Ν Ο Θ Ε Ι Α…Οι Εκλογές στην Ελλάδα, η SINGULAR LOGIC και ο Λόρδος Ρότσιλντ!

Κοινοποίηση:
rotsilnt

Κυκλοφορούν φήμες και ψίθυροι, αλλά και δημοσιεύματα των ΜΜΕ, ότι επίκειται ΝΟΘΕΙΑ των εκλογικών… αποτελεσμάτων μέσω Η/Υ, όπως σε κάθε εκλογή.

Η Παγκόσμια Κυβέρνηση-Δικτατορία δεν θα αφήσει τη «μπουκιά-Ελλάς, να φύγει από το στόμα της».

Προς ενημέρωση του Ελληνικού Λαού παραθέτουμε τα κάτωθι, παρμένα από τα ΜΜΕ.

Άλλα ψηφίζουμε το πρωϊ, και άλλα βγαίνουν το βράδυ.

Πράγματι είναι περίεργη η ύπαρξη της εταιρείας ηλεκτρονικών υπολογιστών SINGULAR LOGIC μέσα στο Ελληνικό Υπουργείο Εσωτερικών.

Κατελήθη πάσα έννοια ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!!!

Δεν υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ούτε στα υπουργεία μας. Παντού κάνουν κουμάντο οι δανειστές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου Μεγιστάνα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Την εταιρεία των ηλεκτρονικών υπολογιστών SINGULAR LOGIC την αγόρασε ο Λόρδος Ολιγάρχης ΡΟΤΣΙΛΝΤ πρόεδρος της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Αυτός ο άνθρωπος είναι παμφάγον όν, τίποτα δεν αφήνει να πέσει κάτω, είναι αρπακτικό πρώτης επιλογής, όλα τα αγοράζει, «όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει» λέει ο Λαός.

Η εταιρεία SINGULAR LOGIC είναι αυτή που μέσω των Η/Υ εκδίδει τα εκλογικά αποτελέσματα, και εμείς οι αφελείς τα πιστεύουμε. Σιγά μην άφηνε ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ τους εφιάλτες πολιτικούς, πιόνια του, απροστάτευτους.

Ο Λόρδος Επικυρίαρχος, Μεγιστάνας και Ολιγάρχης Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ βγάζει ότι αποτελέσματα θέλει. Βγάζει ότι κόμματα επιθυμεί. Βγάζει τους βουλευτές που είναι υπάλληλοί του, και έχουν συγγενικότητα με την δική του Εθνότητα.

Αυτό το πράττει μέσω των Η/Υ του Ελληνικού (υποτίθεται) Υπουργείου Εσωτερικών, για να εξασφαλίσει-σαν δανειστής και Κοσμοκράτορας- την ψήφιση όλων των Μνημονίων και εφαρμοστικών νόμων, που προστατεύουν τα συμφέροντά του. Ο Ελληνικός Λαός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Πρέπει ο εκάστοτε Υπουργός Εσωτερικών, να εξασφαλίσει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ από τον οποίον πληρώνεται, και ΟΧΙ τον Κοσμοκράτορα Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Χρόνια τώρα η εταιρεία SINGULAR LOGIC των Η/Υ, Σιωνιστικών συμφερόντων-ιδιοκτησίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έχει αναλάβει την διεξαγωγή των εκλογών, μέσω των προδοτών πολιτικών αχυρανθρώπων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με αποτέλεσμα να αμφισβητούνται όλα τα εκλογικά αποτελέσματα.

Έτσι ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάνει HACKING, – μέσω Η/Υ και ελέγχει την Ελληνική Δημοκρατία.

Έγκλημα κατά της πατρίδος έκαναν οι προδότες πολιτικοί εκείνοι που επέτρεψαν να πωληθεί στον Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ η εταιρεία των Η/Υ των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Αρχικά η SINGULAR LOGIC ήταν ιδιοκτησία της εταιρείας MIG, αυτή η εταιρεία την πούλησε στη Τράπεζα Πειραιώς, και η Τράπεζα τη πούλησε στο παμφάγον όν Μεγιστάνα και Παντοκράτωρα Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Αυτά τα γνωρίζουμε από τα ΜΜΕ.

Έπρεπε η τότε Ελληνική Κυβέρνηση να αγοράσει την SINGULAR LOGIC, να την κάνει Δημοσίου συμφέροντος, και όχι να αφήνει τον κάθε επιχειρηματία να κάνει κουμάντο, και να βάζει στο χέρι στα εκλογικά αποτελέσματα.

Εμείς ο Λαός, σαν εκλογικοί αντιπρόσωποι φροντίζουμε να μην κλαπεί ούτε μία ψήφος από τα κόμματα, ή από τους υποψηφίους βουλευτές, και ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάνει ότι θέλει!!!

Μας ενδιαφέρει η SINGULAR LOGIC διότι συνοψίζει τις καταμετρημένες ψήφους, και το αποτέλεσμα που βγάζει ανακοινώνει το Υπουργείο Εσωτερικών, και ο Λαός το πιστεύει. Τουλάχιστον το 1/3 των βουλευτών είναι της απολύτου εκλογής και επιλογής του Επικυρίαρχου Κοσμοκράτορα Λόρδου, Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Το παράλογο είναι ότι μια ιδιωτική εταιρεία εκδίδει τα αποτελέσματα, εν απουσία αντιπροσώπων των πολιτικών κομμάτων που αγωνίσθηκαν στις εκλογές.

