Ραγδαίες εξελίξεις: Εξαφάνιση 13χρονου Περιστέρι -«Εγώ τον πήγα στο Γαλάτσι» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
13xronos-thanasis

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του 13χρονου Θανάση μετά το Amber Alert που έχει ενεργοποιηθεί για την εξαφάνιση του από το Περιστέρι Αττικής από το σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» – Ποιος μετέφερε στο Γαλάτσι τον ανήλικο και ποιος τον παρέλαβε…

Η καταγγελία προβλήθηκε στο δελτίο του Alpha, όταν ένας οδηγός ταξί επικοινώνησε με την Αστυνομία και είπε ότι μετέφερε το παιδί από το Περιστέρι στο Γαλάτσι το βράδυ της Παρασκευής (23/03). Όπως είπε το παιδί του ζήτησε να το μεταφέρει στο Γαλάτσι και εκεί το παρέλαβε μία γυναίκα. Ο ταξιτζής δήλωσε σίγουρος, ότι το παιδί που μετέφερε ήταν ο 13χρονος. Όπως μάλιστα αποκάλυψε, στο Γαλάτσι τον παρέλαβε μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο Γαλάτσι και βρήκαν τον πατέρα και τη γιαγιά του παιδιού. Και οι δύο, σύμφωνα με τον Alpha, είπαν πως το παιδί δεν κατέληξε σε εκείνους.

Το 13χρονο αγόρι ζούσε στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Περιστέρι από τον Ιούλιο του 2014 όταν απομακρύνθηκε από το ακατάλληλο οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο Θανάσης έφυγε από το σπίτι του για το φροντιστήριο αγγλικών, χωρίς να πάρει χρήματα από τον κουμπαρά του, χωρίς καν να πάρει μπουφάν και ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς περίμενε την προγραμματισμένη ομαδική δραστηριότητα με τα υπόλοιπα παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκτιμά ότι δεν τίθεται θέμα φυγής του παιδιού, αφού δεν πήρε μαζί του ούτε χρήματα, ούτε καν το μπουφάν του. Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος επισήμανε πως «δεν μπορεί να χάθηκε έτσι» υποστηρίζοντας πως τρίτοι «άρπαξαν» το αγοράκι, πιθανόν από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του Alpha.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: