά για πιθανή ένταση τον Ιούνιο! Αυτή η συνεχής εκφοβιστική ρητορική των Τούρκων κατά της Κύπρου και της Ελλάδας δεν πρέπει να μας προβληματίζει»;

Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: «Θα γίνει ένας εκφοβισμός, όχι όμως σύρραξη, όχι τύπου Μπαρμπαρός, μα κάτι πιο αναβαθμισμένο, όχι όμως και εισβολή. Ίσως μερικοί πολιτικοί μας να το διαισθάνονται αυτό και για να προλάβουν τα χειρότερα σπεύδουν να λύσουν το Κυπριακό έχοντας την ψευδαίσθηση ότι θα σταματήσουν τον επεκτατισμό των νεο-οθωμανών της Τουρκίας».

ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΟΖ: «Η Τουρκία θα εξασφαλίσει τις εταιρείες, δεν θα χάσουν τα δικαιώματά τους. Απλά θα θέλει να μοιραστεί αυτό τον πλούτο και την πολιτική ισχύ που παράγει μαζί μας. Εμείς μονίμως πιανόμαστε πάνω στις ξένες πλάτες της Ευρώπης και του Ισραήλ, των οποίων τα συμφέροντα διασφαλίζονται και με τουρκική παρουσία. Δεν καταλαβαίνουμε ότι αυτές οι χώρες πολλές φορές έκαναν παιχνίδι με εμάς και με τους Τούρκους, χωρίς να μειωθούν τα συμφέροντά τους, και στο τέλος μας πούλησαν. Δηλαδή δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε με τις συμφωνίες αυτές ως προς το θέμα της ασφάλειάς μας, νομίζοντας ότι τους ενεργειακούς κολοσσούς τούς ενδιαφέρει και πολύ με ποιον θα συνεχίσουν.

Οι κολοσσοί αυτοί σκέφτονται οικονομικά και μόνο, και δεν έχουν κανένα δισταγμό να προχωρήσουν σε νέες συμφωνίες με οποιαδήποτε χώρα, φτάνει να γίνει η δουλειά τους! Επομένως, θα πρέπει να παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις και να μην προβαίνουμε σε σπασμωδικές και βεβιασμένες ενέργειες, δίνοντας στον λαό λανθασμένα μηνύματα. Αλλά θα πρέπει το πρώτιστό μας καθήκον να είναι πώς θα διαφυλάξουμε την πατρίδα μας μέσα σε αυτή την καταιγίδα των γεωστρατηγικών εξελίξεων και την ανοικτή πλέον εμπόλεμη κατάσταση που άρχισε να δημιουργείται μεταξύ Ρωσίας και Αμερικής.

Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: «Οι Τούρκοι θα κάνουν τέτοιο επιθετικό άνοιγμα που δεν το υπολογίζουμε. Θα είναι αποθράσυνση, η ύψιστη μορφή αλαζονείας. Αποτέλεσμα θα είναι να δημιουργήσουν ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο κάπου στον ελληνικό χώρο μεταξύ Κύπρου και κυρίως Ελλάδος. Ένα επεισόδιο, το οποίο θα διαρκέσει τρεις μέρες. (σ.σ. αυτά που λέει φωτογραφίζουν ίσως την Κρήτη, κάτι που δεν υπολογίζουμε…) Από το επεισόδιο αυτό θα ενοχληθούν τα συμφέροντα της Ρωσίας και γι’ αυτό θα πληγεί η Τουρκία. Θα είναι συμφωνημένοι με τους Δυτικούς και Νατοϊκούς για να τους κάνουν να καταλάβουν, διότι η Τουρκία τους έχει ταλαιπωρήσει πολύ. Ήδη οι σχέσεις Ευρώπης-Τουρκίας, Αμερικής-Τουρκίας-Ρωσίας είναι σε τεταμένο σχοινί. Αντιλαμβάνεσαι, λοιπόν, σε αυτό το σκηνικό πόσο ρόλο παίζουν οι άνθρωποι της προσευχής»;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ Β΄ ΦΑΣΗ: «Τώρα ζούμε τη δεύτερη φάση, στην οποία πρωταγωνιστής θα είναι το Ισραήλ. Και το Ισραήλ πρέπει να παρακολουθούμε, όχι την Τουρκία. Και θα ακολουθήσουν τα γεγονότα, που θα καθορίσουν την ίδρυση και αναγνώριση του κουρδικού κράτους, αυτά που θα δώσουν και τη δική μας ελευθερία. Το Ισραήλ και ο Τραμπ φοβούνται την Περσία, το πυρηνικό της πρόγραμμα. Οι Πέρσες εξόπλισαν τη Χεσμπολάχ, η οποία είναι εγκατεστημένη στον νότιο Λίβανο και έχει στραμμένους εκατοντάδες πυραύλους προς το Ισραήλ, το οποίο αναπτύσσει αντίστοιχο αριθμό πυραύλων και είναι έτοιμο να μετακινήσει τρία εκατομμύρια πληθυσμό από το βόρειο τμήμα του. Δηλαδή τα γεγονότα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα»!

