ΣΑΛΟΣ με τον «ψαρά» που φωτογραφήθηκε ΟΛΟΓΥΜΝΟΣ καβάλα σε… νεκρό καρχαρία! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
karxarias

Εκατοντάδες φιλόζωοι κοινοποιούν τη φωτογραφία αναζητώντας την ταυτότητά του

Μια αλλόκοτη έρευνα έχει ξεκινήσει στον κόσμο του Ίντερνετ από φιλόζωους που αναζητούν την ταυτότητα του στρουμπουλού κυρίου ο οποίος φωτογραφήθηκε γυμνός καβάλα σε έναν… νεκρό καρχαρία, θέλοντας ενδεχομένως να πανηγυρίσει με αυτόν τον άθλιο τρόπο για την πετυχημένη ψαριά του.

Πολλές φιλοζωικές οργανώσεις έχουν εκφράσει αγανάκτηση για αυτήν την απαράδεκτη αυτή εικόνα, η οποία κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα στα social media, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό ποιος την πρωτοδημοσίευσε, πότε τραβήχτηκε και ποιος απεικονίζεται σ’ αυτήν.

Εκατοντάδες χρήστες έχουν αναρτήσει σκληρά σχόλια για τη στάση του άνδρα, χαρακτηρίζοντας την έμπνευσή του να ποζάρει με αυτόν τον τρόπο «ελεεινή», «υποτιμητική για το θήραμά του» και «γελοία».

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση μας παρουσιάστριας τηλεοπτικής εκπομπής περιβαλλοντικής θεματολογίας που έγραψε εξοργισμένη: «Ποιος είναι αυτός ο άνδρας; Αναδημοσιεύστε, βρείτε τον και ρωτήστε τον γιατί το έκανε αυτό. Τι αστείο βρίσκει στο να εξευτελίζει ένα σφαγμένο ζώο;»

Ο σάλος που έχει προκληθεί από τις χιλιάδες αναδημοσιεύσεις της φωτογραφίες έχει βάλει σε… μπελάδες άνδρες που μοιάζουν με τον εικονιζόμενος. Ένας από αυτούς, ο Jim McElwain, ο οποίος εργάζεται ως προπονητής φούτμπολ στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, αναγκάστηκε να εκδώσει μια ανακοίνωση ότι δεν είναι ο άνδρας της φωτογραφίας, όταν δεκάδες φοιτητές άρχισαν να του στέλνουν εξοργισμένα μηνύματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ναζιστης ειναι και προσπαθει να αποδηξει τον ανδρισμο του…!!!

  2. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΕΝΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΣ!!!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ? ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ ΚΤΗΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΖΩΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ

Comments are closed.