ΜΠΑΤΣΟΙ στις ΗΠΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ εν ψυχρώ άοπλο 19χρονο: ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗΣ!

Κοινοποίηση:
ektelesh_614_355

Έχουν ξεφύγει οι αστυνομικοί στις ΗΠΑ. Στην δημοσιότητα δόθηκε από την αστυνομία, βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερα που υπήρχε στην στολή αστυνομικού και δείχνει την εκτέλεση άοπλου εφήβου τον οποίο είχαν σταματήσει για έλεγχο στο Φρέσνο των ΗΠΑ.
Στο βίντεο που περιέχει σκληρές εικόνες απεικονίζεται ο 19χρονος Ντύλαν Νόμπλ στις 25 Ιουνίου. Την απόφαση για την δημοσιοποίησή του πήρε ο ίδιος ο αρχηγός της αστυνομίας στο Φρέσνο, με αφορμή την ένταση που υπάρχει μετά τις δολοφονίες άοπλων πολιτών από αστυνομικούς τις τελευταίες ημέρες στις ΗΠΑ που οδήγησαν και στο μακελειό στο Ντάλας με 5 νεκρούς αστυνομικούς.

Το νεαρό σταμάτησαν για έλεγχο σε ένα βενζινάδικο αστυνομικοί που αναζητούσαν έναν ένοπλο. Του ζήτησαν να βγάλει τα χέρια του έξω από το παράθυρο. Το βίντεο δείχνει το Νόμπλ να βγάζει πρώτα το αριστερό του χέρι αλλά να κρύβει το δεξί. Οι αστυνομικοί του φωνάζουν: «και τα δυο σου χέρια!» όπως σημειώνεται σε σχετικό άρθρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νόμπλ βγαίνει απο το φορτηγάκι στο οποίο επέβαινε και αρχίζει να απομακρύνεται από τους αστυνομικούς με τα χέρια του στον αέρα. Μετά γυρνάει προς το μέρος τους αλλά έχει το δεξί του χέρι πίσω από την πλάτη του. Οι αστυνομικοί του ζητούν να πετάξει ότι έχει στα χέρια του αλλά εκείνος τους πλησιάζει με το δεξί χέρι πίσω από την πλάτη του. Εκείνοι τον προειδοποιούν ότι θα τον πυροβολήσουν. Και τον πυροβολούν. Ο Νόμπλ πέφτει στο έδαφος και προσπαθεί να βγάλει κάτι από το πουκάμισό του. Οι αστυνομικοί τον πυροβολούν άλλες 3 φορές και τον σκοτώνουν. Ο Νόμπλ κρατούσε στα χέρια του ένα μικρό πλαστικό κουτί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτός φαίνεται ξεκάθαρα ότι επιδιώκει αυτό που στις ΗΠΑ ονομάζουμε “suicide by police”, όπου κάποιος θέλει αν αυτοκτονήσει αλλά δεν μπορεί να το κάνει ο ίδιος, και προκαλεί με κάποιον τρόπο αστυνομικούς ώστε να τον πυροβολήσουν αυτοί. Πολλές αυτοκτονίες πραγματοποιούνται με την ακούσια “βοήθεια” αστυνομικών κάθε χρόνο, αφού ο αστυνόμος είναι υποχρεωμένος να αντιδράσει με συγκεκριμένο τρόπο σε συγκεκριμένες συμπεριφορές. Αυτό στο video ξεκάθαρα δεν αποτελεί ατύχημα λόγω ύποπτης συμπεριφοράς, αλλά εσκεμμένο “suicide by police”. Για το λόγο αυτό μάλλος δόθηκε και στη δημοσιότητα – για να δει ο κόσμος ότι η αστυνομία δεν ευθύνεται όταν αμύνεται απέναντι στον κάθε “λαφρύ” εκεί έξω!!!

Comments are closed.