Συγκλονίζει η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας που σκοτώθηκε στα Χανιά: Να μην κλάψουν άλλες μανάδες

Κοινοποίηση:
troxaio-4

Με τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης Βασίλη Διγαλάκη, συναντήθηκε στα Χανιά, η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας, η οποία έχασε τη ζωή της μαζί με άλλον ένα νέο, όταν ένας Γεωργιανός τους παρέσυρε και τους σκότωσε με το αυτοκίνητό που οδηγούσε.

 

Σκοπός της συνάντησης, ήταν η ενημέρωση για το πού βρίσκεται το θέμα της κατασκευής κυκλικού κόμβου στην είσοδο του Πολυτεχνείου Κρήτης, στον δρόμο – καρμανιόλα των Κουνουπιδιανών.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιώργος Κομισόπουλος, το μόνο που απασχολεί τους χαροκαμένους γονείς είναι να μην πάει χαμένη η θυσία των δύο παιδιών και να ξεκινήσει το θέμα της κατασκευής του κυκλικού κόμβου.

Χαρακτηριστικό είναι και το ότι φεύγοντας η μητέρα της Στέλλας το μόνο που είπε ήταν: «Να μην κλάψουν άλλες μανάδες»

Ο κ. Κομισόπουλος αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση του δρόμου τονίζοντας: «Θέλουν δεν θέλουν ο κόμβος θα γίνει», ενώ έκανε λόγο και για ευθύνες της πολιτείας, η οποία έχει παραλάβει από το 2014 μια ολοκληρωμένη μελέτη με παραχώρηση γης από το Πολυτεχνείο Κρήτης, αλλά δεν έκανε το παραμικρό.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του τροχαίου δυστυχήματος, και στις ευθύνες του 20χρονου οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου, ο κ. Κομισόπουλος, μίλησε για νέα στοιχεία που συλλέγονται και τα οποία θα πρέπει να οδηγήσουν στην αναθεώρηση των κατηγοριών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response