“κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΤΡΙΠΛΑ…”! Αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ ξεβρ@κώνει τον Κούλη για τις… “εξαγγελίες” του…

Κοινοποίηση:
makeleio2 (2)

Θεάρεστε Κύριε Μητσοτάκη
Να σας δίνει ο Θεός τα τριπλά απο τα 16 ευρώ αύξηση που θα μου δώσετε απο την πρώτη του χρόνου και απο 200 ευρώ που παίρνω τώρα θα παίρνω 216,δεν ξέρω τι να πρωτοαγοράσω με αυτά,νομίζω φτάνουν για ενα λίτρο λάδι.
Το παράξενο δεν είναι οτι μου δίνετε αυτο το ψίχουλο για να ζήσω,το παράξενο είναι οτι πιστεύετε πως με τα υπόλοιπα 200 ζεί ο οποιοδήποτε,μάλλον δεν έχετε μπει ποτέ σε σούπερ μάρκετ για να ξέρετε που εχει φτάσει τις τιμές η πολιτική σας και έτσι δικαιολογείστε.

Φυσικά δεν περιμένω απάντηση απο τον εκπρόσωπο του Κλάους Σβάμπ στην χώρα,εσείς εργάζεστε μόνο για τους στόχους του και οχι των πολιτών που σας ψήφισαν και σύντομα θα το μετανοιώσουν πικρά και καλά θα πάθουν.

Αλλα δεν είμαστε ηλίθιοι,και ποιός είστε ξέρουμε πολλοί,και τι θέλετε να κάνετε ξέρουμε,αυτό που δεν ξέρετε εσείς είναι οτι τα 2 μέτρα γη που θα πάρουμε εμείς με την βοήθεια σας φυσικά …τα ίδια 2 μέτρα θα πάρετε κι εσείς,και η δεύτερη διαφορά που δεν ξέρετε είναι πως οσο και να αλλάξετε το μέλλον αυτό θα χαρακτηρίσει εσας και οσους άλλους πιστεύουν τα ίδια με εσας με μια λέξη,δεν θα σας την αποκαλύψω γιατι θα στεναχωρηθείτε.

Ευχαριστώ και πάλι για τα 16 ευρώ αύξηση,να περάσετε να σας κάνω το τραπέζι,με σκουλίκια,κανουν καλό και στο περιβάλλον.

Τσοπανος Χαριτων

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response