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΤΤΑ – ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ: «…Το κουρδικό κράτος …γίνεται για να εξασφαλιστεί ο δρόμος της ενέργειας από τη Μοσούλη μέχρι την Αλεξανδρέττα, η οποία βρίσκεται απέναντι από το Ακρωτήριο Αποστόλου Ανδρέα και ανήκει επί του παρόντος στην Τουρκία. Σύντομα δεν θα ανήκει στην Τουρκία. Την άρπαξε από τη Συρία το 1940. Εκεί κατοικούν Κούρδοι και Άραβες, όχι Τούρκοι, όπως νομίζουμε. Γι’ αυτό πρέπει να έχουμε πολύ καλή γνώση της γεωγραφίας μας».
ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ: «Το Κυπριακό δεν θα λυθεί ως αποτέλεσμα συνομιλιών, αλλά η λύση θα επέλθει όταν οι Ρώσοι, οι Αμερικανοί και οι Εβραίοι θα αναγνωρίσουν το Κουρδικό κράτος».

ΣΕΙΣΜΟΙ – ΕΚΤΑΚΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: «Ό,τι ωφελεί τους ανθρώπους για να αποκτήσουν την αιώνια ζωή ο Θεός θα το επιτρέψει, είτε είναι ένας καρκίνος, είτε ένα απρόσμενο ατύχημα, είτε ένας σεισμός.

Εκτός από τα πολεμικά γεγονότα θα ζήσουμε έκτακτα γεωφυσικά φαινόμενα. Κι όλα θα συντελέσουν να επανεύρει ο άνθρωπος την προοπτική της αιώνιας ζωής. Κι αυτά θα γίνουν, όπως είπαμε, ένεκα της μεγάλης διαφθοράς, της αποστασίας του ανθρώπου από τον Θεό και το θέλημά Του, που έχουν αναπόδραστο αποτέλεσμα, όχι μόνο τις εκτρώσεις, την αυξημένη μαγεία, τη βλασφημία και τη σαρκολατρία, αλλά και τη νομιμοποίησή τους».
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ: «Και επαναλαμβάνω, αυτό τον πόλεμο δεν θα τον κάνει ο Θεός, ούτε οι Άγιοί του:Αντίθετα, η Παναγία μας και οι άγιοι είναι γονατιστοί και κλαίουν ενώπιον του Θεού, για να μειωθούν να επερχόμενα δεινά, για να οδηγηθούμε σε πραγματική μετάνοια». Περισσότερες εξηγήσεις και διευκρινήσεις για τα παραπάνω δόθηκαν στην τηλεοπτική συνέντευξή του στο ΡΙΚ.