Ποίος νόμος δίνει το δικαίωμα στο Υπουργείο Εσωτερικών να δίνει το πλέον νευραλγικό πόστο των εκλογών σε μιά ιδιωτική εταιρία;;;

Ο Ελληνικός Λαός ερωτά, είναι αξιόπιστα τα εκλογικά αποτελέσματα, ή ο Παντοκράτωρας Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ εκλέγει τους βουλευτές, και την εκάστοτε Ελληνική Κυβέρνηση;;; για εξασφαλίσει το παράνομο ΧΡΕΟΣ & τα Μνημόνια;;;(παράνομο και επαχθές το χαρακτήρισε πρόσφατα η εξεταστική επιτροπή της Βουλής).

Να σκεφθείτε ότι την εταιρεία αυτή την πληρώνει ο Ελληνικός Λαός εκ του υστερήματος, για να εκλέγει ο Μεγιστάνας Επικυρίαρχος ΡΟΤΣΙΛΝΤ τους εκλεκτούς.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

 1. Τι πραγματικά ισχύει και τι ορίζει το Π.Δ 26/2012

  ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 26/2012

  Κωδικοποίηση σ ενιαίο κείμενο των διατάξεων της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών.

  Αρθρο 23

  (Άρθρο 23 Π.Δ. 96/2007)

  Διάθεση αντιτύπων εκλογικών καταλόγων και δημοσιευμάτων εκλογικού περιεχομένου

  1. Τα αναγνωρισμένα κόμματα,σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής,τα κόμματα που εκπροσωπούνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο,καθώς και αυτά που καταρτίζουν συνδυασμούς στα 2/3 των εκλογικών περιφερειών δικαιούνται μια πλήρη σειρά σε μαγνητικά μέσα των εκλογικών καταλόγων του κράτους,βασικών και ετεροδημοτών,καθώς και δημοσιευμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών,εκλογικού περιεχομένου,χωρίς την καταβολή αντιτίμου.

  2. Αντίτυπα εκλογικών καταλόγων,μπορούν να διατίθενται με την καταβολή αντιτίμου υπέρ του Δημοσίου,που ορίζεται από τον Υπουργό των Εσωτερικών,σε βουλευτές,ευρωβουλευτές,υποψήφιους βουλευτές ή υποψήφιους στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές και μόνο για τις εκλογικές περιφέρειες,τις Περιφέρειες ή τους δήμους όπου έχουν εκλεγεί ή είναι υποψήφιοι.

  3. Οι όροι και οι προϋποθέσεις διάθεσης εκλογικών καταλόγων και άλλων δημοσιευμάτων σε άλλα πρόσωπα ή φορείς καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών.

  4. Τα ανωτέρω στοιχεία μπορούν να διατίθενται και σε μαγνητικά μέσα,τα οποία χρησιμοποιούνται μόνο από εκείνον στον οποίο χορηγούνται,αποκλειστικώς και μόνο για εκλογική χρήση.

  Η παραχώρηση ή η χρησιμοποίησή τους από οποιονδήποτε άλλο ή για σκοπό μη εκλογικό απαγορεύεται.

  Οι παραβάτες τιμωρούνται με τις ποινές της παραγράφου 4 του άρθρου 117.

  *Υπάρχει κάποιος έντιμος και έμπιστος πολιτικός,να τα ζητήσει;
  Είμαι περίεργη,για το τι θα του απαντήσουν.

 2. 2015

  Το ψηφιακό αντίγραφο του συνόλου των εκλογικών καταλόγων της Επικράτειας και του συνόλου των εγγραφών σε μερίδες στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Εθνικού Δημοτολογίου, με βάση τις οποίες καταρτίζονται οι εκλογικοί κατάλογοι, ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ από το υπουργείο Εσωτερικών.

  Ο Κώστας Πουλάκης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος στη Διακομματική Επιτροπή, απέστειλε σχετική επιστολή στον υπουργό Εσωτερικών Μ. Θεοχαρίδη, επισημαίνοντας μετά άλλων ότι υπάρχουν δυσλειτουργίες στην όλη διαδικασία αναθεώρησης των εκλογικών καταλόγων που παγίως γίνεται αυτή την εποχή.

  Επισημαίνει, μάλιστα, τον αποκλεισμό από την εκλογική διαδικασία των γεννηθέντων το 1997, αλλά και το ότι «αιφνιδιάστηκαν χιλιάδες συμπολίτες μας που αντικειμενικώς δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν, καθώς δεν πρόλαβαν να καταθέσουν εγκαίρως αίτηση εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των ετεροδημοτών».

