“ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ… ΣΑΡΑΝΤΑ της Εγκληματικής Οργάνωσης- ΝΔ: Σκάνδαλα Αντώνη Σαμαρά” Καταγγελία της Χρυσής Αυγής

Κοινοποίηση:
σα

“Σε λίγες μέρες, με την σειρά της, θα γιορτάσει τα… σαράντα της η Νέα Δημοκρατία, το αντεθνικό αυτό μόρφωμα – εγκληματική οργάνωση που δρα υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος. Εν όψει των γενεθλίων της ΝΔ, και επειδή ήδη προπαγανδίζουν την δράση τους στο διαδίκτυο, σας παρουσιάζουμε συνοπτικά τα σκάνδαλα μόνο της διακυβέρνησης Σαμαρά, επιφυλασσόμενοι για έναν μακρύ κατάλογο της εγκληματικής δράσης της Νέας Δημοκρατίας.

Παρεμβάσεις στον χώρο της δικαιοσύνης: Έχουμε πολλάκις αναλύσει τα τεκταινόμενα πέριξ της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής, κατ’ εντολή των σκευωρών Δένδια, Αθανασίου και Σαμαρά.


Το βίντεο – ομολογία Μπαλτάκου, που ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει για να ρίξει την κυβέρνηση, αποτελεί την καλύτερη υπενθύμιση των τεκταινομένων.

1. Λίστα Λαγκάρντ: Με σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις η ΝΔ κατάφερε να σώσει τους Βενιζέλο και Παπανδρέου από τις ποινικές ευθύνες τους, σε σχέση με την εν λόγω λίστα εντός της οποίας «παρελαύνουν» τα ονόματα εργολάβων, καναλαρχών και υψηλόβαθμων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Τώρα σχεδιάζεται αμνήστευση όλων αυτών, με αντάλλαγμα δημόσια έργα…
2. Σκάνδαλο Υποβρυχίων: Συγκάλυψη των ποινικών ευθυνών του Ευάγγελου Βενιζέλου, με επιβολή «κομματικής πειθαρχίας» κατά τη διάρκεια της ψήφισης για τον σχηματισμό εξεταστικής επιτροπής. Έκτακτο κλείσιμο της βουλής, προκειμένου να παραγραφούν τα κακουργήματα.
3.Χρηματοδότηση με 11,5 εκατ. ευρώ του αδελφού του πρωθυπουργού: Το «Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο» μόλις 22 ημέρες (!) αφού ορκίστηκε πρωθυπουργός της Ελλάδας ο Αντώνης Σαμαράς πήρε επιχορήγηση 11,5 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για τις κτιριακές του ανάγκες. Πρόεδρος του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου δεν είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Σαμαρά, αδελφό του Πρωθυπουργού της Ελλάδας!
4. Συγκάλυψη των ποινικών ευθυνών για την είσοδο της Ελλάδας στο ΔΝΤ, μέσω της απόρριψης της εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο.
5. Ντροπολογία που χαρίζει τα χρέη των καναλιών
6. Ντροπολογία που αθωώνει τους καταχραστές
7. Ντροπολογία που χαρίζει τα θαλασσοδάνεια στα κόμματα της κλεπτοκρατίας
8. Θαμμένη δικογραφία για χρηματισμό Μιχελάκη
9. Θαμμένη δικογραφία για ψευδές πόθεν έσχες Αθανασίου

Και το αίσχος συνεχίζεται…”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

 1. KΟΛΥΒΑ ΕΦΤΕΙΑΞΕ Ο ΑΔΩΝΙΔΗΣ?? ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΡΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΥΒΑ. ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. Α Λ Η Τ Α Ρ Α Δ Ε Σ

 2. Έρχεται «σφαλιάρα» για τον γονυπετή Σαμαρά

  Καμία απολύτως σημασία δεν έχει για την Ελλάδα η σημερινή συνάντηση του Σαμαρά με την Μέρκελ. Ο Σαμαράς θα πάει να ζητήσει χρόνο, θέτοντας ως επιχείρημά του το ρευστό πολιτικό τοπίο και την καταβαράθρωση του κλεπτοκρατικού «κέντρου», ζητώντας χρόνο και άδεια για παροχολογία.

  Όπως σημειώνει διπλωμάτης στο Βερολίνο, σχετικά με την σημερινή συνάντηση, «ο Σαμαράς έχει κληθεί να κάνει ραπόρτο για την κατάσταση στην ελληνική οικονομία και να εξηγήσει πως και πότε θα υλοποιήσει επιτέλους τις συμφωνηθείσες δομικές μεταρρυθμίσεις στη διοίκηση, στη φορολογία και στις αποκρατικοποιήσεις. Η Μέρκελ θα παίζει το ρόλο κριτή».

  Το βέβαιο είναι ότι στην σημερινή συνάντηση δεν θα ληφθούν αποφάσεις, ούτε θα γίνουν βαρυσήμαντες ανακοινώσεις, όπως έχουμε ήδη πει. Το βέβαιο, όμως, που επισημαίνουν διπλωμάτες, οικονομικοί αναλυτές και αξιωματούχοι του γερμανικού υπουργείου οικονομικών, συντόμως έρχεται τρίτο μνημόνιο. Ασχέτως με το τι λέει ο Χαρδούβελης, ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς, στο Βερολίνο είναι έτοιμοι για την τρίτη δανειακή σύμβαση.
  Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το «Βήμα»: «Σύμφωνα με πληροφορίες, το γερμανικό υπουργείο οικονομικών τείνει προς την άποψη, ότι το τρίτο πρόγραμμα είναι αναπόφευκτο: Πρώτον επειδή θεωρεί την επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος προσωρινή «φούσκα», δεύτερον, επειδή δυσπιστεί στην ανάρρωση της ελληνικής οικονομίας, και τρίτον επειδή αμφιβάλλει για το αν οι τόκοι για τα ελληνικά ομόλογα θα μείνουν και τα επόμενα χρόνια στα σημερινά χαμηλά επίπεδα».

  Οπότε η Μέρκελ στις συναντήσεις της, τόσο με τον Σαμαρά, όσο και με άλλους αξιωματούχους της συγκυβέρνησης, ψάχνει αυτόν που θα επιβάλλει αυτό το τρίτο μνημόνιο, ασχέτως αν θα το λένε «μνημόνιο», «ευρωσυμβόλαιο» ή «σύμφωνο ανάπτυξης». Το όνομα του μνημονίου της είναι αδιάφορο και για αυτό έχει αδειοδοτήσει όλη την συζήτηση περί «τέλους των μνημονίων», αφού η νέα δανειακή σύμβαση θα έχει άλλο όνομα.

  Όμως δεν προτίθεται ούτε χρόνο να δώσει στον Σαμαρά, ούτε να συζητήσει εις βάθος μαζί του, αφού έχει ήδη αποφασιστεί η διαδοχή του, τόσο ως πρωθυπουργού, όσο και ως προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

  Δεν είναι καθόλου τυχαίο, άλλωστε, ότι η Μέρκελ ήδη χρηματοδοτεί το «μορφωτικό» ίδρυμα του ΣΥΡΙΖΑ και τις εκδόσεις του μαρξιστή Ψαρρά.

 3. Μερικές από τίς πολιτικές ακαθαρσίες της μεταπολίτευσης που εμείς,ο λαός, χρειαστήκαμε πάνω από 40 χρόνια για να τις αφοδεύσουμε.

  1. 150 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ..ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΥΡΙΖΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΦΤΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΘΗΚΟΜΟΥΡΗ ΣΑΣ

Leave a Response