Στην Κοζάνη ο Γιωργάκης! Τι πήγε να κάνει; Να μαζέψει ξύλα;

Κοινοποίηση:
gap708_2

Η έκθεση στην οποία θα παραστεί ο πρώην πρωθυπουργός πρόκειται για μια ιστορική αναδρομή μέσα από κείμενα, φωτογραφίες, αφίσες και άλλο ανέκδοτο υλικό, σύμφωνα με την ανακοίνωση

Την τρίτη δημόσια παρουσία του, από τον Σεπτέμβριο, θα κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος αυτή τη φορά θα μιλήσει στα εγκαίνια της Έκθεσης «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή», στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων Κοζάνης, στις 17 Δεκεμβρίου.

Όπως, αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, ένας από τους σκοπούς της Έκθεσης «είναι να αποτελέσει το έναυσμα για την ανάπτυξη ενός δημιουργικού διαλόγου, που θα συμβάλλει στην οικοδόμηση μιας οραματικής, αλλά συνάμα ρεαλιστικής και αποτελεσματικής πρότασης για τη συγκρότηση μιας προοδευτικής συμμαχίας πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που συνεχίζουν να αγωνιούν για το μέλλον της Δημοκρατίας και του Σοσιαλισμού.

Προοδευτικών δυνάμεων, που κατανοούν ότι οι ίδιες οφείλουν να αποτελέσουν την Αλλαγή που οραματίζονται και αναζητούν την ανατροπή των πελατειακών αντιλήψεων, νοοτροπιών και συμπεριφορών που συνεχίζουν να κρατούν σε ομηρία τη χώρα και τον Ελληνικό λαό».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όσον αφορά στην ίδια την έκθεση: «πρόκειται για μια ιστορική αναδρομή μέσα από κείμενα, φωτογραφίες, αφίσες και άλλο ανέκδοτο υλικό από τα αρχεία των Ιδρυμάτων Γεωργίου και Ανδρέα Παπανδρέου, που διαμορφώνουν ένα ιστορικό πάζλ μέσα από το οποίο αναδεικνύονται σημαντικοί σταθμοί της πρόσφατης ιστορίας της χώρας, οι οποίοι με τη σειρά τους καταγράφουν την πορεία και τους αγώνες του Ελληνικού λαού για την κατοχύρωση της Δημοκρατίας αλλά και την Αλλαγή μιας χώρας που ταλανίστηκε επί δεκαετίες από την κυριαρχία μιας αυταρχικής συντήρησης και την επιβολή μιας δικτατορίας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Οι πτηνοτροφοι μετα απο διαβουλευση απεφανθησαν οτι ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛ…ΟΤΡΥ…ΠΙΔΑ χαιρι δεν εχει!!!!!!!!!!!!!

  2. ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΞΥΛΟ ΟΧΙ ΞΥΛΑ.

  3. καλα ακομα κυκλοφορει ελευθερο αυτο το πραμα?
    μας τον φερανε παλε πισω οι εξωηγινοι ως ΄΄απαραδεκτον΄΄?
    φτου!!!

  4. Το σιχαμα ψαχνει την σελα του η φαρα του πρεπει να εξαφανιστει απο την χωρα μου το ξοανο η μανα του φταιει που εβγαλε τετοιο βλημα

  5. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  6. ΓΑΠ, σε προλαβε ο Βενιζελος! Κανε κινηση αμεσα!! χαχαχα

Comments are closed.