  Ακολουθεί η επιστολή:

  «Αξιότιμε κ. υπουργέ, σε συνέχεια των απόψεων που διατύπωσα εκ μέρους του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς στην πρόσφατη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής Εκλογών, θα ήθελα να θέσω υπόψη σας τα εξής:

  Είναι δεδομένο ότι η προκήρυξη των εκλογών εν τω μέσω της διαδικασίας αναθεώρησης των εκλογικών καταλόγων που παγίως γίνεται αυτή την εποχή, βάσει του νόμου, έχει ήδη προκαλέσει τις γνωστές δυσλειτουργίες σχετικά με τον αποκλεισμό από την εκλογική διαδικασία των γεννηθέντων το 1997, ενώ παράλληλα αιφνιδίασε και χιλιάδες συμπολίτες μας που αντικειμενικώς δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν, καθώς δεν πρόλαβαν να καταθέσουν εγκαίρως αίτηση εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των ετεροδημοτών.

  Τούτα θεωρούνται πλέον τετελεσμένα και – παρά τις ισχυρότατες ενστάσεις που διατυπώσαμε – δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή δυνατότητα επίλυσης των θεμάτων που ανέκυψαν. Ωστόσο, με επιπλέον δεδομένο τη μετάβαση σε καθεστώς πλήρους επιχειρησιακής λειτουργίας και το σύστημα του ψηφιακού Εθνικού Δημοτολογίου, δημιουργείται κατά τη γνώμη μας η αναγκαιότητα, αλλά και η δυνατότητα διασταύρωσης των στοιχείων των εκλογικών καταλόγων με αυτά του Εθνικού Δημοτολογίου.

  Αναγκαιότητα, διότι -ως γνωστόν- ακόμα και τα καλύτερα προστατευμένα ηλεκτρονικά συστήματα είναι εκτεθειμένα στον κίνδυνο είτε ακούσιων είτε εκούσιων και κακόβουλων παρεμβολών, με προφανείς συνέπειες στο κύρος της εκλογικής διαδικασίας. Και, ταυτόχρονα, δυνατότητα, διότι η παροχή των σχετικών προς διασταύρωση αρχείων σε ψηφιακή μορφή δεν προκαλεί επιπρόσθετη επιβάρυνση στις υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών.

  Τούτων δοθέντων, σας παρακαλώ όπως μας χορηγήσετε ψηφιακό αντίγραφο:

  1. Του συνόλου των εκλογικών καταλόγων της Επικράτειας.

  2. Του συνόλου των εγγραφών σε μερίδες στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Εθνικού Δημοτολογίου (ΟΠΣΕΔ), με βάση τις οποίες καταρτίζονται οι εκλογικοί κατάλογοι. Είναι προφανές ότι στην τελευταία κατηγορία, για λόγους σεβασμού των προσωπικών δεδομένων, στο ψηφιακό αρχείο που θα μας χορηγηθεί αρκεί να περιλαμβάνεται μόνο το δημοτολόγιο εγγραφής και ο αριθμός της μερίδας κάθε εγγεγραμμένου πολίτη, όπως ακριβώς γίνεται δηλαδή και στις διασταυρώσεις που κάνει το Υπουργείο Οικονομικών.

  Σας παρακαλούμε για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και παραμένουμε στη διάθεσή σας, καταθέτοντας την ειλικρινή διάθεσή συμβολής στην από κοινού προσπάθεια διαφύλαξης της γνήσιας και ανόθευτης έκφρασης της λαϊκής βούλησης και διευκόλυνσης της συμμετοχής των συμπολιτών μας στην κορυφαία αυτή δημοκρατική διαδικασία, σύμφωνα με τις συνταγματικές επιταγές.

  Με τιμή,
  Πουλάκης Κων/νος
  Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας & Αντιπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στη Διακομματική Επιτροπή».

 3. Και επειδή,δεν επαναπαύομαι φρόντισα να στείλω κι΄αυτό.
  Στη κίνηση αυτή,συμμετέχουν και άλλοι πολίτες.
  ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ,ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ

  ΠΡΟΣ ΤΟΝ

  ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ: president (at )areiospagos.gr

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ypourgos (at )ypes.gr / gramatia (at )ypes.gr /a.toumpi(at)ypes.gr

  ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

  Με την ιδιότητα του πολίτη του Ελληνικού Κράτους,απευθύνομαι προς τις Εισαγγελικές Αρχές,ανταποκρινόμενος/η στις επιταγές του άρθρου 120 του Συντάγματος των Ελλήνων και κάνοντας χρήση του δικαιώματός μου,ΑΙΤΟΥΜΑΙ τον έλεγχο όλων των πράξεων που σχετίζονται με την εκλογική διαδικασία .

  Στις εκλογές του 2012 παρουσιάστηκαν ως έγκυρα αποτελέσματα συγκεκριμμένα ποσοστά.Διεπιστώθη,οτι τα αποτελέσματα που προεβλήθησαν,ήταν μόνο «εκτιμήσεις»και οχι έγκυρα αποτελέσματα,παρόλο που τα κανάλια τα παρουσίαζαν ως τέτοια.

  Στις εκλογές της 25.1.2015,υπήρξαν διαφορές μεταξύ εγγεγραμμένων (Εκλογικοί Κατάλογοι) http://www.ekloges.ypes.gr/ http://www.ypes.gr/el/Elections/anakoinoseis/

  και Εκλογικού Σώματος (Στοιχεία ΥΠ.ΕΣ) καθώς και αποκλίσεις μεταξύ των δεδομένων του ΥΠ.ΕΣ για τις περιφέρειες.

