Στο νοσοκομείο ο γιος του Τσίπρα

Κοινοποίηση:
iasw-paidwn-696x406

Λίγο μετά τις εννέα το βράδυ, η σύζυγος του πρωθυπουργού μετέβη στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου στο παιδιατρικό τμήμα λόγω ενός επιπόλαιου τραυματισμού του επτάχρονου γιου τους, Ορφέα Ερνέστο Τσίπρα.

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες απογευματινές ώρες όταν ο μικρός Ορφέας συγκρούστηκε με συμμαθητή του κατά την διάρκεια αθλοπαιδιών στη σχολή Χιλλ όπου φοιτά.

Αποτέλεσμα ήταν να αισθανθεί ζάλη με την διεύθυνση του σχολείου να ειδοποιεί άμεσα την μητέρα του. Ο επτάχρονος γιος του Αλέξη Τσίπρα μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του Ιασώ Παίδων προκειμένου να υπάρξει ιατρική εκτίμηση του χτυπήματος.
Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον εξέτασαν με επικεφαλής τον παιδίατρο Σπύρο Μαζάνη, ο μικρός Ορφέας δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και ως εκ τούτου δεν κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στην κλινική.

Φρίξος Δρακοντίδης από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τσίπρα καταληψία της πεντάρας-καταλήψεις στα δημόσια σχολεία για να διαλυθούν και εσύ τα παιδία σου στα ιδιωτικά.

  2. Θα τον βάλει η Περιστέρα στα φτερά της και θα γιανει.

  3. Αφηστε με να το πω μια φορα ακομα …επιασαν οι καταρες μου..
    Να θαψεις τα γεννηματα σου αχρειε εγκληματια!!!!
    Να μαθεις την” απωλεια “……. οπως την μαθαινουμε εμεις καθε μερα οταν γονεις αφηνουν ορφανα αυτοκτονώντας

  4. Στη σχολη Χιλλ και στο Ιασω Παιδων ο μικρος Ερνεστο…Μααστα.Κι ο μικρος Γιωργακης,Θανασακης,Γιαννακης στο Δημοτικο Σχολειο με τα λαθρομετανατακια με τις 1002 ασθενειες και στα επειγοντα του Παιδων 400 ωρες αναμονη παλι με τα λαθρομεταναστακια.

Comments are closed.