 

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΡΙΚ 4-4-2017

Πρόσφατα, ο Μητροπολίτης της Κατεχόμενης Μόρφου Νεόφυτος, μίλησε πολύ αποκαλυπτικά στην εκπομπή της Ελίτας «Μαζί» στο ΡΙΚ (4-4-2017) για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα, τόσο δυνατό που θα οδηγήσει σε μετακίνηση πληθυσμού και για τουρκική εισβολή αμέσως μετά, πάνω στην αδυναμία του «ανύπαρκτου» κράτους, σε δύο ελλαδικά νησιά, ένα μικρό και ένα μεγάλο.

Η Τουρκική θρασύτητα της εισβολής θα είναι πολύ μεγάλη, αλλά θα κρατήσει μόνο για τρεις μέρες!

Τις συμφορές αυτές μπορούν να μετριάσουν ή να απαλείψουν μόνο η μεταμέλεια, η μετάνοια και η εξομολόγησή μας, που «γεμίζουν τα χέρια της Παναγιάς» ενώπιον του Χριστού!

Ο Πανιερώτατος ειδικά για την Κύπρο αναφέρεται σε «επεισόδιο εκφοβισμού από θαλάσσης», δηλαδή στο θαλάσσιο χώρο της Κύπρου, που προφανώς σχετίζεται με την εκμετάλλευση της Κυπριακής ΑΟΖ και προφητεύεται από τον Άγιο Φιλούμενο που μαρτύρησε στο Φρέαρ του Ιακώβ από φανατικούς Εβραίους το 1979. Αυτό θα γίνει συγχρόνως με την τουρκική εισβολή στα δύο ελληνικά νησιά. Για «ράπισμα» στην Κύπρο είχε μιλήσει και ο Άγιος Παΐσιος!

Όλα αυτά τα γεγονότα όμως θα οδηγήσουν σε άμεση μεταμέλεια, μεταβολή και ευσέβεια τον λαό μας σε Ελλάδα και Κύπρο, με αποτέλεσμα να καταστούν ασφαλείς εκ Θεού στον Γενικό Πόλεμο που θα ακολουθήσει. Απλά θα έχουμε πρόβλημα τροφίμων για λίγους μήνες (πείνα) κάτι που πρέπει να μας στρέψει από τώρα πίσω στην καλλιέργεια της γης.

Η Ρωσία θα χτυπήσει τότε για τα δικά της συμφέροντα την Τουρκία ανηλεώς και θα την κατακτήσει σε λίγες ημέρες, αναγκάζοντας τους Τούρκους να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από την Κύπρο. Τότε θα καταστραφεί και η Γεωργία. Η Τουρκία θα συντριβεί από την Ρωσία αρχικά με την ανοχή αν όχι την άδεια του ΝΑΤΟ και της Κίνας…

Ο Μητροπολίτης επικαλείται συνδυαστικά πληροφορίες και αποκαλύψεις κεκοιμημένων ήδη Αγίων, όπως του Γέροντος Παϊσίου, αλλά και εν ζωή κεκρυμμένων Αγίων! Αναφέρθηκε ακόμη και στην ασκήτρια Λαμπρινή της Άρτας (δείτε εδώ http://www.noiazomai.gr/2015/07/blog-post_68.html)

Ο Πανιερώτατος λέει πως ο Θεός έδινε μέχρι τώρα αναβολή στα επερχόμενα, περιμένοντας την μετάνοια και την επιστροφή μας, αλλά τα γεγονότα θα έρθουν. Σε τι ένταση και βαθμό, εξαρτάται πάντα από εμάς και τη ζωή που κάνουμε…

Τονίζει δε πως οι πλέον μεγάλες αιτίες των επερχομένων δεινών είναι πρώτον οι αμετανόητες Εκτρώσεις, η εκτεταμένη Βλασφημία του Ονόματος του Θεού, οι Μαγείες, οι Σατανισμοί και τα μεγάλα Σαρκικά Αμαρτήματα τα παρά φύσιν, που γίνονται τόσο εντός, όσο και εκτός του γάμου!

