ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΜΕΝΙΟΣ – “Δώστε μου λίγο χρόνο για να…”

Κοινοποίηση:
menioslive

Ο παρουσιαστής του Epsilon TV έχει ανεξόφλητες οφειλές προς την εφορία που αγγίζουν τα 269.000 ευρώ. Ο Μένιος Φουρθιώτης, που δεν έχει κάνει καμία καταβολή μέρους των χρεών του ζήτησε αναβολή αφού ο δικηγόρος του ήταν σε διαφορετική αίθουσα για άλλη υπόθεση.

Το αίτημα αυτό εξόργισε τον αρμόδιο εισαγγελέα που ζήτησε να απορριφθεί. «Σας είχε δοθεί προηγούμενη αναβολή πριν από πέντε μήνες! Είχατε όλον τον χρόνο στη διάθεση σας για να προετοιμαστείτε! Ο κατηγορούμενος έπρεπε να προσκομίσει εξοφλητική απόδειξη για τα χρέη του είτε να επιλέξει συνήγορο που να μπορεί να τον εκπροσωπήσει!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας.

Το δικαστήριο τελικά έκανε δεκτό το αίτημα του παρουσιαστή για αναβολή. Σημειώθηκε ωστόσο ότι έχει εξαντληθεί αυτό το δικαίωμα. Από την πλευρά του Μένιου Φουρθιώτη τονίστηκε ότι ζητήθηκε χρόνος για να ρυθμιστεί το χρέος.

Μάλιστα τον περασμένο Νοέμβριου είχε ζητηθεί και πάλι αναβολή προκειμένου να μπει το χρέος σε εξωδικαστικό συμβιβασμό των 120 δόσεων.

Πηγή: dailymedia.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Θα καλοπέραση στην φυλακή σαν τον Λάκη…παίρνει αναβολές μπας και πέσει σε καμία λουγκρα εισαγγελέα ή να τα πιάνει και πέσει στα μαλακά…αλλά χρωστάει πολλά η κουνιστρο

  2. ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΡΕΣΠΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΜΗΣ Ο ΦΑΝΑΡΤΖΗΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ.

Leave a Response