Οι ειδικοί αποφάνθηκαν! ΜΗΝ βγάζετε τις κάλτσες στο σεξ-Δείτε γιατί

Κοινοποίηση:
1

Αυτό που αποκάλυψε ενδελεχής επιστημονική έρευνα από το πανεπιστήμιο του Γκρόνινγκεν στην Ολλανδία, αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου ανδρών και γυναικών, την ώρα που κάνουν σεξ, αλλά και την στιγμή που φτάνουν σε οργασμό, δεν θα το λέγατε και… αναμενόμενο.
Και αυτό το απρόσμενο στο σεξ, έχει να κάνει με τις… κάλτσες. Στο πλαίσιο έρευνας για τις περιοχές εκείνες του εγκεφάλου που δραστηριοποιούνται περισσότερο την ώρα του οργασμού, οι ερευνητές διαπίστωσαν κάτι που δεν περίμεναν:

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες ήταν πιο εύκολο να φτάσουν σε οργασμό, όταν φορούσαν κάλτσες στα πόδια τους!
Αυτό προέκυψε, όταν τα περισσότερα ζευγάρια που είχαν σεξουαλική επαφή στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο εργαστηρίου με τους ανάλογους αισθητήρες και όργανα μέτρησης της εγκεφαλικής τους δραστηριότητας, διαμαρτυρύθηκαν ότι κρύωναν τα πόδια τους.

Οι ερευνητές τους έδωσαν τότε μερικά ζευγάρια καλτσών και στις επόμενες πράξεις συνουσίας που ακολούθησαν, παρατήρησαν ότι με τα πόδια τους πιο ζεστά, πλέον, οι συμμετέχοντες (άνδρες και γυναίκες) κατάφεραν να φτάσουν σε οργασμό σε ποσοστό 80% αντί για 50% που σημείωναν χωρίς να φορούν κάλτσες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Να φοράτε και τα ρούχα σας! Για να προλάβετε να φύγετε πριν γυρίσει σύζυγος

  2. ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΛΩ

  3. θα εχετε, αν μαζι με τις καλτσες φορατε και σανδαλια!!!

  4. ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΟΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΖΕΣΤΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

  5. Μυριζνε οι καλτσις μου… τεστουστερονη και την ερθιζουνε τη γκολφω πιοτερο!

  6. Όταν αυνανιζομαστε να τις φοράμε?ναι η όχι?

  7. Τι λένε οι ερευνητές,σώβρακα να φοράμε;Να δούμε ποιά άλλη παπαρολογία θα μας σερβίρουν…

Comments are closed.