Δείτε ολόκληρη την αποκαλυπτική συνέντευξη του Μητροπολίτη Μόρφου Νεοφύτου:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

 1. Τα πραγματικά δεδομένα που πρέπει να δεις με ψυχραιμία..
  POSTED ON 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 BY STRANGER
  09
  Μαρ
  Δεν θα αναφερθώ στην ανάλυση και θέση για το αν θα γίνει πόλεμος ή όχι- οκτώ χρόνια τώρα γράφω και αναλύω για το τι είναι αυτός ο πολιτισμός και πως ονομάζεται η εποχή που έχουμε βρεθεί!

  Δεν θα συμμετέχω στο πανηγυράκη όπου πλέον βγαίνουν φοβεροι ερευνηταραδες και αναλυτές γεωστρατηγικής και δηλώνουν οτι τα ελεγαν από πέρσι… γιατί με πιάνει ένα πικρό χαμόγελο γνωρίζοντας τη χλεύη που χω φάει εδώ και τόσα χρόνια!

  Μου φτάνει που βλέπω πλέον πανικόβλητα τα site που μέχρι εχτές εκριναν και χαρακτήριζαν το έργο μας…! Όπως και τους δημοσιογράφους που και αυτοι για χρόνια αναφερόντουσαν στην πληροφορία μας και στις ιδέες μας με τον πιο απαξιωτικό τρόπο! Ολα αυτά είναι καλο να γίνουν ένα άλλο άρθρο με κωμική διάθεση όπου θα μπορούσε να γίνει ένα καταπληκτικό κολάζ… για το τι έλεγαν κάποιοι πριν χρόνια και το τι λένε σήμερα… τι έγραφαν κάποιοι πριν χρόνια και τι γράφουν σήμερα!

  Ακόμα δεν θα ασχοληθώ με τους αναισθησιολόγους όπως λέει και ο φίλος ο εργ δημ εργ…. θεωρώ ότι φτάσαμε Μετά από πολύ κόπο και αγώνα στο να μας διαβάζουν άνθρωποι που πλέον κατανόησαν τι παίζεται στην πλάτη τους με στόχο την συγκατάθεση τους και την ελευθερία τους!

  Τα σημερινά δεδομένα λοιπόν… δεν θα αναλύσω σελίδες επί σελίδων… δεν θα σου δώσω στατιστικά στοιχεία και παπαροφιλολογίες… θα σου μιλήσω όπως πάντα σαν φίλο μου σαν κολλητό μου σαν συνομήλικό μου σαν συμπατριώτη μου!

  Τουλάχιστον 2 εκατομμύρια 800 χιλιάδες άτομα έχουν εισχωρήσει μέσα στη Χώρα… άλλοι μιλάνε και για 5 εκατομμύρια… Δεν χρειάζεται να υπερβάλλουμε Μιας και ένα εκατομμύριο να είναι…. είναι ένα τεράστιο πρόβλημα!

  Όσοι με έχουν διαβάσει τόσα χρόνια… και έχουν δει ότι όλα αυτά που έχουμε πει έχουν έρθει πλέον στην πραγματικότητα μας… αυτή τη στιγμή πρέπει να αναρωτηθούν… αν τα ίδια πράγματα που λέγαμε πριν χρόνια με τα σχεδια της νεας παγκόσμιας τάξης τα γνωρίζαμε… πόσο τα “γνωρίζαν” και τα εκτελούν αυτοί που αναγκάστηκαν να φύγουν από την πατρίδα τους και να ρθουν να μείνουν οι δικοί μας!

  Ποιο είναι το ποσοστό αυτών των ανθρώπων οι οποίοι Δεν έχουν έρθει ως πρόσφυγες αλλά με προβιά πρόσφυγα… και τα σχέδιά τους και οι εντολές τους είναι άλλες!

