”Σιδερόφραχτος” Ψηνάκης, απροστάτευτος Μαραθώνας! Παράτησε τους πολίτες στη μοίρα τους ο “τσίγκινος”!

Κοινοποίηση:
psinakis

Κι ενώ η κατάσταση τον δήμο Μαραθώνα επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα δραματικά, ο Ηλίας Ψηνάκης έχει ως μόνη μέριμνα την ενίσχυση της προσωπικής του φρουράς!
Η εικόνα στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν πρωτοφανής. Εκτός από τους μόνιμους δύο αστυνομικούς της Ελληνικής Αστυνομίας που τον συνοδεύουν, ο δήμαρχος Μαραθώνα σύμφωνα με πληροφορίες προσλαμβάνει εκτάκτως στις συνεδριάσεις και δύο έξτρα σωματοφύλακες για να τον φυλάνε! Αυτό όμως που προκάλεσε αίσθηση ήταν η παρουσία διμοιρίας των ΜΑΤ με πλήρη εξάρτηση έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων. Κι όλα αυτά την ώρα που ο Μαραθώνας δεν διαθέτει καν αστυνομικό Τμήμα και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών βρίσκεται στο ναδίρ.
Ο κ. Ψηνάκης σε…ρόλο Τραμπ με την προσωπική του φρουρά δεν αντιλαμβάνεται ότι η κοινωνία θυμίζει ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί για την υπόθεση ΧΥΤΑ Γραμματικού. Η αγανάκτηση ξεχείλισε και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο όπου όλοι πλέον έχουν καταλάβει πως ο κ. Ψηνάκης κινείται σε ευθεία γραμμή με την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου.
Προφανώς ο κ. Ψηνάκης έχει πάρει τις αποφάσεις για το πολιτικό του μέλλον, το οποίο δεν περιλαμβάνει τον Μαραθώνα, που έχει γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Το θέμα είναι τι θα γίνει στον ενάμισι χρόνο που υπολείπεται ως τις δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2019. Και κυρίως με το ”καυτό” θέμα του ΧΥΤΑ.

ΠΑΠ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Εξάρτηση από τα ναρκωτικά, αλλά στρατιωτική εξάρτυση…Να ανοίγετε και κανένα βιβλίο ή λεξικό…

  2. Όσο για το τσίγγινος, ποτέ δεν το έκρυψε αντίθετα από κάτι γλάστρες της Μενεγάκη που έμειναν στην αφάνεια και ξαφνικά έβγαλαν αγκαθάκια.

  3. Αν τους πληρώνει ο ίδιος από δικά του χρήματα, να έχει 500 δεν με νοιάζει, φοβήθηκε με τον μαλάκα τον Μπουτάρη και φυλάει τώρα τον κώλο του.

Comments are closed.