Ο Τσίπρας ΕΦΤΑΣΕ στη Μόσχα! Δείτε το βίντεο…

Κοινοποίηση:
tsipras_mosxa_438_355

Νωρίτερα σήμερα το απόγευμα έφτασε στη ρωσική πρωτεύουσα, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Αύριο θα έχει συνομιλίες με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν για όλα τα θέματα.

Σημαντικές συνομιλίες για διμερή και περιφερειακά ζητήματα θα έχει στη Μόσχα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος τη Μ. Τετάρτη το μεσημέρι θα έχει συνάντηση στο Κρεμλίνο με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως αναφέρουν οι πηγές του ρεπορτάζ.

Το πρόγραμμα των επαφών ξεκινάει αύριο στις 10 το πρωί με κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στις 13:00 θα μεταβεί στο Κρεμλίνο όπου θα έχει κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο Πούτιν, που σύμφωνα με το πρόγραμμα θα διαρκέσει μία ώρα. Αμέσως μετά θα γίνουν οι διευρυμένες συνομιλίες με τη συμμετοχή των αντιπροσωπειών των δύο χωρών και θα υπογραφούν διμερείς συμφωνίες. Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις των δύο ηγετών.Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με προέδρους ομογενειακών συλλόγων.

Την Πέμπτη 9 Απριλίου ο πρωθυπουργός θα δώσει διάλεξη με θέμα «Ελληνο-ρωσικές σχέσεις και η Ευρώπη. Προκλήσεις και προοπτικές» στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας (MGIMO). Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί διαδοχικά με τον πρόεδρο της Κρατικής Δούμας, Σεργκέι Ναρίσκιν (Sergey Naryshkin) τον πρωθυπουργό, Ντμίτρι Μεντβέντεφ και τον πατριάρχη Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ.κ. Κύριλλο στην Ιερά Μονή Αγ. Δανιήλ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Συγχαρητηρια στον πρωθυπουργο μας.μπραβο αλεξη.

  2. Μπράβο ρε Μπράβο αυτό μόνο έχω να πώ !
    ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΧΑΠΑΚΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕΖΙΛΙ ΠΑΓΚΟΣΙΩΣ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ!!!!

    ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΗ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !

Comments are closed.