Πήγε στην παραλία για ροματζάδα και τον… τουλούμιασαν στο ξύλο!

Κοινοποίηση:
couple-at-beach

Πήγε να ζητήσει βοήθεια, αλλά και αντί για αυτή δέχτηκε ένα γερό χέρι άγριο ξύλο που τον έκανε να φύγει όπως και όπως από την όμορφη παραλία της Δυτικής Αχαΐας, στην οποία είχε πάει με την ερωμένη του. Ο λόγος για έναν άνδρα από την Ηλεία και πιο συγκεκριμένα από τον Πύργο και βρέθηκε «προσκεκλημένος» για δουλειές στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας.

Ένα βράδυ λοιπόν παίρνοντας στο πολυτελές αμάξι του και την ευκαιριακή ερωμένη του, μία κοπέλα από την περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, πήγε στην παραλία των Αλυκών για να απολαύσει έρωτα, με θεά τον Πατραϊκό. Το κακό για αυτό ήταν ότι όταν τελείωσε και πήγε να φύγει από την παραλία του αμάξι του «κόλλησε» στην άμμο. Κάλεσε δια μέσω τηλεφώνου έναν άνθρωπο που γνώριζε από τις δουλειές του για να πάει να τον βοηθήσει. Αυτός πήγε, φέρνοντας όμως μαζί του και άλλους τέσσερις «φουσκωτούς» που τον έκαναν «τουλούμι» στο ξύλο.

Ο τύπος είχε προηγούμενα στην Κάτω Αχαΐα και το πλήρωσε από εκεί που δεν το περίμενε. Τώρα, έχει καταφύγει για βοήθεια προς Αθήνα μεριά, όπου εκεί έχει «άκρες», όπως λέγεται, ζητώντας βοήθεια για να δώσει την απάντηση του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. τι μαλακιες ειδησεις ειναι αυτες – εναςε τσοχλαναρας με ακριβο αυτοκινητο και με πουτανιδιο να πηδιεται στην παραλια

Comments are closed.