  Εκλογική Δύναμη ανά Εκλογική Περιφέρεια (Εκλογές 2015) http://www.ypes.gr/UserFiles/f0ff9297-f516-40ff-a70e-eca84e2ec9b9/eklog-dyn-ana-perif-2015.xls

  Κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν μας έδωσαν ούτε η singular logic,ούτε το υπουργείο Εσωτερικών πραγματικούς αριθμούς ψηφισάντων,αποχής,ακύρων,λευκών, εγκύρων. Ούτε τον συνολικό αριθμό του εκλογικού σώματος. Ποτέ δεν είχε ξαναγίνει αυτό.
  Επισημαίνεται επιπλέον,ότι η εκλογική αναμέτρηση καταγράφεται και παρακολουθείται,μόνον από μιαν ιδιωτική εταιρία,την SingularLogic.

  Ως εκ τούτου απαιτείται περισσότερη διαφάνεια σε τέτοιου είδους συστήματα με περισσότερους διαφορετικούς φορείς από μια και μόνο κερδοσκοπική εταιρεία.
  Προσωπικά με ανησυχεί και ότι το μονοπώλιο της ηλεκτρονικής διαχείρισης των εκλογών το έχει μια εταιρεία όπως η Singular Logic, xωρίς να ελέγχει κανένας άλλος φορέας την ροή των αποτελεσμάτων και τον εξοπλισμό της εταιρείας.Ποιός εγγυάται την ηλεκτρονική ασφάλεια σε αυτήν την περίπτωση? Και ποιες είναι οι δικλείδες ασφαλείας αυτού του συστήματος? Οταν υπάρχουν τεχνικές που θα μπορούσαν να αλλοιώσουν ή να αφαιρέσουν μέρος των δεδομένων από τα εκλογικά αποτελέσματα.

  Ειδικοί δικτύων επι των συγκεκριμμένων θεμάτων,μας πληροφορούν οτι:Τα περί κλειστού συστήματος (Το λογισμικό btw είναι της Singular Logic είναι κλειστού κώδικα) που δεν επιδέχεται «παρεμβολές» είναι μια καλή δικαιολογία για να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα αν θέλουν.Και οτι αν κάποιος απο την ίδια εταιρεία έχει “τροποποιήσει” μια διαδικασία,ώστε να βγάζει τα επιθυμητά αποτελέσματα,τότε τα ISO δεν διασφαλίζουν τη διαδικασία.Με «πείραγμα» του προγράμματος για την έκδοσή τους,μπορεί να γίνει νόθευση και αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

  Το ηλεκτρονικό σύστημα καταμέτρησης δέχεται δεδομένα.Oπως για παράδειγμα να προστεθούν 100 ψήφοι στο A ή στο Β κόμμα.Το συγκεκριμένο πρόγραμμα,μπορεί να «πειραχτεί» έτσι ώστε ενώ ο εντολοδόχος να πληκτρολογεί 100 ψήφους υπερ του Α ή του Β κόμματος να προστίθενται 105. Αντίστοιχα οι 100 ψήφοι του Γ ή του Δ κόμματος,να γίνονται 98. Έτσι μπορεί να αυξηθεί οριακά η δύναμη των δύο κομμάτων εξουσίας και αντίστοιχα να μειωθεί οριακά η δύναμη άλλων κομμάτων. Με έναν αλγόριθμο,που είναι κρυμμένος στο πρόγραμμα του υπολογιστή,καταλογίζονται οι ψήφοι υπέρ ενός υποψηφίου και εις βάρος άλλων.

  Γενικά,η διαχείριση με ηλεκτρονικό τρόπο-μέσω υπολογιστή-των ψήφων όλων των εκλογικών κέντρων,είναι επισφαλής και στο υπουργείο Εσωτερικών.

  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΣΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.

  1.Αποστολή εκλογικών παρατηρητών.

  2.Nα παραχωρηθούν τα στοιχεία που αποδεικνύουν την σωστή τήρηση του αναγνωρισμένου προτύπου Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων ISO27001:2005 που έχει ζητηθεί από το υπουργείο εσωτερικών να τηρεί η εταιρεία Singular. Για τη σωστή τήρηση,πρέπει να υπάρχουν και τα πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί από αναγνωρισμένο κέντρο πιστοποίησης ISO.

  3.Να μας γνωστοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα έχουν τα κόμματα πρόσβαση στα στοιχεία που αναφέρονται στην Πολιτική Ασφάλειας (audit trail, συστήματα καταγραφής) το βράδυ των εκλογών την ώρα που θα γίνεται η καταχώρηση των αποτελεσμάτων.

  4.Το λογισμικό της: Singular Logic,να παράσχει σε κάθε πολίτη,αυτής της χώρας,την ελεύθερη πρόσβαση(On-Line) τουλάχιστον σε τεταρτοβάθμια ανάλυση των εγγράφων:

  α.Ανα, τμήμα

  β.Ανα, Δήμο

  γ.Ανα, Νομό και

  δ.Ανα, Περιφέρεια

  5.Τα αποτελέσματα να καταγράφονται ηλεκτρονικά και στις πρ. Νομαρχίες για να υπάρξει διαυγής διασταύρωση με τα στοιχεία της ιδιωτικής εταιρείας Singular.