  θα πάρουμε Λοιπόν το σενάριο όπου κάποια στιγμή μέσα στο 18…. και επειδή Ίσως ακόμη να υπάρχουν κάποιοι κολλημένοι Ανάμεσά σας… το 2019-20 το 21-22 όποτε γουστάρεις.. ξεκινά ένας πόλεμος Ελλάδας Τουρκίας… ποιο είναι το ποσοστό των μουσουλμάνων που ήδη έχουν εισχωρήσει στη Χώρα το οποίο έχει ήδη εντολές να πράξει κινήσεις σαν Δούρειος ίππος μέσα στην Ελλάδα;

  Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των ανθρώπων είναι ήδη μπαρουτοκαπνισμένοι από έναν πόλεμο…. αρκετοί από αυτούς είναι ειδικά εκπαιδευμένοι Ίσως και από μυστικές υπηρεσίες.. πράγμα που τους δίνει τεράστιο αβαντάζ σε σχέση με τον μαλθακο πλέον Έλληνα πολίτη της πόλης!

  Σενάριο φαντασίας…. κοιμάσαι μία Παρασκευή και το πρωί που ξυπνάς ξημερώματα μαθαίνεις ότι στην πλατεία της πόλης σου, της περιοχής σου του χωριού σου της γειτονιάς σου… Έχουν μαζευτεί 380 απο δαυτους και είναι οπλισμένοι σαν αστακοί… τι κάνεις;

  Σε ποιον μιλάς; σε ποιον φωνάζεις;; που ζητάς βοήθεια; Πώς τα καταφέρνεις να φέρεις το γάλα στο σπίτι για το παιδί; πώς θα καταφέρεις να πας τον άρρωστο παππού στο νοσοκομείο;

  Σου φαίνεται τραβηγμένο; Ίσως και να είναι…. αν μιλούσαμε από κοντά και δεν χρειαζόταν να γράψω 85 σελίδες θα βρίσκαμε πολύ πιο εύκολα ποσο τα στατιστικά νούμερα έχουν αλλάξει τους τελευταίους μήνες ώστε να μην είναι και τόσο τραβηγμένο όσο ήταν στο παρελθόν!

  θεώρεις ότι ο Ερντογάν θα σε πάρει τηλέφωνο και θα σου πει παλικάρι ετοιμάσου γιατί την Πέμπτη του επόμενου μήνα θα την πέσω;

  Θεωρείς ότι το σύστημα και η εξουσία της χώρας μας σήμερα είναι οι ικανότεροι που μπορουν να αντεπεξέλθουν σε ένα ξαφνικό θερμό επεισόδιο και μία ανάφλεξη εκ των έσω;

  θεωρείς ότι είναι εκπαιδευμένα τα σωματα ασφαλείας μας και επαρκούν στο να διατηρήσουν την ασφάλεια μέσα στην πόλη μας σε στιγμή πανικού και ομίχλης;

  Για να μην κουραζόμαστε απλά θα σου πω ότι στην περίπτωση ξαφνικής ασύμμετρης απειλής μέσα στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδος και ταυτόχρονου χτυπήματος από τον γείτονα…. απλά θα γίνει της π*******!

  Θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα… ο γείτονας δεν θα σε γνωρίζει…. Ακόμα και οι συγγενείς σου θα κάνουν ότι δεν άκουσαν Το Κάλεσμα σου για βοήθεια!!

  Οκτώ χρόνια τώρα με το σχέδιο Αχιλλέας προσπαθήσαμε με νύχια και με δόντια να σας παροτρύνουμε να αλλάξετε την διαδικασία και τους στόχους για το μέλλον σας και να περάσετε Σε αυτόνομες ομάδες γειτονιά με γειτονιά οι οποίες με κοινή Ιδεολογία και κοινούς στόχους για το μέλλον που ζούμε σήμερα θα μπορούσαν να είχαν εξασφαλίσει και την διαδικασια αυτάρκειας αλλά και τον προσωπικό οπλισμό για ασφάλεια!

