ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΣΟΚ ΤΟΥ 1941 δείχνει το μέλλον του πλανήτη- Που τοποθετούν την Ελλάδα-Απέραντη αυτοκρατορία η Ρωσία-Απομονωμένη η Τουρκία χωρίς την Κωνσταντινούπολη

Κοινοποίηση:
XARTIS2

Παγκόσμιος χάρτης που σχεδιάστηκε την περίοδο του 1941 και επιβεβαιώθηκε κατάτα χρόνια του “Ψυχρού Πολέμου”, κυριαρχεί σε συζητήσεις των λόμπι της Νέας Τάξης Πραγμάτων και το τελευταίο διάστημα επαναπροβάλλεται από ύποπτα κέντρα “χάραξης” γεωπολιτικών επιδιώξεων. Ο χάρτης είναι αναλυτικός, περίεργα εμπεριστατωμένος και εξακολουθητικά προφητικός γεγονός που βάζει σε εξωφρενικές σκέψεις όχι μόνον τους συνωμοσιολόγους αλλά και τις πολιτικές ηγεσίες των πανίσχυρων του πλανήτη. Κάποιοι προσπαθούν να μας πουν ότι έτσι πιθανόν να είναι ο κόσμος τα επόμενα πενήντα χρόνια υπό την αυστηρή καθοδήγηση των κληρονόμων όσων των χάραξαν.

-Ο χάρτης με το κείμενο που ακολουθεί θα σας φέρει πάρα πολλούς συνειρμούς. Πολλοί από σάς ίσως και να τον βρουν ανατριχιαστικά προφητικό.

Περίληψη των χαρακτηριστικών του χάρτη

• Οι Η.Π.Α. θα κατάπιναν τον Καναδά και το Μεξικό (από τότε σχεδίαζαν τη NAFTA!), τη Γροιλανδία (!) και μέρος της Ινδονησίας. Απεικονίζονται με μπλε και γενικά καταλαμβάνουν πολύ μεγαλύτερη έκταση από τα σημερινά τους σύνορα..

• Οι “Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης” (που δεν θα συμπεριλάμβαναν Ιρλανδία, Ελλάδα και Αλβανία), είναι μωβ.

• Η Γερμανία είναι αμφίβολη ακόμα, αλλά μάλλον θεωρούσαν ότι θα έπεφτε στο μερίδιο του Στάλιν.

• Οι “Ηνωμένες Πολιτείες της Σκανδιναβίας” δεν θα ήταν μέρος της Ευρώπης.

• Προσέξτε την προσχεδιασμένη ίδρυση της “Δημοκρατίας της Εβραϊκης Γης” (“Hebrewland”)–αφού τότε δεν είχε ακόμα αποφασιστεί πώς θα ονομάσουν το σημερινό Ισραήλ– 7 χρόνια πριν την ίδρυσή της!

• Η Βρετανία, το Γιβραλτάρ, η Κύπρος, το Σινά, η Μαδαγασκάρη, μέρος της Ινδονησίας, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία κλπ. θα ήταν η “Βρετανική Κοινοπολιτεία των Εθνών”.

• Η ΕΣΣΔ θα ήταν λίγο-πολύ αυτό που προέκυψε για τον Στάλιν μετά τον πόλεμο, αλλά πακέτο με Φινλανδία και Ιράν.

• Σχεδίαζαν “Ηνωμένες Πολιτείες της Νότιας Αμερικής”.

• Μια “Ένωση Αφρικανικών Δημοκρατιών”.

• Τις “Ηνωμένες Δημοκρατίες της Κίνας” (που θα είχαν καταπιεί την Κορέα, το Βιετνάμ, κτλ, κτλ).

• Τους Σαουδάραβες με Συρία, Ιράκ κτλ θα τους ονόμαζαν “Ομοσπονδία Αραβικών Δημοκρατιών”.

• Η Τουρκία είναι μόνη της, έξω από την Ευρώπη και χωρίς το Ευρωπαϊκό της τμημα, που περιλαμβάνει την Κωνσταντινούπολη. Η Ιαπωνία μόνη της. Ήταν επικίνδυνη αυτή.

 

ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Ο ΧΑΡΤΗΣ

 

Ο Thomas Moriarty, Ιρλανδός ιστορικός, ανακάλυψε πρόσφατα έναν παγκόσμιο χάρτη της Νέας Τάξης, σχεδιασμένο από το 1941, που δείχνει μια πρόταση επαναδόμησης του κόσμου μετά τη νίκη των συμμάχων(όπως αναφέρει το www.globalresearch).

XARTIS1

Ο χάρτης εκδόθηκε στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ στις αρχές του 1942. Είχε τίτλο “Χάρτης-σχέδιο του μεταπολεμικού κόσμου της νέας τάξης πραγμάτων” και είχε σχεδιαστεί ένα χρόνο νωρίτερα από κάποιον Maurice Gomberg, με σκοπό να αποτυπώσει μια πρόταση επαναδόμησης του κόσμου μετά την αναμενόμενη νίκη της Συμμαχίας επί των δυνάμεων του Άξονα.

Ο τίτλος του αναφέρεται στη “Νέα Τάξη Πραγμάτων”, μια ασαφή έννοια, της οποίας οι ορισμοί είναι συχνά αντιφατικοί μεταξύ τους.