  6.Η SingularLogic να υποχρεωθεί να δίνει τα αποτελέσματα όλων των εκλογικών τμημάτων.Δηλαδή,από τα 20.000 εκλογικά τμήματα,τα οποία βγάζουν ξεχωριστό ΕΓΓΡΑΦΟ-αποτέλεσμα το καθένα,που να μπορεί να πάρει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ πριν καν σταλεί στο Υπουργείο Εσωτερικών.

  7.Τον έλεγχο όλων των προγραμμάτων της εταιρείας Πληροφορικής SingularLogic,απο την Ενωση-Σύνδεσμο,των Προγραμματιστών-Άναλυτών.

  8.Να ελεγθεί η λειτουργική εφαρμογή του λογισμικού,ήτοι η εφαρμογή του εκλογικού νόμου σε SOFTWARE.

  9.Να γίνει πλήρης έλεγχος στα εκλογικά κέντρα και στην καταμέτρηση ψήφων.Κυρίως των λευκών και άκυρων,ώστε να αποκλειστεί ο μετασχηματισμός αυτών των ψήφων.

  10.Πρόσβαση των πολιτών-ψηφοφόρων στα αποτελέσματα,ώστε να είναι εφικτή η διασταύρωσή τους και η σύγκρισή τους με τα μεταδιδόμενα αποτελέσματα.

  11.Να δημοσιευτούν αναλυτικά εκλογικά αποτελέσματα,ανα εκλογικό τμήμα,ανα νομό,ανα περιφέρεια και συνολικά.

  12.Να ελεγχθούν τα αποτελέσματα-πριν κατακυρωθούν-απο Ανεξάρτητο Ελεγκτικό Σώμα με χειρόγραφο τρόπο,ανα νομό αθροίζοντας τα φαξ που στέλνουν τα κατά τόπους εκλογικά κέντρα και μετά να θεωρούνται οριστικά τα αποτελέσματα.

  13.Τα αποτελέσματα,να σταλούν απο τους δικαστικούς και απο τους εκλογικούς αντιπροσώπους σε ολα τα κόμματα που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.

  14.To Υπουργείο Εσωτερικών,να αναρτήσει Λογιστικό Φύλλο με καταχωρήσεις αποτελεσμάτων καταγραφής ψήφων Κέντρο προς Κέντρο και βαθμιαία αθροιζόμενα.Το λογιστικό αυτό φύλλο θα πρέπει να ειναι ΜΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΙΜΟ (τύπου .pdf), αλλα και να ειναι ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΙΜΟ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ (στο δικο μας EXCEL)!!
  Θα πρέπει να τυπώνεται άμεσα και απο το Εθνικό Τυπογραφείο (αν δεν γινεται ήδη).
  Με αυτόν τον τρόπο,οι κατά τόπους αντιπρόσωποι -δικαστικοί και κομματικοί-μπορούν να εξακριβώσουν αν καταχωρήθηκε σωστά το κέντρο που ήλεγχαν.Ετσι ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ του νομού και περιφέρειας και επαληθεύεται τοπικά (απο το δικο μας EXCEL)… για την υποψία «λαθρο-χειρο-υπολογισμού».

  15.Να διασφαλιστεί το οτι δεν θα υπάρξει παραποίηση ψηφοδελτίων,σε κάθε εκλογικό κέντρο.

  16.Να επιτραπεί ο ενδιάμεσος έλεγχος,πριν τα επί μέρους αποτελέσματα σταλούν στα αρχηγεία των κομμάτων και στο Υπουργείο Εσωτερικών,ώστε σε περίπτωση αμφιβολιών,να υπάρξει τρόπος επιβεβαίωσης.

  ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

  ΕΠΕΙΔΗ η παρέμβαση της δικαστικής εξουσίας είναι αναγκαία προκειμένου να αποτραπεί επικείμενος κίνδυνος των δικαιωμάτων μου.

  ΕΠΕΙΔΗ προκύπτει η ανάγκη διερευνήσεως διάπραξης σοβαρών αδικημάτων.

  ΕΠΕΙΔΗ συντρέχει επείγουσα περίπτωση για άμεση διεξαγωγή εισαγγελικής έρευνας σχετικά με την τέλεση των ανωτέρω αδικημάτων.

  ΕΠΕΙΔΗ το Δικαστήριό σας είναι αρμόδιο για την εκδίκαση της παρούσας αίτησης.

  ΕΠΕΙΔΗ έχω προφανές έννομο συμφέρον να ασκήσω την αίτηση,σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο πιο πάνω ιστορικό.

  ΕΠΕΙΔΗ τίθεται υπό διακινδύνευση εξαιτίας των παράνομων ενεργειών,η διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.

  ΕΠΕΙΔΗ συντρέχει βάσιμος κίνδυνος και εγείρονται ερωτηματικά σε ότι αφορά την εγκυρότητα αυτής της εκλογικής διαδικασίας.

