Αποκάλυψε βιβλίο παιδεραστών σε μαθητική βιβλιοθήκη! Φρίκη και ΣΟΚ με όσα γράφονται μέσα

Κοινοποίηση:
vivlia_sxoleio (1)

Σήψη!!!

Ο πάστορας John Amanchukwu μίλησε αυτή την εβδομάδα σε μια συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ανεξάρτητης σχολικής περιφέρειας Midland στο Τέξας, διαβάζοντας περιεχόμενο από ένα βιβλίο παιδεραστικού περιεχομένου που βρίσκεται στα ράφια ενός από τα λύκεια της περιοχής.

Διαβάζοντας αποσπάσματα από το βιβλίο ο Amanchukwu φάνηκε να κάνει τα μέλη του σχολικού συμβουλίου να αισθάνονται άβολα με την εξαιρετικά απρεπή γλώσσα που υπάρχει στη βιβλιογραφία.

Το βιβλίο περιγράφει λεπτομερώς έναν πατέρα και μια μητέρα που κακοποιούν σεξουαλικά την κόρη τους από την ηλικία των πέντε ετών και συνεχίζουν σε όλη την εφηβεία της.

Ο Amanchukwu πήγε σε πολλές ενότητες από το μυθιστόρημα που περιείχε μερικές από τις πιο απρεπείς γλώσσες που έχετε ακούσει.

Αφού διάβασε το παιδοφιλικό και πορνογραφικό υλικό, ο πάστορας εστίασε την προσοχή του στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, λέγοντας: «Αυτό πρέπει να αφαιρεθεί απόψε! ».

Το πλήθος χειροκρότησε καθώς ο Amanchukwu συνέχισε: «Θέλω να πω σε αυτούς τους άνδρες σε αυτό το πάνελ, αν δεν το αφαιρέσετε, είστε είτε αλήτες είτε διεστραμμένοι!

«Αφαιρέστε τα σκουπίδια!» φώναξε καθώς αστυνομικοί πλησίαζαν στην εξέδρα για να τον συνοδεύσουν έξω από το κτίριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: