ΜΠΟΪΚΟΤΆΖ ΤΩΡΑ! Πρωτοφανής διαφήμιση: Διχοτόμηση του Αιγαίου με… γεύση σοκολατένιου παγωτού ΕΒΓΑ και μπισκότα Παπαδοπούλου! – BINTEO

Κοινοποίηση:
PagotoDixotomisi

Μία πρωτοφανής διαφήμιση των παγωτών ΕΒΓΑ και της μπισκοτοποιίας Παπαδοπούλου ξεκίνησε να προβάλλεται πριν λίγες ημέρες, όπου δεσπόζει ένας χάρτης με το Αιγαίο διχοτομημένο στον
25ο Μεσημβρινό, ακριβώς εκεί που ισχυρίζεται η Αγκυρα ότι είναι η τουρκική αρμοδιότητα για αποστολές έρευνας-διάσωσης και γενικά η περιοχή που αστυνομεύει η Τουρκία!

Είναι ο χάρτης επάνω στον οποίο βασίζει΄όλες τις διεκδικήσεις της στο Αιγαίο και βάσει του οποίου εκδίδει τις παράνομε NAVTEX και ΝΟΤΑΜ με τις οποίες δεσμεύει ακόμα και περιοχές δυτικά αυτού.
Είναι πραγματικά ακατανόητο το γιατί οι δύο εταιρείες έδωσαν την έγκριση για την προβολή του στο διαφημιστικό τους.
Να θυμίσουμε ότι η ΕΒΓΑ ανήκει στην οικογένεια Φιλίππου και τα μπισκότα Παπαδοπούλου, στην ομώνυμη οικογένεια.
Το ισχυρό πρόσωπο της εταιρείας, η Ιωάννα Παπαδοπούλου είχε ακουστεί ως υποψήφια υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Σαμαρά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ήταν χωρίς αμφιβολία μια εσκεμμένη προσπάθεια δολιοφθοράς και προπαγάνδας εις βάρος των Ελλήνων και των συνόρων του κράτους.
    Οι συγνώμες είναι περιττές και συγκεκριμένα χρησιμοποιούντε ως εργαλείο συμβιβασμού και εναρμόνισης την στιγμή που θα γίνεις αντιληπτος.
    Οι υπαίτιοι πρέπει να συλληφθούν και κατηγορηθούν για εσχάτη προδοσία..

  2. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΧΗ. ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

  3. Χμ…
    Καλοκαίρι…
    Καλοκαίρι=Παγωτά
    Προφητείες
    Προφητείες=Καλοκαίρι
    Τυχαία λάθη από μεγάλες εταιρείες..
    Έλεγχος της σκέψης σας χωρίς να πάρετε μυρωδιά..

    Όσο σας ελέγχουν με τέτοιες μ@@ιες άλλο τόσο πετυχαίνουν χρόνια τώρα πολέμους,πείνες κλπ και το θέατρο θα συνεχίσει χρόοοοονια ακόμα.

  4. ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΗΡΩΣΕΙΣ.

Comments are closed.