  ΕΠΕΙΔΗ υπάρχουν σαφείς αποχρώσες ενδείξεις νοθείας,των επικείμενων εκλογών.

  ΕΠΕΙΔΗ η παρούσα είναι βάσιμη,νόμιμη και ορισμένη.

  ΖΗΤΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ…..

  ΟΝΟΜΑ…..

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Ζητήστε τους,να πρωτοκολληθεί.Επίσης,μην παραλείψετε να ζητήσετε-κάποια στιγμή- τον αριθμό πρωτοκόλλου,είτε τηλεφωνικά,είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα.

 4. 12/6/2012

  Παραλήρημα Καρατζαφέρη: Δεν δέχομαι αποτελέσματα εκλογών από την Singular του Βγενόπουλου!

  Σαφέστατο υπονοούμενο για το αδέκαστο της επικείμενης εκλογικής διαδικασίας άφησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά τη διάρκεια της «διακαναλικής» συνέντευξής του. «Θεού θέλοντος και Singular επιτρεπούσης θα είμαστε στη Βουλή είπε».

  Όταν κλήθηκε από δημοσιογράφους να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε: «Τα αποτελέσματα πρέπει να τα ανακοινώνει το κράτος κι όχι μια εταιρεία του κυρίου Βγενόπουλου».

  http://www.youtube.com/watch?v=1vZIgYBfetM

  13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

  Καρατζαφέρης για Singular Logic: Θα ήθελα αποτελέσματα από το κράτος και όχι από μία εταιρεία του κ.Βγενόπουλου

  Σαφή υπονοούμενα κατά της εταιρείας Singular Logic (συμφερόντων Ανδρέα Βγενόπουλου) που διαχειρίζεται την καταμέτρηση των ψήφων άφησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης κατά τη διάρκεια χθεσινής διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε.

  Παραθέτω τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

  (…)θα είμαι στην επόμενη Βουλή, εκλογικού Σώματος αποφασίζοντος, Θεού θέλοντος και SINGULARεπιτρεπούσης.

  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τι εννοείτε;

  Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Εννοώ και SINGULAR επιτρεπούσης.

  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Με συγχωρείτε, υπάρχει κάποιο …υπονοούμενο σ’ αυτό κ. Πρόεδρε;

  Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Η φράση είναι συγκεκριμένη.

  (…)

  Α. ΒΑΓΙΑΝΟΣ («ΚΡΑΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ»): Θα μου επιτρέψετε να ζητήσω μία διευκρίνιση γι΄ αυτό που είπατε για την εταιρεία που ανέλαβε τα αποτελέσματα. Θέλετε να μας πείτε ότι δεν σας επέτρεψε να είναι στη Βουλή η εταιρεία που καταγράφει τα αποτελέσματα και τα μεταδίδει μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών;

  Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Θα ήθελα σε μία χώρα της Ευρώπης το 2012 να μπορεί το κράτος να βγάλει τα αποτελέσματα και να μην απευθύνεται σε μία εταιρεία του κ. Βγενόπουλου.

  Α. ΒΑΓΙΑΝΟΣ («ΚΡΑΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ»): Με συγχωρείτε, αφήνετε υπόνοιες ότι δεν είστε στη Βουλή λόγω εταιρείας;

  Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:Επαναλαμβάνω, θα ήθελα αποτελέσματα από το κράτος και όχι από μία εταιρεία του κ. Βγενόπουλου, είμαι σαφής.

  Σχόλιο Παραπολιτικής:Όταν αναφέρεται ο Καρατζαφέρης σε επιχειρηματίες, σας προτείνω να κρατάτε σημειώσεις.

  h**p://www.inewsgr.com/0/karatzaferis-gia-Singular-Logic-tha-ithela-apotelesmata-apo-to-kratos-kai-ochi-apo-mia-etaireia-tou-kvgenopoulou.htm

  12 ΜΑΪΟΥ 2014

  «Θα κάνουν νοθεία»

  Στην ομιλία του, ο κ Καρατζαφέρης μίλησε ευθέως για νοθεία στις εκλογές, καλώντας τους πολιτικούς του φίλους να είναι σε επαγρύπνηση: «Τα αποτελέσματα των εκλογών θα κριθούν από την νοθεία που θα γίνει στις ψήφους. Ο κ. Βγενόπουλος με την Singular κάνει ότι θέλει. Απόδειξη είναι, ότι στις εκλογές του 2012, ενώ το πραγματικό μας ποσοστό ήταν 3.4%, μας έβγαλαν απ’ έξω.