XARTIS3

Μια από τις πιο πρόσφατες αναφορές στην ΝΤΠ από ισχυρό πολιτικό ηγέτη έγινε από τον πατέρα του τέως προέδρου των ΗΠΑ, επίσης πρόεδρο George Bush (τον “πρεσβύτερο”), ο οποίος ανοιχτά και απροκάλυπτα χρησιμοποίησε τον όρο “Νέα Τάξη Πραγμάτων” για να ανεφερθεί στις επιδιώξεις των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της μεταψυχροπολεμικής περιόδου.

Και όμως, ο όρος “Νέα Τάξη Πραγμάτων” προηγήθηκε κατά πολύ της περιόδου του ψυχρού πολέμου και των δύο παγκόσμιων πολέμων. Κάποιοι ίσως να πουν — και εδώ αγγίζουμε κάπως πρόωρα τα όρια της συνωμοσιολογίας — ότι η έννοια χρονολογείται από τη ρωμαϊκή εποχή, όπως καταμαρτυρεί ένα απόφθεγμα του Ρωμαίου ποιητή Βιργίλιου που είναι τυπωμένο στο πίσω μέρος της Μεγάλης Σφραγίδας των ΗΠΑ. Διακρίνεται επίσης από το 1935 –αυτό ίσως έχει κάποια σημασία, ίσως και όχι– στην πίσω πλευρά του χαρτονομίσματος του ενός δολαρίου, όπου διακρίνεται καθαρά η φράση “Novus Ordo Seclorum”, που σημαίνει κυριολεκτικά “Η νέα τάξη των αιώνων”.

 

Στο κάτω μέρος του χάρτη περιέχεται το εξής υπόμνημα για τις περιοχές που απεικονίζονται με διαφορετικά χρώματα:

 

• Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (ΗΠΑ)

• Η Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών (ΕΣΣΔ)

• Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Νότιας Αμερικής (ΗΠΝΑ)

• Η Ένωση Αφρικανικών Δημοκρατιών (ΕΑΔ)

• Η Ομοσπονδία Αραβικών Δημοκρατιών (ΟΑΔ)

• Η Ομοσπονδία Δημοκρατιών της Ινδίας (ΟΔΙ)

• Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Κίνας (ΗΠΚ)

• Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Σκανδιναβίας (ΗΠΣ)

• Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης (ΗΠΕ)

• Βρετανική Κοινοπολιτεία των Εθνών (ΒΚΕ)

Στα μικρότερα κράτη συγκαταλέγονταν η Ιρλανδία (ολόκληρη), η Ελλάδα (που περιελάμβανε την Αλβανία), η Τουρκία (εκτός της Ευρωπαϊκής Τουρκίας), η “Εβραϊκή Γη” (σημερινό Ισραήλ και Ιορδανία) –η ίδρυσή της θα πραγματοποιούνταν επτά χρόνια μετά την κατασκευή του χάρτη!– και η Ιαπωνία. Όπως βλέπουμε, οι τρείς δυνάμεις του Άξονα (Γερμανία, Ιταλία και Ιαπωνία) θα παρέμεναν σε “απομόνωση” ώσπου να επανενσωματωθούν στην “οικογένεια” των εθνών. Δεν αποκλείεται ο κύριος Gomberg να οφείλει μέρος της έμπνευσής του για τη δημιουργία αυτού του χάρτη στον Αμερικανό πρόεδρο Franklin D. Roosevelt.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

 1. καλα ρε το πιο ευχαριστο οτι θα πραγματοποιηθει ο μεγαλος ποθος των επαναστατων της επαναστασης του 21 κανενας σας δε το δε?οτι η ελλαδα θα γινει ενα με το συγγενικο λαο της την αλβανια?ιστορικη δικαιωση

 2. H KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ…ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΠΟΛΗ….ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΠΡΟΣ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΛΟΥΦΑΞΟΥΝ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ Ή ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ…

  1. σωστά , και εγώ αν είχα μια σπιταρόνα σε μια από τις πιο γραφικές πόλεις της ευρώπης, αν είμουν εργαζόμενος, αν είχα την οικογένειά μου, θα τα παράταγα όλα, σπίτια αμάξια δουλιά για να πάω να ζήσω σε μια παράγκα στου διαόλου τη μάνα να με βομβαρδίζουν τζιχαντιστές για να λέω ότι μένω κουρδιστάν και να δώσω το σπίτι μου σε κανα χρυσαύγουλο να λέει ότι πήρε την πόλη

   είστε πανηλίθιοι και άρρωστοι ψυχικά

 3. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΛΟΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΕ;ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ 15.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!!!!!!!!!ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΜΙΣΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΝΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.

  1. τους δικους μας τοτε πως τους εδιωξαν και τους πηραν τις περιουσιες τους;οποτε και ΄μεις με το ιδιο νομισμα!οι πιο πολλοι ειναι απο εσωτερικη μεταναστευση, να πανε απο εκει που ηρθαν απο την ανατολια!

  2. ρωτησε τους γονεις σου, γιατι ισως να εισαι νεαρης ηλικιας,
   αν επι χουντας ειχε καποιος τη δυναμη να ψελλισει οτι ηταν αριστερος…

   το ιδιο συμβαινει και με τη χουντα των τουρκομογγολων
   25 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!

 4. και γιατι δεν μαϛ την εδωσαν πισω;τρειϛ φορεϛ απελευθερωθηκε η βορεια ηπειροϛ!

  1. ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ…

Leave a Response