«Μ@λ@κισμένη! δεν ήταν συνωστισμός η σφαγή των Ελλήνων»!!!- Ο κ@λοτούμπας ΒΟΥΤΣΑΣ που δόξαζε τους Παπανδρέου την λέει σε ΚΥΡΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΒΟΥΤΣΑΣ

Tο απόγευμα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τη θεατρική του παράσταση στην Οινόη, ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν η πρώην βουλευτής και ιστορικός κ. Ρεπούση περί «συνωστισμού» στην παραλία της Σμύρνης για να περιγράψει τις σφαγές των Τούρκων. Μάλιστα, τη λέξη «συνωστισμός» την είχε εντάξει στο βιβλίο της ΣΤ’ Δημοτικού… Ο γνωστός ηθοποιός είπε:

«Γιατί όλοι έχουμε ρίζες και περισσότερο εσείς οι Πόντιοι έχετε ρίζες μέσα από την ταλαιπωρία που τραβήξατε. και συμπήρωσε: «και δεν είναι συνωστισμός όπως είπε μία κυρία. Τι κυρία; Μία μ@@@@@σμένη». Ο Κώστας Βουτσάς συνεχίζοντας είπε ειρωνικά: «Συγγνώμη για το μια, ε;». «Τι συνωστισμός, μωρή», συμπλήρωσε επίσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.ΡΕΠΟΥΣΗ ΦΙΛΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ.Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ.

    1. Μεγαλύτερος εχθρός για την Ελλαδα απο σενα δεν υπαρχει….υπάνθρωπε σχολιαστή φασιστα του κερατά!!!!

Leave a Response