  Την μία μέρα μόνο που μας έδωσαν την ευκαιρία να κάνουμε καταμέτρηση ψήφων, βρήκαμε 150 ψήφους παραπάνω μόνο σε ένα μόνο πρωτοδικείο. Τη νοθεία που μπορεί να γίνει επιβεβαιώνει και ο καθηγητής της πληροφορικής, ο κ. Κόντος ο οποίος ανέφερε ότι το σύστημα έχει κενά. Και μην ξεχνάμε ότι ο κ. Βγενόπουλος έχει πολλά ‘δούνε και λαβείν’ με το ελληνικό, αλλά και με το κυπριακό κράτος. Και νομίζω ότι πολύ εύκολα μπορεί να πάει το μυαλό κάποιου σε καταστάσεις αντιπαροχής…».

  h**p://agrinioreport.com/%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BD%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CE%AF%CE%B1/

  Σε συνέντευξη του (περιοδικό Crash) ο Καρατζαφέρης είπε:

  -Ερώτηση:Πάμε και στον ΛΑΟΣ.Πως νιώσατε κατ΄αρχήν που ο ΛΑΟΣ ανέβασε τα ποσοστά του;

  -Απάντηση:Αναμενόμενο ήταν,το περίμενα.Πίστευα όμως πως θα περνούσα το 3%.Τι να κάνω….Γίνονται κάποιες αλχημείες με τη Singular και κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας.

  Τα “πραγματάκια” τα μαγειρεύουν εκεί.Εχω πει να γίνει μια επιτροπή απο 10 καθηγητές του Πανεπιστημίου και του Πολυτεχνείου,να παρακολουθούν τα αποτελέσματα.
  Δεν το δέχθηκαν.Είναι”κλειστό κλαμπ”.

  *Ελπίζω,να μην σας (τα) ζάλισα.Εαν ναι,ζητώ συγνώμη.

 5. Τα τελευταία χρόνια και πριν απο κάθε εκλογική αναμέτρηση,επαναφέρω
  στην επικαιρότητα,τα περί νοθείας άρθρα.
  Εξ΄ου και οι κινήσεις εντυπωσιασμού,για να ρίξουν στάχτη στα μάτια.
  ΤΚΤ9 (Του κ@λου,τα εννιάμερα)

  ΕΚΛΟΓΕΣ 2014: ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

  22 Μαΐου 2014

  Αινιγματική επίσκεψη υψηλής πολιτικής σημασίας του Ν. Παππά στη Singular Logic

  Τη Singular Logic επισκέφτηκαν ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς και ο υπεύθυνος της Επιτροπής δημοσκοπήσεων του κόμματος, Κώστας Πουλάκης.
  Μετά από διεξοδική συζήτηση με τη διοίκηση της εταιρείας, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν και πήραν τον αναλυτικό κατάλογο με τα εκλογικά τμήματα τα οποία μέσω του συστήματος SRT, των ειδικών δηλαδή κινητών τηλεφώνων, θα στείλουν αυτόματα τα αποτελέσματά τους στο υπουργείο Εσωτερικών για την εξαγωγή πρόβλεψης αποτελέσματος.
  Ζήτησαν επίσης πληροφορίες και διαβεβαιώσεις ότι δεν μπορεί να υπάρξει εξωτερική παρέμβαση στα πρωτόκολλα ασφαλείας του συστήματος SRT και του λογισμικού εξαγωγής αποτελεσμάτων.

  Εν τω μεταξύ στον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν πανέτοιμοι για τη διαδικασία διεξαγωγής τόσο του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, όσο και των ευρωεκλογών.

  Όπως λένε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμβάλει για την ομαλή και αδιάβλητη διεξαγωγή των τριπλών εκλογών μέσω της παρουσίας των εκλογικών αντιπροσώπων σε όλα τα περίπου 22.000 εκλογικά τμήματα σε όλη την επικράτεια. Και αυτό θα συμβεί παρά το γεγονός ότι οι τριπλές εκλογές συνιστούν μια πρωτοφανή διαδικασία, για την οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει επισημάνει πως έχει προκαλέσει προβλήματα σε θεσμικό επίπεδο, αλλά και σύγχυση.

  Το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, θα μπορέσει σε κεντρικό επίπεδο να έχει άμεσα την πλήρη καταγραφή των εκλογικών αποτελεσμάτων.

  Οι αντιπρόσωποι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα στείλουν σε έναν προκαθορισμένο αριθμό το αποτέλεσμα του εκλογικού τμήματος στο οποίο ανήκουν ξεχωριστά. Με αυτόν τον τρόπο στοχεύουν στην όσο γίνεται πληρέστερη διασταύρωση των αποτελεσμάτων τα οποία θα ανακοινώνει το Υπουργείο Εσωτερικών, στην καλύτερη δυνατή εξαγωγή πολιτικών συμπερασμάτων και τέλος στην απόκτηση της πλήρους εικόνας, έγκαιρα και έγκυρα, για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών μέσω ενός προσεκτικά επιλεγμένου στατιστικού δείγματος.

  h**p://olympia.gr/2014/05/22/%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%cf%85%cf%88%ce%b7%ce%bb%ce%ae%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba/

 6. …Καπνός,χωρίς…φωτιά…

  Σχετικό απόσπασμα

  27 Απριλίου 2012 ( ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ)

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΒΟΜΒΑ: “ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ”! (video)

  Ερώτηση – βόμβα της Δήμητρας Γκαλονάκη στην Πρόεδρο της “Κοινωνικής Συμφωνίας” Λούκα Κατσέλη:
  Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος που έχει ενοχλήσει πολλές φορές τον θρασύτατο Βενιζέλο, αναφέρεται στις πληροφορίες για ΝΟΘΕΙΑ που ετοιμάζουν το βράδυ των Εκλογών, με τους ελληνοποιημένους λαθρομετανάστες και το λογισμικό του Υπουργείου Εσωτερικών, που θα πρέπει να δώσει τα αποτελέσματα!

