Ντετέκτιβ ανακάλυψε 3 αδέρφια εκατομμυριούχους…άκληρους που “έσβησαν” αβοήθητοι σε διαμέρισμα της Αθήνας-Σπείρα απατεώνων κατάφερε με “μαϊμού” διαθήκες να αρπάξει τις περιουσίες τους!

Κοινοποίηση:
klironomia

Έχουμε ακούσει όλοι λίγο- πολύ ιστορίες για μοναχικούς και απόμακρους ανθρώπους που στην πραγματικότητα είναι βαθύπλουτοι.Όμως η ιστορία τριών αδερφών στο κέντρο της Αθήνας, που ανέδειξε ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής, ξεφεύγει από κάθε λογική και παραπέμπει σε σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Αμύθητη περιουσία, ατελείωτα σκάνδαλα, αγυρτείες, τραπεζικές καταθέσεις, 18 ακίνητα στην Αθήνα και μαϊμού διαθήκες συνθέτουν το παζλ της άκρως ενδιαφέρουσας υπόθεσης που φέρνει στο φως ο γνωστός ντετέκτιβ. Ο ιδιωτικός ερευνητής , Σωκράτης Στρατής Ο Σωκράτης Στρατής, σύμφωνα με πληροφορίες , έφτασε μέχρι τα βάθη της Μικράς Ασίας για να ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό που πήραν μαζί τους τα τρία αδέρφια που “έφυγαν” πριν περίπου πέντε χρόνια από την ζωή ξεχασμένα σ’ένα διαμέρισμα της Αθήνας. Όχι όμως ξεχασμένα από κάποιους “αετονύχιδες” οι οποίοι έστησαν ένα καλά οργανωμένο σχέδιο για να ροκανίσουν την μεγάλη κινητή και ακίνητη περιουσία τους. Με πλαστές διαθήκες ξεκίνησαν να διαχειρίζονται παράνομα τα ακίνητα και τους τραπεζικούς λογαριασμούς των αδερφών.

stratis-detective

Στη φωτογραφία ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής που έφερε στο φως την περίεργη υπόθεση

Μάλιστα πρόλαβαν να “σκοτώσουν” κάποια διαμερίσματα πριν πέσουν στην “δαγκάνα” του ιδιωτικού ερευνητή. Μέχρι στιγμής ο Σωκράτης Στρατής δείχνει να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και να αποφεύγει τις “διαρροές” σχετικά με την ιδιαίτερη υπόθεση. Σύντομα θα επανέλθουμε στο θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΙΑΝΕΒΑΝ.ΔΙΩΤΗ ΚΟΡΟΙΔΕΒΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Leave a Response