ΠΡΟΣΟΧΗ!- Έχεις ΠΑΙΔΙ στο ΣΧΟΛΕΙΟ; Επίδομα 300 ευρώ το μήνα!!!

Κοινοποίηση:
ΠΑΙΔΙ

To ποσό των 300 ευρώ θα λαμβάνουν οι γονείς με χαμηλά εισοδήματα (ετήσιο οικογενειακό εισόδημα όχι πάνω από 3000 ευρώ) που τα παιδιά τους φοιτούν στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Δικαιούχοι της εισοδηματικής ενίσχυσης είναι οικογένειες, συμπεριλαμβανομένων και των μονογονεϊκών, Ελλήνων υπηκόων και υπηκόων κρατών-μελών της Ε.Ε., που έχουν ανήλικα τέκνα που φοιτούν σε δημόσια σχολεία υποχρεωτικής εκπαίδευσης, εφόσον το ετήσιο οικογενειακό εισόδημά τους δεν υπερβαίνει το ποσό των τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ.

Ως ετήσιο οικογενειακό εισόδημα νοείται το συνολικό ετήσιο φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό, καθώς και το απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο, εισόδημα του φορολογούμενου, της συζύγου του και των ανήλικων τέκνων του από κάθε πηγή.

Ως υποχρεωτική εκπαίδευση, νοείται η φοίτηση του μαθητή στις τάξεις του δημοτικού σχολείου και του γυμνασίου.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

(Σύμφωνα με την αρίθμ. 2/46354/0026/20-07-2012 Υ.Α.)

Βεβαίωση του Διευθυντή Σχολικής Μονάδας περί εγγραφής και κανονικής φοίτησης του τέκνου κατά το σχολικό έτος που έληξε. (2013-2014)

Αίτηση δικαιούχου.

Αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος φόρου εισοδήματος του οικονομικού έτους για το οποίο αιτείται η εισοδηματική ενίσχυση (δηλ. εισοδήματα προηγούμενου έτους 2013).

Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης του δικαιούχου (πρόσφατο).

Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 περί μη είσπραξης της οικονομικής ενίσχυσης άλλη φορά για το ίδιο έτος (επισυνάπτεται).

Φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ).

Με τη λήξη του σχολικού έτους οι δικαιούχοι της εισοδηματικής ενίσχυσης υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις στο διευθυντή του σχολείου.

Οι αιτήσεις των δικαιούχων, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά διαβιβάζονται από τον Διευθυντή του σχολείου στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με iokh.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

 1. Ισλαμιστές με 4-6 παιδιά κονομα 2,000.00€ καλή Εποίκηση βίαια στην Ελλάδα με Ανθελληνες προδότες πολιτικούς και Ε.Ε. και Σορος.

 2. Γύφτοι εκατομμυριούχοι και λαθρομετανάστες με τήν βία έποικοι.
  Ανθελληνες προδότες πολιτικοί

 3. Φωτογραφικός νόμος για γύφτους και αλβανούς.
  Εσύ Έλληνα μαλάκα, έχεις τεκμήριο διαβίωσης 3.000 ευρώ, οπότε αποκλείεσαι αυτόματα.

 4. Με το τελευταίο μνημόνιο έχει καταργηθεί από ΜΆΗ 2017 .Ψάξτε το και μη παραπληροφορείτε τον κόσμο….

 5. ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ??????…………ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ……ΜΑΥΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ……

  1. Εσυ σκασε και κολυμπα ,στον καναπε σου γρηγορα παρεα με την μακακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτό γινεται και στην Γερμανια ,ο Γερμανος παιρνει 1600 ευρω και ο τουρκος με πεντε παιδια 10000 ευρω !!!!!!!!!!!!!

Leave a Response