  http://www.youtube.com/watch?v=2hPtRDgenbM&feature=player_embedded

 7. 3 Μαΐου 2012

  Bόμβα από ΣΥΡΙΖΑ: Υπονοεί απόπειρα νοθείας – Ζητεί στοιχεία για την Singular

  Το σχετικό απόσπασμα

  Mε μια επιστολή-βόμβα προς τον υπουργό Εσωτερικών Τάσο Γιαννίτση, ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει ευθέως ζήτημα γνησιότητας του εκλογικού αποτελέσματος και διαδικασιών διεξαγωγής των εκλογών.

  Μάλιστα “κτυπάει στην καρδιά” του συστήματος συλλογής και μετάδοσης των αποτελεσμάτων: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να παραχωρηθούν σε όλα τα κόμματα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την σωστή τήρηση του αναγνωρισμένου προτύπου Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων ISO27001:2005 που έχει ζητηθεί από το υπουργείο εσωτερικών να τηρεί η εταιρεία Singular Logic.

  Για τη σωστή τήρηση, σημειώνουν, πρέπει να υπάρχουν και τα πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί από αναγνωρισμένο κέντρο πιστοποίησης ISO.

  Τέλος, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ στη Διακομματική αιτούνται όπως τους γνωστοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα έχουν τα κόμματα πρόσβαση στα στοιχεία που αναφέρονται στην Πολιτική Ασφάλειας (audit trail, συστήματα καταγραφής) το βράδυ των εκλογών την ώρα που θα γίνεται η καταχώρηση των αποτελεσμάτων.

 8. SingularLogic

  Πρώην παραμάγαζο του Λάτση,μετέπειτα θυγατρική της MIG

  Τέλος Δεκεμβρίου του 2013-όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα της MIG,επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος-η εταιρία απέκτησε το 86% της Singular Logic.
  Το ποσοστό της MIG στη SingularLogic αυξήθηκε στο 94.23%,δηλαδή την ελέγχει η ΜIG,στην οποία με τη σειρά τους συμμετέχουν:

  1.DUBAI FINANCIAL GROUP LIMITED LIABILITY COMPANY (αμερικάνικα πρακτοράκια (Dubai)
  2.IRF EUROPEAN FINANCE INVESTMENTS LTD [ ΣΟΡΟΣ-Goldman ]
  (μια εταιρεία με έδρα τις Βερμούδες,εμπλεκόμενη στο σκάνδαλο της Proton )

  Αν δε το πάμε παραπέρα,θα συναντήσουμε ενδιαφέροντα πρόσωπα και πράγματα.Αλλά,δεν είναι επι του παρόντος.

  Συνυπολογίζοντας,πως η Τράπεζα Πειραιώς (συμφερόντων Μ.Σάλλα) έχει καταστεί πλέον μεγαλομέτοχος της Marfin Investment Group (MIG)και
  νέους μετόχους τους George Soros,John Paulson και Daniel Loeb,
  αντιλαμβάνεστε πως η ευθύνη των αποτελεσμάτων των εκλογών,περνάει κάθε τόσο από το ένα χέρι τραπεζίτη στο άλλο.

  Επειδή δε,η MIG χρωστάει στη Πειραιώς,η τελευταία πούλησε(το 2014)τα επιχειρηματικά δάνεια της MIG στην εταιρεία KKR,σιωνιστικών συμφερόντων

 9. κ.Χίο,σας παρακαλώ,κρατήστε το θέμα στην επικαιρότητα
  -οσο αυτό,είναι εφικτό-γιατί μέχρι να φτάσουμε στις
  εκλογές,θα έχει ξεχαστεί.

 10. Υποψιαζομαι οτι τις δημοσκοπησεις τις κανουν για να επηρεασουν τους αναποφασιστους για να μη φανει η Κλεψια τους στις εκλογες.Δηλαδη φερνουν πρωτο στις δημοσκοπησεις καποιον δημαρχο δικο τους τον κυριο Α,ο λαος εχει ψηφισει αλλον τον κυριο Β.Δημαρχος βγαινει ο δικος τους φυσικα αλλα δεν αντιδρουμε γιατι μας εχουν προκαταλαβει με τις δημοσκοπησεις.Τιποτα δεν ειναι δικο μας δυστυχως .Εμεις ειμαστε μονο για τους πολεμους τους και για δουλικα τους μονο.Δεν ειχαμε σχολεια,νοσοκομεια,με χιλιες στερησεις αποκτησαμε για να τα χαιρονται αλλοι αφου εμεις σαν λαος πεθαινουμε.Ουτε Διας μας σωζει ουτε Χριστος ουτε κανεις.Οσο για τους προδοττες πολιτικους θαρθει και η σειρα τους,Οτσν κανουνντη δουλεια που τους εχουν αναθεσει θα τους περιλαβει η Ελιτ και αυτους.

Comments are closed.