Σκληρή δήλωση για Σκοπιανό από στρατηγό Φ.Φράγκο κατά Α.Τσίπρα: «Την προδοσία πολλοί αγάπησαν – Τον προδότη ουδείς»!

Κοινοποίηση:
1

Σε μια δήλωση-φωτιά προχώρησε ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος κατά του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα για την συμφωνία αποδοχής «μακεδονικού έθνους» και «μακεδονικής» γλώσσας στα Σκόπια.

Στην δήλωση χαρακτηρίζει ουσιαστικά «προδότη» τον Α.Τσίπρα για την συγκεκριμένη συμφωνία. Ας δούμε ολόκληρη την δήλωση: «Το τραγικό που κατόρθωσε ο κ. Τσιπρας με την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, της ταυτότητος και της γλώσσας στους Σλαβοβούλγαρους των Σκοπίων είναι να διχάσει τους Έλληνες. Να γνωρίζει καλά ότι: Την προδοσία πολλοί  αγάπησαν. Τον προδότη, ουδείς».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. STRATIGE ORGANOTHITE , EPANASTASI TORA ,AURIO THA INE ARGA,EPANASTASI TORA ,OLOUS TOUS PRODOTES MAZEMA KE APEFTIAS STO STRATIOTIKO DIKASTIRIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΑΝΤΕ ΚΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΟΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    Α ΟΡΕ ΜΑΤΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ, ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΗΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΕΤΗΣΩ.

  3. Λόγια λόγια…. Όταν είχαμε τα κλειδιά από τα άρματα στρατηγέ, να είναι καλά ο μισθός, μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει ναι; Ο Παπαδόπουλος δε μιλούσε πολύ ούτε είχε FB. Είχε κάτι @@ ΝΑ και έκανε ότι του έλεγε η ηθική του και ο όρκος που έδωσε προς τη σημαία. Ένας τρελός με καρκίνο τελικού σταδίου μας σώζει μόνο με ένα γιλεκάκι ΤΝΤ.

    1. Τι κάθεσαι και αυνανίζεσαι ρε Κάλαχαν, να στο στείλω το γιλέκο ?

Comments are closed.