ΣΟΚ: “Μητέρα” σέρνει το αυτιστικό παιδί της στο δρόμο! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΡΙΚΗ)

Κοινοποίηση:
ImageHandler

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ περιστατικό κατέγραψε περαστικός με την κάμερα του κινητού του στο κέντρο του Λίβερπουλ.

Στις εικόνες φαίνεται μία γυναίκα να σέρνει το τετράχρονο παιδί της με κάποιο είδος σκοινιού, ενώ αυτό φαίνεται κουλουριασμένο και φοβισμένο, από πίσω της, οριζοντιωμένο στο πεζοδρόμιο.

Όπως είναι φυσιολογικό, αυτές οι εικόνες έχουν προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων καθώς πολλοί έσπευσαν αν την κατηγορήσουν για απανθρωπιά. Η μητέρα, πάντως, αντικρούει τις κατηγορίες, λέγοντας στους επικριτές πως «κανείς δεν ξέρει τι σημαίνει να είσαι γονέας αυτιστικού παιδιού».

Η ίδια εξηγεί πως λίγα λεπτά πριν τις εικόνες το παιδί είχε μία έκρηξη θυμού και αρνούνταν να μετακινηθεί από τη θέση του, όπως μεταδίδει η Daily Mail. «Ο γιος μου έχει αυτισμό και συχνά καταρρέει με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τον μετακινήσω. Ο μόνος τρόπος για να πάμε κάπου είναι αυτός».


Τέλος, η ίδια αναφέρει πως νιώθει εξοργισμένη με το γεγονός πως χρήστες των social media συνέκριναν το παιδί της με σκυλί που σέρνεται.

protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΒΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΩΣΤΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΜΑΛΑΚΟ

Comments are closed.