Συγκλονίζει η 81χρονη που αδίστακτοι ληστές παραλίγο να την κάψουν! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
690_1489a417-e2f7-4ad1-9a9b-9ea66a342593

Έναν πραγματικό εφιάλτη, έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα, όταν δυο ληστές μπήκαν στο σπίτι της, στο Κόμμα Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport.gr, οι αδίστακτοι ληστές μπούκαραν στο σπίτι και ζήτησαν από την άτυχη γυναίκα να τους δώσει όσα χρήματα είχε μέσα στο σπίτι της.

Όταν η 81χρονη τους είπε ότι δεν έχει χρήματα στο σπίτι, παρά μόνο 50 ευρώ, τότε οι αδίστακτοι ληστές, την έλουσαν με οινόπνευμα και απειλούσαν να την κάψουν.

«Πες που είναι τα λεφτά γιατί θα σε κάψουμε ζωντανή», έλεγαν και ξανάλεγαν οι ληστές στη γιαγιά, η οποία ωστόσο επέμενε ότι δεν υπήρχαν άλλα χρήματα στο σπίτι.

Οι ληστές αφού έκαναν άνω – κάτω το σπίτι και δεν βρήκαν άλλα χρήματα, πήραν τα 50 ευρώ, έκοψαν το καλώδιο τηλεφώνου και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι αφήνοντας τη γιαγιά δεμένη με το καλώδιο στην πολυθρόνα.

Ηλικιωμένη - γιαγιά - ληστές - Λαμία

Δυο ώρες αργότερα η ηλικιωμένη γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει έναν γείτονα, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία.

Όπως είναι φυσικό η άτυχη γυναίκα δεν μπορεί ακόμα να συνέλθει από το σοκ.  «Πως θα κοιμηθώ απόψε στο σπίτι μου. Φοβάμαι ότι θα έρθουν ξανά….», λέει η κ. Γιαννούλα, η οποία πάλεψε με τους ληστές που απειλούσαν να την κάψουν και να την σκοτώσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΟΝ τσίπρα δεν τον νοιαζει ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ +ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ ΜΠΡΑΒΟΙ ή ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ——ΜΠΑΤΣΟΙ———-
    ΤΣΙΠΡΑ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ “ΔΟΛΟΦΟΝΕ” ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΡΑ—————————

Comments are closed.