Πήγε στην Κηδεία του Μητσοτάκη με τον Σταυρό Ανάποδα; (video)

Κοινοποίηση:
teos-anna-maria

 

Το τελευταίο «αντίο» προς τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

έδωσε και ο τέως βασιλιάς, Κωνσταντίνος, υποβασταζόμενος από την Άννα-Μαρία.

Όμως…

Παρατηρούμε κάτι παράξενο ή παράδοξο…

Ο σταυρός που φοράει στον λαιμό της η Άννα-Μαρία κρέμεται ανάποδα…

Άραγε αυτό είναι σύμπτωση;

Μπορεί να έκανε λάθος;

Δείτε τις εικόνες:

anapoda.jpg2 anapoda1

Ωστόσο, όπως φαίνεται να προκύπτει από διάφορα σχόλια στο FB και αλλού, ο σταυρός που φοράει η Άννα-Μαρία είναι ισοσκελής, ενώ εκείνο που δίνει την εντύπωση του ανάποδου σταυρού είναι ο κρίκος που συνδέει το πάνω μέρος του με την αλυσίδα απ’ όπου κρέμεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Καλα,τετοια πνευματικη συσκοτιση πια??Ουτε τ’αυτονοητα δεν καταλαβαινουμε..??Εννοειται πως ειναι αναποδος σταυρος,οπως εννοειται πως ειναι Χριστομαχοι-σατανολατρες,μελη μασωνικων στοων!!Και ναι,ηρθε πλεον ο καιρος να εκδηλωθουν δημοσια πια,γιατι υπαρχει τετοια ασχετοσυνη απο μερους μας,τετοια αγνοια,τετοια αδιαφορια,που τα οργανα του σατανα αλωνιζουν πλεον ελευθερα κ απροκαλυπτα!Και να’στε σιγουροι πως ολ’αυτα τα τσιπαρισμενα ΝΟΥΜΕΡΑ στρωνουν κοκκινο χαλι στον παγκοσμιο ηγετη που ετοιμαζουν,τον αντιχριστο,και που θα θελησει να χαραξει-τσιπαρει κ ολους εμας.Μη δελεαστει κανεις απ’τα πλουτη κ την δοξα(ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ)που εχουν αυτα τα ΘΥΜΑΤΑ κ μην τσιπαριστει για κανεναν λογο!!Και αν θελετε να τους πικαρετε ακομη περισσοτερο,φορεστε εναν ΚΑΝΟΝΙΚΟ σταυρο κ δη ξυλινο διαβασμενο με ΠΙΣΤΗ κ ΓΝΩΣΗ γι’αυτο που κανετε,κ κατι τετοιοι θ’αρχισουν να τσιμπιωνται για το πως ειναι δυνατον παρ’ολες τις τοσες δυσκολιες που βιωνουν οι συγχρονοι Ορθοδοξοι,να ομολογουν κ να λατρευουν ακομη Αυτον Τον ταπεινο ξυλουργο??!!Εμμ,ελα που Αυτος ο ξυλουργος ηταν,ειναι κ θα ειναι Αυτος Ο Οποιος με την νεκρανασταση Του ξεφτιλισε τον δικο τους αρχοντα.αυτον του σκοτους!Κι Αυτος ο οποιος θυσιαστηκε κατεβαινοντας στη γη,για ν’ανεβουμε εμεις στη Βασιλεια Των Ουρανων.Κατι που δε θα δουν ουτε απ’το πλανηταριο οσοι<>κατα τ’αλλα κ διασημοι,φορανε αναποδο σταυρο!!

  2. Αυτος ο ανθρωπος αν ειχε μυαλο θα ηταν ακομη βασιλειας, αλλα μια ζωη βλακιες εκανε…….

  3. Μη βάζετε ερωτηματικό στο τέλος της επικεφαλίδας.Τον φορά ανάποδα τον Σταυρό η πατσαβούρα. Μην αφήνετε περιθώρια αμφισβήτησης.Εχουν γίνει τόσοι πολλοί οι άθεοι που πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε στα ίσια,σκληρά και χωρίς έλεος. Όποιος δείχνει έλεος, χάνει

    1. Τι θα τους κανετε δηλαδή τους αθεους εσεις οι καλοι χριστανοι?

Comments are closed.