Πανεθνικό Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (13/5): «Η Ελλάδα δεν αιχμαλωτίζεται» – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ πασίγνωστος φιλέλληνας ηθοποιός

Κοινοποίηση:
IMG_6076

Με βασικό σύνθημα «Η Ελλάδα δεν αιχμαλωτίζεται» διεξήχθει με επιτυχία η πρώτη συνέντευξη τύπου στα Γιάννενα, στο ξενοδοχείο Ήπειρος Παλλάς, για το Πανεθνικό Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα(13/5), παρουσία όλων των τοπικών τηλεοπτικών , διαδικτυακών , ραδιοφωνικών και έντυπων ΜΜΕ, αλλά και πολιτών των Ιωαννίνων.

Συγκίνηση με την τοποθέτησή του προκάλεσε ο διεθνώς δημοφιλής ηθοποιός, από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην τηλεοπτική αμερικανική σειρά «Σπάρτακος» , Manu Bennett, που μέσω των πολυάριθμων ταξιδιών του στον πλανήτη, επεσήμανε τον κίνδυνο να εξαφανιστούν έθνη , παραδόσεις, πολιτισμοί εξαιτίας της ισοπεδωτικής παγκοσμιοποίησης , μίλησε με συγκλονιστική αγάπη για την Ελλάδα που γέννησε τη Δημοκρατία και έδωσε το φως της γνώσης παγκοσμίως και ως λάτρης της ιστορίας του Μαραθώνα, κάλεσε τους Έλληνες να εμπνευστούν από το Μιλτιάδη και να αγωνιστούν για την ελεύθερη και αξιοπρεπή διαβίωσή τους.

Ο Bennett είχε έρθει πριν δυο χρόνια καλεσμένος στην Ελλάδα της Γεωργίας Μπιτάκου, πραγματοποιώντας μαζί της οδοιπορικό προβολής της Ελλάδας και είχε μαζί του παλιό κλειδί Μανιάτικου Πύργου που του χάρισαν στο Φλομοχώρι, τονίζοντας συμβολικά, πως πάντα υπάρχει «κλειδί» για την πόρτα που οδηγεί στην ελευθερία!

Στο τέλος τραγούδησε στα Ελληνικά και τραγούδι σχετικά με το «Νενικηκαμεν» του Φιλιππιδη που έχει ο ίδιος συνθέσει στα πλαίσια σεναρίου που γράφει εμπνευσμένο από το Μαραθώνα.

Η δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου και εκ των διοργανωτών , ανέλυσε τα προτάγματα του Συλλαλητηρίου, αναφορικά με την άμεση απελευθέρωση των δυο αιχμαλώτων Ελλήνων Στρατιωτικών Κούκλατζη ,Μητρετώδη , στην ανάγκη αποτροπής της προδοσίας της Μακεδονίας, επεσήμανε επιπλέν τα θέματα της αντισυνταγματικότητας των παράνομων μνημονίων , το έλλειμμα Δημοκρατίας , τις οδυνηρές συνέπειες που βιώνει ο Ελληνικός λαός λόγω των αντισυνταγματικών δανειακών συμβάσεων που οδήγησαν στην οικονομική εξαθλίωσή του , στην απώλεια εθνικής κυριαρχίας και στη δημιουργία σειράς εθνικών επικίνδυνων θεμάτων με τελευταία τραγωδία το θάνατο του σμηναγού Γ.Μπαλταδώρου ενώ επέστρεφε από αναχαίτιση.

Ζήτησε από όλα τα πατριωτικά κινήματα και τους πολίτες των Ιωαννίνων να συσπειρωθούν και να κατέβουν στην Αθήνα στις 13/5 προκειμένου οι φωνές να ενωθούν με των υπολοίπων Ελλήνων, εφαρμόζοντας το άρθρο 120 του Συντάγματος και διεκδικώντας τη διακυβέρνηση της Πατρίδας όπως οριζει η βασική αρχή του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.

Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Θανάσης Κολυβάς, μέλος του πατριωτικού αντιστασιακού κινήματος Διέξοδος.

Παρευρέθησαν επιχειρηματίες της περιοχής , πρωταθλητές γνωστοί, εθνοφύλακες , ακτιβιστές, συγγραφείς και σχεδόν σύσσωμοι οι δημοσιογράφοι .

Μέχρι τώρα το συλλαλητήριο στηρίζουν ενώσεις και κινήματα της Κύπρου, της Ομογένειας Αμερικής, η Παμμακεδονική Ελλάδος- Αυστραλίας, πολιτιστικοί σύλλογοι , πατριωτικά κινήματα , Γαλλικά κινήματα κλπ

IMG_6066 IMG_6062 IMG_6040

IMG_6133 IMG_6099 IMG_6076

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΣΥΣΠΙΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΘΑ ΑΦΑΝΗΣΤΕΙ Η ΓΗ ΘΑ ΑΦΑΝΗΣΤΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  2. ΒΡΕ ΑΙ ΠΝΙΞΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ

  3. Γκαβλιαρα η μαντάμα….μονο για χυσιμο κανει η φασιστρια!!!

  4. Μπράβο παιδιά..Θα βουλιάξουμε όλοι οι Έλληνες,και πάλι την Αθήνα..Είμαστε μαζί σας..Έξω οι Εθνοπροδότες που τα ξεπούλησαν όλα,από την Ελλάδα μας.Η Ελλάδα στους Έλληνες..

Comments are closed.