Ο χάρτης του success story που σαρώνει στο διαδίκτυο

Κοινοποίηση:
foto1

Ένας χάρτης – σκίτσο που παρουσιάζει την Ελλάδα και το κατά τόπο «success story» κάνει το γύρω του διαδικτύου μέσω των social media.

 

Ξεκινώντας από τη Θράκη τα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών έχουν μετονομαστεί σε Πρότυπες Ειδικές Οικονομικές Ζώνες και κατηφορίζοντας στη Θεσσαλονίκη, η πόλη έχει μετονομαστεί σε Φουχτελονίκη ή αλλιώς πόλη του Μπουτάρ Πασά.

Συνεχίζοντας προς την Πίνδο το success story έφερε ένα φράγμα σε κάθε βουνό. Κατεβαίνοντας από τη Μακεδονία προς τη Στερεά Ελλάδα υπάρχουν «Χίλια χιλιόμετρα ασφαλτοστρωμένων διοδίων».

Φτάνοντας στην Αθήνα ο επισκέπτης γίνεται δεκτός σε ένα μεγάλο καζίνο όπου κρουπιέρης είναι ο Αντώνης Σαμαράς .

Στην Πελοπόννησο η Αχαΐα λόγω Μανωλάδας έχει μετατραπεί σε πρότυπος εργασιακός Παράδεισος, η Μάνη σε θέρετρο Γερμανών συνταξιούχων (έχουν αγοράσει πολλούς παραδοσιακούς πύργους), ενώ η Καλαμάτα μετατράπηκε σε Διεθνές Διαστημοδρόμιο.

Φυσικά το success story έφτασε και στην Εύβοια, την οποίο μετέτρεψε σε ένα τεράστιο αιολικό πάρκο, ενώ το Αιγαίο γέμισε από Τούρκους επενδυτές (πολεμικά αεροσκάφη και πλοία). Οι Κυκλάδες μετατράπηκαν σε νησιά προς ενοικίαση, ενώ η Κρήτη έγινε αυτόνομη τουριστική ζώνη γεμάτη όμορφες επισκέπτριες, αλλά και θηριώδεις ξενοδοχειακές μονάδες.

Το σκίτσο το υπογράφει ο ΝΙΚΟΛΑΣ

success-map
ΠΗΓΗ: redwire.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Που βλέπετε το κακό;
    Μακάρι να πετύχαινε και αυτό το σχέδιο.
    Δυστυχώς ούτε για τον τουρισμό, ούτε να εκμεταλλευτούμε τους λαθρομετανάστες σωστά, ούτε να αναπτύξουμε το Ελληνικό ούτε την Διαστημική Πύλη Καλαμάτας ΕΙΜΑΣΤΕ ικανοί.
    Γελάτε με τα χάλια μας!!

Leave a Response