  Δεν είμαι και πολύ σίγουρος κατά πόσο όλη αυτή η φιλοσοφία και πληροφορία αγαπήθηκε και έγινε πράξη.. Και για αυτό γράφω και αυτό το άρθρο…

  Στο αύριο που έρχεται Όποιο και να είναι ακόμα και αν δεν έρθει πόλεμος για τα επόμενα 500 χρόνια Η πράξη που θα σου δώσει το μοναδικό κέρδος στην ζωή σου είναι να ενωθεις με ανθρώπους οι οποίοι έχετε την ίδια φιλοσοφία και αγάπη για την πατρίδα!

  Είναι μακράν καλύτερο να περάσεις τη ζωή σου συναναστρέφομενος με τους ανθρώπους που μοιάζετε παρά να την περάσεις μέσα σε ένα κλουβί γιατί έτσι σου έγραψε στη νόηση σου ότι είναι καλύτερο να κάνεις για το συμφέρον σου και την ασφάλειά σου αυτός ο πολιτισμός της χεστρας!

  Μόνο η ομάδα σου θα μπορεί να σε σώσει αν αύριο πάει κάτι στραβά…

  Όταν μιλάω για σχέσεις εννοώ σχέσεις με σθένος… εννοώ σχέσεις πίστης και όρκου… Εννοώ το θαύμα της ζωής όπου οι άνθρωποι γίνονται ένα ψυχή και σώμα…. Όπου η καρδιά χτυπάει για όλους…!

  Τι μεγαλύτερο αγαθό και χρυσές στιγμές που μπορείς να νιώσεις οταν βιώσεις την αγάπη της ομάδας!το κοινό ενδιαφέρον,.. τον κοινό στόχο..!

  Σταμάτα λοιπόν να είσαι ένα καρδερινακι μέσα στο κλουβί χεσμένο από το φόβο μήπως ο συνάνθρωπος σε ρίξει και σου φαει κάνα ευρώ… και απελευθερώσου από τις στημένες φοβίες που σου δημιούργησαν οι δράκουλες… εμπιστεύσου… χτισε από την αρχή σχέσεις… και Γίνε δυνατός….. οι σχέσεις δημιουργούν σθενος…. όσο πιο δυνατή η σχέση τόσο πιο δυνατό το σθένος… το σθενος ειναι η δύναμη από εκεί δημιουργεις και χαρακτήρα…. Όλα τα άλλα είναι μαλακίες… δικαιολογίες των ανθρώπων που ήταν δειλοί και ανήμποροι!

  Το μόνο που θα σας σώσει στις δύσκολες εποχές που έρχονται είναι η ομάδα σας…. φροντίστε η ομάδα να έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλο σθένος σχέσεων ώστε το δικό σας κύτταρο να ανέβει στον πίνακα των ενώσεων… μπορείτε να γίνεται μία ένωση διαμάντιου…. είναι στο χέρι σας… είναι στην καρδιά σας… είναι στο DNA σας… απλά δεν το θυμάστε!

  Η ζωή είναι πανέμορφη όταν απελευθερωθείς και δημιουργήσεις σχέσεις οι οποίες σε ανυψώνουν σε καλύτερο υλικό!

  Αυτά ειναι τα δεδομένα σου η ξεκινάς τώρα η την φωνή σου δεν θα την ακούσει κανείς ο οποίος Δεν θέλησε να μάθει πως μπορεί να έχει χαρακτήρα!

  Stranger…

 2. να μας πεις μερα και ώρα και 5+1 για το τζόκερ

 3. μη λετε βλακιες. Ο Μητροπολιτης δεν ειπε δικες του προφητειες,απλα ανεφερε πραγματα που του ειπαν ο Αγιος Παΐσιος και ο Αγιος Πορφυριος που τους γνωρισε απο κοντα

Comments are closed.